Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sende günde 2 kullanıyorsun benim gibi doğuma kadar aynen devam doğumdan sonra teke düşecekmiş 40 gün lohusalık bitinceye kadar benim doktor çok rahat beni çok rahatlatıyor inşallah birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme

en azından günde teke düşmesi bile ümit verici:26:

doğumdan kaç gün önce bırakacaksın peki iğneleri? sezeryanmı olacaksın sende? benimkide sağolsun rahatlatıyo moral veriyo ama baştan olabilecek tüm felaketleri anlattı

Belki geç döllenme olabilir...İlk zamanlar üstten pek belli olmuyor.Alttan daha iyi gözüküyor...

doğumdan kaç gün önce bırakacaksın peki iğneleri? sezeryanmı olacaksın sende? benimkide sağolsun rahatlatıyo moral veriyo ama baştan olabilecek tüm felaketleri anlattı

sezeryan olacağım canım 7.sinde kontrolüm var o zaman söyler herhalde ne zaman bırakacağımı benimki çok rahat çok pozitif felaket neymiş ne olabilirmiş?

sezeryan olacağım canım 7.sinde kontrolüm var o zaman söyler herhalde ne zaman bırakacağımı benimki çok rahat çok pozitif felaket neymiş ne olabilirmiş?

hayırlısı az kalmış senin inş.kucağına alırsın... pıhtılaşma açısından bilinen şeylerişte felç olasılığı falan filan işte boşver:)

hayırlısı az kalmış senin inş.kucağına alırsın... pıhtılaşma açısından bilinen şeylerişte felç olasılığı falan filan işte boşver:)

senin ne kadar var canım benim 3 haftam var inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız bencede boşver çok takma

bende iğneyi doğumdan önce bırakmıştım sonrasında da kullanmıyorum

Selam kızlar...Benim karnımda iyice büyüdü.İğneyi hala göbekten vuruyorum.Ama bebeğime değer mi diye de korkuyorum Böyle bir şey olur mu?Bacaktan falan vurmaya da korkuyorum.Bacağın neresine vuruyorsunuz?Nasıl oluyor?

doktorlar iğne az ya da çok demediler canım sağlıksızmış düşmüş dediler sağlıklıyı bulana kadar deneyeceksiniz dediler çok şükür ki 5.de clexane 0.4 ve bebek aspirini kullanarak kucağıma aldım allahın izniyle

senin ne kadar var canım benim 3 haftam var inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız bencede boşver çok takma
bende 32 haftalığım cnm, 38-39 gibi alınıcak bebeğim inş... valla bu günleri göreceğim bile aklımın ucundan geçmezdi o kadar şükrediyorumki...

felç mi diyor birileri. nasıl yani yaa. arkadaşlar durumumuz o kadar kötü mü yaaa...

cnm hematologa gidince anlatmıştı bu riskleri, malesefki damarların tıkalı olması neye yol açıyosa bizim riskimiz çok yüksek... Hayatında sürekli olabilecekleri bilip bu bilinçle yaşaman gerek diye söylemişti dr da bunları..atıyorum doğum yapıp tamam doğum yaptım deyip salıp sigara kahve filan içmiyceksin demişti... tabiki takdir-i ilahi başımıza ne gelirse Allahtan...

cnm bende hala ara ara göbekten yapıyorum mecbur kalınca..ve aynı korku bende de oluyo..iğne yapacağım yeri mecbur sıkıyorum kızım vurup duruyo sıktıgım yere elim titriyo yaparken...bacak hiç denemedim ama eşin kolundan yapamazmı?

Ben kendime bile zor yapıyorum.:18:Eşime hiç yaptıramam herhalde...Koldan bacaktan vurunca çok ağrıyo ve morarıyor diyorlardı..Korkuyorum..Hem neresinden nasıl vurulur bilmiyorum..Ben de iğne yaparken bebeğim hareketleniyor..Korkuyorum değecek diye

canım benimde göbek büyüyünce rahatsız oldum yapmaya bacağa geçtim inan bacak daha rahat cep kısmına yapıyorsun?

sende epey ilerlemişsin maşallah canım benimkide 38. haftada alınacak kısmetse benim içinde bugünleri görmek hep hayaldi şükürler olsun bugünlerimize

kaçıncı haftandasın? bi zaman sonra göbek iyi zorlaşıcak ama başka bi taraftan daha yapmaya başlaman rahatlatır seni... bende eşime güvenmiyodum hiç, ama mecbur olunca gittik bi polikliniğe,hemşireye söyledik durumu o anlattı eşime yapılacak bölgeyi filan gösterdi... ilk gün facia gibiydi çığlık çığlığa yaptırdım ama çokda korktugum gibi olmadı ve kendine yapmaktan daha basit canım emin ol:) Biz sabah akşam yapıyoruz sabah bi kol akşam bi kol...eşim bazen şehir dışına gidiyo mecbur kendim yapıyodum göbekten, şimdi ona da çare buldum ailede en cesaretli eniştem çıktı ona gösterdim o bile yapabiliyo kolumdan hiç kimseyi bulamazsam dediğim gibi göbeğe dönüyorum ama zor geliyo yapmak.

dumancım bacaktan yapmayı denedinmi çok basit kendin yapabilirsin elini cebine koyduğun yere yapıyorsun daha geniş yer var orada bende sabah birine akşam diğerine yapıyorum

dumancım bacaktan yapmayı denedinmi çok basit kendin yapabilirsin elini cebine koyduğun yere yapıyorsun daha geniş yer var orada bende sabah birine akşam diğerine yapıyorum

bacağı düşününce içim bi hoş oluyo:18: sert ya eti sanki iğne damara gelecek gibi hissediyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…