Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın hastanede olmanda iyi olmuş en azından gözlem altında olursun hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım geçmiş olsun öncelikle bende 4 sefer kaybettim bebeklerimi 4.de iğne kullanmama rağnem kaybettim 5.hamileliğimde iğne ve aspirin kullanarak allaha şükür kucağıma aldım

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben daha yeniyim kk de çaresizim 2 düşüğüm varr yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin aramıza.geçmiş olsun benimde 2 düşüğüm oldu. burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.sen bilgilerini yaz.forumun ilk sayfasında liste var oraya bir bak istersen.

canım geçmiş olsun öncelikle bende 4 sefer kaybettim bebeklerimi 4.de iğne kullanmama rağnem kaybettim 5.hamileliğimde iğne ve aspirin kullanarak allaha şükür kucağıma aldım

cok sukur evlatlarımız var kaybettıklerımızın korkusu uzuntusunu unutturdular allahıma sukur. senınde cok olmus gecmıs olsun,kardes ıstıyoruz ama korkularımda var ıste bana tek iğne oldum.0.4 clexan olmustum ..pekı iğne oldugunu nıye kaybettın azmı geldı doz acaba

burcu nolur acil cevap yaz bana canım kafam çok karıştı. dün tolga hocaya gittim. yalnız yemeklerin zeytinyağlı pişmesi konusuna kafam takıldı. tamam ben bunu evde uygularım, annemde bile yemek yemem ama ben çalışıyorum sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi dairede yiyorum, yani kurum yemekleri. onlar tabiiki zeytinyağlı değil. ne yapacam? sen ne yaptın? hiç normal yağla yapılan yemek yemedin mi? sen de çalışıyorsun. allah aşkına sen ne yedin bu kadar süre. çavdar ekmeğini hep yanında mı taşıdın. hoca diyet diyince hiçbirşey demedim ona şimdi aklıma geliyor iyi de ben nasıl uyguluycam bunu? hoca bana hayvansal tüm gıdalar ve kuru baklagiller yasak dedi. bugün hastaneye de gittim. sekreterden liste aldım. ama orda az da olsa et var, süt var...haa bir de mesela yumurta herşeyde var. yumurtayı mı yemiycem, içine yumurta giren hiçbirşeyi mi yemiycem. tamam et yemiycem ama içinde et olan, kıyma olan sebze yemeğini de yemiycem. kafam allakbullak oldu. aralıkta korunmayı bırakacam. adetle birlikte iğneme başlıycam. ayy burcu nolur doğumdan sonra da gir ben sana daha çok soru soracam. nolur kusuruma bakma. bugün dairede internet yoktu. hiç giremedim ve hemen eve gelir gelmez dedim burcuya yazıyım. kafam çok karıştı ya...

ilk sayfayı inceleyip seninle aynı durumda olanlardan fikir alabilirsin canım geçmiş olsun. benim 2 değerim yani 2 mthfr değerim de heterozigot. doktor 2 heterozigot 1 homozigot yapar dedi. senin durumun nasıl olur bilmiorum.

cemocan sevindim hastanede olmana. hiç korkma kötü düşünme. allah korusun bir aksilik okursa hemen müdahele gerekirse hastanedesin en azından. emin ellerdesin. allah yardımcın olsun. farkında mısın burdaki herkes senin doğurmanı dört gözle bekliyor çünkü sıra bize gelecek))

ilk sayfayı inceleyip seninle aynı durumda olanlardan fikir alabilirsin canım geçmiş olsun. benim 2 değerim yani 2 mthfr değerim de heterozigot. doktor 2 heterozigot 1 homozigot yapar dedi. senin durumun nasıl olur bilmiorum.

ok cnm sağol..doktor çok az var ama iğne kullanman gerek dedi bakalım hayırlısı inceliyorum geçmişi faydalı oluyo valla...

doğru söylüyosun tabi kullanıcam mecbur inş bende hamile olurda sağlıkla alırım kucağıma tşkler...

ben şöyle düşünüyorum. iğne kullanmadan denemişsin sonuç ortada bir de kullanarak denemelisin. benim de iğne kullanmadan 2 düşüğüm oldu. doktor iğne kullanacaksın dedi. sana şunu söyleyim bana eğerki gerek yok deseydi ben de o doktora bir daha gitmeyecektim...başka bir doktor bana gerek yok dedi. hemen bıraktım. doktor seçimi de çok önemli.gerekli tüm tahlillerini yaptır, araştır doktorunu seç. ben 2 aydır araştırıyorum. sanırım doktorumu buldum. kademe kademe ilerliyoryum. bakalım sonuç iyi olur inşallah.herkes için...

Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması problemi yaşayanlardanım. 19 haftalık bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5. aydan itibaren cleksan kullanmaya başladım. Şu an gebeliğimin 35. haftasındayım doğum yaklaştıkça endişelerim artmaya başladı. Doğum sonrasında iğneye devam ediyor musunuz? Bu konuda bilginiz var mı? Doğum sonrasında pıhtılaşma problemi olanlarda akciğer embolisi riski var diyorlar. Bu konuda doktorunuza soru sordunuz mu hiç?

valla ben tahlil yaptırmadım.dr ondan şüpheleniyor.pıhtı için ilaç kullanan var mı?

pıhtılaşma da çeşit çeşit oluyor benim anladığım kadarıyla. yani dereceleri farklı oluyor. ona göre de sanırım tedavi belirleniyor. bence önce gerekli tüm tahlillerini yaptırmalısın.ondan sonra hastalığın adı konulup tedavi şekli belirlenmeli...benim doğumdan sonra tahlil yapıldı. yani faktör 5 leiden testi yapıldı. onda da 2 değer heterozigot çıktı. ben de çok yeniyim burda 2 aydır hergün burdayım. arkadaşlar sağolsunlar birbirlerine çok yardımcı oluyorlar. herkes bildiğini duyduğunu paylaşıyor. faydalı oluyor.

canım bende 36. haftamdayım doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor ben doğumdan sonra 40 gün daha kullanacağım doktorum öyle dedi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız

doğum sonrasıda mı iğneye devam ediliyormuş. hiç bilmiyorum. doğumu az kalan arkadaşlar var. onlar cevaplarlarsa iyi olur. ben de merak ettim şimdi.sen de maşallah baya ilerlemişsin. allah tamamına erdirsin diyeyim.günde 1 tane mi kullanıyorsun iğneyi. diet de yapıyor musun?

banada dr doğumdan sonra 1-2 ay daha kullanacaksın dedi, ama günde 2 doz kullanmama gerek kalmaz sanırım dimi... birde sezeryan olucam doğumdan sonra bikaç gün gözetim altında olacakmışım o dönemde pıhtılaşma olursa senin için çok tehlikeli dedi,korktum baya..acaba benim dr mı abartıyo?

Canim dogumdan sonra pihti atma riski varmis o yuzden 40 gun daha kullaniliyormus
Burdaki arkadaslardan duymustum gecende birisiyle konustum bizim kardelenmiydi acaba
Dogumdan sonra kullanmamis . Sen devam etsen bile bence teke dusurur ve dozuda hafifler
Korkma Allahim esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…