nigaaarrr senin ne kadar kaldı tatlım?? bizden sonra inşallah sıra sende hayırlısıyla dimi?? seninde oğlun olacaktı sanırım..aranızda tek kız yapacak ben miyim acaba :)) nasıl herşey yolunda mı canım? Rabbim hepimizin hakkında hayırlı ve sağlıklı olanını versin inşallah..
Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah.
inanır mısın gün içinde bende çığlık atıyorum canımın acısından :) benim tübik kemiğim felaket ağrıyor ya dün akşamdan beri emekliyorum bebeler gibi çok komik..belimin ağrısından dikilemiyorum ayağa..yani her hamile böyle mi oluyor yürümek işkence gibi bir tane tekerlekli sandalye alacam kendime beni bu saatten sonra doğuma kadar ancak o taşır :)) açıklman için tşk ederim..biz halimizden şikayet etmiyoruz..aksine şükür Allah'a bize böyle tatlı güzel dertler verdiği için :)) inşallah hayırlısıyla sende bende doğum için bekleyen diğer arkadaşlarda hayırlısıyla bitiririz hamileliğimizi..sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize inşallah..ağrılara bi gayret dayanmaya devam bakalım...
Kasilmalar var ama sancim pek yok. Kasik kemiklerim cok agriyor, yatakta falan donemiyorum, yururken bile aciyor, dedigin gibi deli gibi tepiniyor bazen yirtip cikacak zannediyorum o derece, 2 kere bagirdim bugun...bazen de tam aksine cok rahatim. erken cikar mi diye biz de bekliyoruz ama zaten 1 hafta kaldi maksimum.
Bu arada arkadaslar zannetmeyin ki sikayet ediyoruz, bu kadar sey yasadiktan sonra ikimiz de sukrediyoruz halimize. Sadece yasadiklarimizi paylasiyoruz lutfen bize kizmayin.
canım sakın üzülme ya 01as.. bak eğer kafanda bebek olayını kapatmazsan hamile kalman çok zorlaşır..ben 2.ciden sonra 3. için çalışmıştım aynı senin gibiydim neden olmuyor olmayacak mı ben anne olamıcam mı neden hamile kalamıyorum kısır mıyım öyle miyim böyle miyim derken kafayı yedim..sonra psikiyatrik ilaçlarla kafayı buldum uyuştum hiçbişey düşünemez oldum..bi rahatladım sonra amaaaaaannn olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil..nasip kısmet böyleymiş derim dedim..sildim attım kafamdan hemen hamile kaldım...psikoloji bir insanın vücudundaki kimyayı olduğu gibi değiştiriyor biliyorsun..sakın şimdi olmadıysa yakında sen çalışmalarına hız kesmeden devam et...anın tadını çıkar kafan rahat olsun tevekkül et herşey Allah'tan..sadece inancını kaybetme gerisi geliyor arkadaşım inan...
bizde kolikle uğraşıyoruz her akşam aynı saatte başlayan aynı saatte son bulan ağlama krizlerimiz var evlat sahibi olmak gerçekten zormuş o ağlarken içim parçalanıyo eşimle bizde ağlıyoruz ama malesef hiçbi gaz ilacı fayda etmiyor önerisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim
Canim uzulme nolur benimde bu ay olmadi kirmizilarda gelmedi hakkimizda hayirlisini dilemekten baska bisey yok
Saglikla sihhatle gelsin insallah dua et canim aglama
bizde kolikle uğraşıyoruz her akşam aynı saatte başlayan aynı saatte son bulan ağlama krizlerimiz var evlat sahibi olmak gerçekten zormuş o ağlarken içim parçalanıyo eşimle bizde ağlıyoruz ama malesef hiçbi gaz ilacı fayda etmiyor önerisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim
cemocan canım sabah yazını okudum ve ınanamazsın okurken agladım, aynen dedıgın gıbı okadar sters yapıoyrum kı cocukdan baska dusunemez oldum, kafayı yemek uzereyım. hergun olmıcakmı dıe dusunmekten, üzülmekten yoruldum. sabah kalktım aglıyorum aksam yatıyorum aglıyorum , dedıgın gıbı cok sters yapıyorum ve olmuyor. ve okadar stres yaptımkı bes gun erken oldum adetımı. ama artık dusunmıcem takmıcam oyalanacak bıseler bulacam kafamı baska seylerle dolduracm. yoksa ınsan kafayı yıyor dusunmekten. hersey allahtan yarabbım uygun zamanda ınsallah banada bu mutlulugu yasatacak. canım benım okdar guzel yazmıssınkı, senı gormeden sesını duymadan, yazdıgın kelımelerle kurdugun cumlelerle benı nasıl rahatlattın bılemezsınn, sana cok ama cok tesekkur ederım,allah sana bebişini saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. kalbınden dokulen guzel sozler ıcın tesekkurler
canım benim nerelerdesin inşallah kendini toparlamışsındır sağlıkla sıhhatle sende evladını kucağına alacaksın inşallah
benimde son zamanlarda bebeğin hareketleri canımı acıtmaya başlamıştı biyerleri batıyodu sanırım ama belim falan aşırı ağrımamıştı yani normal insanlar gibi yürüyebiliyodum zordur heralde bel ağrısı allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?