Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar.

az önce kahvaltı yaparken tv de niran ünsalın mucize bebeğii izledim bizede umut olsun die sizle paylaşayım dedim.niran ünsala doğal yolla bebeğin olmaz tüplerib-n tıkalı demişler 1 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış şimdi bebeği kucağında.

rabbim verirse demekki herşey bahane

canım endişelenme sakin ol..gebeliğin hayırlı olsun inş..sağ salim alırsın bebişini kucağına..doktorun her türlü önlemi almış..seninle mutasyonlarımız aynı..başka testlere gerek yok..doktorunun verdiği ilaçları aynen kullan bak ben aynen kullandım ve maşallah diyeyim çok şükür 37.haftaya geldim.. aptt pt inr ler sonraki zamanda kanın koyuluk oranına bakmak için yapılan rutin testler için rahat olsun cnm

mrb kızlarr,herkese mutlu haftasonları,bu hafta sonumuz çoooookk güzel geçer umarım

kızlar size bişey sorucam,ben uzun zamandır iğne kullanıyorum ama geçen gece aklıma bişey takıldı :44: bu iğnelerin gece veya gündüz yapılmasında bi fark var mı?? sizler ne zaman yapıyorsunuz iğnelerinizi????

umarım sadece sana öyle geliyordur canım,sen kendine evham yapma ama, burdan gelecek cevaplara da bakarsın.inşşşş her şey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

kızlar kan sulandırcı iğneller zayıflatmıyor diyorsunuz ama benm bi akrabam kiloloydu hamile kaldiğnda şimdi hergün kan sulandrıcı iğne vuruluyo zayıflıyo ama bulantıları bile başlamadı daha

çok teşekkür ederim beni rahatlattın. inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..

canım gebelik için adım atmana çok sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bebeğini kucağına alırsın nasıl memnun kaldınmı? zeki beyden tedavimiz aynı şekilde bende öyle kullanıyorum için rahat olsun

kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa

canım gözün aydın inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

endişelenecek bişi yok bence değerler noraml çıkmış pıhtılaşma da yok bence.. tsh da normal... ne için yapıldı bu test

gerekli ilaçları vermiş zaten endişelenmene gerek yok.. pıhtı çıksada bu ilaçları verir zaten

gerekli ilaçları vermiş zaten endişelenmene gerek yok.. pıhtı çıksada bu ilaçları verir zaten

açıkçası burada yazılanları okuyunca paniğe kapıldım kimisi iğneleri kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş. iğnenin dozu yetersiz gelmiş. bende oyüzden sormuştum. iğnenin dozu neye göre ayarlanıyor bilmiyorum. kimisi sabah akşam vuruyormuş. ben bir tane vuruyorum.

canım hadi hayırlısıyla inş. sağlıklıca kucagına almak nasip etsin balımmm

bana gelince dün malesef bebeğimi göremedik gecen hafta kese 7 mm di şimdi 14 mm olmus fakat bebek yok içinde dr 6 haftalık dedi normalde ben 7+ 4 düm geriden geliyo gec döllenme sanırım o yüzden daha anca kendini gösterecek diye düşünüyorum hala olumsuz düşünmek istemiyorum kızlar haftaya cuma tekrar gidicem o zamanda bebeği göremezsek boş gebelik olabilir dedi aranızda böyle bişey yaşayan oldumu cogu arkadasım bekle diyo bazen bebek gec görünüyo diye bende zaten beklemeyi düşünüyorumm ama yüregimde tirtir tikriyorrr dualarınızı eksit etmeyin

vallahi bende aynı şeyden korkuyorum...sanırım o pıhtılaşma seviyesine göre çoksa çok verilir bence.. bende panik oluyorum o yüzden çok kafama takmamaya çalışyorum... kısmetse aralık ayında bebiş düşünüyoruz... iyi düşünmeye çalışıyorum.. ama çok korkuyorum..

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak..." [Duha/5]

Pasam bunlarda görünürde birşey yok ama homosistein değeri yüksek sayılır (limitlerin içinde olsa da), eğer MTHFR mutasyonlarına bakmadılarsa ona da baksınlar. homosistein MTHFR 677 veya MTHFR 1298 mutasyonları oldugunda yükseliyor ve pıhtılaşma yapıyor. Normal insanlar için 13,1 normal sayılsa da eğer bu mutasyonlar varsa bizim gibilerde düşüğe neden olabiliyorlar. Benim 11 çıkmıştı doktor yüksek demişti.

mrb 6+4 günlüğüz benimde kan pıhtılaşmam çıktı ve corasprin 100 lük verdi ama senin çok fazla o yüzden ilaç yetersiz hemotoloji bir baksın ona göre değiştirelim dedi.çok üzüldüm ilk bebeğimi kalp anomolisi yüzünden kaybettim 24 haftalıkken 1 sene sonra tekrar hamileyim yine bişey olursa kendimi toparlayamam iğneden bahsetmişssiniz dr.dedi birde guatrım vardı allahtan o düşmüş su anda çok iyiy ama şimdi bu çıktı çok moralim bozuk

kızlar merhaba kan pıhtılaşması nedeniyle erken dönemde gebeliği kürtajla sonlanan ardından hemen hamile kalan varmı. Pıhtılaşma nedeniyle iki kürtajım oldu ve 8 aydır hamile kalamıyorum geçen ay klomen başladık ama üç yumurta olmasına rağmen tutmadı doktor bi sıkıntı olmadığını stres nedeniyle hamile kalamadığımı söylüyor benim gibi bu süreci sıkıntılı geçiren varmı ne önerirsiniz?

benım oldu canım bılmıyodum kan pıhtılasması gıbı bı rahatsızlıgımın oldugunu hayırlısı deılmıs kurtaj olmak zorunda kaldım kafama taktıgım zamanlar oldu sonra hayırlısı dedım bı ıse gırdım allah ıste bı bakmısım hamıleyım hersey bence kafada psıkolojık olarak yanı doktorunuz haklı sende kafana takmamayı dusun allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…