arkadaşlar benim bir kürtajım var. 9 haftalıkken kalbi durdu. genetik mtfhr ye bakıldı a1298t ve c677t heterezigot 4g/5G çıktı. ama diğer testler yapılmadı arkadaşlardan gördüm ınr appt falan yapılmadı. ben şiödi 5 haftalık hamileyim. kürtajdan 9 ay sonra hamile kaldım. şimdi ne yapmam lazım bu testleri yaptırmalımıyım. benim burdaki drum clexan 0.4 verdi coraspin folic asid progestan kullanıyorum.
kızlar hekese hayırlı günler, mutlu haftasonları dilerim..pimpirikli ben, size yine bir sorum olacak..artık sıkmaya başladım biliyorum farkındayım ama sizde dayanın kızlar 10 gün kaldı şurda :))) ben perşembe clexan iğne yaptım cuma günü yapmadım bu sabah tekrar yaptım..gün aşırı demişti doktorum iğneler için..ama sanki bugün bebeğin hareketleri azaldı acaba ben mi evham yapıyorum yoksa gerçekten ciddiye alınacak bir durum mu var?? gün aşırı iğne vuran arkadaşlar var mı aramızda bana yardımcı olacak birileri..beni bu konuda aydınlatırsanız çok mutlu olurum rahatlamaya ihtiyacım var çünkü
Ben 500 tane okurum canım mevlam dualarımızı kabul etsin insallah
canım endişelenme sakin ol..gebeliğin hayırlı olsun inş..sağ salim alırsın bebişini kucağına..doktorun her türlü önlemi almış..seninle mutasyonlarımız aynı..başka testlere gerek yok..doktorunun verdiği ilaçları aynen kullan bak ben aynen kullandım ve maşallah diyeyim çok şükür 37.haftaya geldim.. aptt pt inr ler sonraki zamanda kanın koyuluk oranına bakmak için yapılan rutin testler için rahat olsun cnm
canım gebelik için adım atmana çok sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bebeğini kucağına alırsın nasıl memnun kaldınmı? zeki beyden tedavimiz aynı şekilde bende öyle kullanıyorum için rahat olsunkızlar bende başladım çalışmalara bu ay hakkımızda hayırlısı olsun nigar arkadaşımızın doktoru zeki beye gittim kayseriye hamilelik öncesi iğneye başlamam gerektiğini söyledi haftada 3 kez hamile kalınca günde 2 ye çıkaracağını söyledi burdan nigar arkadaşıma bi sorum olacak asprini hamile kalana kadar gün aşırı hamile kaldıktan sonrada aynen devam dedi sende öylemi kullanmıştın bana ankaradaki hematolok asprini günlük 0.6 claksen günde 2 kere demişti şimdi fraksipen 0.5 günde 2 kere asprinde gün aşırı dedi
kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BİLEN VARSA EL ATSIN ALLAH RIZASI İÇİN BİR ARKADAŞIMIN ÇOK DÜŞÜGÜ OLDU SONUÇLARI ALMIŞ BAN SORDU BENDE BİLMEDİGİM İÇİN AKLIMA BURASI GELDİ BİLEN VARSA DEYİVERSİN
KOAGULASYON TESTLERİ
Örnek Tipi : KAN
Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
CANLARIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
arkadaşlar benim bir kürtajım var. 9 haftalıkken kalbi durdu. genetik mtfhr ye bakıldı a1298t ve c677t heterezigot 4g/5G çıktı. ama diğer testler yapılmadı arkadaşlardan gördüm ınr appt falan yapılmadı. ben şiödi 5 haftalık hamileyim. kürtajdan 9 ay sonra hamile kaldım. şimdi ne yapmam lazım bu testleri yaptırmalımıyım. benim burdaki drum clexan 0.4 verdi coraspin folic asid progestan kullanıyorum.
gerekli ilaçları vermiş zaten endişelenmene gerek yok.. pıhtı çıksada bu ilaçları verir zaten
açıkçası burada yazılanları okuyunca paniğe kapıldım kimisi iğneleri kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş. iğnenin dozu yetersiz gelmiş. bende oyüzden sormuştum. iğnenin dozu neye göre ayarlanıyor bilmiyorum. kimisi sabah akşam vuruyormuş. ben bir tane vuruyorum.
KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR BİLEN VARSA EL ATSIN ALLAH RIZASI İÇİN BİR ARKADAŞIMIN ÇOK DÜŞÜGÜ OLDU SONUÇLARI ALMIŞ BAN SORDU BENDE BİLMEDİGİM İÇİN AKLIMA BURASI GELDİ BİLEN VARSA DEYİVERSİN
KOAGULASYON TESTLERİ
Örnek Tipi : KAN
Test Adı Sonuç Durum Referans Aralığı Birim Açıklama
FVPCAT0 44.7 0 - 0
APC Resistansı 2.91 2.61 - 3.32
PT SEC 12.4 10 - 14
PT INR 1.08 0.8 - 1.3
aPTT 36.2 25 - 37
Trombin Zamanı 15.2 10 - 17
AT III 95 83 - 128
Protein C 105 70 - 140
PROTEIN S 87.9 76 - 135
Lopus Antikoagülanı (Tarama) 44.4 31 - 44
Lopus Antikoagülanı (Ratio) 1.25 %
Hemosistein(HPLC İle) 13,1 6 - 15 umol/L
Serbest T4 1.05 0.88 - 1.72 ng/dL
Serbest T3 3.33 2.30 - 4.2 pg/mL
TSH 2.720 0.57 - 5.6 µU/mL
Total B-hCG <1.00 0 - 5.3 mIU/mL
ACA IGG Negatif 0 - 12
ACA IGM 22 0 - 12
CANLARIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
kızlar merhaba kan pıhtılaşması nedeniyle erken dönemde gebeliği kürtajla sonlanan ardından hemen hamile kalan varmı. Pıhtılaşma nedeniyle iki kürtajım oldu ve 8 aydır hamile kalamıyorum geçen ay klomen başladık ama üç yumurta olmasına rağmen tutmadı doktor bi sıkıntı olmadığını stres nedeniyle hamile kalamadığımı söylüyor benim gibi bu süreci sıkıntılı geçiren varmı ne önerirsiniz?
merhaba arkadaş bende aynı dertten muzdaribim 2düşük yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?