Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım eylüldeki gibi heveslenipte kursağımda kalmasın diye biraz bekleyecem...gerçi dayanamadım dün test yaptım ama test negatifti.benim hemen çıkmıyor idrarda 7-10 gün sonra çıkıyor.şu an oldu hala kırmızı olmadım.cuma gecesi olmam lazımdı. 2 gün geçikti.dayanamazsam ve hala olmadıysam salı sağlık ocağında kan günü ordan bir kan aldırabilirim.bakarsın kızımın babasının rüyasında dediği doğru çıkar.nasip kısmet....

zaten dün geç geldik eve makum öğretmenler günü yemeği giremedim.sabah uykudan uyanıp hemen buraya girdim.cemocanı okurken zırladım.peşine foxda merhaba hayat dizisinde bir kadın hamileyken eşini kaybetmiş dğum yaptı bebeği çok tatlıydı ağaldım.zırlamakla geçti bugünüm.....

Son düzenleme:

hayırlısı canım inşallah bebeğin seninledir bekle bakalım kırmızıların gelmemiş olması iyi bir gelişme
ağlayıpta kendini strese sokma hayatım herşey olacağına varır

canım en altta ok varmı varsa çek bazen küçük ekranlarda o şekilde görünüyor başka şikayet eden varmı acaba ilk sayfayı net görebiliyormusunuz arkadaşlar:26:

bende tamamını göremiyorum ilk sayfanın

üzüntülerimi sevinçlerimizi hep burda paylaştık birbirimizin sevincine üzüntüsüne hep birlikte sevinip üzüldük onun için oğluşumdan fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

canım benim bu saatlerde oğluşun kucağındadır tarif edilemez duygular yaşıyosundur rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu hayırlı haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlar. ben cleaxan 0.4lük iğne yapıyordum da. bacağımdan. arkadaşlar bacağın cep kısmına yapacaksınız demişler de. ben 2 haftadır üst bacağımın orta kısmına yapıyorum iğneyi. bir kez de göbekten yapayım dedim. iğneyi yaptıktan 5 dk sonra müthiş bir sancı yaşadım. en az 5 dk kıvrandım. çok uzattım lafı. yani iğneyi nereye vurduğumuz iğnenin etkisini artırp azaltıyormu

canımmm haftasonu giremediğim için bu sabah açıp hemen geçmişi okumaya başladım biz geldik yazını görünce nasıl heyecanlanp mutlu oldum anlatamam canım allah minik duruna uzun sağlıklı ömürler versin ve tabi analı babalı büyütsün inş. darısı bize de cemocannn umut oldun bize darısı bizede inşallah amin

slm kızlar nasılsınız burcu oğluşunu kucağına almıştr inşallah merak ettim inş bize yazar kızlar ben de bugün 5+4 günlük oldum geçen hafta salı doktora gittim keseyi görmedi haftaya gel dedi şimdi ben yarın gidersem kese görünür müü ya da biraz daha mı beklesem. inanın bu şekilde hiçbişey görmeden beklemek te zor kızlar siz ne diyonuzz ne yapayımmm

canım ben de 10 gündür 0,4 clexana başladım ve eşim bana göbekten yapıyo yaparken ve yaptıktan sonra bi 5 dakika yakıyo onun dışında sancı falan olmuyo senin belki iğneden değildir sancın o ana denk gelmiş olabilir canım durumun nasıl bebişinin kese kalp atışını ne zaman gördün ben daha bişey göremedimm

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

allah bol bereket versın topıgımıze nufusumuza 2bebıs daha eklendı.darısı bekleyen ısteyen herkeslere olsun...
kızlar allah bebıslerınıze saglıklı hayırlı uzuuu omurler versın
sızlerı cok sevıyorum hoscakalın

Kizlar firsat buldum sonunda. 26 sinda planlanan dogum asi oglumun kendi dogum tarihimi kendim belirlerim demesiyle 25 Kasima alindi. Sabah saat 4 te suyum geldi doktoru aradik ve hastaneye geldik. Sabah 8de epidural sezeryanla oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda, sagligi yerinde. Ben de iyiyim. Simdi yanimda uyuyor. Hepinizi opuyorum. Darisi sizlere.

oy yerım ben asiii beyfendıyı...maasallah canım ıyı olmanıza sevındım fırsat buldukca yaz bıze merak ederız

Normalde hep bi doğum haberi alınca hüzünlenirdim belkide kıskanırdım benim bebeklerim hep öldüğü için ama inan çok sevindim pıhtıdaş olarak sağlıklı bi bebek doğduğunu duymak bana umut oldu allah bende dahil hepimize nasip etsin işallah .Doğumdan sonra iğne kullanmaya devam ediyormusunuz

Normalde hep bi doğum haberi alınca hüzünlenirdim belkide kıskanırdım benim bebeklerim hep öldüğü için ama inan çok sevindim pıhtıdaş olarak sağlıklı bi bebek doğduğunu duymak bana umut oldu allah bende dahil hepimize nasip etsin işallah .Doğumdan sonra iğne kullanmaya devam ediyormusunuz

burcucum ne güzel kavuştun oğluşuna allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun bahtı açık olsun sıra bana geldi bende çok heyecanlanıyorum

arkadaşlar kususra bakmayın internet bağlantısı yüzünden kaç kez yazılmış silemiyorumda formun sahibi düzeltir işallah

Burcu, tebrik ederim. Allah oğluna sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür versin. Oğlun evinize neşe, mutluluk ve bereket getirsin. Darısı en kısa zamanda bizlere olsun. :)

burcuuu canım inan çok sewindim nete bugün girebildim senin ve cemocanın haberleriyle inan çook mutlu oldum canım darısı bizimde başımıza inş. oğluşunu çook öp bizim yerimize ve arada uğra bizi tecribelerinden mahrum bırakmaa allah oğluşuna uzun sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…