arkadaslar merhaba benımde bırı 19 haftalık ölü dogum,bırı 8 haftalık kalbı durdu kaybettım.gen arastırmasında faktor v leıden cıktı bıdahakı hamılelıgınde ıgne olman gerek dendı.ve ben 3.ye hamıle kaldım hergun ıgnemı oldum kızımı saglıkla aldım kucagıma suan 3 yasında ve kardes ıstıyoruz tekrar ıgne olmam gerekıcek bılıyorum ama ya problem yasarsam dıye korkuyorum sorun bulunup ılac kullandıkları halde kaybeden varmı
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben daha yeniyim kk de çaresizim 2 düşüğüm varr yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım geçmiş olsun öncelikle bende 4 sefer kaybettim bebeklerimi 4.de iğne kullanmama rağnem kaybettim 5.hamileliğimde iğne ve aspirin kullanarak allaha şükür kucağıma aldım
sizin tolga tolga ecemiş mi
Kızlar mrblar bende yakın zamanda pıhtı testi yaptırdım hepsi normal ama mthrf 1298 heterozigot çıktı testi yapt.hastanedeki doktor değerlerin normal az görünmüş o da genelde insanlarda çıkar normal dedi..başka doktora gösterdim o da az da olsa çıkmış gebe kalınca hergün iğne yapman lazım dedi kafam karıştı siz ne diyosunuz bilgisi olan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim tşklerr
günaydınlar kızlaar..hastanedeyim ama henüz sezaryen olmadım...ilaçlar bir süre sancılarımı kesiyo..bel ağrım tam gaz devam çok felaket ağrıyor..ama doktorum ısrarla 38.haftayı doldurmanı istiyorum bebek için dedi..sanırım 1 hafta burdayız bu gidişle..bilgisayarı yanıma aldım doğurursam da size haber verebileyim diye :))) beklemek çok zor yaa... hele ağrı sancı çekmek daha zor..bakalım hayırlısı ya dualarınıza çok ihtiyacım var..inşallah sizlere hayırlı haberlerle dönerim kızlar..
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben daha yeniyim kk de çaresizim 2 düşüğüm varr yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzzzz
ilk sayfayı inceleyip seninle aynı durumda olanlardan fikir alabilirsin canım geçmiş olsun. benim 2 değerim yani 2 mthfr değerim de heterozigot. doktor 2 heterozigot 1 homozigot yapar dedi. senin durumun nasıl olur bilmiorum.
canım iğne kullanman gerek tedbiri elden bırakmamak lazım bizim bi akraba nın 4 düşüğü oldu ve testleri normal çıkmasına rağmen doktoru sırf tedbir olsun diye ona da şşu an biz pıhtılılarn uyguladığı tedaviyi uyguladı 9 ay boyunca iğne vurdu ve oğluşu sağlıcakla dünyaya geldi.o yüzden tedavini ol
ok cnm sağol..doktor çok az var ama iğne kullanman gerek dedi bakalım hayırlısı inceliyorum geçmişi faydalı oluyo valla...
doğru söylüyosun tabi kullanıcam mecbur inş bende hamile olurda sağlıkla alırım kucağımatşkler...
hoşgeldin aramıza.geçmiş olsun benimde 2 düşüğüm oldu. burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.sen bilgilerini yaz.forumun ilk sayfasında liste var oraya bir bak istersen.
hoşgeldin pıhtılılar klübünepıhtılısın dimi bu arada. çok geçmiş olsun.
valla ben tahlil yaptırmadım.dr ondan şüpheleniyor.pıhtı için ilaç kullanan var mı?
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması problemi yaşayanlardanım. 19 haftalık bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5. aydan itibaren cleksan kullanmaya başladım. Şu an gebeliğimin 35. haftasındayım doğum yaklaştıkça endişelerim artmaya başladı. Doğum sonrasında iğneye devam ediyor musunuz? Bu konuda bilginiz var mı? Doğum sonrasında pıhtılaşma problemi olanlarda akciğer embolisi riski var diyorlar. Bu konuda doktorunuza soru sordunuz mu hiç?
Arkadaşlar ben de kan pıhtılaşması problemi yaşayanlardanım. 19 haftalık bebeğimi kaybettikten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve 5. aydan itibaren cleksan kullanmaya başladım. Şu an gebeliğimin 35. haftasındayım doğum yaklaştıkça endişelerim artmaya başladı. Doğum sonrasında iğneye devam ediyor musunuz? Bu konuda bilginiz var mı? Doğum sonrasında pıhtılaşma problemi olanlarda akciğer embolisi riski var diyorlar. Bu konuda doktorunuza soru sordunuz mu hiç?
canım bende 36. haftamdayım doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor ben doğumdan sonra 40 gün daha kullanacağım doktorum öyle dedi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız
banada dr doğumdan sonra 1-2 ay daha kullanacaksın dedi, ama günde 2 doz kullanmama gerek kalmaz sanırım dimi... birde sezeryan olucam doğumdan sonra bikaç gün gözetim altında olacakmışım o dönemde pıhtılaşma olursa senin için çok tehlikeli dedi,korktum baya..acaba benim dr mı abartıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?