Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlarrr moralim çok bozukBugün şeker yüklemem vardı ve gebelik şekerim çıktı...Hem de bayağı yüksek....Çok kötüyüm..
canım üzülme diyetle halledilir ablamdada olmuştu bir sorun yaratmadı bu arada listede yoksun sen bilgileri verde ekleyelim
inşallah bebeğin tutunur fazla beklemeden kavuşursun

ay bende tam sana yazıyordum ne yaptın diye korka canım stres yapma sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah Allahım kolay geçitlerden geçirsin dualarım seninle sağ salim inşallah

ayy sevinçç 3,5 atıyorum anlatamam ama hayırlısı inşallah..ne diyeyim Rabbim yardımcımız olsun..

cemocan arkadaşım geçen hafta 37+3 de normal doğum yaptı ikiside çok sağlıklı darısı başına canım stres yapma nolur relax olmaya çalışş bebeğini düşün korkma tamammı

ayy bende çok heyecanlandımm güzel haberlerini alırız inşallah şimdi neyi bekliyonuz doğum pozisyonu almışsa niye sezeryane almadılar
normal doğurmayacaktınki sen :44:

kırmızılar gelmedi hayla evde test yaptım bişe çıkmadı
bugün doktora gittim kan testi yaptırdı sonuç negatif
adet söktürücü verdi ama içmedim daha 5 gün geçti bir iki gün daha bekleyeyim diyorum
muayene etti enfeksiyon varmış onun içinde fitil verdi 1 hafta sonra yine gel dedi
adet oluncada yumurta takibi yapacak bakacak bakalım çalışıyormu diye :26:
enfeksiyon gebe kalmayıda engellermiş bende durumlar böyle

az kaldı haa son 6 gün....meraklanıyorsundur demi bebeğini görmek için....

stres yapma canım.maşallah kızının durumu iyi.37.haftada iyi yani.inşallah sorunsuz bir şekilde doğar ve kucağına alacağın anı bekle hep onu düşün....

sende benim gibi olmuşsun.14 gün geçmişti.testlerdede çıkmıyordu.ben ümitliydim ama geç döllenmiştir deyip kandırıyordum kendimi....ondan sonrada düzen tutmadı zaten...

sende benim gibi olmuşsun.14 gün geçmişti.testlerdede çıkmıyordu.ben ümitliydim ama geç döllenmiştir deyip kandırıyordum kendimi....ondan sonrada düzen tutmadı zaten...

herşey stresten oluyor canım ahh stres yapmamayı bir öğrensek adet söktürücü kullanmışmıydın banada verdi kullansammı diye düşünüyom

ayy bende çok heyecanlandımm güzel haberlerini alırız inşallah şimdi neyi bekliyonuz doğum pozisyonu almışsa niye sezeryane almadılar
normal doğurmayacaktınki sen :44:

ne bileyim ben ( açılma yok onlara göre ağrı az sancı az..yani henüz doğuma hazır değil miyim acaba ama yemin ederim karnım acayip düştü aşağı kasıklarıma indi..yarın kendi doktorumu arayıp gidicez hastaneye...

aman canım ihmal etme bende oğlanı 37+6 da doğurdum hiç sancım yoktu hafif lekem geldi hastaneye bir gittim
doğum başlamış dediler

banada vermişti t le başlayan hap ama sanki benimki doktoru bekliyormuş gibi doktora giderken yolda hafif hafif başlamıştı doktor adete döndürürse içme demişti sonra olunca bende içmedim...

banada vermişti t le başlayan hap ama sanki benimki doktoru bekliyormuş gibi doktora giderken yolda hafif hafif başlamıştı doktor adete döndürürse içme demişti sonra olunca bende içmedim...

anladım cnm saol bende oldum olacam zaten karnım nasıl ağrıyor senin batada az kaldı ne alemdesin

Cok guzel canim. Tosunumuz geliyoo :)) cok mutluyum senin adina. Masallah.
Sag salim bebegine kavusmana cok az kaldi.Rabbim saglicakla versin kucagina. Insallah.

Darisi biz bekleyenlere insallah.
Amin canim. Darisi hepinize.

çok heyecanlı:18:inşallah sıkıntısız atlatırsın doğumu alırsın bebişi kucağına...iğne olayını filan hematologlamı konuştun yoksa kçdoğumcumu dedi canım?

İnsallah. İgneyi kadin dogumcu ayarliyor, hic hematologa gitmedim. Senin de cok kalmadi degil mi?

Sagol canim. Yazmaya calisirim tabi ama dogumdan sonra ne kadar vaktim olur bilemiyorum cunku bos kalan vakitlerimde evden islerimi hallediyor olacagim, ama firsat yaratmaya calisirim elbette. Kadin dogum doktorum ayarladi igne dozunu, aptt ye bakarakmayarladi. Bir de inr degerine bakiyordu arada. İnsallah bebegin tutunmustur bu sefer.

Canim negüzel sonlara dogru geldin.sag salim kucagina alman dilegiyle darisi tüm isteyenlere...
Sagol canim, beraber kaybetmistik bebeciklerimizi. İnsallah en kisa zamanda senden de guzel haberler gelir artik.

Tatlim bende de var bayagi kasilma, hemsire agrilarin var dedi ama benim agrim olmuyor belki de ben farketmiyorum. Bana bayramdan beri heran hersey olabilir diyor zaten doktor. Onemli olan riskli haftalari atlatmis olmamiz.

az kaldı haa son 6 gün....meraklanıyorsundur demi bebeğini görmek için....

Sorma oyle bir merak, oyle bir heyecan varki sorma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…