- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
cnm ilk sayfayı oku listeye ekliyorum eksik bilgileri ver güncelleyelim geçmiş olsun..slm cnm bende sen gibi 2 kez 7 hhaftalık kürtaj oldum ve bir yıl oldu ve hala hamile kalamadım banada klomen ve çatlatma iğneleri çok denendi 4 5 kez ama herşey allahtan geliyo aynı sengib stres dendi banada herşey normal tüm tahli,lllerim de ama olmuyor sendeki pıhtılaşma hangisi bende 1298 homozigot saptandı son gitiğim doktor iğne vurulmana gerek yok her % 80 hamiledeolabilecek düzeyde bi pıhtılaşma diyor diğer doktyorlar korkutmuştu gecikmeden hamile kalınca iğneye başlamak gerek denmişti şimdi doktoruma güveniyorum bakalım onla birlikte yeni bir tedaviye başladım istanbuldaysan sanada tavsiye edebilirim özeller çok pahalı ve sen acı yaşşıyour-sun umurlarında dğeil hiç birinini
hakkımızda hayırlısını dilemekten başka hiç birşey yok cnm.merhaba sevinç.sağol önce merak ettiğin için.iyi olmaya çalışıyorum.doktor yumurtalığınn teki büyümüş dedi.bu aydan ümit yok anlayacağın...
lekelnmeler normal yumurtlama dönemlerini belli ediyor dedi.rahim içi iyi,yumurtalıklar iyi adet düzenleyici kullanmana gerek yok dedi.3 ay daha dene olmazsa klomene başlayacaz dedi....
fön makinası çalıştırmayı dene bize çok faydası olmuştu onun sesini duyup sakinleşiyordu oğlum.bizde kolikle uğraşıyoruz her akşam aynı saatte başlayan aynı saatte son bulan ağlama krizlerimiz var evlat sahibi olmak gerçekten zormuş o ağlarken içim parçalanıyo eşimle bizde ağlıyoruz ama malesef hiçbi gaz ilacı fayda etmiyor önerisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim
cnm stres yapma herşey yolundadır inşallah dua ediyorum müjdeli haberi verde güncelleyelim darısı başlarımızakızlar ben geldim karnım hala ağrıyo şu an çok stresteyim. cuma doktora gittim bhcg değerim 1700 idi ya doktor bu değer yüksek dedi adetin üzerinden 1gün geçmesine rağmen neden böyle dedi korktum.bu sabah saat 9 buçuk gibi kan verdim 2 saat sonra çıkar dedi biraz korktum kızlar . dr keseyi görmeedi şu an erken dedi iğne ve progestana başladık şu an çok gergin bi şekilde sonucu beklemekteyim dua edinn
sende iyiki varsın hayatımmmbence cok guze yazmssınn cunku kocamla hergun bu yuzden kavga edıyoduk, ben takvıme gore ilişkiye gırıyodum hatta sabah erkenden kaldıryodum adamı, bana makine gibisn diodu artık ne bır heyecan ne bır ruh kalmıstı. korunmayı bıraktıgımdan berı hesap yaparak hergun ilşikiye gırıdum ama sonuc tabıkı olmadı. dedıgın cok dogru beyın yumurtlma gununu bıle kendı belırlıomus, sen nekadar rahat olursan okadar iyi yani. tabıı bunları bıde kendıme uygulasam super olacakk:)) nesee şimdi daha iyiyimm cemocan eliff lusnıca sevınc, sen, ıykıı varsınzızzz. bundan sonraa takmıcaam dusunmıcemm
heyecanla bekliyoruz hemen haber et:13:kızlar geldim sonucumu öğrendim herşey yolundadr inş. değerim 3 gün önce cuma sabah 1700 bu sabah 5180 kızlar normaldir demi. 2 günde 1 kat artması lazım dedi benim 3 gün oldu galiba sonucum iyi doktorla görüşemedim umarım uulaşrm telefonla ara dedi bakalım ne zaman gel diycek kese cuma günü görünmüyordu
kırmızı kartı yemedim cnm idrar testi yaptım tık yokkkk kafaya çok taktım sanırım stresten uzadıamin canım ne durumdasın kırmızı kartı yememişsen hala git bi bhcg yappp düşünsene birbirimize eşlik ederizz