Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzenim konyada bir ilçede bakalım bi s öyliyeyim

Herkese gunaydin sabahin korunde ayaktayim cunku adet oldum ya, deli olacam 23 gibi olmam
Lazim 5 gun erken oldum nie bole oldu kizlar, yani hic belirtimde olmadi sabah bi baktim olmus
Ovulasyonumumu nasil tutturacam ben, son iki adet tarihlerim
22ile23 ydi, off ya bu ay da olmadi(((, sizce nie bole duzensiz oldu
Adetim 5 gun onceden

bende geçen ay 15inde olmuştum bu ay 9unda oldum.. adetim bitti buğün de yumurtladığımı fark ettim ya beyza sıvı geliken oluyor işte... olmadı ovulasyon testi yap 3 güne bir denemediniz mi

endişelenecek bişi yok bence değerler noraml çıkmış pıhtılaşma da yok bence.. tsh da normal... ne için yapıldı bu test

canlarım allah razı olsun gerilerdede arkadaşlar yazmış alıntı alamadım sag olsun arkadaş çok teşekkür etti işşallah dedi rabbim muradlarını verir
burcucum benim en son yapılan testte homosestin 10.31 buda yüksekmi sence
canım bende homosisiteyin 7.4 çıkmıştı doktor çok yüksek igneye başlıcez dedi 6.4 sonraso teylikeli diye biliyorum ben3 bebegimde kan pırtılaşmasından ölmüş rahim agzı açıklıgıda var ama kader bu doktoru karşıma çıkardı3 şehit verdiketn sonra bir allahın kulu anlamadı doktor hatası varsa rabbime havale ettim ben
kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?

canım lustrol kagıdımı var galiba adı oydu ondan alsın eczanelerden baksın renk degiştriyosa bilki suyu geliyordur yada akıntısı doktora gitsin vakit kaybetmeden arkadaşımında olmuştu hastanede yattı aman diyim bebegi gider ben 3 melegimi yolladım onun cigeri yanmasın

bende geçen ay 15inde olmuştum bu ay 9unda oldum.. adetim bitti buğün de yumurtladığımı fark ettim ya beyza sıvı geliken oluyor işte... olmadı ovulasyon testi yap 3 güne bir denemediniz mi

Ya vallahi nie bole oldu, gecen sogan suyu icmistim ondanmi
Acaba oldu, bir an dusuk mu yaptim die de dusundum, di
Iki gune bir yaptik tam hesapladigim ovulasyon tarihinde
Bu hafta kontrola gidebilirim, cok canim sIkIldi vallahi

olması lazımdı aslında bir görün bakalım stres falan mı yaptın acaba bende gelecek ay denicem bakalım heyecan yapıyorum biraz

arkadaşlar bu homosestin in kısaltması nedir ya benim sonuçlarda var mı anlamaya çalışıyorumda

Ben en sonucuda 3 ay sonra kaldim, ayni ay kalan da var 1 yildir bekleyen de. Evet stres etkili. Ilac kullaniyor musun?

Insallah birsey olmaz, hematolog buyuk ihtimalle igne verecektir.

slm ben yeni uye oldum buraya bende birbucuk aylik hamileyim ama pembe kanamam vardi ve suan kirmizi adet kani gibi kanim var asiri degil ufak bir parca geldi dusuk oldunu nasil emin olabilirim yardimci olurmusun

Doktora gitmen lazim biran once.

Gecen bir arkadas aradi, ozgur deren'e gitmis. Ben adamin yaklasimindan cok memnun kalmadim. Mthfr ler icin igneye gerek yok folik asit takviyesiyle hallolurdemis. Mthfr homozigot ve factor v leiden heterozigot mutasyon cikmis. Arkadas 6 haftalik kaybetmisti, bu kayip pihtilasmadan olmamis pihtilasma 3 aydan sonra dusuge neden olur demis. Bana tatmin edici gelmedi, bir de cok pahaiymis muayenesi.

burcucum benim en son yapılan testte homosestin 10.31 buda yüksekmi sence

Bana 7nin altina indirmemiz lazim demisti, diyete ve ilaclara dikkat et demisti. Ama 3ay sonra ben hamile kalinca bir daha bakmadi degere, bakmanin anlami yok artik dedi bilmiyorum degerim dusmus muydu?

