Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Protein c ve protein s degerleri hamilelikte bakilmiyor ama gen mutasyonlari hamilelikle degismiyor, mesela factor v leiden, mthfr mutasyonlari...icin simdi de test yaptirabilirsin icin rahat etmeyecekse.

Cok tesekuur ediyorum bilgiler icin oyleyse bu hafta yaptirmayi dusunuyorum icim rahat etsin diye...

Dün transfer işlemim yapıldı, transferle birlikte kan sulandırıcıya da başladım. Daha önceki tedavilerimde kan sulandırıcı kullanılmamıştı ve transferden sonra içeride resmen bir mücadele hissederdim. Şimdi içeride hiç bir çalışma yok gibi, iyimser tarafından bakarsam acaba kanım sulandığı için minik embriyomun tutunmak için çabasına gerek kalmıyor olabilir mi acaba, anlayamadım. Bu 12 gün zor geçecek.

kızlar nasılsınız bugün? ben şifayı kapmışım ilaç ta içemiyorum bitki çaylarına da güvenmiyorum belki bi zarar verir diye dün doktorla görüştüm bugün gel dedi yaklaşık bhcg 6000 olmuştur diye tahmin ediyorum kızlar kese görünür mü bugün gitsem

geçer canım sen yeterki stres yapma stres yaparsan tutunma zorlaşır. her zaman iyi tarafından bak çünkü her gebelik farklı oluyor

1000 den sonra görünüyor diye biliyorum...Bitki çayı olarak ıhlamur iç..Bol su ve meyve tüket...İnşallah geçer..

hildancım. aman ilaç kullanma.ben ikinci gebeliğimde acaip tonsilit olmuştum. yatak döşek yattım. direndim ilaç almamak için, gebe olabilirim diye düşünüyordum. nitekim kadın doğumcuya gittim. gebeyim ve doktor bana antibiyotik verdi. kullanabilirsin, penisilin bile kullanabilirsin dedi. hamilelikte kullanılmaz diye birşey yok dedi. güvendim. antibiyotik kullandım. tabi hemen düzeldim ama bir hafta sonra da bebeğin kalp atışı durdu. pıhtılaşmadan da olabilir tabi ama hala şüphem var. acaba kullanmasaydım bebek dururmuydu diye hala pişmanım. çok geçmiş olsun. bol bol c vitamininden zengin beslen. bir de bitki çayları da gebeliğin başlarında pek iyi olmazmış...

ilaç almıyor hamileler

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için ben de ilaç kullanmamaya çalışacam gebeliğimi yeni öğrendim daha karın ağrılarm devam ederken üstüne de çok kötü grip oldum en kısa zamanda geçer inş.bu tür rahatsızlıklra da razıyım yeterki gebelik sağlıklıca devam eder bunlar da geçer

1000 den sonra görünüyor diye biliyorum...Bitki çayı olarak ıhlamur iç..Bol su ve meyve tüket...İnşallah geçer..

canım cuma günü değerim 1700 iken ultrasonda kese görünmedi bugün randevu alırsam giderim çünkü dr bugün gel dedi inş. görürüm ve herşey yolundadır. inan canım dün gece o kadar halsizdim ki meyve yemeye hiç takatim yoktu daha çok yemeye çalışacam

25 hafta oldu canım..İnşallah düzelir..Normalde çok zayıf olduğum için hiç böyle bir şey beklemiyordum...Şoka uğradım resmen..

maşallah büyümüş seniin kii allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin amiiinn.moralini bozma inan bana dikkat edersen şekerin düşerr bebişine ve sana da hiç bi zarar vermezz.

inşallah canım ya.bakalım karnıma,kasıklarıma oluyor ya görecez cumaya...son 3 gün nasip hayırlısıysa...

canım kesinlikle ilaç almanı tavsiye etmiyorum..sakın ha sakın ..ama bitki çayları bizler için çok sakıncalı sana doktorun söylemedi mi...asla ıhlamur bile olsa asla içmiceksin..her bitki çayının kas gevşetme özelliği var ve kimi bitki çayları özellikle rezene etkisi çok kuvvetli ilaçtan bile fazla.. bende diğer hamileliğimde yatak döşek grip olmuştum evde sıkma portakal suyu içine biraz limon sıktım hep bunu içtim..bol bol turunçgil tükettim..boğazların için günde 4 kereye kadar pastil kullanabilirsin..ılık su iç... ayağının altına ve ayak parmaklarının arasına vicks sür havlu çorap giy gece öyle yat..bunu bana doktor olan bir abim söylemişti..kendini sıcak tutmaya bak geçiyo inan bana..ama ne ilaç ne de bitki çayı asla kullanma..

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hepsine uyacam doktora gittiğimde iyiydim karın ağrım dışında dündendir hem boğazım ağrıyo hem grip ve de başağrısı aradım randevu aldım bu akşam 4 te gidecem inş. yarın güzel haberlerle gelirim tabi kese görünürse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…