Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aynı mutasyon var bende de.
dr.lar bana da sezeryan dedi, ama normal doğurdum, oğlum 2 aylık oldu bugün.
coraspini doğumdan 2 hafta önce bıraktım, tahmini doğum tarihinden yani.
iğneyi 3 gün öncesine kadar yaptım. dr iğneyi de coraspinle bırak demişti 38. haftada fln doğarsa diye.
diğer dr da bi hafta önce bırak dedi iğneyi. ama ben elimdeki iğneleri bitirdim.

normal doğuma başka bi engel yoksa pıhtılaşma sorun değil, neden sezeryan olmalıyım diye ısrarla sorduğumda kıymetli bebek dendi bana.
acil bi durum gelişirse mudahele edilebilicek bi hastanede olucam sonuçta ben normal denedim ve oldu.

hele dr.umun biri proftu, normal doğuma girmem münkün değil dedi, bebeğimin doğduğu tarihten 2 hafta önce alıcaktı sezeryanla.
2 hafta az değil ya, her bebeğin gelişimi farklı kimisi 35te doğup küveze girmiyo kimisi 38. doğup küveze giriyo.
sezeryan olcaksan bile erkenden bebeğin hazır olmadan olma.

meltemin bebeğini ben de çok merak ettim kızlar, inş evde hasret gideriyolardır

elifcim sana belki moral olur benim yaşadıklarım bende kızımı 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım çok şükür kızım hayata tutundu çok zor günler geçirdik 75 gün küvözde kaldı kızıma hep bir kardeş düşündüm gitmediğim prof kalmadı nerdeyse kimi hayatınla oynarsın bırak dedi kimi %50 şans verdi profun biri genetik tahlillerimi yaptırdı kanda pıhtılaşma çıktı biz tekrar denedik iğne kullanmama rağmen 8 haftalıkken kaybettim bundada vardır bir hayır dedik düşmese demekki yine preeklemsi oalcaktım dedim biraz daha ara verdik ben yine araştırmaya devam ediyorum bu arada çok kilo verdim kendimi iyice hazır hissetmek için eşimi son kez ikna ettim tekrar deneyelim diye şu anki doktorumu buldum kendisi bana % 90 sağlıklı doğum yaptırırım dedi ilaçlarımı ayarladı yapmam gerekenleri söyledi çok şükür bugünlere geldik kısmetse 12 sinde kucağıma alacağım inşallah sende kendine iyi bir doktor bul ve allaha sığın başka elimizden birşey gelmiyor

Kızlarrr moralim çok bozukBugün şeker yüklemem vardı ve gebelik şekerim çıktı...Hem de bayağı yüksek....Çok kötüyüm..
canım moralini bozma lütfen sıkı diyetle çözülür inşallah
inşallah transferin hayırlı olur
paşam heyet raporuyla 3 aylık iğneni alabiliyorsun ve hiç ücret ödemiyorsun

son 5 gün demek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

cemocan inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle

bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
cevabın için teşekkür ederim
benim doğum yapacağım hastane normal seviyede bi özel hastane bilemiyorum acaba bi devlet hastanesi dahamı iyi olur
10 ay önce midemden nissen fundoplikasyon diye bi ameliyat oldum
doktor sezeryan sebebini pıhtılaşma olarak değilde
mide ameliyatıma bağladı normal doğumda midene bastırılcak o kadar eziyete gerek yok sezeryan yapalım dedi
bunu daha 3 aylıkken söylemişti
dahada konuşmadık zaten
ilaçları doğuma kadar kullanıcan dedi öncesinde bırakırsın falanda demedi
acaba daha erken diyemi konuşmadı doğum yaklaşıncamı söylücekti
bide benim oğlum 37 haftalık doğdu buda erken gelmeye kalkarsa plansız bi şekilde acaba bişey olurmu ?

kızlar kafam karıştı akıl verin bana , benim batın filmi çektirmem gerekiyor. Ama şu an yumurtlama dönemindeyim. Bir zararı olur mu yoksa ben paranoya mı yapıyorum ( eşimin fikri bu yönde )

kızlar kafam karıştı akıl verin bana , benim batın filmi çektirmem gerekiyor. Ama şu an yumurtlama dönemindeyim. Bir zararı olur mu yoksa ben paranoya mı yapıyorum ( eşimin fikri bu yönde )

Ben genel anestezi altinda (cok hafif ve kisa sureliydi) tup yutturularak kalp ultrasonu cektirmistim, doktor birsey olmaz demisti, o gun de hamile kaldim ama rontgen tehlikeli olabilir. Doktora sorsan iyi olur sonucta radyasyon alacaksin ve vucuttan atilma suresi uzun olabilir veya yumurtana etki edebilir.

canım dualarım seninle ben biraz geriden takip ediyorum. nasılsın şimdi. doğum geröekleşti mi. haber ver nolur.

ben de heyecandan saçmaladım galiba sanki şimdi kız doğumdan çıkmış olsa yazabilecek durumda. ama neyse inş. bebek de annesi de iyidir.

canlar saat 13 gibi tekrardan sancılandım 12 dakikada bir sancı geldi..belime ağrı geldi aradım doktoru 4-5 saat verdi..nidilat iç ve magnorm iç kasılmalarını takip et dedi..bende belim çok fazla ağrıyor dayanamıycam doktor hanım dedim..bel ağrısına müdahale edemiyoruz cemilecim..önemli olan karnındaki sertleşmelerin hafiflemesi eğerki akşama kadar geçmezse telefon açın bana durumunuzu bildirin bu gece sezaryen yapabilirim dedi (((((((((((( ve ben şuanda bel ağrısından ağlıyorum...14 dakika da bir sancı geliyo

ayyyyyyyyy canım çok geçmiş olsun yaaaa yeter artık alsınlar sezeryanle o zaman daha neyi bekliyorlarkiiiiiiiiiiiii

Allah hayırlı doğum nasip etsin. inşallah sağlıla alırsın bebeğini kucağına. Allaha emanet olun bebeğinle beraber dualarım seninle tatalımmmmmmmm

Canimmm ayyy geliyo kiz seninki :))Allahim cok heyecanlandim. Hayirlisiyla kavusacaksin canim

nigarcım ya adetliyken iğneyi kullanmaya devam ediyomudun canım

gözlerim doldu okurken allahım yardımcın olsun cemocan. inşallah herşey çok iyi olacak. sana tavsiyem bol bol dua et. bu saatten sonra yapacak başka şey yok. çok ağrılar çektin inşallah bundan sonra kolay olur herşey senin için. herkese dua ediyorum...

merhaba burcucum bugün tolga hocaya gittim çok memnun kaldım. başka doktorlar varken aklımda sen girdin kanıma çok memnun kaldım. tam istediğim gibi bir doktor. diyet verdi. çinko, b 12, folik asit kullanmaya başla korunmayı bırak dedi. çok sevindim. teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
senin de çok az zamanın kaldı. dualarım seninle.allah yardımcın olsun. doğum yapanın duası kabul olurmuş. aklına gelirmiyiz acaba pazartesi. bizleri de aklından geçir))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…