Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah canım allah analı babal büyütsün, sağlıkla..

yeni bi bebeğimiz daha oldu canım allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

amin canım bugün 26 günlük oldu

aleyküm selam..........................

gözün aydın olsun duru bebek sana ömrün boyunca mutluluk ve huzur versiin

Bugün okuduğum en güzel haberAllah sağlıklı sıhatli analı babalı büyütmek nasip etsin cnm....evinize sevinç geldi ne güzel bizedee umut oldu inş darısı başımıza...

günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir

selamun aleykum

[/QUOTE]

Aleyküüm selammm....Valla ne güzel yazmışsın bilgiler için tşklerr....kızlar madem öyle bende burdan herkese selamun aleyküm diyorum....Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş...

çok şükür canım gözlerinaydın Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah sizler bize hep umutsunuz

aleykümselaaaammmmmmm

tebrik ederim..
Allah sağlıkla ve huzurla büyütmek nasib etsin....
inşallah darısı bizlere

çok şükür benim kırmızılar geldiii söktürücüyü içmedim bekledim bu sabah teşrif ettiler

Kuzum gozunaydin kuzun gelmisss..
Ayyy. Cok guzel bi haber Allahim bebegine saglikli hayirli bir omur nasip etsin insallah.
Melegin geldiii darisi bu mubarek gunlerde bizlere de olsun insallahhh
Aminnn.
Ne olur dualarini Eksik etme canimmm bizlerde bugunleri gorelim insallah

Cok sevindim canim ne mutlu sana. Guzel, uzun, saglikli bir omru olsun insallah. Demek ki daha fazla bekleyemedi guzel kizin.
Ben beklemedeyim, doguma kadar kotu birsey olacak korkusu sardi simdide. Neyse hayirlisiyla pazartesi olsa da ben de kavussam.

ben de 2 ay önce düşük+ kürtaj oldum(9haftlk) kalp atımı durduğu için, ilk gebeliğmdi, o yüzden genelde doktorlar araştırma yapmıyoruz dediler. ama ben inatla yaptırmk istedim özellikle kanda pıhtılaşmayı(çok yaygın olduğu için), sağolsun şuan ki doktorum yaptırdı testler.
i sonuçlarım : prothrombin g20210a heterozigot, paı 4g/5g heterozigot, mthfr c677t heterozigot çıktı.
doktorum hamilelikte iğne öneririm dedi, hamile kalınca gel başlayalım dedi. benim sormak öğrenmk istediğim şeyler var sizlere. iğne zor mu acısından ziyade, yaparken yanlış bir yere batırırım, yanlış bşy yaparım diye korkarım ben, ya da riskleri var mı, varsa neler ? yardımcı olursanız çoook çoook sevinirimm

gözün aydın darısı hepimizin başına:) bebeğine de Allah uzun güzel bi ömür verir inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…