bence hiç beklemeden gitsin. hangi şehirde bilmiyorum ama ben zekai tahirde yatmıştım ve günün her saati acil hasta geliyordu. doğum hastanesine hemen gitsin sabahı beklemesin bence. su gelmesi kanama olması normal seyrinde olmayan herşey acildir. alllah korusun sonra pişman olmaktansa hemen doktora gitsin.
Herkese gunaydin sabahin korunde ayaktayim cunku adet oldum ya, deli olacam 23 gibi olmam
Lazim 5 gun erken oldum nie bole oldu kizlar, yani hic belirtimde olmadi sabah bi baktim olmus
Ovulasyonumumu nasil tutturacam ben, son iki adet tarihlerim
22ile23 ydi, off ya bu ay da olmadi(((, sizce nie bole duzensiz oldu
Adetim 5 gun onceden
endişelenecek bişi yok bence değerler noraml çıkmış pıhtılaşma da yok bence.. tsh da normal... ne için yapıldı bu test
canlarım allah razı olsun gerilerdede arkadaşlar yazmış alıntı alamadım sag olsun arkadaş çok teşekkür etti işşallah dedi rabbim muradlarını verirPasam bunlarda görünürde birşey yok ama homosistein değeri yüksek sayılır (limitlerin içinde olsa da), eğer MTHFR mutasyonlarına bakmadılarsa ona da baksınlar. homosistein MTHFR 677 veya MTHFR 1298 mutasyonları oldugunda yükseliyor ve pıhtılaşma yapıyor. Normal insanlar için 13,1 normal sayılsa da eğer bu mutasyonlar varsa bizim gibilerde düşüğe neden olabiliyorlar. Benim 11 çıkmıştı doktor yüksek demişti.
canım bende homosisiteyin 7.4 çıkmıştı doktor çok yüksek igneye başlıcez dedi 6.4 sonraso teylikeli diye biliyorum benburcucum benim en son yapılan testte homosestin 10.31 buda yüksekmi sence
kuzenim 5 aylık hamile ara ara su geliyormuş bir peçeteyi ıslatacak kadar.. bazen de akıntı ile karışık geliyormuş. ne yapmam gerekiyor diye soruyor ? doktora gitmeli mi?
bende geçen ay 15inde olmuştum bu ay 9unda oldum.. adetim bitti buğün de yumurtladığımı fark ettim ya beyza sıvı geliken oluyor işte... olmadı ovulasyon testi yap 3 güne bir denemediniz mi
Ya vallahi nie bole oldu, gecen sogan suyu icmistim ondanmi
Acaba oldu, bir an dusuk mu yaptim die de dusundum, di
Iki gune bir yaptik tam hesapladigim ovulasyon tarihinde
Bu hafta kontrola gidebilirim, cok canim sIkIldi vallahi
olması lazımdı aslında bir görün bakalım stres falan mı yaptın acaba bende gelecek ay denicem bakalım heyecan yapıyorum biraz
Ben en sonucuda 3 ay sonra kaldim, ayni ay kalan da var 1 yildir bekleyen de. Evet stres etkili. Ilac kullaniyor musun?kızlar merhaba kan pıhtılaşması nedeniyle erken dönemde gebeliği kürtajla sonlanan ardından hemen hamile kalan varmı. Pıhtılaşma nedeniyle iki kürtajım oldu ve 8 aydır hamile kalamıyorum geçen ay klomen başladık ama üç yumurta olmasına rağmen tutmadı doktor bi sıkıntı olmadığını stres nedeniyle hamile kalamadığımı söylüyor benim gibi bu süreci sıkıntılı geçiren varmı ne önerirsiniz?
mrb 6+4 günlüğüz benimde kan pıhtılaşmam çıktı ve corasprin 100 lük verdi ama senin çok fazla o yüzden ilaç yetersiz hemotoloji bir baksın ona göre değiştirelim dedi.çok üzüldüm ilk bebeğimi kalp anomolisi yüzünden kaybettim 24 haftalıkken 1 sene sonra tekrar hamileyim yine bişey olursa kendimi toparlayamam iğneden bahsetmişssiniz dr.dedi birde guatrım vardı allahtan o düşmüş su anda çok iyiy ama şimdi bu çıktı çok moralim bozuk
slm ben yeni uye oldum buraya bende birbucuk aylik hamileyim ama pembe kanamam vardi ve suan kirmizi adet kani gibi kanim var asiri degil ufak bir parca geldi dusuk oldunu nasil emin olabilirim yardimci olurmusun
slvy1987 kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar benim de 1 düşüğüm vardı a1298t ve c677t heterezigot mutasyonum var. şimdi de 5 haftalık hamileyim. drum 0.4 lük clexan coraspin folik asid progestan verdi. ben kırıkkaledeyim. ankara da bu konuda uzman dr tavsiyeniz varmı. aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.
