Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allaha çok şükür canım. çok mutlu oldumya,,, bebeğine kavuştun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla mutlulukla huzurla beraber geçireceğiniz bir ömür diliyorum size. Maşallah kızına kilosu boyu çok güzel. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Sen bize bi umut oldun şimdi.
Allaha emanet olun.

amin canım bugün 26 günlük oldu

maşallah çok küçükmüş daha. 26 günde bile büyümüştür o şimdi çok çabuk büyür ilk zamanlar. sonra da o günlerini ararsın.
insan doğumdan sonra da kopamıyor sanırım burdan değil mi?...
burası çok farklı yaa. acıları ortak olan, belki de dünyanın en büyük acısını evlat acısını çeken insanlarla dolu.paylaşımlar ortak. ben de kopamam gibi geliyor burdan.

helal olsun sana doktorlara bıraksak çok iyiyiz, herşey normal, bu düşükler normal, herkeste olyor. 3 taneye kadar normal. nasıl yaaaa. nasıl normal. sen de yap da düşük normal mi gör. gerektiğinde diretip istediğini yaptırmak lazım. bak sonuçta sende de pıhtılaşma çıkmış .benim de genetik doktoru, alakası yok ama gene de bir bakalım pıhtılaşma varmı diye dedi. çıkmaz ama demişti. sonuçlarımı alınca da birşey diyemedim. bak sen öyle demiştin ama çıktı naaber...ama tabi diyemedim. ben de 2 ay önce 15 haftalık düşük yaptım. gebelik istediğim ay adetimin ilk günü iğneye başlıycam. nasıl vuruluyor bilmiyorum ama burda çok tecrübeli arkadaşlar var. sanırım nerdese herkes kullanıyor. iğnenin riskleri yoktur, olsa doktorlar önermez. insanlar bu şekilde doğuruyor. çok geçmiş olsun.

aYNEN yaaaa... bana da önemli değil gerek yok dediler. hatta prof bile... sonra verdin testi dr a baktı ii yapmışsın dedi... hiç anlamıyorum iyikide yaptırdım mtfrh 1298 heeterozigotum...

aYNEN yaaaa... bana da önemli değil gerek yok dediler. hatta prof bile... sonra verdin testi dr a baktı ii yapmışsın dedi... hiç anlamıyorum iyikide yaptırdım mtfrh 1298 heeterozigotum...

çok şükür ki şu internet hatayımıza girdi de birbirimizin yardımına koşuyoruz, kendi doktorumuz kendimiz oluyoruz. artık bazı terimleri öğrenmişim, doktorla konuşurken eşim bizi anlamıyor kaderimize boyun eğmeyip araştırıp öğrenip birbirimizin doktoru oluyoruz.
bu arada ben de aralıkta korunmayı bırakacam. listede seni inceledim de...

Son düzenleme:

evet bende çok şey öğrendim bu forum sayfasından başka yerde de böyle detaylı bilgi yok

arkadaşıma dr u kızmış internetten bakıyosunuz geliyosunuz madem netten bakıyosunuz ordan bakın bana nie geliyosunuz ki demiş dr lar işlerine karışıyoruz die kızyolar :) özellikle öğretmen hastalara tahamülleri yok ben öğretmenim aralıktan sora olursa doğum iznmi kullanabilicem gerçi ben bakmıyorumda tatile falan eşim bu olaya takmış durumda :) az kaldı 9aralık beklenen adet tarihim....inşallah göbüşlerimiz aralıkta dolar :)))

kuzum çokk sewindim zorlu bir süreci bitirdin inşaallah devamı çok güzel olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına alır büyütürsün

canım o kadar sevindim ki.....hatta okurken bile ağladım gözlerim doldu.inşallah sağlıkla sağlıklıca darısı bize....

bu testi yaptırmaya kesin karar vermiştim ama kürtajımı yapan dr daha önce gittiğim dr ve üniversite deki dr gerk yok dedi3. düşükte falan yapyoz dedi, ama şuan ki doktorum yapalım dedi direkt büyükmüş bebeğin olabilir pıhtılaşma dedi, yaa anlamıyorum cidden onlarda doktor bu da doktor yapan yapıyor ( ALLAH bin kere razı olsun doktorumdan) yalnız ben test sonucumu gösterdğmde doktorum nöbetçiydi acil çıkması gerekiyodu, reçete yazdı ( folibol, b vitamini, bebe asprini) hamilelikte gel iğne başlayalım dedi. acaba ben de mi hamilelik düşünmeden önce gitsem korunmayı bırakacağım diye bilgi versem. burda okuduğum kadarıyla genelde günü geçer geçmez başlamış arkadaşlar, bazıları öncesinde başlamış iğneye. neyse hakkımızda hayırlısı. ben önümzdeki hafta adet olucam 2. reglm 2 buçuk ay geçmiş olucak korunmayı bırakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…