Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hakkımızda inş hayırlısı olsun gebeliği istiyorum ama bu karın ağrıları beni mahvetti yani sürekli karnım dda var inş. kötü bişey değildir. inş senin ağrıların da yerleşmedendir doktoruna git bakalım ne diycekk

kızlar sabah aklıma bir şey takıldı... ben eutrox 50 mg alıyorum... gebeliğimde yüksek çıkmıştı tsh gebelik sonlandıktan sora da yüksek çıkınca ilaca devam ddi dr... sabah prospektüse baktım orada pıhtılaşma önleyici ilaçlarla etkileşebilir diyo.. doktora danışın yazıyo

kumarin türevi ilaçlarla etkileşebilir miş

var mı eutrox ve coraspin alan

hıldancımm telaş yapma canım , bendede oluyordu batma seklınde agrı ınsalahh gebesındır kotu dusunme hemen bekle bakalım test cıksın

doktorun bunu bılıyordur ona gore vermıstır bunu, ne ıcın alıyorsun bu ılacı

canım benim arkadaşımda kullanıyordu..o uzun zamandır eutrox kullanıyor haşimato tiroidi var kendisinde..ama aynı zamanda ilk gebeliği 3 aylık sonlanınca kan tahlili yaptırdı ve oda bizim gibi pıhtılı çıktı..2. gebelik için kan sulandırıcı kullandı ama coraspin değil..bizim gibi iğne kullandı biyandan da 100 lük eutrox öyle yani..zaten onun dozunu falan filan hep doktor ayarlıyor..sende bu konuda doktorla iç içe olacaksın canım benim..ama korkma bizden daha iyi bildikleri kesin yanii onlara güveneceğiz :))

evet canım yaa sonlara yaklaştık artık hayırlısıyla..vaktimi bol bol burda geçirmek istiyorum..topikte rahatlıyorum..benim için dua edin ne olur..

ederiz canım.sende bize et.sen annesin.Rabbim annelerin duasını reddetmez.bugün hem cuma hemde muharrem ayındayız.sen bizede bol bol dua et...
kızının adını ne koyacaksın diye sormuştum ama kafam karışık melek mi koyacakdın...

bende birazdan kuran okucam canım..dün gece okuyamadım..malum yorgunluktan..hepinize ayrı ayrı dua edicem inşallah..evet kızımın adı '' melek duru '' olacak Allah nasip kısmet ederse canım..ayy inşallah herkesin evladı olsun, kadınlar gebe kalsın sorunsuzca doğursun..her kadın yawrusuna kavuşsun çok istiyorum..çok zor bişey beklemek Rabbim çok aratmasın inşallah..hepimizin kucaklarını doldursun..

tıpkı benim durum.... tmm cnm çok sağol.....

kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

Hildancim cok tebrik ederim. Karin agrina takilma, bazen hamilelik ve adet belirtileri neredeyse birebir ayni oluyor. Insallah saglikla devam eder.

çok sevindim canım ya...
korkma gayet mutlu şekilde bebeğinin tadını çıkar onunla konuş biliyorum şu an hala kese ama onunla ve RAbbimle konuş....
inşallah 24 kasım günü bende size böyle güzel bir haber veririm.içimden bir ses bu ay bende tutturdum galiba diyor ya....hakkımda hayırlısı olsun...
senin için gerçekten çok mutlu oldum...hemen doktorunu ara ve git...

Hildancim cok tebrik ederim. Karin agrina takilma, bazen hamilelik ve adet belirtileri neredeyse birebir ayni oluyor. Insallah saglikla devam eder.

canım teşekkür ederim ama biraz takıldım bu ağrıya çünkü benim diğer düşüğüm adettten 1 gün geçti ve karın ağrısı başkadı bhcg o zaman 500 dü düşüşe geçti ve düşürdüm oluşan keseyi o yüzdendir korkumm

elifcim aradım sonucu öğrenmek için doktoru da sordum ptesiye kadar yokmuş ama benim hemen iğneye başlamam lazım ne yapıyımm. canım inş sağlıklı bir şekilde devam eder ama işte korkumdan sevincimi yaşıyamyorum. inş sen de hamile kalırsın birbirimize eşlik ederiz bu yolda

Igneyi ne yapacaksin? Basliyor musun hemen?
Karin agrin olmasa da korkacak birsey buluruz biz, gecmiste bu kadar sorun yasayinca insan herseyden korkuyor. Sen simdi rahat olmaya calis, biran once doktoruna ulas ignene basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…