kızlar 1 2 gündür aklıma takıldı da
geçen cumartesiden beri (16.11) midem bulanıyor 1 haftadır geçmedi... 18 kasım pazartesi test yaptım bişi yoktu.. korkuyom şimdi nie böyle die 9 kasımda adet gördüm
yarın oruç tutucam da korkuyorum
geçmiş olsun cnm bend de de hepsi normal ama mtfrh 1298 çıktı coraspin yazdı hamileyken başlayabilirsin dedi ama şimdide istiyorsan al dedi bende başladım 2aydır içiyorum hamilyeknd e iğne
canım bende 36. haftamdayım doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor ben doğumdan sonra 40 gün daha kullanacağım doktorum öyle dedi inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız
canım test yapacaaktın sen yapmadınmı:26:
Aynıyız benimde bir düşüğüm oldu demek sanada iğne verdi aspirin demediler bana sadece hamile kalınca iğne dedi..çok üzülüyorum ama işte kader önüne geçemiyosun ooff off hayırlısı kaderdaşım:26:
Aynıyız benimde bir düşüğüm oldu demek sanada iğne verdi aspirin demediler bana sadece hamile kalınca iğne dedi..çok üzülüyorum ama işte kader önüne geçemiyosun ooff off hayırlısı kaderdaşım:26:
slm arkadaşlar bende aynıyım sizinle bende ecoprin aspirnve hamile kalıncada iğneye başlıcam...
Bacakta igrn yaptigim yer sert bir yer degil, pantalon cepleri olan yerler ve kaba et o yuzden o kadar da cok acimiyor. Dedigin gibi bir sonrakine insallah, artik bunun sonuna geldin.
İnsallah icine sinen bir doktor bulursun. Gercekten zor bizim yasadiklarimiz. Ben de cok ozenirdim hala da ozeniyorum sorun yasamayanlara. Ben 5 incide kavusuyorum, bir suru korkuyla, sabah aksam igneylegeldik bu gune, insallah sizler benim kadar ugrasmazsiniz. İlk denemede olur.
İnsallah icine sinen bir doktor bulursun. Gercekten zor bizim yasadiklarimiz. Ben de cok ozenirdim hala da ozeniyorum sorun yasamayanlara. Ben 5 incide kavusuyorum, bir suru korkuyla, sabah aksam igneylegeldik bu gune, insallah sizler benim kadar ugrasmazsiniz. İlk denemede olur.
arkadaşlar hayırlı cumalar.genetik test sonuçlarımbenızı bekliyordum hatırlarsanız.bugün aldık.şükür problem yok dediler bir de sizinle paylaşmak istedim.eşimin normal ben de de 46XX,inv(9)(p11q13) çıktı.9.kromozomda p11q13 bölgesinde perisentrik inversiyon tespit edilmiş fakat bu sağlıklı insanlarda da çıkabilirmiş.düşükler le ilgisi yokmuş dedi genetik uzmanı.kadın doğuma reglimde sonra gideceğim telefonda o da önemli bi durum olmadığını söyledi fakat ben sizlerle de paylaşmak istedim.bilgisi olan ya da bilgisi olana sorma imkanı olan yazarsa sevinirim.herkese sağlıklı haberler diliyorum...
arkadaşlar ben topiğin eski müdavimlerindenim:) nisan ayında doğum yaptım..biraz geçmişi okudum da her şey ne kadar tanıdık...ben de sizinle aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını yaşadım..benim 3 mutasyonum vardı.doktorum ki tolga hoca doktorumdu ilk defa bu kadar ağır pıh görüyorum demişti.ilk hamileliğimde 16. haftada düşük yaşadım.ikinci hamileliğimde öğrendim pıhtılaşmanın ne olduğunu..bu topik çok şeyler öğretti bana.bu konuda internette bile tam açıklayıcı bilgiler yok ama burda herkesten bişey öğreniyor insan..benim size tavsiye edebileceğim tek şey ilacınızı iğnenizi kullanıyorsanız gerisini çok fazla takmayın.aman şunu yedim nolur acaba bu yasak mı değil mi diye çok düşünmeyin..diyetinize uyun ama çok da sınırlar çizmeyin derim..buraya yazdım çünkü ben pıhtılaşma yaşayıp doğum yapan arkadaşlardan çok güç alırdım.Allah hepinizin yardımcısı olsun..her isteyene sağlıklı bir evlat nasip etsin inş..
canım nasılsın adetin ne zaman başlıyodu inş.hayırlı ise adet görmez hamile kalırsın ve aynı yolda ilerleriz benim daha üzerinden 1 hafta geçti keseyi bile görmüş değilim bana yetiş
slm gamze hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt. allah bize de nasip etsin. ben de tolga hocaya devam etcem inşallah.evet yaa ben de şudiete çok taktım. 2 gün her istediğimi yiyip pazartesi başlıycam. ama çok panil yaptım ben ne yiycem şimdi diyorum...
burcuu beni hatırladın mı...uzun zamandır topiğe giremiyodum bir memlekette bir ankaradaydım..fırsat bulamadım..şimdi biraz topiğe bakayım dedim..özellikle de seni merak ettim aslında..çok şükür sona yaklaşmışsınn..çok çok sevindim..bizim hamileliğimiz zor geçiyor ama emin ol hamilelikten sonrası da çok zor:)) özellikle de benim kadar yaramaz bi kızın olursa...Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?