kızlar sabah aklıma bir şey takıldı... ben eutrox 50 mg alıyorum... gebeliğimde yüksek çıkmıştı tsh gebelik sonlandıktan sora da yüksek çıkınca ilaca devam ddi dr... sabah prospektüse baktım orada pıhtılaşma önleyici ilaçlarla etkileşebilir diyo.. doktora danışın yazıyo
kumarin türevi ilaçlarla etkileşebilir miş
var mı eutrox ve coraspin alan
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
Igneyi ne yapacaksin? Basliyor musun hemen?
Karin agrin olmasa da korkacak birsey buluruz biz, gecmiste bu kadar sorun yasayinca insan herseyden korkuyor. Sen simdi rahat olmaya calis, biran once doktoruna ulas ignene basla.
bendede zehirli guatır var bende kullandum eutrox su cnmkızlar sabah aklıma bir şey takıldı... ben eutrox 50 mg alıyorum... gebeliğimde yüksek çıkmıştı tsh gebelik sonlandıktan sora da yüksek çıkınca ilaca devam ddi dr... sabah prospektüse baktım orada pıhtılaşma önleyici ilaçlarla etkileşebilir diyo.. doktora danışın yazıyo
kumarin türevi ilaçlarla etkileşebilir miş
var mı eutrox ve coraspin alan
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
çok sevindim canım gözünaydın...RABBİM tamamına erdirsin,karın ağrısıda olur merak etme çünkü hamileliğin ilk aylarında adet günlerinde ağrı oluyor mutlaka,bu vücutla alakalı brşey...
bendede zehirli guatır var bende kullandum eutrox su cnm
merak etme ben gebeliğimi şiddetli karın ağrısıyla doktora gidince öğrendim.gece yatamıodum ağrısındannn.sonucun harika muhtemelen 3haftalık bi pıtırcığın varrrrdarısı hepimizin başına
canım teşekkür ederim. beklenen adet günümden 1 gün önce başladı ağrı devam ediyo inş. kötü bişey yok umarım dediğin gibidirr
canım hayırlı uğurlu olsun. evet hamilesin. biran evvel dr. a git. çok sevindim.
Ben tüm tahlillerimle birlikte ali gedikpaşanın muayenesine gittim bakırköydeki kendisi aynı zamanda kanuni araştırma hastanesinde doktor ben 2 kez kalp atışlar duyulmadan kayıplar yaşadım tahlillerimde hiç bir şey yo keşimin ve benim diğer gittiği m doktorlar hamile kalınca iğne kullanıcağımı söyledi bende mtfhr 1298 homozgiigot saptandı ali bey ise mtfhr homozigotun çok düşük bir kan pıhtılaşması olduğunu iğneye gerek olmadığını söyledi şimdi tek umudum oo çok ii bir doktor dinlemesi ve insanı aydınlatması bakımından böyle zamandarda bildiğiniz kadarıyla hepimizin morele ve açık anlatımlara ihtiyacımız var
merhaba arkadaşlar benim de 1 düşüğüm vardı a1298t ve c677t heterezigot mutasyonum var. şimdi de 5 haftalık hamileyim. drum 0.4 lük clexan coraspin folik asid progestan verdi. ben kırıkkaledeyim. ankara da bu konuda uzman dr tavsiyeniz varmı. aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.
öncelikle iyi geceler..uykum kaçtı bu gece erken uyumuştum malum yoruldum bugün..şimdi de uykum kaçti yazayım dedim..doktor evet kanın sıvılaşmış dedi..clexan 0.2 liği günaşırı vurulacaksın dedi..nidilatı günde 1 e düşürdü 1 hafta daha kullan dedi..iğne konusunda sıkıntı yapma dedi..haklısın endişelenmekte canını da düşünüyorsun anlıyorum dedi..ben clexanı saat hesabı kullandırıcam sana dedi sezaryenden 48 saat öncesinde bırakacaksın dedi..ben kanının koyulaşacağına inanıyorum dedi..ne bileyim işte kızlar haftaya aptt testlerini tekrarla bana yolla dedi..vitain hapını kestim..şimdi kullanacağım tek ilaçlar hergün kan hapım ve gün aşırı iğnem..kızımın maşallahı var tosuncuk olmuş biraz inşallah böyle gider..doktorumuz gelişiminden çok memnun..bakalım ilaçları kestik ya bu hafta hep nst istedi bir sorun çıkarsa hemen alırım dedi..bu arada sezaryen tarihiiiiiiiimmmm 29 kasım perşembe saat 10 :)))) 26 kasımdı ama hadi 3 gün daha dedi..bende 30 kasım asla olmaz doktor hanım dedim peki dedi..kızlar dua edin 2 hafta sonra bugün inşallah kızımı alıcam kucağıma :))
canım çok teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere tabiki hayırlı ve sağlıklı bi gebelik olması dileğiylen sizlerle konuşmak rahatlatıyor.
hildancım tebrıklerr cok sevındım yaaa aramızdan bırı daha hamişş, darısı bıze, bence korkmaa hemen doktoraa gırr ıgnelerı sorrr bencee
doktorum gebe kalıca gel başlarız iğğneye dedi ama bugün yerinde yook başka doktoramı gideyim yoksa bekliyimmi ptesiyi beklemek istemiyorum ağrım da var o yüzden
kaç ay sonra oldu bu bebeğin.
rabbim kucağına almayıda nasip eder inşşşşşşşş
cnm internete mümkün mertebe az girmeye çalış çünkü radyosyon çok zararlııı.
canım inş senin de mutlu haberini alırız sevinçle günlerimz aynıydı o ne durumda inş o da hamiştir. canım doktorum bugün yokmuş sekreteri ptesi gelir dedi ama iğneye başlamam lazım ne yapıyim kii
Eger oyle dediyse git bir tane al eczaneden basla, saglik ocagindakiler de recete yaziyor olabilirler. Ya da icin rahat etmeyecekse bildigin baska bir doktor varsa ona git.
canım işyerindeyim işim hep bilgisayarla mecbur giriyorum. canım 9 ay önce muhtemelen 4 haftalık kese düşürdüm karın ağrım başladı bhcg düşüşe geçti düşürdüm o yüzden karın ağrısından korkuyom sonra araştrma yaptk kan pıhtılaşması çıktı korundum sonuçlarla doktora gittim 3 ay daha korun aspirin folbiol iç öyle gebelik düşün dedi ve aynen uyguladım ilk defa geçen ay korunmadm adet gördm bu ay da hamile kaldm yani 2. ayımda
arkadaşlar sizi sorularımla bunaltım belkiii hakkınızı helal edinn
en son 1 ağustosta adet olmuştum.ekimin 24 ünede kürtaj oldum benim muhtemel adet tarihim ne zaman olur sizce birde hala benim lekelenmem oluyor.kürtajdan sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?