Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım toparlandığına çok sevindim..zor zamanlardı ama geride kaldı..senin için hep dua ettik..bundan sonrada hep edicem..rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza verecek ben buna inanıyorum..hepimiz inşallah evlat sahibi olacağız..çevrendeki saçma seslere tıka kulaklarını..bende 29 kasımda inşallah doğum yapıcam..bende sizlerden dua bekliyorum bitanem..çünkü korkuyorum hep eski geliyor aklıma..benim duam sizler için inşallah..

inanır mısın gün içinde bende çığlık atıyorum canımın acısından :) benim tübik kemiğim felaket ağrıyor ya dün akşamdan beri emekliyorum bebeler gibi çok komik..belimin ağrısından dikilemiyorum ayağa..yani her hamile böyle mi oluyor yürümek işkence gibi bir tane tekerlekli sandalye alacam kendime beni bu saatten sonra doğuma kadar ancak o taşır :)) açıklman için tşk ederim..biz halimizden şikayet etmiyoruz..aksine şükür Allah'a bize böyle tatlı güzel dertler verdiği için :)) inşallah hayırlısıyla sende bende doğum için bekleyen diğer arkadaşlarda hayırlısıyla bitiririz hamileliğimizi..sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize inşallah..ağrılara bi gayret dayanmaya devam bakalım...

uzun oldu vallahi görüşemedik hiç..benimde az kaldı canım..darısı sana inşallah ve bekleyen diğer arkadaşlarımıza..nasılsın?? neler yapıyorsun merak ediyorum.........? inşallah herşey yolundadır..dualarım sizlerle..Rabbim duysun sesimizi inşallah..

nigaaarrr senin ne kadar kaldı tatlım?? bizden sonra inşallah sıra sende hayırlısıyla dimi?? seninde oğlun olacaktı sanırım..aranızda tek kız yapacak ben miyim acaba :)) nasıl herşey yolunda mı canım? Rabbim hepimizin hakkında hayırlı ve sağlıklı olanını versin inşallah..

canım benimde kısmetse 12.12.12 olacak tabi o zamana kadar durursa benimde oğlum olacak teyzesi şimdilik herşey yolunda gözüküyor canım bakalım yarın kontrol var çok heyecanlıyım amin canım sırayla doğuracağız inşallah seninde çok az kaldı allahım bir avazda kurtarsın canım

Uzun zamandır girmiyorum iysinizdir inşallah.

canım benim nerelerdesin inşallah kendini toparlamışsındır sağlıkla sıhhatle sende evladını kucağına alacaksın inşallah

benimde son zamanlarda bebeğin hareketleri canımı acıtmaya başlamıştı biyerleri batıyodu sanırım ama belim falan aşırı ağrımamıştı yani normal insanlar gibi yürüyebiliyodum zordur heralde bel ağrısı allah yardımcın olsun

bizde kolikle uğraşıyoruz her akşam aynı saatte başlayan aynı saatte son bulan ağlama krizlerimiz var evlat sahibi olmak gerçekten zormuş o ağlarken içim parçalanıyo eşimle bizde ağlıyoruz ama malesef hiçbi gaz ilacı fayda etmiyor önerisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim

sizin gibi dertlerimiz olsun bizim de inşallah)))
ikiniz de inşallah sağ sağlim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.
doğuma giden, güzel haberlerle dönüp bizimle paylaşanlar bize umut verecekler. şuan siz varsınız. rabbim sağsağlim yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin cemocan ve burcu_gen.

