selam kızlar bendede kan pıhtılaşması var
677 t homozigotum
kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum
24 haftalık hamileyim
doktorum sezeryan dedi fakat ben normal doğum istiyorum
kan sulandırıcı kullananlar sezeryan mı oluyo acaba risklimi normal doğum yapmak bilemiyorum
ve doğumdan ne kadar süre önce bırakılıcak bu kan sulandırıcılar
doktorum doğuma kadar kullanıcaksın dedi netten okuduğum kadarıyla aspirinin etkisi 1 hafta sürüyomuş benim kafam karıştı
aslında çok kafama takmıyorum bebeğim sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum ama yinede bazen düşünmeden edemiyorum
elifcim sana belki moral olur benim yaşadıklarım bende kızımı 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım çok şükür kızım hayata tutundu çok zor günler geçirdik 75 gün küvözde kaldı kızıma hep bir kardeş düşündüm gitmediğim prof kalmadı nerdeyse kimi hayatınla oynarsın bırak dedi kimi %50 şans verdi profun biri genetik tahlillerimi yaptırdı kanda pıhtılaşma çıktı biz tekrar denedik iğne kullanmama rağmen 8 haftalıkken kaybettim bundada vardır bir hayır dedik düşmese demekki yine preeklemsi oalcaktım dedim biraz daha ara verdik ben yine araştırmaya devam ediyorum bu arada çok kilo verdim kendimi iyice hazır hissetmek için eşimi son kez ikna ettim tekrar deneyelim diye şu anki doktorumu buldum kendisi bana % 90 sağlıklı doğum yaptırırım dedi ilaçlarımı ayarladı yapmam gerekenleri söyledi çok şükür bugünlere geldik kısmetse 12 sinde kucağıma alacağım inşallah sende kendine iyi bir doktor bul ve allaha sığın başka elimizden birşey gelmiyorcanım bende senin durumundayım.ve kızımı o kadar çok özledim ki,bebek görsem içim yanıyor,kalbim yanıyor bir an önce hamile kalayım diyorum.bilmem hatırlar mısın eylül başında hamilelik şüphem vardı.onda doktora gittiğimde var ya stresten renkten renge giriyordum içimde sıkıntılar vardı niye biliyor musun ya hamileysem ve sorun olursa diye içeri girdim doktor hamileleik değil kist dedi gene ağladım hamile değilim diye.benim hamileliğim iki ucu b... değnek derler ya öyle.
preeklampsi-kan pıhtılaşması ve tansiyon hepsi risk...ben bile ölebilirim.
onun için Rabbim tekrar ne ellerimi boş bıraksın ne de yavrumu boynu bükük anasız bıraksın.bana da isteyen herkese de sağlıkla,sağlıklıca,sağ salim sağlıklı ve hayırlı evlatlarla nasip etsin....
canım moralini bozma lütfen sıkı diyetle çözülür inşallahKızlarrr moralim çok bozukBugün şeker yüklemem vardı ve gebelik şekerim çıktı...Hem de bayağı yüksek....Çok kötüyüm..
inşallah transferin hayırlı olurDün transfer işlemim yapıldı, transferle birlikte kan sulandırıcıya da başladım. Daha önceki tedavilerimde kan sulandırıcı kullanılmamıştı ve transferden sonra içeride resmen bir mücadele hissederdim. Şimdi içeride hiç bir çalışma yok gibi, iyimser tarafından bakarsam acaba kanım sulandığı için minik embriyomun tutunmak için çabasına gerek kalmıyor olabilir mi acaba, anlayamadım. Bu 12 gün zor geçecek.
paşam heyet raporuyla 3 aylık iğneni alabiliyorsun ve hiç ücret ödemiyorsunmerhaba pıtıdaş kardeşlerim ne var ne yokbu arada habira hapşiriyorum galiba grip olucem :2::2:
gelelim soruma şimdi ben hamile kalınca 0.6 cleksi igne vurunucembunu heyet raporuyla veriyolarya kaç aylık veriyolar ve ne kadar para evriliyo nasıl çıkarılıyo heyet raporu :44::44:birde sizlerin kuladıgı ilaçlar ney merak ettim :44::44::44:cevaplarınız için şimdiden tesekkür ederim
son 5 gün demek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah26 kasim tarihi kesinlesti, sabah erkenden hastanede olacagim.
Gunde 2 tane igne kullaniyordum ya bugun itibariyle teke dusurduk, en son cumartesi sabah igne olacagim.
Dogumdan sonra kullanip kullanmayacagim belli degil, doktorum ona dogumdan sonra karar verecegim dedi.
merhaba kızlar hastaneden geldim..sancılanıyorum..kızım doğum pozisyonu almış..doğum kanalına ilerlemekte..her an doğum olabilir dedi doktor..tetikteyiz..şu saatten sonra her an bekliyoruz bakalım..kızlar dua edin yaaa ne olur ben korkuyorum..29 kasımdı benim sezaryen tarihim ama erken mi gelecek ne..çok baskı yapıyor..aşağı bölgem ağrılar içinde..nst ye bağlandım ağrı ve sancı öyle korkulacak gibi değil azar azar var biraz..rahim ağzı kapalı dedi doktor..sadece kısalmış...kızlaaaaarrrr dua edin noluuurrr...
aynı mutasyon var bende de.
dr.lar bana da sezeryan dedi, ama normal doğurdum, oğlum 2 aylık oldu bugün.
