allaha çok şükür canım. çok mutlu oldumya,,, bebeğine kavuştun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla mutlulukla huzurla beraber geçireceğiniz bir ömür diliyorum size. Maşallah kızına kilosu boyu çok güzel. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Sen bize bi umut oldun şimdi.23.11.2012 sabah saat 09:12 de kızım melek duru dünyaya geldi..çok şükür herşey yolunda :)) kızım çok tatlı size resmini yollayayım :)) spinal epidural oldum..çok rahatım harika geçti..çoook şükür bir sorun çıkmadı..3300 gr doğdu kızım ve 48 cm..şimdilik bu kadar yazayım kızlar duru'yu emzirmem gerek..darısı sizlerin başına..her birinize dualar ettim hala da ediyorum..rabbim sizlere de yaşatsın..
Burcu_gen sen ne yaptın????? Geçmişi okuyamadım malum :)) bana kısa özetler geçin..hepinizi seviyorum..allah'a emanet olun..
amin canım bugün 26 günlük oldu
ben de 2 ay önce düşük+ kürtaj oldum(9haftlk) kalp atımı durduğu için, ilk gebeliğmdi, o yüzden genelde doktorlar araştırma yapmıyoruz dediler. ama ben inatla yaptırmk istedim özellikle kanda pıhtılaşmayı(çok yaygın olduğu için), sağolsun şuan ki doktorum yaptırdı testler.
i sonuçlarım : prothrombin g20210a heterozigot, paı 4g/5g heterozigot, mthfr c677t heterozigot çıktı.
doktorum hamilelikte iğne öneririm dedi, hamile kalınca gel başlayalım dedi. benim sormak öğrenmk istediğim şeyler var sizlere. iğne zor mu acısından ziyade, yaparken yanlış bir yere batırırım, yanlış bşy yaparım diye korkarım ben, ya da riskleri var mı, varsa neler ? yardımcı olursanız çoook çoook sevinirimm
helal olsun sana doktorlara bıraksak çok iyiyiz, herşey normal, bu düşükler normal, herkeste olyor. 3 taneye kadar normal. nasıl yaaaa. nasıl normal. sen de yap da düşük normal mi gör. gerektiğinde diretip istediğini yaptırmak lazım. bak sonuçta sende de pıhtılaşma çıkmış .benim de genetik doktoru, alakası yok ama gene de bir bakalım pıhtılaşma varmı diye dedi. çıkmaz ama demişti. sonuçlarımı alınca da birşey diyemedim. bak sen öyle demiştin ama çıktı naaber...ama tabi diyemedim. ben de 2 ay önce 15 haftalık düşük yaptım. gebelik istediğim ay adetimin ilk günü iğneye başlıycam. nasıl vuruluyor bilmiyorum ama burda çok tecrübeli arkadaşlar var. sanırım nerdese herkes kullanıyor. iğnenin riskleri yoktur, olsa doktorlar önermez. insanlar bu şekilde doğuruyor. çok geçmiş olsun.
aYNEN yaaaa... bana da önemli değil gerek yok dediler. hatta prof bile... sonra verdin testi dr a baktı ii yapmışsın dedi... hiç anlamıyorum iyikide yaptırdım mtfrh 1298 heeterozigotum...
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
rabbim seninde,oğlununda yardımcısı olsun..Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
çok şükür ki şu internet hatayımıza girdi de birbirimizin yardımına koşuyoruz, kendi doktorumuz kendimiz oluyoruz. artık bazı terimleri öğrenmişim, doktorla konuşurken eşim bizi anlamıyorkaderimize boyun eğmeyip araştırıp öğrenip birbirimizin doktoru oluyoruz.
bu arada ben de aralıkta korunmayı bırakacam. listede seni inceledim de...
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
tarihlerimiz aynı sayılır ben kayseride doğum yapacağım doktorum orda inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız
nigar50 ben Nevşehirin bir ilçesindeyim. Kayseri yakın. Kayseride hangi doktora gidiyorsunuz? Aksi bir durum olursa aklımda bulunsun.
hangi ilçesindensin canım bende nevşehirliyim ama aksarayda oturuyorum
helal olsun sana doktorlara bıraksak çok iyiyiz, herşey normal, bu düşükler normal, herkeste olyor. 3 taneye kadar normal. nasıl yaaaa. nasıl normal. sen de yap da düşük normal mi gör. gerektiğinde diretip istediğini yaptırmak lazım. bak sonuçta sende de pıhtılaşma çıkmış .benim de genetik doktoru, alakası yok ama gene de bir bakalım pıhtılaşma varmı diye dedi. çıkmaz ama demişti. sonuçlarımı alınca da birşey diyemedim. bak sen öyle demiştin ama çıktı naaber...ama tabi diyemedim. ben de 2 ay önce 15 haftalık düşük yaptım. gebelik istediğim ay adetimin ilk günü iğneye başlıycam. nasıl vuruluyor bilmiyorum ama burda çok tecrübeli arkadaşlar var. sanırım nerdese herkes kullanıyor. iğnenin riskleri yoktur, olsa doktorlar önermez. insanlar bu şekilde doğuruyor. çok geçmiş olsun.
aaa sende mi nevşehirdesin canım kayseride özel erciyes hastanesinde zeki yılmaza gidiyorum sen kime gidiyorsun?tarihlerimiz aynı sayılır ben kayseride doğum yapacağım doktorum orda inşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız
nigar50 ben Nevşehirin bir ilçesindeyim. Kayseri yakın. Kayseride hangi doktora gidiyorsunuz? Aksi bir durum olursa aklımda bulunsun.
burcucum belkide şu saatte oğluşunu kucağına almışındır inşallah sorunsuz geçmiştir gözün aydın sıra bana geldiKizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
Kızlarr bu iğneyi bacaktan nasıl vuruyoruz....
canım bacağın cep kısmına yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?