canım tşk ederim önceki sorumu belki görmezsin diye sordum ben ankaradan değilim ben de kese niye görünmüyo diye üzüldüm çünkü bhcgm yüksekti sen normal ultrasonda mı gördün keseyi. canım yarın gitmeyi düşünüyom doktora acaba erken mi olur kese için
Kizlar firsat buldum sonunda. 26 sinda planlanan dogum asi oglumun kendi dogum tarihimi kendim belirlerim demesiyle 25 Kasima alindi. Sabah saat 4 te suyum geldi doktoru aradik ve hastaneye geldik. Sabah 8de epidural sezeryanla oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda, sagligi yerinde. Ben de iyiyim. Simdi yanimda uyuyor. Hepinizi opuyorum. Darisi sizlere.
listede gördüm kendimi. henüz kanda pıhtılaşma testlerimi yaptırmamışken bu siteye hep bakardım ola ki ben de de varsa bilgi sahibi olayım diye ve şimdi kendimi de o listede gördüm. ama üzülmüyorum tedbrimi alabileceğim sonuçta.
bu arada listede boş olan yerleri söyleyeyim. şuan folibol, b vitamini(b6,b12), bebe asprini kullanıyorum. hamilelikte de iğne(hangisi olacağı belli değil),progestan başlayacağım. 6 aralıkta da korunmayı bırakacağım.
gözün aydın canım, darısı hepimize inşallah... maşallah oğluna:)Kizlar firsat buldum sonunda. 26 sinda planlanan dogum asi oglumun kendi dogum tarihimi kendim belirlerim demesiyle 25 Kasima alindi. Sabah saat 4 te suyum geldi doktoru aradik ve hastaneye geldik. Sabah 8de epidural sezeryanla oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda, sagligi yerinde. Ben de iyiyim. Simdi yanimda uyuyor. Hepinizi opuyorum. Darisi sizlere.
Kızlar clexan iğneyi göbişimiz çıktıktan sonrada göbekten yapmaya devam edicekmiyiz ,korkarım ben biraz ,yapan arkadaşlar var mı göbişi çıktıktan sonra??
canım elimden geleni yapıyorum gözden kaçan bişe olursa hatırlatın özeldende yazabilirsiniz hemen güncellerim...sevinccim maşallah listeyle çok ilgileniyorsun. Hemen bilgilerimi eklemişsin. bende msj atacaktım sana yeni bilgileri. çok teşekkürler
Kizlar firsat buldum sonunda. 26 sinda planlanan dogum asi oglumun kendi dogum tarihimi kendim belirlerim demesiyle 25 Kasima alindi. Sabah saat 4 te suyum geldi doktoru aradik ve hastaneye geldik. Sabah 8de epidural sezeryanla oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda, sagligi yerinde. Ben de iyiyim. Simdi yanimda uyuyor. Hepinizi opuyorum. Darisi sizlere.
canım nevşehirlimisin hangi doktora gidiyorsun
hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakacaz artık Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda. Kafaya taktık ça olmuyor artık ispatlandı bu stresten yıllarca gebe kalamayanlar var
Takmamaya çalışacagız artık . KK henüz o kadar gelişmedi canımyoksa çok iyi olurdu valla genelde hepimizin adı var bilgisini vereni hemen ekliyorum
hatta arada öyle msj atanlar oluyor hemen ekleyip bilgilerinin devamını istiyorum
canım bende 6+5 teyim. 4 gün önce keseyi gördü dr ve 8mm çapında. benim durumumda çok fazla sıkıntı yok işte yorgunluk halsizlik iştahsızlık baş dönmesi ve sabah bulantıları başladı. sen nasılsın. bir de hangi şehirdesin ben ankarada dr arıyorum bu konuda uzman.
hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider. ben ankaradayım. ben tolga ecemişe 1 kez gittim devam etcem. burcu_genin de doktoru tavsiye ederim. sen nereye gidiyorsun şuan peki.
kızlar bişi sorcam size hemogramda trombosit sayısının fazla olması(ınırın çok üstü değil biraz üstü)ilerde hamilelikte bi problem yaratır mı?bu hamilelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşların trombosit dğerleri nası seyrediyordu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?