- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
burcucum çok teşekkür ederim diet hakkında verdiğin detaylı bildiler için. biraz içim rahatladı. mecburen ben de biraz taviz vermek zorundayım. iş yerimde yemek yemekten başka pek seçeneğim yok. gıda türüne dikkat ederek az da olsa yemeyi düşünüyorum. ekmeğimi de yanımda taşıycam. sanırım çay da yasak ya da azaltmak lazım. ama ben limon çayı falan alıyım diyorum. şimdiden alışveriş listemi yaptım. pazartesi başlıyorum diyete. ben hamilelik düşündüğüm ay adetimin ilk günü iğnemi olacam.aralık adetimde başlıycam inşallah. canım senin iğne kullanırken 9 haftalık bir düşüğün olmuştu değil mi? onda da aynı hocaya mı gidiyordun?
canım pıhtılaşma derecen ne bilmiyorum ama bende diyet yapmadım ama burdaki arkadaşlar bazı yiyecekleri yemedikleri doktorlarının diyet verdiklerini söyledikçe o yiyecekleri korkarak yedim çünkü benim doktorum diyet vermemişti aslında çok karışık herşey aynı mutasyonlar farklı doz kullanıyoruz bazımız aspirin kullanıyor bazımız kullanmıyor bazılarımız iğneyi önce bazımız doğumdan sonrada kullanıyor doktorların farklı görüşleriyle deneme yanılma yöntemindeyiz aslında onun için allah yardımcımız olsun rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Nasil unuturum :)
Evet sonuna geldim artik, pazartesini dort gozle bekliyoruz. Of offf hamile kalmasi zor, hamilelik zor sonrasi daha zor, nedir bu cektigimiz:)
Sen de drusella da hep aklimdasiniz. İyi oldugunuza sevindim, o yaramaz kizini op benim yerime. Artik isirmalik kivama gelmistir.
Ben cay iciyordum onunla ilgili birsey dememisti.
Dedigim gibi biraz esnetsen birsey olmaz. Abartili bir sekilde tuketmemeye calis sadece.
Evet tolga hocaya gidiyordum yine o zaman aspirin kullanmiyordum ve aptt ye bakmamisti, belki doz az gelmistir bilemiyoruz. Belki de baska bir sorun oldu bilemiyorum.
kızlar herkese ii akşamlar ben ilk gebeliğimi çok erken öğrendim daha günüm geçmeden kan testi yaptırıyodum vitaminler için dedim hadi onada bakın belki çıkar kısmet ya çıkmıştı tabii erkenden öğrendim bi telaş bi panik bide ilk gebelik ya heyecan dorukta benim tabii hergün idrar testi yapıyodumne zaman çıkacak idrar testinde diyee..sonra kalp atışı ne zaman duyulacak diyee panik dolu doktora gittim yani o bikaç haftada geçmedi bi türlü zaman anam..sonrada karından ultrasonda ne zaman görünür acaba telaşı derken düştü.. o yüzden o zaman dedim ki bidaha hamile kaldığımda inş kalırımda adetim iice geçsin öle test yapıcam dedim şimdi de bunu düşünüyorum bu seferde beklerim geç öğrenirim ama ya pıhtıdan dolayı o arada bişii olursa diye korkuyorum açıkcası:18:ayyy Allah ım ne yapacam ben yaaa:26::18: kısmet artık kızlar akıl verirseniz sevinirim...ben çıkıcam şimdi ama yazan olursa sonra geldiğimde okurum şimdiden tşkler....
ayyyy demek pazartesi..nasıl heyecanlı olduğunu anlıyorum canımm..kız mı erkek mi geliyor:)) yaa ilk 3 ay çok zordu çok gazlı bi bebekti ama şimdi 7 aylık oldu yaramazlıklar başladı:)) Allah herkese nasip etsin inş..çok heyecanlanma..doğum haberlerini de bekliyoruz..
bana da aspirin vermedi. ben folbiol, beneksol ve zinko günde 1 kullanıyorum şimdi. aspirin kanama yapar dedi. gerçekten de ben 6. haftaya gelir gelmez kanamam oluyor. belki ondan. doktorumuza güvenmekten başka seçeneğimiz yok. farlkı uygulamaların anlamı vardır. off inşallah bu kez olur. kızım çok kardeş istiyor. ultrasonda beraber öğrendik kalbinin durduğunu çok üzüldü. tekrar aynı şeyi yaşasın istemiyorum.aptt ne olması gerekiyor biliyor musun. ben hematoloji de yaptırmışım onu şimdi baktım. 31,2 ve 0,98 miş referans değerleri arasında seninki nasıldı
Benimle aynı kaderi yaşayan tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun....
Benimle aynı kaderi yaşayan tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun....
23.11.2012 sabah saat 09:12 de kızım melek duru dünyaya geldi..çok şükür herşey yolunda :)) kızım çok tatlı size resmini yollayayım :)) spinal epidural oldum..çok rahatım harika geçti..çoook şükür bir sorun çıkmadı..3300 gr doğdu kızım ve 48 cm..şimdilik bu kadar yazayım kızlar duru'yu emzirmem gerek..darısı sizlerin başına..her birinize dualar ettim hala da ediyorum..rabbim sizlere de yaşatsın..
burcu_gen sen ne yaptın????? geçmişi okuyamadım malum :)) bana kısa özetler geçin..hepinizi seviyorum..Allah'a emanet olun..
23.11.2012 sabah saat 09:12 de kızım melek duru dünyaya geldi..çok şükür herşey yolunda :)) kızım çok tatlı size resmini yollayayım :)) spinal epidural oldum..çok rahatım harika geçti..çoook şükür bir sorun çıkmadı..3300 gr doğdu kızım ve 48 cm..şimdilik bu kadar yazayım kızlar duru'yu emzirmem gerek..darısı sizlerin başına..her birinize dualar ettim hala da ediyorum..rabbim sizlere de yaşatsın..
burcu_gen sen ne yaptın????? geçmişi okuyamadım malum :)) bana kısa özetler geçin..hepinizi seviyorum..Allah'a emanet olun..
tarihlerimiz aynı sayılır ben kayseride doğum yapacağım doktorum orda inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırızMerhabalar Nigar50 doktorum bana 24 aralıkı sezeryan tarihi olarak verdi. yani aynı zaman dilimlerinde doğum yapacağız herhalde. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Haftaya cuma günü kontrolüm var. Bütün bu merak ettiklerimi doktoruma o zaman soracağım. Küçük bir ildeyim görev icabı. Olası riskler fazlaysa Ankaraya giderim diye düşünüyorum. Siz doğumu nerede gerçekleştireceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?