Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde 2 düşüğüm var pıhtılaşma yüzünden şimdide hamile kalamıyorum.benim bebeklerim hiç tutunamadılar yani kimyasal gebelik oldu.şimdide tedavilere başladım.. allah yardımcımız olsun pıhtılaşması olanların işi zor. allahım hamile kalınca kolayylığında versin bize tutunsun bebişlerimiz....

kürtaj sonrası lekeler çok normal. ben 21 eylülde kürtaj oldum. 29 ekimde ilk adetimi oldum.sanırım 40 gün sonra ilk adet olmalı. ben galiba 38 gün sonra olmuştum. bu arada sen neler yaşadın bilmiyorum bizimkilere benzer şeylerdir. başın sağ olsun diyim. geçmiş olsun.zamanla insan kendini biraz daha iyi hissediyor. zaman herşeyin ilacı.

tebrik ederim canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın karın ağrısınada takılma benimde karnım ve kasıklarım ağrıyodu

slvy1987 kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar benim de 1 düşüğüm vardı a1298t ve c677t heterezigot mutasyonum var. şimdi de 5 haftalık hamileyim. drum 0.4 lük clexan coraspin folik asid progestan verdi. ben kırıkkaledeyim. ankara da bu konuda uzman dr tavsiyeniz varmı. aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.

merhaba hayırlı olsun. inşallah herşey çok iyi gider. bende de 1298 ve 677 heterozigot mutasyon var. ben ankaradayım. henüz 2 ay oldu düşük yapalı. ben de doktor arayışındayım. ben devlet hastanesinde çalışan ama özel muayenesi de olan bir doktor arıyorum. aklımda özgür deren ve nuri danışman var. her ikisi için de iyi şeyler duydum. iğneye ne zaman başladın?bhcg değerine göre mi, kese görülmesine göre mi? bir de şunu soruyum. hamilelik öncesi ne kadar süre ne kullandın?

merhaba sevinç sen de online sin. nasıl gidiyor? ben cuma hacettepeye gittim. düşükle ilgili gekerli kan tahlillerini istedim. bilmiyorum artık ne istedi doktor. 4 tüp kan verdim.

merhaba sevinç sen de online sin. nasıl gidiyor? ben cuma hacettepeye gittim. düşükle ilgili gekerli kan tahlillerini istedim. bilmiyorum artık ne istedi doktor. 4 tüp kan verdim.

Merhaba cnm benimde kirmizilar yok piyasada onceki gun test yaptim negatif oyle bekliyorum. Bende tum testlerimi yaptirmistim 1 ayi buluyor sonuclar hayirlisi cnm.

inşallah canım zeki bey çok pozitif yüzde 98 şans veriyor ama işte kafama takılacak bişeyler buluyorum iğneyi 0.6 dan 0.5 e düşürüyoruz yani günde 0.12lik kullanırken 0.10 a düşürüyoruz bide asprini gün aşırı kullanırsak bende 5 faktörde pıhtılaşma var bir öceki gebeliim böyle kullanırken sonlandı ama denemekten başka çare yok asprini sende gün aşırımı kullandın canım bide ne zamana kadar kullandın

kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?

Merhaba cnm benimde kirmizilar yok piyasada onceki gun test yaptim negatif oyle bekliyorum. Bende tum testlerimi yaptirmistim 1 ayi buluyor sonuclar hayirlisi cnm.

inşallah en doğru zamanda olur. hayırlısı olsun. ama içini rahat tut. psikolojik olarak olabilir. fazla düşünmemeye çalış,olacaktır... tabi bu mümkünse...
canım sana daha sonra benden istenenleri yazsam eksik birşey varmı diye kendininkilerle kıyaslar mısın? aynı soruyu CEMOCAN ve BURCU-GEN e de soruyorum lütfen sonuçlarımı alınca yazıyımda bana eksik varmı yazın...

kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?

Bence gitmeli canim Allah korusun bise olurda gitsin en azindan kafasi rahatlar.

bu arada şu metioninden kısıtlı diyeti yapan arkadaşlardan yardım istiyorum elimden geldiğince yapmaya çalışacam

Hakkimizda hayirlisi cnm tmm sen yaz bende bakar kontrol ederim
sevinçcim benide eklermisin bende bu ay korunmayı bıraktım muhtemel regl tarihim 2 aralık

Tmm hayatim suanda teldeyim pc ye gecer gecmez duzenlerim hadi bakalim hayirlisi.

burcucum benim en son yapılan testte homosestin 10.31 buda yüksekmi sence

bence hiç beklemeden gitsin. hangi şehirde bilmiyorum ama ben zekai tahirde yatmıştım ve günün her saati acil hasta geliyordu. doğum hastanesine hemen gitsin sabahı beklemesin bence. su gelmesi kanama olması normal seyrinde olmayan herşey acildir. alllah korusun sonra pişman olmaktansa hemen doktora gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…