canım nerelerdesin nasıl geçiyo son hamilelik günleri..ben dün geceden beri sancılanıyorum..benim kız delirmiş gibi içimde tepinip duruyor..haliyle canım çok acıyor..özellikle tuvalete gitmekten çok korkuyorum..aşağı bölgemde çok fazla ağrı var sende de oluyor mu??? artık bir kaplumbağadan bile daha yavaş yürüyorum :)) annemde başımda bak görürsün bu bebek erken gelecek diyip duruyor..gününü beklemez diyor..başta aldırış etmiyordum ama bugün kızım beni baya baya korkuttu keseyi patlatacak sandım..zaten doğduktan sonra kızımı tekvandoya yönlendiricem :))) gidişat onu gösteriyor..
sende de umarım durumlar iyidir?? hakkımızda herşeyin hayırlısı artık..
Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah.
Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah.
Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah:)doğum yapan varmı gülsünden başka?
Canim ben iyiyim asil sen nasilsin, nasil oldun toparlandin mi biraz?
Bucu2 ve meltem dogum yapti, ben de haftaya pazartesi yapacagim insallah.
hannemmmm hosgeldin cnm iyiyiz sen nasilsin toparlandinmi topikle ben ilgileniyom artik ilk sayfayi duzenledik
Kasilmalar var ama sancim pek yok. Kasik kemiklerim cok agriyor, yatakta falan donemiyorum, yururken bile aciyor, dedigin gibi deli gibi tepiniyor bazen yirtip cikacak zannediyorum o derece, 2 kere bagirdim bugun...bazen de tam aksine cok rahatim. erken cikar mi diye biz de bekliyoruz ama zaten 1 hafta kaldi maksimum.
Bu arada arkadaslar zannetmeyin ki sikayet ediyoruz, bu kadar sey yasadiktan sonra ikimiz de sukrediyoruz halimize. Sadece yasadiklarimizi paylasiyoruz lutfen bize kizmayin.
burcucum bir ara yaptığın diyetin ayıntılarnı yazarmısınben en sonucuda 3 ay sonra kaldim, ayni ay kalan da var 1 yildir bekleyen de. Evet stres etkili. ılac kullaniyor musun?
ınsallah birsey olmaz, hematolog buyuk ihtimalle igne verecektir.
Doktora gitmen lazim biran once.
Gecen bir arkadas aradi, ozgur deren'e gitmis. Ben adamin yaklasimindan cok memnun kalmadim. Mthfr ler icin igneye gerek yok folik asit takviyesiyle hallolurdemis. Mthfr homozigot ve factor v leiden heterozigot mutasyon cikmis. Arkadas 6 haftalik kaybetmisti, bu kayip pihtilasmadan olmamis pihtilasma 3 aydan sonra dusuge neden olur demis. Bana tatmin edici gelmedi, bir de cok pahaiymis muayenesi.
Bana 7nin altina indirmemiz lazim demisti, diyete ve ilaclara dikkat et demisti. Ama 3ay sonra ben hamile kalinca bir daha bakmadi degere, bakmanin anlami yok artik dedi bilmiyorum degerim dusmus muydu?
Bence en iyisi doktorla yumurta takibi veya ovulasyon testleri. Yine de normal surecek mi kanaman diye bak daha kisa veya uzun surerse doktora danisirsin veya gebelik testi yaparsin.
Homosisteinin kisaltmasi yok canim.
AÇIKLAMAN ÇOK GÜZEL OLMUŞ....:)böyle bir durumda şikayet değil ancak şükredilir ....değer bu acılara kasılmalara RABBİM herkese herkese nasip etsin inşallah....
burcucum bir ara yaptığın diyetin ayıntılarnı yazarmısın
inşallah inşallah valla ne mutlu sizlere.....inşallah bizde tüm bekleyenlerde sağlıklı hayırlı evlatları böle bekleriz alırız kucağımıza....ben iyiyim hamd olsun toparlandım.arada sırada çok büyük gaflar dönüyor tabiki etrafımda bu beni çokkk üzüyor.çok komik teselliler alıyorum garip sorular vs...ama napalım kısmet değilmiş.yarın inşallah göreve başlayacağım bakalım hayırlısı...
hayırlı olsun inşallah canım.bende iyiyim hamd olsun.RABBİME hamd ols ne diyelim.hayırlısı...
benim sonuçlar geldi ama sonuç yokbebekte bi sorun çıkmadı.sanırım bizim genler problemli...uzun bir yol var önümüzde.drlar genetikçiler...RABBİM dermansız dert vermesin inşallah.inşallah vicdanlı ve sağlıklı hayırlı bir evlata vesile olacak doktorlarla karşılaşırız.dualarınızı eksik etmeyin inşallah.herkese selamlar....TÜM ESKİ DOSTLARA SELAMLAR...
BEBİŞLERİNİZİ BENİM İÇİNDE KOKLAYINNNNNN....ALLAHA EMANET KALIN VE HAMDINIZI ŞÜKRÜNÜZÜ BOL YAPIN...
kızlar sabahtan beri midem bulanıyo uyandığım an vardı
dün sabahta vardı ama kahvaltıdan sora geçmişti
nane limon içim bakalımm
memnun kalmana çok sevindim kafaya takma herşeyi bu sefer herşeyin iyi olacağını düşün ve öyle yaşa aspirin gün aşırı kullandım hamile kalınca haftada 2 gün kullanıyorum hala bırakmadım salı günü kontrolüm var ne diyecek bakalım güzel haberlerini bekliyoruminşallah canım zeki bey çok pozitif yüzde 98 şans veriyor ama işte kafama takılacak bişeyler buluyorum iğneyi 0.6 dan 0.5 e düşürüyoruz yani günde 0.12lik kullanırken 0.10 a düşürüyoruz bide asprini gün aşırı kullanırsak bende 5 faktörde pıhtılaşma var bir öceki gebeliim böyle kullanırken sonlandı ama denemekten başka çare yok asprini sende gün aşırımı kullandın canım bide ne zamana kadar kullandın
Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah:)doğum yapan varmı gülsünden başka?
Elif nbr nasilsin canimm????
Hayirdir insallah, dikkat et kendine. Az ihtimal de olsa olmazsa bir de test yap, ustune gormus falan olmayasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?