banada dr doğumdan sonra 1-2 ay daha kullanacaksın dedi, ama günde 2 doz kullanmama gerek kalmaz sanırım dimi... birde sezeryan olucam doğumdan sonra bikaç gün gözetim altında olacakmışım o dönemde pıhtılaşma olursa senin için çok tehlikeli dedi,korktum baya..acaba benim dr mı abartıyo?
Canim dogumdan sonra pihti atma riski varmis o yuzden 40 gun daha kullaniliyormus
Burdaki arkadaslardan duymustum gecende birisiyle konustum bizim kardelenmiydi acaba
Dogumdan sonra kullanmamis . Sen devam etsen bile bence teke dusurur ve dozuda hafifler
Korkma Allahim esirgesin.
sende günde 2 kullanıyorsun benim gibi doğuma kadar aynen devam doğumdan sonra teke düşecekmiş 40 gün lohusalık bitinceye kadar benim doktor çok rahat beni çok rahatlatıyor inşallah birşey olmaz aklına kötü şeyler getirme
Belki geç döllenme olabilir...İlk zamanlar üstten pek belli olmuyor.Alttan daha iyi gözüküyor...canım biraz korktum bide benim vajina biraz geride oluğu için çok zorlanıyorum o muayne esnasında ve acaba bi zarar verir mi diye tereddüt ettim o anki ruh halimle olmaz dedim ama haftaya gidersem kese görünmezse vajinal bakıcak canım mormalmi kese görünmemesi çünkü bhcg değerim yüksekti
doğumdan kaç gün önce bırakacaksın peki iğneleri? sezeryanmı olacaksın sende? benimkide sağolsun rahatlatıyo moral veriyo ama baştan olabilecek tüm felaketleri anlattı
sezeryan olacağım canım 7.sinde kontrolüm var o zaman söyler herhalde ne zaman bırakacağımı benimki çok rahat çok pozitif felaket neymiş ne olabilirmiş?
hayırlısı az kalmış senin inş.kucağına alırsın... pıhtılaşma açısından bilinen şeylerişte felç olasılığı falan filan işte boşver:)
hayırlısı az kalmış senin inş.kucağına alırsın... pıhtılaşma açısından bilinen şeylerişte felç olasılığı falan filan işte boşver:)
Canim dogumdan sonra pihti atma riski varmis o yuzden 40 gun daha kullaniliyormus
Burdaki arkadaslardan duymustum gecende birisiyle konustum bizim kardelenmiydi acaba
Dogumdan sonra kullanmamis . Sen devam etsen bile bence teke dusurur ve dozuda hafifler
Korkma Allahim esirgesin.
cok sukur evlatlarımız var kaybettıklerımızın korkusu uzuntusunu unutturdular allahıma sukur. senınde cok olmus gecmıs olsun,kardes ıstıyoruz ama korkularımda var ıste bana tek iğne oldum.0.4 clexan olmustum ..pekı iğne oldugunu nıye kaybettın azmı geldı doz acaba
bende 32 haftalığım cnm, 38-39 gibi alınıcak bebeğim inş... valla bu günleri göreceğim bile aklımın ucundan geçmezdi o kadar şükrediyorumki...senin ne kadar var canım benim 3 haftam var inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız bencede boşver çok takma
felç mi diyor birileri. nasıl yani yaa. arkadaşlar durumumuz o kadar kötü mü yaaa...
Selam kızlar...Benim karnımda iyice büyüdü.İğneyi hala göbekten vuruyorum.Ama bebeğime değer mi diye de korkuyorumBöyle bir şey olur mu?Bacaktan falan vurmaya da korkuyorum.Bacağın neresine vuruyorsunuz?Nasıl oluyor?
Selam kızlar...Benim karnımda iyice büyüdü.İğneyi hala göbekten vuruyorum.Ama bebeğime değer mi diye de korkuyorumBöyle bir şey olur mu?Bacaktan falan vurmaya da korkuyorum.Bacağın neresine vuruyorsunuz?Nasıl oluyor?
cnm bende hala ara ara göbekten yapıyorum mecbur kalınca..ve aynı korku bende de oluyo..iğne yapacağım yeri mecbur sıkıyorum kızım vurup duruyo sıktıgım yere elim titriyo yaparken...bacak hiç denemedim ama eşin kolundan yapamazmı?
canım korkmana gerek yok bebeğe değmez ben de 9 ay göbekten yaptım
canım benimde göbek büyüyünce rahatsız oldum yapmaya bacağa geçtim inan bacak daha rahat cep kısmına yapıyorsun?Selam kızlar...Benim karnımda iyice büyüdü.İğneyi hala göbekten vuruyorum.Ama bebeğime değer mi diye de korkuyorumBöyle bir şey olur mu?Bacaktan falan vurmaya da korkuyorum.Bacağın neresine vuruyorsunuz?Nasıl oluyor?
bende 32 haftalığım cnm, 38-39 gibi alınıcak bebeğim inş... valla bu günleri göreceğim bile aklımın ucundan geçmezdi o kadar şükrediyorumki...
cnm hematologa gidince anlatmıştı bu riskleri, malesefki damarların tıkalı olması neye yol açıyosa bizim riskimiz çok yüksek... Hayatında sürekli olabilecekleri bilip bu bilinçle yaşaman gerek diye söylemişti dr da bunları..atıyorum doğum yapıp tamam doğum yaptım deyip salıp sigara kahve filan içmiyceksin demişti... tabiki takdir-i ilahi başımıza ne gelirse Allahtan...
Ben kendime bile zor yapıyorum.:18:Eşime hiç yaptıramam herhalde...Koldan bacaktan vurunca çok ağrıyo ve morarıyor diyorlardı..Korkuyorum..Hem neresinden nasıl vurulur bilmiyorum..Ben de iğne yaparken bebeğim hareketleniyor..Korkuyorum değecek diye
kaçıncı haftandasın? bi zaman sonra göbek iyi zorlaşıcak ama başka bi taraftan daha yapmaya başlaman rahatlatır seni... bende eşime güvenmiyodum hiç, ama mecbur olunca gittik bi polikliniğe,hemşireye söyledik durumu o anlattı eşime yapılacak bölgeyi filan gösterdi... ilk gün facia gibiydi çığlık çığlığa yaptırdım ama çokda korktugum gibi olmadı ve kendine yapmaktan daha basit canım emin ol:) Biz sabah akşam yapıyoruz sabah bi kol akşam bi kol...eşim bazen şehir dışına gidiyo mecbur kendim yapıyodum göbekten, şimdi ona da çare buldum ailede en cesaretli eniştem çıktı ona gösterdim o bile yapabiliyo kolumdanhiç kimseyi bulamazsam dediğim gibi göbeğe dönüyorum ama zor geliyo yapmak.
dumancım bacaktan yapmayı denedinmi çok basit kendin yapabilirsin elini cebine koyduğun yere yapıyorsun daha geniş yer var orada bende sabah birine akşam diğerine yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?