Merhaba Burcu, sen tolga beye gidiyordun. sen direk ona mı gittin başka doktorlara gittin mi? tolga beyin yaklaşımı nasıl. ben pimpirikli bir doktor istiyorum. rahat olmasın istiyorum. bazı doktorlar iğneye gerek yok, diyete gerek yok falan diyorlarmış. sen de yazmışsın özgür derenle ilgili, bir arkadaşın gitmiş. iğneye gerek yok demiş. ben zaten folbiol ve koraspin kullanıyordum. ama yine oldu. özgür dereni düşünüyordum ama kafam biraz karıştı. bir de nuri danışman var aklımda. ben aslında birkaç doktora birden gidip en çok evhamlı olan doktora devam etmeyi düşünüyorum. neticede de zekai tahirde doğum yapmayı düşünüyorum. cuma hacettepeye hematolojiye gittim. proflar odalarında oturuyorlar, son sınıf öğrencileri belki orda ilk günü olan öğrenciler muayene ediyorlar. doktorlar içeride sohbet ediyorlar. yasa çıktığundan beri proflarımız muayeneye hasta almıyor diyor sekreter çok rahat bir şekilde. neyse ki öğrenci (sordum kıza son sınıfmış ve eli ayağına dolaşıyordu) uzmana sorarak bazı tahliller istedi. bilmiyorum yeterli mi? sonra da kadın doğumdan randevu alıyım diye kadın doğuma gittim. özgür deren burda hasta bakmıyor, isterseniz muayenehanesinin numarasını veriyim dedi bana iki kez. sinan beksaç ve bir özgür bey daha var riskli gebelikte onlar artık yeni hasta almıyormuş. başka bir profa randevu aldım hem deyarın için. bakalım gitcem görecem. ben şuan araştırma yapmak için gidiyorum, işleyişi öğreniyim diyorum. bakalım doktor muyene etcek mi beni....
sen hangi yollardan geçtin doktor seçme aşamasında onu merak ediyorum. tolga bey doğumu özelde yapıyor değil mi. bir de ücretini ve ne sıklıkla gittiğini merak ediyorum. şimdiden para biriktirmeye başladım. çoğu şeyden kısıp kenara atmaya çalışıyorum valla doktorlara vermek için. nuri danışmana her halukarda gidiyim diyorum zekai tahirde doğumu düşündüğüm için. orayı istiyorum çünkü kızımda da orda yaptım doğumu. tam teşekküllü, bir problem olursa müdahele edilebilsin diye.
yani bana detaylı bir anlatabilirsen deneyimlerini çok sevinecem.

cemocan canım sabah yazını okudum ve ınanamazsın okurken agladım, aynen dedıgın gıbı okadar sters yapıoyrum kı cocukdan baska dusunemez oldum, kafayı yemek uzereyım. hergun olmıcakmı dıe dusunmekten, üzülmekten yoruldum. sabah kalktım aglıyorum aksam yatıyorum aglıyorum , dedıgın gıbı cok sters yapıyorum ve olmuyor. ve okadar stres yaptımkı bes gun erken oldum adetımı. ama artık dusunmıcem takmıcam oyalanacak bıseler bulacam kafamı baska seylerle dolduracm. yoksa ınsan kafayı yıyor dusunmekten. hersey allahtan yarabbım uygun zamanda ınsallah banada bu mutlulugu yasatacak. canım benım okdar guzel yazmıssınkı, senı gormeden sesını duymadan, yazdıgın kelımelerle kurdugun cumlelerle benı nasıl rahatlattın bılemezsınn, sana cok ama cok tesekkur ederım,allah sana bebişini saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. kalbınden dokulen guzel sozler ıcın tesekkurler

kızlar ben geldim karnım hala ağrıyo şu an çok stresteyim. cuma doktora gittim bhcg değerim 1700 idi ya doktor bu değer yüksek dedi adetin üzerinden 1gün geçmesine rağmen neden böyle dedi korktum.bu sabah saat 9 buçuk gibi kan verdim 2 saat sonra çıkar dedi biraz korktum kızlar . dr keseyi görmeedi şu an erken dedi iğne ve progestana başladık şu an çok gergin bi şekilde sonucu beklemekteyim dua edinn

değer düzgün artıp ikiye katlandıysa inş şimdilik sorun yok demektir. bakalım belli olur ama kızlar durmuşta olabilir değerim ya da düşüşe de geçmiş olabilr karnım hep ağrıyorr

walla canım benim bildiğim mükemmel bir gaz attırma yöntemi var..çocuğun bağırsak bölgesini hakiki zeytinyağı sürüp parmak uçlarınla bir süre sonra hafif hafif avuç içinle ov yavaş yavaş sonra bacaklarını bilekten tut kastır ve gevşet...yani bacaklarını bi karnına doğru büktürcen sonra uzun uzadıya uzatıcan bunu da yavaş yavaş yap..sonra tekrar azcık zetinyağı daha sür karıncığına pamuklu bir bezle hafif sıcak olsun..onu kapat yağlı bölgeye sonra bak göreceksin bebiş ne kadar rahatlıyor :)) geçmiş olsuuuuuunnn :))

