Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayy elıfff muhtesem olur senle bat ımız aynı hemen hemen herladee? ınsallaahh canımm yaa. sende varmı belırtı felan

bugün sabah belim ağrıyordu.birde ara ara karnıma iğne batar gibi ağrılar vuruyor.yumurtlama gününne göre hamile kaldıysam bugün rahme yerleşme günüymüş belki ondadır diyom ya bakalım...

canım sorun için çok teşekkürler sağlam bir soru sordun..şimdi eğer hamileysen aile hekimi sana yardımcı oluyor..bende şöyle oldu..ben hamile kalmadan önce sadece folikasit kullanıyordum..hamile kaldığımı öğrendim o gün hemen aile hekimime gittim çünkü doktorla görüşmem ogün için imkansızdı..gen testi sonuçlarımı ve gebelik sonucumu gösterdim doktora daha önceden de iğne kullandığımı belirttim..0.4 lük clexan yazdırdım..iğneyi ben belirledim..çünkü daha öncede clexanla gebeliğimi geçirmiştim..neyse aldım iğnemi kendi doktorumunda özelinden randevu aldım ve randevu gününe kadar iğneyi vurdum..sonra doktora gittiğimde iyki de başlamışsın dedi..dozu 0.6lığa çıkarttı ve bebe aspirini ekledi..evet herkeste farklı pıhtılaşma var ama gerçekten o an için çaresizsen o iğneyi yapmaktan başka şansın yok çünkü içinde artık bir canlı var ve hayatı söz konusu..ama hamilelikten önce zannetmiyorum ki iğne versin aile hekimi onun için mutlaka uzman doktora yönlendiriyor sağlık ocakları..umarım yardımcı olmuşumdur :))

bugün sabah belim ağrıyordu.birde ara ara karnıma iğne batar gibi ağrılar vuruyor.yumurtlama gününne göre hamile kaldıysam bugün rahme yerleşme günüymüş belki ondadır diyom ya bakalım...

evet canım site cıvıl cıvıl umarım hep böyle olur. sana bişey söyliyim beklenen adetmden 5 gün önce falan yani haftasonuydu duş alırken göğüs uçlarımın koyulaştğını farkettim hatta dün aman adet görmeden banyo yapaym dedim baktm hala koyu o zaman şüphelendim bi de ara ara yumurtalklarrmda ağrı oluyodu aklında bulunsun

kızlar ben çıkıyorum kalan işlerimi yapayım maksat erken çıkıp doktora gideyim hepinize çok teşekkür ederim hayırlı haberlerle dönmem için dua edin ptesi allahın izniyle görüşürüzz

canım oncelıklıe guzel acıklaman ıcın tesekkur ederım sana zorladıysam senı kusura bakma canım benım:), clexan ıgnesının ıcerıgını tam olarak bılmıyorum , ozman oda corasprın gıbı kan sulandırıcı oluyor değilmi? en ıyısı hamıle kaldıgımızı ogrenır ogrenmez doktorla gorusebılmek tabı doktorlara anında ulaşılamadıgından ınsan caresız kalıyor ne yapacagını bılmıyor. doktorum bana hamıle kalır kalmaz gel ıgneye baslıcaz demıstı , cok tesekur ederım canımm duallarımız senınleee, allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh:)

kızlar ben çıkıyorum kalan işlerimi yapayım maksat erken çıkıp doktora gideyim hepinize çok teşekkür ederim hayırlı haberlerle dönmem için dua edin ptesi allahın izniyle görüşürüzz

kendıneee bebişeee dıkkat ett dort gozle beklıcezz senıı:)

hildan canım bu senin ikinci bebişinmi olacak allahın izniyle benimde 10 yaşında bir oğlum var formun eskilerinden sayılarım benimle birlikte yazışan çoğu arkadaşın bebeği oldu oğlumdan sonra 4 düşüğüm var benimde

hildan tebrike derim çok sevindim senin adına.. inşallah sağlıkla kucağına aldığın gün de olur....

Cokkk merak ettim seni cokkk...üzülme dirayetli ol..bizim bebeklerimiz ne aşamalardan geçip bugünlere geldiler...sagsalimcikacak..bugünleri unutturacak sana annesi dualar sizinle...
Sevgilerimle meltemcim

Beni de eklermisiniz arkadaslar 33 yasindayim 1 kurtajim,1 dusuk,2 olu dogum,1 de dis gebelik gecirdim.Allaha sukur 2 tane de sag evladim var 3 aydir deneme asamasindayim.Mevlam herkese sifa,saglikla bebegini kucagina versin muharrem ayi yuzu suyu hurmetine

Kizlar 4444 tane salati tefriciye okuycam gonlunuzden koptugu kadar yardim Eden olursa simdiden Allah razi olsun. Bugun basladimm.
Belkide icinizden birinin agzindan cikan bir dua Rabbimin hosuna gidecek..
Nickimle dua edebilirsiniz umudum diye
Edende edemeyendende Allahim razi olsun hepinizden

Ben 500 tane okurum canım mevlam dualarımızı kabul etsin insallah

KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BİLEN VARSA EL ATSIN ALLAH RIZASI İÇİN BİR ARKADAŞIMIN ÇOK DÜŞÜGÜ OLDU SONUÇLARI ALMIŞ BAN SORDU BENDE BİLMEDİGİM İÇİN AKLIMA BURASI GELDİ BİLEN VARSA DEYİVERSİN

KOAGULASYON TESTLERİ

Örnek Tipi : KAN

Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
CANLARIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

arkadaşında pıhtılaşma yok gibi galiba.....

günaydın kızlar....
bugün doktor kontrolüm var lekelenmeler için ama nye bilmem acayip bir şeyler var içimde uyk tutmadı.gece 2 de yattım sabah 6 buçukta kalktım bakalım ne diyecek....
bu arada sevinc07 girmedi dün hiç siteye.....

kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

canımmm çooookkkkkkkk tebrikleerrrrrr gözünaydın dualarım seninle...
bende tık yok kırmızılar gelmedi test negatif idrar testi

arkadaşlar benim bir kürtajım var. 9 haftalıkken kalbi durdu. genetik mtfhr ye bakıldı a1298t ve c677t heterezigot 4g/5G çıktı. ama diğer testler yapılmadı arkadaşlardan gördüm ınr appt falan yapılmadı. ben şiödi 5 haftalık hamileyim. kürtajdan 9 ay sonra hamile kaldım. şimdi ne yapmam lazım bu testleri yaptırmalımıyım. benim burdaki drum clexan 0.4 verdi coraspin folic asid progestan kullanıyorum.

kızlar hekese hayırlı günler, mutlu haftasonları dilerim..pimpirikli ben, size yine bir sorum olacak..artık sıkmaya başladım biliyorum farkındayım ama sizde dayanın kızlar 10 gün kaldı şurda :))) ben perşembe clexan iğne yaptım cuma günü yapmadım bu sabah tekrar yaptım..gün aşırı demişti doktorum iğneler için..ama sanki bugün bebeğin hareketleri azaldı acaba ben mi evham yapıyorum yoksa gerçekten ciddiye alınacak bir durum mu var?? gün aşırı iğne vuran arkadaşlar var mı aramızda bana yardımcı olacak birileri..beni bu konuda aydınlatırsanız çok mutlu olurum rahatlamaya ihtiyacım var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…