Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm ilk sayfayı oku listeye ekliyorum eksik bilgileri ver güncelleyelim geçmiş olsun..
hakkımızda hayırlısını dilemekten başka hiç birşey yok cnm.
fön makinası çalıştırmayı dene bize çok faydası olmuştu onun sesini duyup sakinleşiyordu oğlum.
cnm stres yapma herşey yolundadır inşallah dua ediyorum müjdeli haberi verde güncelleyelim darısı başlarımıza
sende iyiki varsın hayatımmm
heyecanla bekliyoruz hemen haber et:13:
amin canım ne durumdasın kırmızı kartı yememişsen hala git bi bhcg yappp düşünsene birbirimize eşlik ederizz
kırmızı kartı yemedim cnm idrar testi yaptım tık yokkkk kafaya çok taktım sanırım stresten uzadı

Arkadaaslar benim yaptigim diyet asagidaki gibi. Doktordan doktora bu da degisiyor. Mesela bu diyette sarmisak serbest, sinan beksac'in verdigi diyette yasakti. Bazi doktorlar yesil fasulyeyi brokoliyi yasakliyormus bende yasak degildi.

Benim diyetim ozetle soyle; haftada 1 ogun veya her gun gunde 1 kofte buyuklugunde et (tavuk/hindi/kirmizi et), haftada 1 ogun baklagil, 2 kere balik, sut urunleri kisitli (bir olcu sut veya yogurt), yagsiz beyaz peynir disindaki tum peynirler yasak, bezelye yasak, bulgur baklagil grubunda, beyaz ekmek beyaz un yasak cavdar ekmegi serbest, ekmegin miktarinda bir sinirlama yok, sakatatlar, sosis, salam, sucuk yasak. Haftada 1 yumurta serbest. Meyve sebze serbest. Yesil fasulye serbest. Zeytinyagi serbest, hatta hersey z.yagi ile pismeli, Kati yaglar yasak. Kuruyemis cok cok az tuketilebilir.

Hamilelikle yumurta 2ye cikti, sonra et de 2ye cikti.
Son 2-3 haftadir diyet falan kalmadi zaten :))

sevinçcim benim faktörler şunlar faktör v leiden heterozigot faktör xıııv34l heterozigot pa 1 4g 4g mthfr heterozigot ace heterozigot tedavi şeklimse hamile kalmadan önce gün aşırı iğne ve asprin kaldıktan sonra günde 2 fragmin 500 gün aşırı asprin

slm kızlar sonucum iyi mi cuma 1700 ptesi 5180 kızlar bir de siz hesaplayın doktoru aradm ameliyattaydı. bi de doktor bana cleksan 0.4 progestan verdi siz günde kaç progestan alıyosunuz benimkine 1 defa iç dedi

slm kızlar sonucum iyi mi cuma 1700 ptesi 5180 kızlar bir de siz hesaplayın doktoru aradm ameliyattaydı. bi de doktor bana cleksan 0.4 progestan verdi siz günde kaç progestan alıyosunuz benimkine 1 defa iç dedi

hayırlı olsun hildan allah tamamına erdirsin.

canım ben hergün iğnesini vurdum 4 ay boyunca şimdi haftada 1 vurunuyorum yine..doktor sana nasıl dediyse öyle yap..sonucuna çok sevindim değerin 7000leri geçince keseni görürsün inşallah :)

canım ben hergün iğnesini vurdum 4 ay boyunca şimdi haftada 1 vurunuyorum yine..doktor sana nasıl dediyse öyle yap..sonucuna çok sevindim değerin 7000leri geçince keseni görürsün inşallah :)

canım bana vajinal yolldan alınanı tam yazacaktıki duydum dedim ki hocam o olmaz ağız yoluylan alınandan olsun o da diğeri daha etkili ama bunu istiyosan bu olsun dedi ve günde 1 alıyorum 3 gündir clexanda vuruyorum ama çok yakıyo sende de öylemi canım bide dün vurdurduğum iğne o kadar çok morardı ve şiştiki ağrısından duramadım sonra geçti ama hala mor. keseyi bakalım ne zaman görcez inş. herşey güzel gider canım bu karın ağrılarım moralimi bozuyo gerçekten geçmese doktora sölerim belki ilaç falan verir

