Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende 6+5 teyim. 4 gün önce keseyi gördü dr ve 8mm çapında. benim durumumda çok fazla sıkıntı yok işte yorgunluk halsizlik iştahsızlık baş dönmesi ve sabah bulantıları başladı. sen nasılsın. bir de hangi şehirdesin ben ankarada dr arıyorum bu konuda uzman.

canım nasılsın sana sormak istediklerim var ben de 5+4 günlük hamileym geçen hafta gittğimde keseyi göremedik sen ne zaman gördün bi de kalp atışlarnı duydun mu bi de var mı bulanntılar çok soru sordum kusura bakmaaa

canım tşk ederim önceki sorumu belki görmezsin diye sordum ben ankaradan değilim ben de kese niye görünmüyo diye üzüldüm çünkü bhcgm yüksekti sen normal ultrasonda mı gördün keseyi. canım yarın gitmeyi düşünüyom doktora acaba erken mi olur kese için

canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inş.

cemocan
canım çok şükür kıznı aldın kucağına umarım herşey gönlünce olur. sonunda korkuların endişelerin son buldu. darısı benimle beraber bütün isteyenlerin başına olsun inş.

senaycım nasılsın herşey yolundamı ben çok uzun zamandır giremiyoru topiğe ?????

masalcım canım kusura bakma baya geç farkettim yazını. ben de uzun aralıkla girebiliyorum malesef. şu ara iyi olmaya çabalıyorum. pozitif düşünmeye çalışıoyorum. malum kütaj oldum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum. 35. günde oldu ama olsun. yarın da hacettepe de kontrole gideceğim. gelişmeleri dönüşte sizinle paylaşırım. bakalım buradan birşey çıkacak mı.

Maşallah canım,allah analı babalı büyütsün inş rahat geçmesine sevindim,darısı da dediğin gibi, ben de dahil isteyen herkese nasip olsun inşşş Rabbim meleğine sağlıklı ve mutlu uzun ömürler versin inş (bu arada ben ahsenelkasas nickim değişti tanımazsın belki diye yazdım)

şenaycımn nasılsın seni pek göremiyorum inş herşey yolundaır

canım bu aralar yoğundum baya. yarın da ankaradayım kısmetse. biraz daha görüşemeyeceğiz. dönüşte yazarım size. kürtajdan sonrası baya zor geçti benim için. hem fiziksel hem de psikolojik olarak. bir de üstüne üniversitedeki problemler tuz biber oluyo. ya da belki ben büyütüyorum ama şu aralar herşey üstüme geliyormuş gibi oluyor. atlatmaya çalışıyorum. allaha dua ediyorum işlerimi yoluna koy diye. bikaç gün ankaradayım sonra görüşürüz. umarım sen iyisindir. inşallah bebişin sağlıklı gelişir. öptüm canım.

hadi gözünüz aydın canımcım,ne güzel ya ne mutlu sizlere allahım bir ömür şuanda olduğunuz gibi mutlu etsin sizi Allahım sağlıklı uzun ömürler versin oğluşuna darısı da bizlere olsun inşşş
bir ara sürekli yazışıyorduk burda,maşallah sizler kurtuldunuz çok şükür ilaçlardan ve mucizelerinizi kucaklarınıza aldınız,bana de dua edin olur mu,bu ilaçlardan kurtulup bebeğimi kucağıma aldığım zamanlara tez zamanda çıkarsın rabbim inşşş

canım gözün aydın inan şuan gözlerim dolu dolu rabbim emeklerini boşa çıkarmadı burdaki isteyen bütün arkdaşlarıma rabbim bu duyguyu tattırsın

burcu, canım tebrik ederim oğluna kavuşmuşsun :) Darısı hepimize olur inş.Allah kimseden mahrum etmesin bu duyguyu.bende cumartesi anladım ilk, o gün randevum vardı, dr çok yorgundu sabah 6,30 da doğum vardı dedi sen sandım.ama ertesi günmüş.Allah size vatanına milletine hayırlı evlat etsin inş.uzun ve bahtı açık olsun ömrü inş... öpüyorum minik Mert'i.süt kokulu kuzum ...

çok sevindim canım.rabbim sağlıklı uzun ömürler yazsın...

Nigar ben Nevşehirde Cem Bey'e gidiyorum. Çok iyi ilgileniyor sağolsun. Nevşehirde görev yapan bir doktor önermişti Cem Bey'i.

gözün aydın canım inan aklım sende kaldı. dairede internet te yoktu akşama kadar merak ettim. çok şükür ki herşey yolundaymış. güle güle büyüt oğluşunu. gözün aydın. nihayet muradına erdin burcucum. bizim için de kokla oğlunu.

kızlar sabah test yapmıştım son adet tarihim 9 kasım ne olur ne olmaz diye

sabah çıkmadı

ama şimdi tekrar baktım < şu şekilde bişi çıkmış neden böyle oldu ki düz mü çıkar hep???

hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza.... Allah sağlıklı ömürler versinnn

darısı başımıza inşallah....

listede gördüm kendimi. henüz kanda pıhtılaşma testlerimi yaptırmamışken bu siteye hep bakardım ola ki ben de de varsa bilgi sahibi olayım diye ve şimdi kendimi de o listede gördüm. ama üzülmüyorum tedbrimi alabileceğim sonuçta.
bu arada listede boş olan yerleri söyleyeyim. şuan folibol, b vitamini(b6,b12), bebe asprini kullanıyorum. hamilelikte de iğne(hangisi olacağı belli değil),progestan başlayacağım. 6 aralıkta da korunmayı bırakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…