Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kasilmalar var ama sancim pek yok. Kasik kemiklerim cok agriyor, yatakta falan donemiyorum, yururken bile aciyor, dedigin gibi deli gibi tepiniyor bazen yirtip cikacak zannediyorum o derece, 2 kere bagirdim bugun...bazen de tam aksine cok rahatim. erken cikar mi diye biz de bekliyoruz ama zaten 1 hafta kaldi maksimum.

Bu arada arkadaslar zannetmeyin ki sikayet ediyoruz, bu kadar sey yasadiktan sonra ikimiz de sukrediyoruz halimize. Sadece yasadiklarimizi paylasiyoruz lutfen bize kizmayin.

Canim ben iyiyim asil sen nasilsin, nasil oldun toparlandin mi biraz?
Bucu2 ve meltem dogum yapti, ben de haftaya pazartesi yapacagim insallah.

inşallah inşallah valla ne mutlu sizlere.....inşallah bizde tüm bekleyenlerde sağlıklı hayırlı evlatları böle bekleriz alırız kucağımıza....ben iyiyim hamd olsun toparlandım.arada sırada çok büyük gaflar dönüyor tabiki etrafımda bu beni çokkk üzüyor.çok komik teselliler alıyorum garip sorular vs...ama napalım kısmet değilmiş.yarın inşallah göreve başlayacağım bakalım hayırlısı...

hannemmmm hosgeldin cnm iyiyiz sen nasilsin toparlandinmi topikle ben ilgileniyom artik ilk sayfayi duzenledik

hayırlı olsun inşallah canım.bende iyiyim hamd olsun.RABBİME hamd ols ne diyelim.hayırlısı...

benim sonuçlar geldi ama sonuç yok bebekte bi sorun çıkmadı.sanırım bizim genler problemli...uzun bir yol var önümüzde.drlar genetikçiler...RABBİM dermansız dert vermesin inşallah.inşallah vicdanlı ve sağlıklı hayırlı bir evlata vesile olacak doktorlarla karşılaşırız.dualarınızı eksik etmeyin inşallah.herkese selamlar....TÜM ESKİ DOSTLARA SELAMLAR...

BEBİŞLERİNİZİ BENİM İÇİNDE KOKLAYINNNNNN....ALLAHA EMANET KALIN VE HAMDINIZI ŞÜKRÜNÜZÜ BOL YAPIN...

AÇIKLAMAN ÇOK GÜZEL OLMUŞ....:)böyle bir durumda şikayet değil ancak şükredilir ....değer bu acılara kasılmalara RABBİM herkese herkese nasip etsin inşallah....

kızlar sabahtan beri midem bulanıyo uyandığım an vardı

dün sabahta vardı ama kahvaltıdan sora geçmişti

nane limon içim bakalımm

burcucum bir ara yaptığın diyetin ayıntılarnı yazarmısın

AÇIKLAMAN ÇOK GÜZEL OLMUŞ....:)böyle bir durumda şikayet değil ancak şükredilir ....değer bu acılara kasılmalara RABBİM herkese herkese nasip etsin inşallah....

Insallahhhhh Amin canim.

Hannemcim toparlanmana cok sevindimmm hepimiz biliyoruzki Zor bi yoldan geciyoruz, Rabbim Herseyin hayirlisini versin evladinda hamileliginde.. Opuyorum seni.

Dualarim seninle ve diger arkadaslarimla.. Insallah saglicakla kavusacaksin bitanem.

Buarada meltemcim umarim bebisin ve sen iyisinizdirrr.. Evinize dondunuzmu? Ikinizide opuyorum tatlim.

Hildan... Gozunaydin canim. Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin. Slkintisiz bi 9 ay diliyorum :)) stressiz, rahat, nese dolu bi gebelik :)) cumlemize insallah :)

Senin yasadigini yasamayan anlamaz seni sozde teselli verdiklerini sanirlar ama nafile. İnsallah en kisa zamanda saglikli hayirli bir hamilelik olur sen de bebegini kucagina alirsin.

memnun kalmana çok sevindim kafaya takma herşeyi bu sefer herşeyin iyi olacağını düşün ve öyle yaşa aspirin gün aşırı kullandım hamile kalınca haftada 2 gün kullanıyorum hala bırakmadım salı günü kontrolüm var ne diyecek bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah:)doğum yapan varmı gülsünden başka?

hannem nasılsın canım toparlanabildinmi biraz bizimde az kaldı doğuma gülsün bucu meltem doğum yaptı sırada burcu cemocan ve ben varım hep dua ediyorum hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar versin yüce rabbim

Merhabalar ben bu kan pihtilasma testiyle ilgili bir soru soracaktim tup bebek tedavisiyle ilk denemede hamile kaldim transfer den beri hergu 1adet gobekten hibor kullaniyorum 12.haftasonuna kadar dedi doktorum ama genetik testim yok hamileyken ve hibor kullanirken bu test yaptirilabilir mi acaba. 12.haftada ignei mestigimde emin olmak istiyorum bende var mi diye cunku dusuk olursa bu yuzden sansa birammak istemiyorum bizlerde bebek tutunsun diye garanti olsun diye veriyolar...bilgisi olanvar mi acaba...

burcu_gen, foruma pek yazmasamda okuyorum. Doğumun yarın sanırım, yavrunla sağlıcakla kavuşun. Benim de yarın transferim var, aklına gelirse benim için de dua et. :) Doktorumu ikna edebildiysem kan sulandırıcı yazacak, bakalım.

Son düzenleme:
Elif nbr nasilsin canimm????

merhaba sevinç.sağol önce merak ettiğin için.iyi olmaya çalışıyorum.doktor yumurtalığınn teki büyümüş dedi.bu aydan ümit yok anlayacağın...
lekelnmeler normal yumurtlama dönemlerini belli ediyor dedi.rahim içi iyi,yumurtalıklar iyi adet düzenleyici kullanmana gerek yok dedi.3 ay daha dene olmazsa klomene başlayacaz dedi....

arkadaşlar kan pıhtılaşmasında düşükte olabiliyo demi bebeğin kalbi durmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…