bak 9 ay oldu cleksan hala daha yakıyor beni..başta benimde karnım dünya haritası gibi oldu..iğne vuruyordum bazen fındık gibi şişiyordu..doktor arkadaşım var ben onu aradım öyle zamanlarda damara denk geliyordur dedi..damara denk gelmemsi için göbek deliğinin 4 parmak sağ ve sol taraflarına vur dedi..çok da yanlara açılma ana damarlar var çok yanlarda..karnının ağrıması çok normal bunda bu kadar korkulacak bişey yok..kese rahime yerleşiyordur..o zamanlarda benim karnımın ağrısı diz kapaklarıma kadar vurmuştu bacaklarım et kesiği gibi ağrıyordu hele belim müthiş kör bıçakla kesiyorlar gibi..herşey normal evham yapma..bebeği etkileme tatlım..heyecan ve korku vücudunda hormon salgılanmasına neden oluyor..yapma sakin ol az bi sabret bakalım..kese zamanı gelsin o zaman değerlendirir zaten doktorun :)

canım ne guzel haberler bunalrrr allahh tamamını erdırsınnnn ınsallahh

canımm clexanı nasıl vuruyosun kendınmı yapıosun, pekı agız yoluyla alınanmı vajınal alınanmı ıkısının farkı ne? doktor clexanı de vur dedı degılmı?

canımm clexanı nasıl vuruyosun kendınmı yapıosun, pekı agız yoluyla alınanmı vajınal alınanmı ıkısının farkı ne? doktor clexanı de vur dedı degılmı?

canım clexanı eşim doktor olduğu için bana kendisi göbekten vuruyo ilk 2 gün iyiydi ama dünkü çok morardı ben ona dedim sen yanlış yaptın galiba diye yok dedi arada morartı yapar yan etkileri arasnda bu var dedi ama cemocan dediki damara denk gelmiş olabilir ben de öyle tahmin ediyorum. progestanı doktor dediki vajinal yoldan al dedi ben onu hiç beceremediğim için yok dedim oral yoldan verdi hapı günde 1 tane içiyorum bakalım hayırlısı

selam arkadaşlar benim 8 aylık bi kızım var doğumdan sonra dvt (sol bacağımda kan pıhtılaşması oldu damarım tıkandı) teşhisi konuldu. geçen hafta genetik testlerimin sonucunu aldım ama henüz doktora göstermedim. faktör v leiden, protrombin ıı heterozigot yazıyor. bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.yani hamile kalınca kan sulandırıcı iğne mi vurulcam.

az önce ezan okundu hepinize dua ettim. allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin, kucağımızı boş bırakmasın. amin.

teşekkür ederim anlattıklarınızı denedim ayaklarına sırtına karnına da masaj yapıyorum ayrıca gaz için en etkili ilaç sanırım sab simplex onuda kullandım bugün doktorunada sordum malesef kolik ve sanırım 3 ay çekicek bu sıkıntıyı

benimde ilk zamanlar çok morarıyordu zamanla alıştı sanırım göbeğimde bende iğnelere :18:banada doktorum vajinal kullan daha etkili demişti ama ben beceremediğim için ağız yoluyla alıyordum ayrıca ben 200 progestan sabah 2 akşam 2 kullanıyodum

gözünaydın hayatım Allah tamamına erdirsin listeyi güncelliyorum bizede dua et olurmu eb kısa zamanda keseyide görüp kalp atışlarınıda duyarsın inşallahhh
burcu gen ve sevinç çok teşekürler
rica ederim tatlım.

canım çok geçmiş olsun daha öncede yazmıştım sana kan pıhtılaşması var ilk sayfayı inceledinmi evet iğne vurulman gerekiyor.

Insallahhhhh Amin canim.

Hannemcim toparlanmana cok sevindimmm hepimiz biliyoruzki Zor bi yoldan geciyoruz, Rabbim Herseyin hayirlisini versin evladinda hamileliginde.. Opuyorum seni.

Senin yasadigini yasamayan anlamaz seni sozde teselli verdiklerini sanirlar ama nafile. İnsallah en kisa zamanda saglikli hayirli bir hamilelik olur sen de bebegini kucagina alirsin.

hepinize teşekkürler.dualarınızı eksik etmeyin inşallah dualarla herşey çok güzel olacak....

bence hemen test yapıp dr una git

hamilesin çok gecikme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…