merhaba hayırlı olsun. inşallah herşey çok iyi gider. bende de 1298 ve 677 heterozigot mutasyon var. ben ankaradayım. henüz 2 ay oldu düşük yapalı. ben de doktor arayışındayım. ben devlet hastanesinde çalışan ama özel muayenesi de olan bir doktor arıyorum. aklımda özgür deren ve nuri danışman var. her ikisi için de iyi şeyler duydum. iğneye ne zaman başladın?bhcg değerine göre mi, kese görülmesine göre mi? bir de şunu soruyum. hamilelik öncesi ne kadar süre ne kullandın?
burcucum benim en son yapılan testte homosestin 10.31 buda yüksekmi sence
Herkese gunaydin sabahin korunde ayaktayim cunku adet oldum ya, deli olacam 23 gibi olmam
Lazim 5 gun erken oldum nie bole oldu kizlar, yani hic belirtimde olmadi sabah bi baktim olmus
Ovulasyonumumu nasil tutturacam ben, son iki adet tarihlerim
22ile23 ydi, off ya bu ay da olmadi(((, sizce nie bole duzensiz oldu
Adetim 5 gun onceden
arkadaşlar bu homosestin in kısaltması nedir ya benim sonuçlarda var mı anlamaya çalışıyorumda
Uff bende stress heyecan yapiyorum sabahtan beri agliyorumm ya,
slvy1987 kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar benim de 1 düşüğüm vardı a1298t ve c677t heterezigot mutasyonum var. şimdi de 5 haftalık hamileyim. drum 0.4 lük clexan coraspin folik asid progestan verdi. ben kırıkkaledeyim. ankara da bu konuda uzman dr tavsiyeniz varmı. aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum.
merhaba hayırlı olsun. inşallah herşey çok iyi gider. bende de 1298 ve 677 heterozigot mutasyon var. ben ankaradayım. henüz 2 ay oldu düşük yapalı. ben de doktor arayışındayım. ben devlet hastanesinde çalışan ama özel muayenesi de olan bir doktor arıyorum. aklımda özgür deren ve nuri danışman var. her ikisi için de iyi şeyler duydum. iğneye ne zaman başladın?bhcg değerine göre mi, kese görülmesine göre mi? bir de şunu soruyum. hamilelik öncesi ne kadar süre ne kullandın?
ağlama ya üzülme Allah sana en uygun zamanda verecek bebeğini bende çok üzülmüştüm ama elden bişi gelmio... sonra iyikide bölesi olmuş diyeceksin bak...
Ya vallahi nie bole oldu, gecen sogan suyu icmistim ondanmi
Acaba oldu, bir an dusuk mu yaptim die de dusundum, di
Iki gune bir yaptik tam hesapladigim ovulasyon tarihinde
Bu hafta kontrola gidebilirim, cok canim sIkIldi vallahi
canım nerelerdesin nasıl geçiyo son hamilelik günleri..ben dün geceden beri sancılanıyorum..benim kız delirmiş gibi içimde tepinip duruyor..haliyle canım çok acıyor..özellikle tuvalete gitmekten çok korkuyorum..aşağı bölgemde çok fazla ağrı var sende de oluyor mu??? artık bir kaplumbağadan bile daha yavaş yürüyorum :)) annemde başımda bak görürsün bu bebek erken gelecek diyip duruyor..gününü beklemez diyor..başta aldırış etmiyordum ama bugün kızım beni baya baya korkuttu keseyi patlatacak sandım..zaten doğduktan sonra kızımı tekvandoya yönlendiricem :))) gidişat onu gösteriyor..
sende de umarım durumlar iyidir?? hakkımızda herşeyin hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?