Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar 1 2 gündür aklıma takıldı da

geçen cumartesiden beri (16.11) midem bulanıyor 1 haftadır geçmedi... 18 kasım pazartesi test yaptım bişi yoktu.. korkuyom şimdi nie böyle die 9 kasımda adet gördüm

canım 9 kasımda adet olmuşsun 18 kasımda test yapmışsın olsada çıkmaz zaten ayrıca hamile olsanda mide bulantının başşaması için çok erken ama inşallah hamilesindir de bulantıların erken başlamıştır

geçmiş olsun cnm bend de de hepsi normal ama mtfrh 1298 çıktı coraspin yazdı hamileyken başlayabilirsin dedi ama şimdide istiyorsan al dedi bende başladım 2aydır içiyorum hamilyeknd e iğne

Aynıyız benimde bir düşüğüm oldu demek sanada iğne verdi aspirin demediler bana sadece hamile kalınca iğne dedi..çok üzülüyorum ama işte kader önüne geçemiyosun ooff off hayırlısı kaderdaşım:26:

Merhabalar Nigar50 doktorum bana 24 aralıkı sezeryan tarihi olarak verdi. yani aynı zaman dilimlerinde doğum yapacağız herhalde. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Haftaya cuma günü kontrolüm var. Bütün bu merak ettiklerimi doktoruma o zaman soracağım. Küçük bir ildeyim görev icabı. Olası riskler fazlaysa Ankaraya giderim diye düşünüyorum. Siz doğumu nerede gerçekleştireceksiniz?

yok cnm bana coraspin verdi onu kullanıyorum 2 aydır hamileilik olunca iğne dedi

slm arkadaşlar bende aynıyım sizinle bende ecoprin aspirnve hamile kalıncada iğneye başlıcam...

slm arkadaşlar bende aynıyım sizinle bende ecoprin aspirnve hamile kalıncada iğneye başlıcam...

Allahalla bana bişii vermedi doktorlar amaaan anlamadın bişiii bu işlerden artık bıraktım bakalım hamile kalırsam iğne olucam sanırım ama öncesinde aspirin felan kullan demediler hiiç oof bilmiyoorum artık arkadaşlar yaa:26:

Bacakta igrn yaptigim yer sert bir yer degil, pantalon cepleri olan yerler ve kaba et o yuzden o kadar da cok acimiyor. Dedigin gibi bir sonrakine insallah, artik bunun sonuna geldin.

burcuu beni hatırladın mı...uzun zamandır topiğe giremiyodum bir memlekette bir ankaradaydım..fırsat bulamadım..şimdi biraz topiğe bakayım dedim..özellikle de seni merak ettim aslında..çok şükür sona yaklaşmışsınn..çok çok sevindim..bizim hamileliğimiz zor geçiyor ama emin ol hamilelikten sonrası da çok zor:)) özellikle de benim kadar yaramaz bi kızın olursa...Allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

kesinlikle sorunsuz hamilelik geçirenlere ben de özeniyorum. hatta sigara içenler, istediği herşeyden yiyenler var (zararlı şeyler) neymiş doktor 5 sigaraya kadar izin vermişmiş...o kadar kızıorum ki sigara içenlere. biz bu denli özen gösterirken...tövbe tövbe tamam isyan etmiyorum...ben çok şükür diyorum aslıan bakarsanız pıhtılaşma çıktı diye. inşallah pıhtılaşma çıkar diyordum. çünkü en azından sorun bulundu ve ona göre bir tedavi uygulanacak. belirsizlik insanın aklını allak bullak ediyor.

kesinlikle sorunsuz hamilelik geçirenlere ben de özeniyorum. hatta sigara içenler, istediği herşeyden yiyenler var (zararlı şeyler) neymiş doktor 5 sigaraya kadar izin vermişmiş...o kadar kızıorum ki sigara içenlere. biz bu denli özen gösterirken...tövbe tövbe tamam isyan etmiyorum...ben çok şükür diyorum aslınan bakarsanız pıhtılaşma çıktı diye. inşallah pıhtılaşma çıkar diyordum. çünkü en azından sorun bulundu ve ona göre bir tedavi uygulanacak. belirsizlik insanın aklını allak bullak ediyor.