coraspini doğumdan 2 hafta önce bıraktım, tahmini doğum tarihinden yani.
iğneyi 3 gün öncesine kadar yaptım. dr iğneyi de coraspinle bırak demişti 38. haftada fln doğarsa diye.
diğer dr da bi hafta önce bırak dedi iğneyi. ama ben elimdeki iğneleri bitirdim.
normal doğuma başka bi engel yoksa pıhtılaşma sorun değil, neden sezeryan olmalıyım diye ısrarla sorduğumda kıymetli bebek dendi bana.
acil bi durum gelişirse mudahele edilebilicek bi hastanede olucam sonuçta ben normal denedim ve oldu.
hele dr.umun biri proftu, normal doğuma girmem münkün değil dedi, bebeğimin doğduğu tarihten 2 hafta önce alıcaktı sezeryanla.
2 hafta az değil ya, her bebeğin gelişimi farklı kimisi 35te doğup küveze girmiyo kimisi 38. doğup küveze giriyo.
sezeryan olcaksan bile erkenden bebeğin hazır olmadan olma.
meltemin bebeğini ben de çok merak ettim kızlar, inş evde hasret gideriyolardır
İNŞALLAH CANIM .NE GÜZEL ÇOK AZ BİR ZAMAN KALMIŞ....alLAHIM HAYIRLI ETSİN BEBEĞİNİ...
kızlar kafam karıştı akıl verin bana , benim batın filmi çektirmem gerekiyor. Ama şu an yumurtlama dönemindeyim. Bir zararı olur mu yoksa ben paranoya mı yapıyorum ( eşimin fikri bu yönde )
merhaba kızlar hastaneden geldim..sancılanıyorum..kızım doğum pozisyonu almış..doğum kanalına ilerlemekte..her an doğum olabilir dedi doktor..tetikteyiz..şu saatten sonra her an bekliyoruz bakalım..kızlar dua edin yaaa ne olur ben korkuyorum..29 kasımdı benim sezaryen tarihim ama erken mi gelecek ne..çok baskı yapıyor..aşağı bölgem ağrılar içinde..nst ye bağlandım ağrı ve sancı öyle korkulacak gibi değil azar azar var biraz..rahim ağzı kapalı dedi doktor..sadece kısalmış...kızlaaaaarrrr dua edin noluuurrr...
canlar saat 13 gibi tekrardan sancılandım 12 dakikada bir sancı geldi..belime ağrı geldi aradım doktoru 4-5 saat verdi..nidilat iç ve magnorm iç kasılmalarını takip et dedi..bende belim çok fazla ağrıyor dayanamıycam doktor hanım dedim..bel ağrısına müdahale edemiyoruz cemilecim..önemli olan karnındaki sertleşmelerin hafiflemesi eğerki akşama kadar geçmezse telefon açın bana durumunuzu bildirin bu gece sezaryen yapabilirim dedi(((((((((((( ve ben şuanda bel ağrısından ağlıyorum...14 dakika da bir sancı geliyo
ben de heyecandan saçmaladım galiba sanki şimdi kız doğumdan çıkmış olsa yazabilecek durumda. ama neyse inş. bebek de annesi de iyidir.
canlar saat 13 gibi tekrardan sancılandım 12 dakikada bir sancı geldi..belime ağrı geldi aradım doktoru 4-5 saat verdi..nidilat iç ve magnorm iç kasılmalarını takip et dedi..bende belim çok fazla ağrıyor dayanamıycam doktor hanım dedim..bel ağrısına müdahale edemiyoruz cemilecim..önemli olan karnındaki sertleşmelerin hafiflemesi eğerki akşama kadar geçmezse telefon açın bana durumunuzu bildirin bu gece sezaryen yapabilirim dedi(((((((((((( ve ben şuanda bel ağrısından ağlıyorum...14 dakika da bir sancı geliyo
nigarcım ya adetliyken iğneyi kullanmaya devam ediyomudun canımelifcim sana belki moral olur benim yaşadıklarım bende kızımı 26 haftalık preeklemsi nedeniyle erken doğum yaptım çok şükür kızım hayata tutundu çok zor günler geçirdik 75 gün küvözde kaldı kızıma hep bir kardeş düşündüm gitmediğim prof kalmadı nerdeyse kimi hayatınla oynarsın bırak dedi kimi %50 şans verdi profun biri genetik tahlillerimi yaptırdı kanda pıhtılaşma çıktı biz tekrar denedik iğne kullanmama rağmen 8 haftalıkken kaybettim bundada vardır bir hayır dedik düşmese demekki yine preeklemsi oalcaktım dedim biraz daha ara verdik ben yine araştırmaya devam ediyorum bu arada çok kilo verdim kendimi iyice hazır hissetmek için eşimi son kez ikna ettim tekrar deneyelim diye şu anki doktorumu buldum kendisi bana % 90 sağlıklı doğum yaptırırım dedi ilaçlarımı ayarladı yapmam gerekenleri söyledi çok şükür bugünlere geldik kısmetse 12 sinde kucağıma alacağım inşallah sende kendine iyi bir doktor bul ve allaha sığın başka elimizden birşey gelmiyor
canım moralini bozma lütfen sıkı diyetle çözülür inşallah
inşallah transferin hayırlı olur
paşam heyet raporuyla 3 aylık iğneni alabiliyorsun ve hiç ücret ödemiyorsun
son 5 gün demek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
cemocan inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?