Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım seni de sorularımla çok boğuyorum değil mi? 2 gün sonra eskisi kadar giremiyceksin buraya o yüzden senden almam gereken tüm bilgileri alıyım diyorum. sürekli aklıma yeni yeni sorular geliyor çünkü..

Ben cay iciyordum onunla ilgili birsey dememisti.
Dedigim gibi biraz esnetsen birsey olmaz. Abartili bir sekilde tuketmemeye calis sadece.
Evet tolga hocaya gidiyordum yine o zaman aspirin kullanmiyordum ve aptt ye bakmamisti, belki doz az gelmistir bilemiyoruz. Belki de baska bir sorun oldu bilemiyorum.

benim 2 mthfr değerim heterozigot. evet her doktor farklı tedavi uyguluyor. anlaması zor. umarım biz de sağ sağlim kucağımıza bebeğimize alırız. sen de doğum yaptı. ne kadarlık bebeğin allah güle güle büyütmeyi nasip etsin. yavrunu size bağışlasın.

ayyyy demek pazartesi..nasıl heyecanlı olduğunu anlıyorum canımm..kız mı erkek mi geliyor:)) yaa ilk 3 ay çok zordu çok gazlı bi bebekti ama şimdi 7 aylık oldu yaramazlıklar başladı:)) Allah herkese nasip etsin inş..çok heyecanlanma..doğum haberlerini de bekliyoruz..

bana da aspirin vermedi. ben folbiol, beneksol ve zinko günde 1 kullanıyorum şimdi. aspirin kanama yapar dedi. gerçekten de ben 6. haftaya gelir gelmez kanamam oluyor. belki ondan. doktorumuza güvenmekten başka seçeneğimiz yok. farlkı uygulamaların anlamı vardır. off inşallah bu kez olur. kızım çok kardeş istiyor. ultrasonda beraber öğrendik kalbinin durduğunu çok üzüldü. tekrar aynı şeyi yaşasın istemiyorum.aptt ne olması gerekiyor biliyor musun. ben hematoloji de yaptırmışım onu şimdi baktım. 31,2 ve 0,98 miş referans değerleri arasında seninki nasıldı

kızlar herkese ii akşamlar ben ilk gebeliğimi çok erken öğrendim daha günüm geçmeden kan testi yaptırıyodum vitaminler için dedim hadi onada bakın belki çıkar kısmet ya çıkmıştı tabii erkenden öğrendim bi telaş bi panik bide ilk gebelik ya heyecan dorukta benim tabii hergün idrar testi yapıyodum ne zaman çıkacak idrar testinde diyee..sonra kalp atışı ne zaman duyulacak diyee panik dolu doktora gittim yani o bikaç haftada geçmedi bi türlü zaman anam..sonrada karından ultrasonda ne zaman görünür acaba telaşı derken düştü..o yüzden o zaman dedim ki bidaha hamile kaldığımda inş kalırımda adetim iice geçsin öle test yapıcam dedim şimdi de bunu düşünüyorum bu seferde beklerim geç öğrenirim ama ya pıhtıdan dolayı o arada bişii olursa diye korkuyorum açıkcası:18:ayyy Allah ım ne yapacam ben yaaa:26::18: kısmet artık kızlar akıl verirseniz sevinirim...ben çıkıcam şimdi ama yazan olursa sonra geldiğimde okurum şimdiden tşkler....

canım tabiki adetinin geçmesini bekleme, ne kadar erken öğrenirsen iğnelere o kadar erken başlarsın

Erkek geliyor. İnsallah cok gazli ve sorunlu bir bebek olmaz. İlk firsatta paylasirim.

Degerin cok iyiymis merak etme. Doktor yonlendirir zaten seni.

cemocan dün girmişmiydi. bugün de girmemiş, sanırım doğurdu. inşallah iyi geçmştir doğum. bebek de iyidir umarum.

23.11.2012 sabah saat 09:12 de kızım melek duru dünyaya geldi..çok şükür herşey yolunda :)) kızım çok tatlı size resmini yollayayım :)) spinal epidural oldum..çok rahatım harika geçti..çoook şükür bir sorun çıkmadı..3300 gr doğdu kızım ve 48 cm..şimdilik bu kadar yazayım kızlar duru'yu emzirmem gerek..darısı sizlerin başına..her birinize dualar ettim hala da ediyorum..rabbim sizlere de yaşatsın..

burcu_gen sen ne yaptın????? geçmişi okuyamadım malum :)) bana kısa özetler geçin..hepinizi seviyorum..Allah'a emanet olun..

canım benim çok sevindim....yazını okuyunca çok duygulandım...ALLAH sabrının mükafatını verdi...darısı bize artık...kızını bizim için de kokla..

ayy hoşgeldiniz. gözlerim dola dola okudum valla. çok sevimdim cemile. allah analı babalı büyütsün. anladım zaten dün giremeyince. çok iyi bebeğin iyi olması. maşallah kilosu falan çok iyi. ne güzel kokuyodur o şimdi. maşallah misssss))ay çok sevindim yaaaa. darısı sıraytla bizlere...güle güle büyüt duru bebeği...

tarihlerimiz aynı sayılır ben kayseride doğum yapacağım doktorum orda inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız

canım çok sevindim gözünüz aydın olsun allahım analı babalı büyütsün hoşgeldin melek duru ismi gibi hep duru bir hayatı olsun darısı da bizlere olsun

günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir

selamun aleykum

Ayyyyyyyyyyy inanmıyorum....Çok sevindim..Çok farklı hissettim..sonunda geldi yaramaz bebiş ha...Allah sağlıkla ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin..Bizim için de öp fıstığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…