arkadaşlar ben topiğin eski müdavimlerindenim:) nisan ayında doğum yaptım..biraz geçmişi okudum da her şey ne kadar tanıdık...ben de sizinle aynı şeyleri hatta belki daha fazlasını yaşadım..benim 3 mutasyonum vardı.doktorum ki tolga hoca doktorumdu ilk defa bu kadar ağır pıh görüyorum demişti.ilk hamileliğimde 16. haftada düşük yaşadım.ikinci hamileliğimde öğrendim pıhtılaşmanın ne olduğunu..bu topik çok şeyler öğretti bana.bu konuda internette bile tam açıklayıcı bilgiler yok ama burda herkesten bişey öğreniyor insan..benim size tavsiye edebileceğim tek şey ilacınızı iğnenizi kullanıyorsanız gerisini çok fazla takmayın.aman şunu yedim nolur acaba bu yasak mı değil mi diye çok düşünmeyin..diyetinize uyun ama çok da sınırlar çizmeyin derim..buraya yazdım çünkü ben pıhtılaşma yaşayıp doğum yapan arkadaşlardan çok güç alırdım.Allah hepinizin yardımcısı olsun..her isteyene sağlıklı bir evlat nasip etsin inş..

slm. ben de bugün zekai tahirden kromozom sonucumu aldım. eşimde de bende de problem çıkmadı. pıhtılaşma sonucumu daha önce almıştım ve o zaman genetik uzmanıyla görüşmüştüm zekai tahirden. bana pıhtılaşma olduğunu, iğne kullanabileceğimi, kromozom sonuçlarını da alınca tekrar değerlendirelim demişti. ama bugün başka doktora denk geldim. pıhlılaşma yok, bu sonuçlar düşükleri açıklamaz, iğne çok da gerekli değil gibi birşeyler söyledi. aslında genetikçiler fazla yorum yapmayıp kadın doğuma yönlendiriyor. doğrusu da bu zaten. aynı sonucu her doktor faklı değerlendiriyor. ama bence bende pıhtılaşma var. ben uzun süre bacaklarımı toplayıp oturunca bacaklarım uyuşuyor. bundan dolayı ben olduğunu hissediyorum. bir de bacaklarımı bir yere çarpsam hemen morarır. hatta bir bakıyorum bacağım morarmış, ne zaman olmuş nereye çarpmışım hatırlamıyorum ama kocaman morluk var. bir yerde okumuştum bu da pıhtılaşmanın göstergesiymiş.

slm gamze hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt. allah bize de nasip etsin. ben de tolga hocaya devam etcem inşallah.evet yaa ben de şudiete çok taktım. 2 gün her istediğimi yiyip pazartesi başlıycam. ama çok panil yaptım ben ne yiycem şimdi diyorum...

Son düzenleme:
canım nasılsın adetin ne zaman başlıyodu inş.hayırlı ise adet görmez hamile kalırsın ve aynı yolda ilerleriz benim daha üzerinden 1 hafta geçti keseyi bile görmüş değilim bana yetiş

canım normalde bu akşam olmam lazımdı.şu saat oldu hala bişey yok.ama sanki olacam.kasıklarımda ağrı var.alttan bişey vurupta kaçıyor gibi.belki sabaha gelir.35.günüm bugüm ben 35 günde bir oluyorumda.bakalım.bu sefer erken davranmayacam biraz belkleyecem.bu arada benden salıdan itiaren ses çıkmazsa istanbula ablamın yanına gidicem ameliyat olcak kist ve rahim sarkmasından....bakalı alıya kadar ne olacak.kırmııları görecek miyim?

burcucum çok teşekkür ederim diet hakkında verdiğin detaylı bildiler için. biraz içim rahatladı. mecburen ben de biraz taviz vermek zorundayım. iş yerimde yemek yemekten başka pek seçeneğim yok. gıda türüne dikkat ederek az da olsa yemeyi düşünüyorum. ekmeğimi de yanımda taşıycam. sanırım çay da yasak ya da azaltmak lazım. ama ben limon çayı falan alıyım diyorum. şimdiden alışveriş listemi yaptım. pazartesi başlıyorum diyete. ben hamilelik düşündüğüm ay adetimin ilk günü iğnemi olacam.aralık adetimde başlıycam inşallah. canım senin iğne kullanırken 9 haftalık bir düşüğün olmuştu değil mi? onda da aynı hocaya mı gidiyordun?

canım pıhtılaşma derecen ne bilmiyorum ama bende diyet yapmadım ama burdaki arkadaşlar bazı yiyecekleri yemedikleri doktorlarının diyet verdiklerini söyledikçe o yiyecekleri korkarak yedim çünkü benim doktorum diyet vermemişti aslında çok karışık herşey aynı mutasyonlar farklı doz kullanıyoruz bazımız aspirin kullanıyor bazımız kullanmıyor bazılarımız iğneyi önce bazımız doğumdan sonrada kullanıyor doktorların farklı görüşleriyle deneme yanılma yöntemindeyiz aslında onun için allah yardımcımız olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Nasil unuturum :)
Evet sonuna geldim artik, pazartesini dort gozle bekliyoruz. Of offf hamile kalmasi zor, hamilelik zor sonrasi daha zor, nedir bu cektigimiz:)
Sen de drusella da hep aklimdasiniz. İyi oldugunuza sevindim, o yaramaz kizini op benim yerime. Artik isirmalik kivama gelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…