merhaba burcucum bugün tolga hocaya gittim çok memnun kaldım. başka doktorlar varken aklımda sen girdin kanımaçok memnun kaldım. tam istediğim gibi bir doktor. diyet verdi. çinko, b 12, folik asit kullanmaya başla korunmayı bırak dedi. çok sevindim. teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.
senin de çok az zamanın kaldı. dualarım seninle.allah yardımcın olsun. doğum yapanın duası kabul olurmuş. aklına gelirmiyiz acaba pazartesi. bizleri de aklından geçir))
sizin tolga tolga ecemiş mi
Kızlar mrblar bende yakın zamanda pıhtı testi yaptırdım hepsi normal ama mthrf 1298 heterozigot çıktı testi yapt.hastanedeki doktor değerlerin normal az görünmüş o da genelde insanlarda çıkar normal dedi..başka doktora gösterdim o da az da olsa çıkmış gebe kalınca hergün iğne yapman lazım dedi kafam karıştı siz ne diyosunuz bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim tşklerr
kızlar günaydın ben çok kötü üşütmüşüm boğaz ağrım geceden beri öksürüğe dönüşmüş daha yeni yeni de gebeyim ama öksürüyorum ilaçta içemiyorum inş kısa zamanda geçer.dün doktora gittim vajinal bakalım dedi ben de yok istemiyorum normal ultrasonla bakın dedim ve ultrasonda baktı 4+4 günlük ama ultrasonda doktor keseyi göremedi sadece benzetme yaptı kızlaaar bu normal miii sonra da haftaya gel dedi.vajinal belki zarar verir diye düşündüm acaba yanlış mı düşündümm
nigarcım ya adetliyken iğneyi kullanmaya devam ediyomudun canım
canım listeye ekledim hamilelik öncesi ilaç kullandınmı bide kaç haftalık gebesin..
canım nasılsın,sancıların ne alemde....
Cemile dogurdun mu kuzum yoksa???
ayyy güzel haberlerle,kızınla dön aramıza inşaallah.Rabbim yardımcınız olsun.amin.
günaydınlar kızlaar..hastanedeyim ama henüz sezaryen olmadım...ilaçlar bir süre sancılarımı kesiyo..bel ağrım tam gaz devam çok felaket ağrıyor..ama doktorum ısrarla 38.haftayı doldurmanı istiyorum bebek için dedi..sanırım 1 hafta burdayız bu gidişle..bilgisayarı yanıma aldım doğurursam da size haber verebileyim diye :))) beklemek çok zor yaa... hele ağrı sancı çekmek daha zor..bakalım hayırlısı ya dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah sizlere hayırlı haberlerle dönerim kızlar..
Kızlar mrblar bende yakın zamanda pıhtı testi yaptırdım hepsi normal ama mthrf 1298 heterozigot çıktı testi yapt.hastanedeki doktor değerlerin normal az görünmüş o da genelde insanlarda çıkar normal dedi..başka doktora gösterdim o da az da olsa çıkmış gebe kalınca hergün iğne yapman lazım dedi kafam karıştı siz ne diyosunuz bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim tşklerr
Canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...benim doktorum 3-4 aya kadar vajinal muayene yaptı...Bir sakıncası yok yani rahat ol...
günaydınlar kızlaar..hastanedeyim ama henüz sezaryen olmadım...ilaçlar bir süre sancılarımı kesiyo..bel ağrım tam gaz devam çok felaket ağrıyor..ama doktorum ısrarla 38.haftayı doldurmanı istiyorum bebek için dedi..sanırım 1 hafta burdayız bu gidişle..bilgisayarı yanıma aldım doğurursam da size haber verebileyim diye :))) beklemek çok zor yaa... hele ağrı sancı çekmek daha zor..bakalım hayırlısı ya dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah sizlere hayırlı haberlerle dönerim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?