Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar mrblar bende yakın zamanda pıhtı testi yaptırdım hepsi normal ama mthrf 1298 heterozigot çıktı testi yapt.hastanedeki doktor değerlerin normal az görünmüş o da genelde insanlarda çıkar normal dedi..başka doktora gösterdim o da az da olsa çıkmış gebe kalınca hergün iğne yapman lazım dedi kafam karıştı siz ne diyosunuz bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim tşklerr

Memnun kalmana cok sevindim, umarim devami da iyi olur. en kisa zamanda mujdeni alirsin.
Emin olun buradaki herkes aklimda olacak pazartesi.

sizin tolga tolga ecemiş mi

evet canim Tolga ecemis.

Buradaki arkadaslardsn seninle ayni mutasyonlarda olan cogu kisi igne kullaniyor.

Canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...benim doktorum 3-4 aya kadar vajinal muayene yaptı...Bir sakıncası yok yani rahat ol...

canım nasılsın,sancıların ne alemde....

Cemile dogurdun mu kuzum yoksa???

ayyy güzel haberlerle,kızınla dön aramıza inşaallah.Rabbim yardımcınız olsun.amin.

günaydınlar kızlaar..hastanedeyim ama henüz sezaryen olmadım...ilaçlar bir süre sancılarımı kesiyo..bel ağrım tam gaz devam çok felaket ağrıyor..ama doktorum ısrarla 38.haftayı doldurmanı istiyorum bebek için dedi..sanırım 1 hafta burdayız bu gidişle..bilgisayarı yanıma aldım doğurursam da size haber verebileyim diye :))) beklemek çok zor yaa... hele ağrı sancı çekmek daha zor..bakalım hayırlısı ya dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah sizlere hayırlı haberlerle dönerim kızlar..

canımmm dualarım seninleee hastanede emin ellerdesin allahın izniyle hiçbişey olmıyacak herşey yoluda gidecek ve mutlu sona ulaşacan buna gönülden inanıyorumm. iyi yaptın canım bilgisayarını yanına almakla hem zamanın da güzel geçer hastanede hem de biz pıhtılıları merakta bırakmamış olursun teşekkürler cemocann güzel haberlerini bekliyoruuuzz

canım iğne kullanman gerek tedbiri elden bırakmamak lazım bizim bi akraba nın 4 düşüğü oldu ve testleri normal çıkmasına rağmen doktoru sırf tedbir olsun diye ona da şşu an biz pıhtılılarn uyguladığı tedaviyi uyguladı 9 ay boyunca iğne vurdu ve oğluşu sağlıcakla dünyaya geldi.o yüzden tedavini ol

Canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...benim doktorum 3-4 aya kadar vajinal muayene yaptı...Bir sakıncası yok yani rahat ol...

canım biraz korktum bide benim vajina biraz geride oluğu için çok zorlanıyorum o muayne esnasında ve acaba bi zarar verir mi diye tereddüt ettim o anki ruh halimle olmaz dedim ama haftaya gidersem kese görünmezse vajinal bakıcak canım mormalmi kese görünmemesi çünkü bhcg değerim yüksekti

canım hastanede kalman iyi olur en azından gözlem altında olursun inşallah biraz daha durur kızın dualarımız seninle

inşallah sağsalim atlatırsın canım hastanede olman iyi olmuş

Ayy canım inşallah çok sancın olmaz. 1 hafta daha dayan o zaman, hem hastanedeyken için de rahat olur sürekli kontrol altında olacaksın. Ara ara yaz da merakta bırakma bizi.

ohhh derin bir nefes aldım hastanede emin ellerdesin canım dualarımız seninle sağsalim bebeğini kucağına aldığın haberini bekliyoruz

arkadaslar merhaba benımde bırı 19 haftalık ölü dogum,bırı 8 haftalık kalbı durdu kaybettım.gen arastırmasında faktor v leıden cıktı bıdahakı hamılelıgınde ıgne olman gerek dendı.ve ben 3.ye hamıle kaldım hergun ıgnemı oldum kızımı saglıkla aldım kucagıma suan 3 yasında ve kardes ıstıyoruz tekrar ıgne olmam gerekıcek bılıyorum ama ya problem yasarsam dıye korkuyorum sorun bulunup ılac kullandıkları halde kaybeden varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…