Protein c ve protein s degerleri hamilelikte bakilmiyor ama gen mutasyonlari hamilelikle degismiyor, mesela factor v leiden, mthfr mutasyonlari...icin simdi de test yaptirabilirsin icin rahat etmeyecekse.
Kızlarrr moralim çok bozukBugün şeker yüklemem vardı ve gebelik şekerim çıktı...Hem de bayağı yüksek....Çok kötüyüm..
geçmiş olsun canım.eee ne dedi doktor nasıl bir tetbir aldı....
Kızlarrr moralim çok bozukBugün şeker yüklemem vardı ve gebelik şekerim çıktı...Hem de bayağı yüksek....Çok kötüyüm..
kızlar kasıklarıma iğneler batıyor niye olabiiir.
Dün transfer işlemim yapıldı, transferle birlikte kan sulandırıcıya da başladım. Daha önceki tedavilerimde kan sulandırıcı kullanılmamıştı ve transferden sonra içeride resmen bir mücadele hissederdim. Şimdi içeride hiç bir çalışma yok gibi, iyimser tarafından bakarsam acaba kanım sulandığı için minik embriyomun tutunmak için çabasına gerek kalmıyor olabilir mi acaba, anlayamadım. Bu 12 gün zor geçecek.
canım moralini hiç bozma bebeğin sağlıklı olsun da şekerin önüne geçilir dikkat edersin bundan sonra normale döner inş. kaç haftalık oldun canım
kızlar nasılsınız bugün? ben şifayı kapmışım ilaç ta içemiyorum bitki çaylarına da güvenmiyorum belki bi zarar verir diye dün doktorla görüştüm bugün gel dedi yaklaşık bhcg 6000 olmuştur diye tahmin ediyorum kızlar kese görünür mü bugün gitsem
kızlar nasılsınız bugün? ben şifayı kapmışım ilaç ta içemiyorum bitki çaylarına da güvenmiyorum belki bi zarar verir diye dün doktorla görüştüm bugün gel dedi yaklaşık bhcg 6000 olmuştur diye tahmin ediyorum kızlar kese görünür mü bugün gitsem
hildancım. aman ilaç kullanma.ben ikinci gebeliğimde acaip tonsilit olmuştum. yatak döşek yattım. direndim ilaç almamak için, gebe olabilirim diye düşünüyordum. nitekim kadın doğumcuya gittim. gebeyim ve doktor bana antibiyotik verdi. kullanabilirsin, penisilin bile kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılmaz diye birşey yok dedi. güvendim. antibiyotik kullandım. tabi hemen düzeldim ama bir hafta sonra da bebeğin kalp atışı durdu. pıhtılaşmadan da olabilir tabi ama hala şüphem var. acaba kullanmasaydım bebek dururmuydu diye hala pişmanım. çok geçmiş olsun. bol bol c vitamininden zengin beslen. bir de bitki çayları da gebeliğin başlarında pek iyi olmazmış...
hildancım. aman ilaç kullanma.ben ikinci gebeliğimde acaip tonsilit olmuştum. yatak döşek yattım. direndim ilaç almamak için, gebe olabilirim diye düşünüyordum. nitekim kadın doğumcuya gittim. gebeyim ve doktor bana antibiyotik verdi. kullanabilirsin, penisilin bile kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılmaz diye birşey yok dedi. güvendim. antibiyotik kullandım. tabi hemen düzeldim ama bir hafta sonra da bebeğin kalp atışı durdu. pıhtılaşmadan da olabilir tabi ama hala şüphem var. acaba kullanmasaydım bebek dururmuydu diye hala pişmanım. çok geçmiş olsun. bol bol c vitamininden zengin beslen. bir de bitki çayları da gebeliğin başlarında pek iyi olmazmış...
1000 den sonra görünüyor diye biliyorum...Bitki çayı olarak ıhlamur iç..Bol su ve meyve tüket...İnşallah geçer..
25 hafta oldu canım..İnşallah düzelir..Normalde çok zayıf olduğum için hiç böyle bir şey beklemiyordum...Şoka uğradım resmen..
canım inş gebeliğe işarettir benim de beklenen adetime 1 hafta kala ağrı hissettim kasıklarmda hatta eşime dedim ki sanki batma oluyo bi de ayakta durunca hemen ağrıyordu tıpkı şimdiki gibi inş hayırlı ise hamilesindir.
canım kesinlikle ilaç almanı tavsiye etmiyorum..sakın ha sakın ..ama bitki çayları bizler için çok sakıncalı sana doktorun söylemedi mi...asla ıhlamur bile olsa asla içmiceksin..her bitki çayının kas gevşetme özelliği var ve kimi bitki çayları özellikle rezene etkisi çok kuvvetli ilaçtan bile fazla.. bende diğer hamileliğimde yatak döşek grip olmuştum evde sıkma portakal suyu içine biraz limon sıktım hep bunu içtim..bol bol turunçgil tükettim..boğazların için günde 4 kereye kadar pastil kullanabilirsin..ılık su iç... ayağının altına ve ayak parmaklarının arasına vicks sür havlu çorap giy gece öyle yat..bunu bana doktor olan bir abim söylemişti..kendini sıcak tutmaya bak geçiyo inan bana..ama ne ilaç ne de bitki çayı asla kullanma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?