Canim uzulme nolur benimde bu ay olmadi kirmizilarda gelmedi hakkimizda hayirlisini dilemekten baska bisey yok
Saglikla sihhatle gelsin insallah dua et canim aglama

sevınnccımm saol canımm vallaa dun cok uzuldum agladımm sabah topladım kendımı, ınsaallh saglıkla sıhhatle gelsın beklerız bızde. benım bat ım 18 kasım canım deegıstırımısnn bebişim

walla canım benim bildiğim mükemmel bir gaz attırma yöntemi var..çocuğun bağırsak bölgesini hakiki zeytinyağı sürüp parmak uçlarınla bir süre sonra hafif hafif avuç içinle ov yavaş yavaş sonra bacaklarını bilekten tut kastır ve gevşet...yani bacaklarını bi karnına doğru büktürcen sonra uzun uzadıya uzatıcan bunu da yavaş yavaş yap..sonra tekrar azcık zetinyağı daha sür karıncığına pamuklu bir bezle hafif sıcak olsun..onu kapat yağlı bölgeye sonra bak göreceksin bebiş ne kadar rahatlıyor :)) geçmiş olsuuuuuunnn :))

kızlar benimde ağustosta 6 haftalıkken bir düşüğüm oldu kan pıhtılaşması yüzünden...şimdi adet günüm buğün test yaptım ikinci çizği çok silik çıktı zor görünüyo gögüslerimn ağrıması dışında başka belirti yok bu ay birazda rahatsız olduğum için mecburen korunmuştuk işin garibi..kan tahlili yaptrmalımıyım acaba yoksa 1 gün dahamı beklesem

üzme kendini dur bakalım bir çıksın sonuç.belki erken yumurtlamışsındır....belkide geçen adetine yakın döllenmiştir.dur bakalım....stres yok artık sana...

Son düzenleme:

çok fazla düşünmek, kafaya takmak, pek de sağlıklı birşey değil. Allah korusun zaten pıhtılıyız bir de başka yerlerimize vurmasın bu işin şaka yanı da arkadaşlar size birşey anlatıyım. ben yıllar önce ultrasonda raportör olark çalışıyordum. bir hasta geldi. 6 aylık hamileyim dedi. hoca baktı ama karnında hiçbirşey yok. boş. kadın adet de görmüyor, karnı büyüyor, ilk defa doktora geliyor kendini hamile sanıyor ama içi boş. beyin öyle güçlü bir organ ki. kadını psikolojik hatta fizyolojik olarak yarı hamile yapıyor. beynimizi fazla yormamamız lazım bu konuda. oluruna bırakmak lazım....
tabi ben bunu söylüyorum ama 9 dan beri sitedeyim. eskileri okuyorum, cvap yazıyorum falan. bilmiyorumbenim beynim ne alemde))

canım bende senin durumundayım.ve kızımı o kadar çok özledim ki,bebek görsem içim yanıyor,kalbim yanıyor bir an önce hamile kalayım diyorum.bilmem hatırlar mısın eylül başında hamilelik şüphem vardı.onda doktora gittiğimde var ya stresten renkten renge giriyordum içimde sıkıntılar vardı niye biliyor musun ya hamileysem ve sorun olursa diye içeri girdim doktor hamileleik değil kist dedi gene ağladım hamile değilim diye.benim hamileliğim iki ucu b... değnek derler ya öyle.
preeklampsi-kan pıhtılaşması ve tansiyon hepsi risk...ben bile ölebilirim.
onun için Rabbim tekrar ne ellerimi boş bıraksın ne de yavrumu boynu bükük anasız bıraksın.bana da isteyen herkese de sağlıkla,sağlıklıca,sağ salim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla nasip etsin....

canım işte hani derler ya hamilelere karnın aşağı düşmüş diye heh işte benim de aynen öyle oldu koca karnım kasıklarıma indi..şimdi ağrılardan yana çok fenayım..walla beni yolda yürürken görmeyin arkadaşım..gülmekten karnınıza ağrı girer..zaten dalga konusu oldum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…