merhaba kızlar hastaneden geldim..sancılanıyorum..kızım doğum pozisyonu almış..doğum kanalına ilerlemekte..her an doğum olabilir dedi doktor..tetikteyiz..şu saatten sonra her an bekliyoruz bakalım..kızlar dua edin yaaa ne olur ben korkuyorum..29 kasımdı benim sezaryen tarihim ama erken mi gelecek ne..çok baskı yapıyor..aşağı bölgem ağrılar içinde..nst ye bağlandım ağrı ve sancı öyle korkulacak gibi değil azar azar var biraz..rahim ağzı kapalı dedi doktor..sadece kısalmış...kızlaaaaarrrr dua edin noluuurrr...
canım üzülme diyetle halledilir ablamdada olmuştu bir sorun yaratmadı bu arada listede yoksun sen bilgileri verde ekleyelim
:
26 kasim tarihi kesinlesti, sabah erkenden hastanede olacagim.
Gunde 2 tane igne kullaniyordum ya bugun itibariyle teke dusurduk, en son cumartesi sabah igne olacagim.
Dogumdan sonra kullanip kullanmayacagim belli degil, doktorum ona dogumdan sonra karar verecegim dedi.
İnşallah canım ..Sağol...Bilgilerimi vereyim...7 Haftalık kürtaj,26 haftalık ölü doğum....Şu an hamileyim...Test sonçlarında bir şey çıkmadı..Homosistein seviyem biraz yüksekmiş..Clexane 0,4,Folbiol,proluton deppot.ferrum fort.B12.
keşke baktırsaydın birşey olmazdı.arkadaşımında ultrasonda kese göründü içi görünmedi vajinal bakılınca kalp atışı duyuldu birşey olmazdı.
selam hanımlar,
7 haftalıkken kalbi atmadığı için bir kürtajım var.
5 haftalıkta bir düşüğüm var.
doktorum kan pıhtılaşması olabilir dedi testler istedi onları yaptırıcam.
27 ekimde düşük yaptım,düşükten sonra regli olmadım sanırım bu ayda hamileyim.
hesabıma göre 24 kasım bat.
yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum duruma görede doktora gidicem.
doktor bana her ihtimalde ilaç verirmi ne sormam gerekir bana yardımcı olurmusunuz.
canım keşke gebeliği düşünmeden önce testlerini yaptırıp ilaçlarını kullansaydın daha iyi olurdu adetine daha var hayırlısı olur inş. kanda baktır ve sonuç pozitifse hemen doktora git değilse bile adetin bittikten sonra git muhtemelen doktorun gereken tahlilleri isteyyecek senden. ben kan pıhtılaşmasını kendimde öğrendikten sonra 3 ay boyunca aspirin folbiol içtim daha sonra korunmayı bıraktımm
burcucum senin adına çokk sevindim az kaldıı gerçekten dualarımız seninle canım gerçekten zor bi süreç atlattın ben daha yolun çoook başındayım düün keseyi dr göremedi diye çıktım arabada eşimi beklerken bi güzel ağladım dedim ben ve benim gibi arkadaşlarımın işi çoook zorr allah yardımcımız olsunn aklıma sen ve cemocan geldi dedimki kızlara yazacam diyecem ki gidin bi an önce doğurunn o kadar ki canım sıkıldııı
kızlar günaydın ben çok kötü üşütmüşüm boğaz ağrım geceden beri öksürüğe dönüşmüş daha yeni yeni de gebeyim ama öksürüyorum ilaçta içemiyorum inş kısa zamanda geçer.dün doktora gittim vajinal bakalım dedi ben de yok istemiyorum normal ultrasonla bakın dedim ve ultrasonda baktı 4+4 günlük ama ultrasonda doktor keseyi göremedi sadece benzetme yaptı kızlaaar bu normal miii sonra da haftaya gel dedi.vajinal belki zarar verir diye düşündüm acaba yanlış mı düşündümm
İnşallah canım ..Sağol...Bilgilerimi vereyim...7 Haftalık kürtaj,26 haftalık ölü doğum....Şu an hamileyim...Test sonçlarında bir şey çıkmadı..Homosistein seviyem biraz yüksekmiş..Clexane 0,4,Folbiol,proluton deppot.ferrum fort.B12.
kızlarr slm ıkı gundur gıremedım, herkess ıyıdır umarım, sımdı ben bır hafta erken olmustum ya adetımı, ılk ıkı gun kanamam oldu bugun ucuncu gun hıc bıse yok, bende doktorumu aradım normal adet tarıhınde olmazsan test yap dedı, acaba bu ustune gorme dedıklerı olaymı oldu, benım adetlerım bole gecmez cunku, bu ustune gorme olayını yasayan varmı acaba??
ben yaşamıştım cnm tam adet günüm lekelenmem oldu 2 gün felan sürdü bende oralı olmamıştım 1 hafta sonra şüphelendim test yaptım hamileydim ama boş gebelik geçirdim
aklında kalmasın kanda bir baktır istersen yerleşme kanamasıda olabilirmiş.
sevınccım bende ondan suphelendım cok kısa surdu benım altı yedı gun surer , gıdıyorum sımdı bır test yapacam bakımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?