kızlarrrr bhcg sonucum 1708 elim ayağım titriyo şu an ben hamilemiyim şoktayım. ama karnım çok ağrıyoooooo üzülüyorum bu ağrıyaa
arkadaşlar sizi sorularımla bunaltım belkiii hakkınızı helal edinn
en son 1 ağustosta adet olmuştum.ekimin 24 ünede kürtaj oldum benim muhtemel adet tarihim ne zaman olur sizce birde hala benim lekelenmem oluyor.kürtajdan sonraa
canım senin kırmızılar ne alemde :18::18:
hayırlı olsun canım ben de 4 haftalık hamileyim bende de karın ağrıları mevcut bir de karnımda hep şişlik var herkeste böyle mi bilmiyorum. çarşamba günü keseyi gördü doktor ben de doktor aramasındayım....
merhaba sevinç sen de online sin. nasıl gidiyor? ben cuma hacettepeye gittim. düşükle ilgili gekerli kan tahlillerini istedim. bilmiyorum artık ne istedi doktor. 4 tüp kan verdim.
canım gebelik için adım atmana çok sevindim inşallah bu sefer herşey yolunda gider de bebeğini kucağına alırsın nasıl memnun kaldınmı? zeki beyden tedavimiz aynı şekilde bende öyle kullanıyorum için rahat olsun
canım gözün aydın inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın
Merhaba cnm benimde kirmizilar yok piyasada onceki gun test yaptim negatif oyle bekliyorum. Bende tum testlerimi yaptirmistim 1 ayi buluyor sonuclar hayirlisi cnm.
kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?
Hakkimizda hayirlisi cnm tmm sen yaz bende bakar kontrol ederiminşallah en doğru zamanda olur. hayırlısı olsun. ama içini rahat tut. psikolojik olarak olabilir. fazla düşünmemeye çalış,olacaktır... tabi bu mümkünse...
canım sana daha sonra benden istenenleri yazsam eksik birşey varmı diye kendininkilerle kıyaslar mısın? aynı soruyu CEMOCAN ve BURCU-GEN e de soruyorum lütfen sonuçlarımı alınca yazıyımda bana eksik varmı yazın...
sevinçcim benide eklermisin bende bu ay korunmayı bıraktım muhtemel regl tarihim 2 aralık
Pasam bunlarda görünürde birşey yok ama homosistein değeri yüksek sayılır (limitlerin içinde olsa da), eğer MTHFR mutasyonlarına bakmadılarsa ona da baksınlar. homosistein MTHFR 677 veya MTHFR 1298 mutasyonları oldugunda yükseliyor ve pıhtılaşma yapıyor. Normal insanlar için 13,1 normal sayılsa da eğer bu mutasyonlar varsa bizim gibilerde düşüğe neden olabiliyorlar. Benim 11 çıkmıştı doktor yüksek demişti.
kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?