Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hala kırmızılanmadım.cuma olmam lazımdı.test yaptım ama bişey de çıkmadı beklemedeyim bakalım.

sevinçççççççççççççççç sen kırmızılandın mı????

hildan bekle beni geliyorum galibaaaa))))

Son düzenleme:
cemocan çok sevindim kızını almışsın kucağına Allahıma bin şükür.
burcucum sen de inşaallah almışsındır oğluşunu kucağına.Allahım çok şükür ... Oğlan bizim kız bizim ohhh yandan yandan oynayalım kızlar geliyor bebeklerimiz.ay istermisiniz cemocanın kızıyla burcunun oğlu tanışsın ilerde:)

canım listeye ekleyelim seni çok geçmiş olsun eksik bilgileri ver güncelleyelim
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

Allah analı babalı büyütsün canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Son düzenleme:

evet hayatım kırmızılar geldi şükür
ama seninkiler 9 ay gelmesin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz

evet ben de internetten bilgi edindiğimi pek belli etmemeye çalışıyorumi konuşurken çok dikkat ediyorum. hemen birşeye kızıveriyorlar. ben 11 ay önceki gebeliğimde nasıl hesaplar yapıyordum. çin takvimi, burcunu ayarlamalar falan. ben bunlarla uğraştım başıma 2 kez düşük geldi. şimdi hiç bir plan yapmıyorum. sadece işle ilgili yıl sonu işlerim falan var. aralığı bitirip başlıyım diyorum. ben bugün adet olmalıydım hala bekliyorum. bu benim 2. adetim olacak. aralığın 22 si falan gibi de 3.adetimden sonra nırakcaz korunmayı. inşallah. ben 2013 ü bekliycem 2012 bana çok kötü geldi. buna inanmak istiyorum. hayırlsı olsun herkes için.

tedavi şekline kadar okunuyor sonrası okunmuyor canım

hamile olabilirmisin acaba :26: hayırlısı
bende çok hesap kitap yaptım 3 düşüküm oldu
o yüzden saldım artık hakkımızda hayırlısı diyorum

canım ben yeni gittim doktora folbiol, b12 ve çinko verdi. iğnemi de aldım. hamile kalmayı düşündüğün adetinle yani adetinin ilk günü başla dedi. yani 1 ay sonra adet olunca ona gidecem. iğneyi kullanmayı öğretecek. bana bir de diyet verdi. yarından itibaren diyete de başlıycam. iğne konusunda ben de farklı farklı duydum. herkese farklı zamanlarda başlatıyorlar. doktorun ne zaman derse öyle olur sanırım. ne diyebilirsin ki. ama ben sevindim benimkinin erken başlatmasına. ben de şimdi ya o ay hamile kalamazsam, ya da uzun süre kalamazsam ben bu iğneyi ne kadar kullanacam diye düşünüyorum. benim 21 eylül düşüğüm senin ne zaman sanırım yakız zamanlarımız.

canım nevşehirlimisin hangi doktora gidiyorsun

hamile olabilirmisin acaba :26: hayırlısı
bende çok hesap kitap yaptım 3 düşüküm oldu
o yüzden saldım artık hakkımızda hayırlısı diyorum

yok canım hamile değilim. eşim çok dikkatlidir o konuda. kesinlikle değilim korunmayı 1 ay sonra bırakcaz sevinç cim. yazışamadık sninle ama takip ediyorum seni. üzülme inşallah bir sonraki ay. belki beraber oluruz ha..., lusnica, incinaz, sen, ben... başka bilmiyorum şuan kimler var. okuyorum ama herkesi insan aklında tutamıyor. sürekli ilk sayfaya dönmek de olmuyor. bazılarının adı da yok sanırım. aslında öyle birşey olsa da adımızın yazdığı pembe kısımda senin ilk sayfada yazdıkların yer alsa. hatta herkes kendi kendini güncelleyebilse. sana da iş kalmaz.
hesap kitap yapmamak lazım. fazla da kafaya takmamak lazım. ama yapamıyoruz işte. allahtan hayırlısı.

burcucum çok sevindim. inşallah iyi geçecek. iyi haberlerini bekliyoruz. oğluşunu sağ sağlim kucağına almak dileğiyle...

hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakacaz artık Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda. Kafaya taktık ça olmuyor artık ispatlandı bu stresten yıllarca gebe kalamayanlar var
Takmamaya çalışacagız artık . KK henüz o kadar gelişmedi canım yoksa çok iyi olurdu valla genelde hepimizin adı var bilgisini vereni hemen ekliyorum
hatta arada öyle msj atanlar oluyor hemen ekleyip bilgilerinin devamını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…