hayırlı olsun canım ben de 4 haftalık hamileyim bende de karın ağrıları mevcut bir de karnımda hep şişlik var herkeste böyle mi bilmiyorum. çarşamba günü keseyi gördü doktor ben de doktor aramasındayım....sağol şenaycım inş herşey yolundadır ama doktorum yok ne yapıyımm kii ptesi gelcekmişşş
canım inş senin de mutlu haberini alırız sevinçle günlerimz aynıydı o ne durumda inş o da hamiştir. canım doktorum bugün yokmuş sekreteri ptesi gelir dedi ama iğneye başlamam lazım ne yapıyim kii
yaa bende sevınçii merak edıyorumm senle aynıydı gunuu:)) vallaa senıı bolee duyuncaa bende umutlandım şimdıı, 23 kasım benımm de adet tarhımm, ne yapsakk başkaa bır doktor bulablırmısın hastaneden felan, aslında pazartesıne bişe kalmadı bugun cuma zaten bekleyeblırısınde, için rahat edecekse bır hastane doktorundan randevu al , tecrubelı arkadaşlara soralımmm, bendee senın gıbı heyecanlyımm canımm yaa
doktorum gebe kalıca gel başlarız iğğneye dedi ama bugün yerinde yook başka doktoramı gideyim yoksa bekliyimmi ptesiyi beklemek istemiyorum ağrım da var o yüzden
hayırlı olsun canım ben de 4 haftalık hamileyim bende de karın ağrıları mevcut bir de karnımda hep şişlik var herkeste böyle mi bilmiyorum. çarşamba günü keseyi gördü doktor ben de doktor aramasındayım....
canım öncelikle gözün aydınnnn, hayırlı olsun.. sanırım sende de kan pıhtılaşması var, benim doktorum kalp atışını aldıktan sonra başlatmıştı iğneye, hem iğne oldum hemde coraspin kullandım hergün hala kullanıyorum.. karın ağrına gelince çok normal vücut her ay yaşadığı olayı bu ay yaşamıyor ağrılar bu yüzden olurmuş doktorum öyle demişti.. benim bu 4. gebeliğim çok şükür bu sefer sorunsuz oldu iğneler işe yaradı seninde öyle olcak emin ol. tekrar hayırlı olsun canım
elifcim aradım sonucu öğrenmek için doktoru da sordum ptesiye kadar yokmuş ama benim hemen iğneye başlamam lazım ne yapıyımm. canım inş sağlıklı bir şekilde devam eder ama işte korkumdan sevincimi yaşıyamyorum. inş sen de hamile kalırsın birbirimize eşlik ederiz bu yolda
sağol şenaycım inş herşey yolundadır ama doktorum yok ne yapıyımm kii ptesi gelcekmişşş
ayyy canıııım yaaaa haberini okurken çığlık attım..çooooooooook sevindim..inşallah sağlıkla selametle devam eder gebeliğin inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına canım..hemen sağlık ocağına gidiyorsun aile hekimine iğne yazdırıp başlıyorsun..sakın ihmal etme pazartesiyi bekleme..saatlerin bile önemi var şuan hayatında..bak maşallah değerinde baya yüksek çıkmış ne olur iğnene başla anlat durumunu aile hekimine o sana yardımcı olacaktır..tekrardan tebrik ederim darısı diğer arkadaşlarımın başına hadiii kızlaaaarrr durmak yok yola devaaaammm :))) bu arada karın ağrısı olması çooook normal..bel ağrısı olması çok normal..göğüslerde hassasiyet olması normal..karında şişkinlik ve gaz olması çok normal..adet günlerinde ne yaşıyorsan gebeliğin ilk zamanlarında da bunların olması çooook normal sakın kafaya takma herşey yolunda Allahın izniyle..
düşünsene hildan...
sen,ben,sevinç ve 01as da hamile olurmuş.dörtümüz dalton kardeşler gibi çok güzel olur bakalım.geri kalan 3lüden kimler hamile olacak....
canım durmunu herhangi bir özel veya devlette kadın doğum dr. una anlatırsan zannediyorumki iğnelerini alabilirsin. bence ihmal etme.
ayyy canıııım yaaaa haberini okurken çığlık attım..çooooooooook sevindim..inşallah sağlıkla selametle devam eder gebeliğin inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına canım..hemen sağlık ocağına gidiyorsun aile hekimine iğne yazdırıp başlıyorsun..sakın ihmal etme pazartesiyi bekleme..saatlerin bile önemi var şuan hayatında..bak maşallah değerinde baya yüksek çıkmış ne olur iğnene başla anlat durumunu aile hekimine o sana yardımcı olacaktır..tekrardan tebrik ederim darısı diğer arkadaşlarımın başına hadiii kızlaaaarrr durmak yok yola devaaaammm :))) bu arada karın ağrısı olması çooook normal..bel ağrısı olması çok normal..göğüslerde hassasiyet olması normal..karında şişkinlik ve gaz olması çok normal..adet günlerinde ne yaşıyorsan gebeliğin ilk zamanlarında da bunların olması çooook normal sakın kafaya takma herşey yolunda Allahın izniyle..
amin canım son adet tarihim 1 ekim fakat biz adet bitiminden itibaren iki hafta korunduk geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. doktora gittiğimizde korunmanıza gerek yok bu düşük gibi değil dedi korunmayı bıraktıktan yaklaşık 21 gün sonra gidip beta hcg yaptırdık 779 çıktı yaptırdığımızda adetim 5 gün geçmişti. seninki daha yüksek çıkmış canım zaten kese bildiğim kadarıyla 1500 de görünüyor büyük bir ihtimalle seninki de görünür.
evet canım mesai bittiği gibi gitcem umarım doktora ulaşır ve alırm iğneleri benim gittiğim hastanedeki başka bi doktora gitcem hayırlı haberler verirm inş ama sanırm şu an kese görünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?