hakkında hayırlısı olsun canım.üzülme sen hele test sonucunu al da.benimde bugün belime ve karnıma iğneler batar gibi ara ara bir şeyler oluyor.yumurtlama tarihime göre hamile kaldıysam bugün rahime yerleşme günü acaba ondan mı diyorum ya bakalım yarın 11 dedoktorumda randevum var lekelenmeler için bakalaım ne çıkacak...
günaydın kızlar dün benim adet günümdü ama hala olmadım saat 9 da bhcg yaptm 2 saat sonra çıkar dedi arıyacam bakalım hayrlısı. ama kızlar ben korkuyorum gebelik varsa da düşük olur diye çünkü karnım dündendir hep ağrıyo bu normal değil ya da belki her an adet görürüm stresten gecikme olabilir. kızlar gebe isem bu karın ağrıları normal mi siz yaşadınız mıııı cevapppp lütfen şu an çok gerginimmm
kızlar sabah aklıma bir şey takıldı... ben eutrox 50 mg alıyorum... gebeliğimde yüksek çıkmıştı tsh gebelik sonlandıktan sora da yüksek çıkınca ilaca devam ddi dr... sabah prospektüse baktım orada pıhtılaşma önleyici ilaçlarla etkileşebilir diyo.. doktora danışın yazıyo
kumarin türevi ilaçlarla etkileşebilir miş
var mı eutrox ve coraspin alan
kızlar sabah aklıma bir şey takıldı... ben eutrox 50 mg alıyorum... gebeliğimde yüksek çıkmıştı tsh gebelik sonlandıktan sora da yüksek çıkınca ilaca devam ddi dr... sabah prospektüse baktım orada pıhtılaşma önleyici ilaçlarla etkileşebilir diyo.. doktora danışın yazıyo
kumarin türevi ilaçlarla etkileşebilir miş
var mı eutrox ve coraspin alan
29 kasım ha ...
ne kadar güzel son 13 günün inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
evet canım yaa sonlara yaklaştık artık hayırlısıyla..vaktimi bol bol burda geçirmek istiyorum..topikte rahatlıyorum..benim için dua edin ne olur..
ederiz canım.sende bize et.sen annesin.Rabbim annelerin duasını reddetmez.bugün hem cuma hemde muharrem ayındayız.sen bizede bol bol dua et...
kızının adını ne koyacaksın diye sormuştum ama kafam karışık melek mi koyacakdın...
canım benim arkadaşımda kullanıyordu..o uzun zamandır eutrox kullanıyor haşimato tiroidi var kendisinde..ama aynı zamanda ilk gebeliği 3 aylık sonlanınca kan tahlili yaptırdı ve oda bizim gibi pıhtılı çıktı..2. gebelik için kan sulandırıcı kullandı ama coraspin değil..bizim gibi iğne kullandı biyandan da 100 lük eutrox öyle yani..zaten onun dozunu falan filan hep doktor ayarlıyor..sende bu konuda doktorla iç içe olacaksın canım benim..ama korkma bizden daha iyi bildikleri kesin yanii onlara güveneceğiz :))
doktorun bunu bılıyordur ona gore vermıstır bunu, ne ıcın alıyorsun bu ılacı
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
kızlar adet tarihim dündü bu değer nasıl yorum yapın kızlar şu an çok farklı duygulardayım
Hildancim cok tebrik ederim. Karin agrina takilma, bazen hamilelik ve adet belirtileri neredeyse birebir ayni oluyor. Insallah saglikla devam eder.
çok sevindim canım ya...
korkma gayet mutlu şekilde bebeğinin tadını çıkar onunla konuş biliyorum şu an hala kese ama onunla ve RAbbimle konuş....
inşallah 24 kasım günü bende size böyle güzel bir haber veririm.içimden bir ses bu ay bende tutturdum galiba diyor ya....hakkımda hayırlısı olsun...
senin için gerçekten çok mutlu oldum...hemen doktorunu ara ve git...
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
canım teşekkür ederim ama biraz takıldım bu ağrıya çünkü benim diğer düşüğüm adettten 1 gün geçti ve karın ağrısı başkadı bhcg o zaman 500 dü düşüşe geçti ve düşürdüm oluşan keseyi o yüzdendir korkumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?