Bence en iyisi doktorla yumurta takibi veya ovulasyon testleri. Yine de normal surecek mi kanaman diye bak daha kisa veya uzun surerse doktora danisirsin veya gebelik testi yaparsin.

arkadaşlar bu homosestin in kısaltması nedir ya benim sonuçlarda var mı anlamaya çalışıyorumda

Homosisteinin kisaltmasi yok canim.

Son düzenleme:
slm cnm bende sen gibi 2 kez 7 hhaftalık kürtaj oldum ve bir yıl oldu ve hala hamile kalamadım banada klomen ve çatlatma iğneleri çok denendi 4 5 kez ama herşey allahtan geliyo aynı sengib stres dendi banada herşey normal tüm tahli,lllerim de ama olmuyor sendeki pıhtılaşma hangisi bende 1298 homozigot saptandı son gitiğim doktor iğne vurulmana gerek yok her % 80 hamiledeolabilecek düzeyde bi pıhtılaşma diyor diğer doktyorlar korkutmuştu gecikmeden hamile kalınca iğneye başlamak gerek denmişti şimdi doktoruma güveniyorum bakalım onla birlikte yeni bir tedaviye başladım istanbuldaysan sanada tavsiye edebilirim özeller çok pahalı ve sen acı yaşşıyour-sun umurlarında dğeil hiç birinini

öncelikle teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına. ben kürtajdan 8 ay sonra hamile kaldım. kürtajdan hemen sonra mtfhr sonuçlarına göre pıhtılaşma çıkınca dr coraspin verdi 100mg. bir de folidoce kullandım. evde gebelik test yaptığımda çift çizgiyi görünce başladım iğneye. evde tedbir amaçlı iğnelerim vardı. clexan 0.4. daha kese görünmedi. dr bu perşembeye randevu verdi.

ağlama ya üzülme Allah sana en uygun zamanda verecek bebeğini bende çok üzülmüştüm ama elden bişi gelmio... sonra iyikide bölesi olmuş diyeceksin bak...

canım sakın üzülme ya 01as.. bak eğer kafanda bebek olayını kapatmazsan hamile kalman çok zorlaşır..ben 2.ciden sonra 3. için çalışmıştım aynı senin gibiydim neden olmuyor olmayacak mı ben anne olamıcam mı neden hamile kalamıyorum kısır mıyım öyle miyim böyle miyim derken kafayı yedim..sonra psikiyatrik ilaçlarla kafayı buldum uyuştum hiçbişey düşünemez oldum..bi rahatladım sonra amaaaaaannn olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil..nasip kısmet böyleymiş derim dedim..sildim attım kafamdan hemen hamile kaldım...psikoloji bir insanın vücudundaki kimyayı olduğu gibi değiştiriyor biliyorsun..sakın şimdi olmadıysa yakında sen çalışmalarına hız kesmeden devam et...anın tadını çıkar kafan rahat olsun tevekkül et herşey Allah'tan..sadece inancını kaybetme gerisi geliyor arkadaşım inan...

canım nerelerdesin nasıl geçiyo son hamilelik günleri..ben dün geceden beri sancılanıyorum..benim kız delirmiş gibi içimde tepinip duruyor..haliyle canım çok acıyor..özellikle tuvalete gitmekten çok korkuyorum..aşağı bölgemde çok fazla ağrı var sende de oluyor mu??? artık bir kaplumbağadan bile daha yavaş yürüyorum :)) annemde başımda bak görürsün bu bebek erken gelecek diyip duruyor..gününü beklemez diyor..başta aldırış etmiyordum ama bugün kızım beni baya baya korkuttu keseyi patlatacak sandım..zaten doğduktan sonra kızımı tekvandoya yönlendiricem :))) gidişat onu gösteriyor..

sende de umarım durumlar iyidir?? hakkımızda herşeyin hayırlısı artık..

Canim uzulme nolur benimde bu ay olmadi kirmizilarda gelmedi hakkimizda hayirlisini dilemekten baska bisey yok
Saglikla sihhatle gelsin insallah dua et canim aglama

ne mutlu size:)çizelgene baktım 24 gün sonra kavuşacaksın inşallah bebeğine:)))bence ihmal etme dr a git ve muayne ol.kız çocukları erken doğabilkiyor ve annem kız kasık sancısıyla gelir diyordu.zaten gün olarak da bişi kalmamış.ALLAHA EMANET KAL...DUANI EKSİK ETMEEEEE.BENDE SAĞLIKLI VE HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN GÜN SAYAYIM...İNŞALLAH TÜM İSTEYENLERE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…