Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben kullanıyorum. üstelik dr. larda biliyorlardı. ama bana böyle birşey söylemediler. ben 100 mg. kullanıyorum.

kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

çok sevindim canım gözünaydın...RABBİM tamamına erdirsin,karın ağrısıda olur merak etme çünkü hamileliğin ilk aylarında adet günlerinde ağrı oluyor mutlaka,bu vücutla alakalı brşey...

Igneyi ne yapacaksin? Basliyor musun hemen?
Karin agrin olmasa da korkacak birsey buluruz biz, gecmiste bu kadar sorun yasayinca insan herseyden korkuyor. Sen simdi rahat olmaya calis, biran once doktoruna ulas ignene basla.

doktorum gebe kalıca gel başlarız iğğneye dedi ama bugün yerinde yook başka doktoramı gideyim yoksa bekliyimmi ptesiyi beklemek istemiyorum ağrım da var o yüzden

bendede zehirli guatır var bende kullandum eutrox su cnm
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

merak etme ben gebeliğimi şiddetli karın ağrısıyla doktora gidince öğrendim.gece yatamıodum ağrısındannn.sonucun harika muhtemelen 3haftalık bi pıtırcığın varrrrdarısı hepimizin başına

çok sevindim canım gözünaydın...RABBİM tamamına erdirsin,karın ağrısıda olur merak etme çünkü hamileliğin ilk aylarında adet günlerinde ağrı oluyor mutlaka,bu vücutla alakalı brşey...

canım teşekkür ederim. beklenen adet günümden 1 gün önce başladı ağrı devam ediyo inş. kötü bişey yok umarım dediğin gibidirr

canım çok teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere tabiki hayırlı ve sağlıklı bi gebelik olması dileğiylen sizlerle konuşmak rahatlatıyor.

arkadaşlar sizi sorularımla bunaltım belkiii hakkınızı helal edinn

en son 1 ağustosta adet olmuştum.ekimin 24 ünede kürtaj oldum benim muhtemel adet tarihim ne zaman olur sizce birde hala benim lekelenmem oluyor.kürtajdan sonraa

canım teşekkür ederim. beklenen adet günümden 1 gün önce başladı ağrı devam ediyo inş. kötü bişey yok umarım dediğin gibidirr

merak etme canım adet zamanınmış işte ağrın ondandır ve gebelik yeni olduğu için yerleşme sırasındada olur..gün içinde uzan dinlen,ağır falan kaldırma,iş yapma fazla, ve doktoruna ulaşıp ilaçlarına başla,burcugenin dediği gibi:))

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. gerçekten de sizlerle konuşmak rahatlatıyor. inanın haberi önce eşime sonra da size verdim. daha hiç kimseyi aramadım. umarım her zaman güzel haberler veririm

hildancım tebrıklerr cok sevındım yaaa aramızdan bırı daha hamişş, darısı bıze, bence korkmaa hemen doktoraa gırr ıgnelerı sorrr bencee

Bende de mthfr 1298 homozigot mutasyon var, ben 3 tane kalp atisi duyulmadan dusuk bir tane de igne kullanirken 9. Haftada dusuk yasadim. Yani bence bazi bunyelerde bu mutasyon da dusuge neden oluyor ve bence igne kullanmak lazim ama sen bilirsin tabi.
Bu hamileligimde gebelik oncesi igneye basladim, clexane 0,4 kullandim, 3. Aydan sonra da igneyi gunde 2ye cikardik oyle geldim bu gunlere.

Ben ankara'da tolga ecemis'e gidiyorum tavsiye ederim. Umarim sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.

29 kasima kaydi ha...hayirli olsun simdiden. Bak doktorun onlemini aliyor bu kadar endiselenme artik. Ki dedigi gibi 2 gun onceden igneyi keseceksen koyulasacak zaten kanin.

canım çok teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere tabiki hayırlı ve sağlıklı bi gebelik olması dileğiylen sizlerle konuşmak rahatlatıyor.

kaç ay sonra oldu bu bebeğin.
rabbim kucağına almayıda nasip eder inşşşşşşşş
cnm internete mümkün mertebe az girmeye çalış çünkü radyosyon çok zararlııı.

hildancım tebrıklerr cok sevındım yaaa aramızdan bırı daha hamişş, darısı bıze, bence korkmaa hemen doktoraa gırr ıgnelerı sorrr bencee

canım inş senin de mutlu haberini alırız sevinçle günlerimz aynıydı o ne durumda inş o da hamiştir. canım doktorum bugün yokmuş sekreteri ptesi gelir dedi ama iğneye başlamam lazım ne yapıyim kii

doktorum gebe kalıca gel başlarız iğğneye dedi ama bugün yerinde yook başka doktoramı gideyim yoksa bekliyimmi ptesiyi beklemek istemiyorum ağrım da var o yüzden

Eger oyle dediyse git bir tane al eczaneden basla, saglik ocagindakiler de recete yaziyor olabilirler. Ya da icin rahat etmeyecekse bildigin baska bir doktor varsa ona git.

kaç ay sonra oldu bu bebeğin.
rabbim kucağına almayıda nasip eder inşşşşşşşş
cnm internete mümkün mertebe az girmeye çalış çünkü radyosyon çok zararlııı.

canım işyerindeyim işim hep bilgisayarla mecbur giriyorum. canım 9 ay önce muhtemelen 4 haftalık kese düşürdüm karın ağrım başladı bhcg düşüşe geçti düşürdüm o yüzden karın ağrısından korkuyom sonra araştrma yaptk kan pıhtılaşması çıktı korundum sonuçlarla doktora gittim 3 ay daha korun aspirin folbiol iç öyle gebelik düşün dedi ve aynen uyguladım ilk defa geçen ay korunmadm adet gördm bu ay da hamile kaldm yani 2. ayımda

canım inş senin de mutlu haberini alırız sevinçle günlerimz aynıydı o ne durumda inş o da hamiştir. canım doktorum bugün yokmuş sekreteri ptesi gelir dedi ama iğneye başlamam lazım ne yapıyim kii

yaa bende sevınçii merak edıyorumm senle aynıydı gunuu:)) vallaa senıı bolee duyuncaa bende umutlandım şimdıı, 23 kasım benımm de adet tarhımm, ne yapsakk başkaa bır doktor bulablırmısın hastaneden felan, aslında pazartesıne bişe kalmadı bugun cuma zaten bekleyeblırısınde, için rahat edecekse bır hastane doktorundan randevu al , tecrubelı arkadaşlara soralımmm, bendee senın gıbı heyecanlyımm canımm yaa

Eger oyle dediyse git bir tane al eczaneden basla, saglik ocagindakiler de recete yaziyor olabilirler. Ya da icin rahat etmeyecekse bildigin baska bir doktor varsa ona git.

aslında şu an net düşünemiyorum heyecandan. olmadı bu akşam mesai çıkışı özel hastanede başka dra giderim. benim eşim de doktor iğneyi yazar ama kafamıza göre hareket etmek istemiyorum

senin adına çok sveindimm.korunmayı bırakıp gebe kalanlar çok heycanlandırıo beniiiiiii
benim bebeğim çok zor olduğu için doktor korunmana gerek yok dedi biz korunmuyoruzzz

Ben kurtajdan yaklasik 1 ay sonra adet gormustum ama 50-60gune kadar bekleyenler de oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…