Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canlarımmmm ikinizide yürekten tebrik ediyorummmm nasıl mutlu oldum anlatamamamm...ben foruma bu sıralar cok girmiyordum eşim verdi mutlu haberlerinizi...kosa kosa geldi o bile sevincten havalara ucmustu...anlayacagınız sizler bizim için umut kaynagısınız..Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evladını kucagına almayı nasip etsin...Melek Duru ve Mert i Kucak dolusu öpüyorum..Rabbim kaderlerini güzel etsin...sizde kendinize dikkat edin lohusalık döneminde...haberlerinizi bekliyorum...

ben tam 6 haftalıkken gördük keseyi. sende panik yapma görürsün inşallah. bhcg ne kadardı. dr 5000 in altındakiler ultarsonda görünmez demişti

Allah analı babalı büyütsün, darısı bize inşallah. Hayırlı, sağlıklı ve salih bir evlat olsun inşallah:)

bende 6 aralık gibi bırakıcam

Kızlar clexan iğneyi göbişimiz çıktıktan sonrada göbekten yapmaya devam edicekmiyiz ,korkarım ben biraz ,yapan arkadaşlar var mı göbişi çıktıktan sonra??

gözün aydın canım, darısı hepimize inşallah... maşallah oğluna:)
Kızlar clexan iğneyi göbişimiz çıktıktan sonrada göbekten yapmaya devam edicekmiyiz ,korkarım ben biraz ,yapan arkadaşlar var mı göbişi çıktıktan sonra??

ben yapıyodum halada çok zorda kalırsam yapıyorum(33 haftalığım)çok sıkıntı olmuyo biraz zzor oluyo tabi ama yapabilirsin.

sevinccim maşallah listeyle çok ilgileniyorsun. Hemen bilgilerimi eklemişsin. bende msj atacaktım sana yeni bilgileri. çok teşekkürler
canım elimden geleni yapıyorum gözden kaçan bişe olursa hatırlatın özeldende yazabilirsiniz hemen güncellerim...

oyyy kuzummmm Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin amin..

kızlar sabah sağlık ocağında test yaptırdım.sonu. akşam 4 gibi çıkacak.size nasıl haber veririm bilmem.6da uçağım var ve satt 2de yola çıkmam lazım uçağa yetişmek için.ablamın başında hastaende olacam.internet bulduğum ilk yerde size haber veririm sonucu olumluysa.ama içimden bir ses bu sefer olumlu ve oğluşum olacağını söylüyor.hayırlısı bakalım sağlıkla sağlıklıca sağ salim bana da isteyen herkese de....

kesinlikle katılıyorum sana. hep duyuyoruz, kafaya takmak yüzünden hamile kalınamıyor. çok şükür senin de 1 tane var. daha rahat davranmamız lazım. gerisi gelir diye düşünüyorum.
evet farkındayım sen bu konuda çok iyisin yeni biri gelince hemen yazıp bilgilerini istiyorsun ekleyim diyorsun. helal sana valla. iyi götürüyorsun bu işi.
hakkımızda hayırlısı olsun. ama ben hala adet olamadım ya. doktora gittiğimde sağ yumurtamda kist oluşmuş adetle çatlar demişti. ondan da endişe ediyorum aslında. benim günü gününe adetim olurdu. 2 gün geçti. senin de bu ay adetin baya geçmişti. senin neyin vardı. neyden dolayı gecikmişti?

hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider. ben ankaradayım. ben tolga ecemişe 1 kez gittim devam etcem. burcu_genin de doktoru tavsiye ederim. sen nereye gidiyorsun şuan peki.

herkese gunaydınn ben bayadır gırmıyorum , umarım herkes ıyıdır, sevınc, hıldan, lusnıca,elıf, cemocann sayamadıgım dıger arkdaslar:) ben hala calısmalardayım bu ay ovulasyon testını deneyecegız bakalım, ben bıraz fazla kafayı takıp sters yaptıgım ıcın , artık elımden geldıgınce dusunmemeye calısyorum , forumada pek gırmıyorum arada sızden haberlerı okuyup cıkıyorym. eşim cok kızıyo kafayı taktıgım ıcın:) devamlı bıselerı arastırdıgım ıcın, allahh hepımıze hayırlısnı versın saglıklı bebısler olsunda gec olsun ne yapalım:) herkese cok selam tekrar hepınızı opuryrumm kendınıze ıyı bakınnn:) burada kızlar benım adım "ASLI" 01 as dıe yazdım ama akılda kalsın dıe soleyımmm canlarr

Canim gozunaydin.. Tosuncuk geldi demek:)) Rabbim saglikli hayirli bi omur nasip etsin insallah..
Talihi sansi Bol olsun, hep iyi insanlarla karsilastirsin Rabbim onu,
Anasiyla babasiyla mutlu saglikli hayiirli bi omur sursunler insallah.
Cok sevindim canim. Biz bu yola hemen hemen ayni zamanlarda basladik,
Rabbim insallah bu guzel duyguyu biz kalanlarada nasip eder.
Ikinizide opuyorum
Sevgiler

kızlar bişi sorcam size hemogramda trombosit sayısının fazla olması(ınırın çok üstü değil biraz üstü)ilerde hamilelikte bi problem yaratır mı?bu hamilelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşların trombosit dğerleri nası seyrediyordu??

selam arkadaşlar giremiyordum uzun zamandır. herkesi iyidir inşallah. ben bulantılarla uğraşıyorum. boğazım tahriş oldu artık kusmaktan. bulantı için iğne vuruluyorum ama pekte faydası olmuyor gibi.

hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider. ben ankaradayım. ben tolga ecemişe 1 kez gittim devam etcem. burcu_genin de doktoru tavsiye ederim. sen nereye gidiyorsun şuan peki.

teşekkür ederim canım ben kırıkkalede dr a gidiyorum ama ankarada dr arıyorum. tolga beyin muayene ücreti ne kadar? özel hastane fln mı

bendede trombositler yuksek malesef, ve bu konuyu hematologa danismayi dusunuyorum. Dusuklere neden oluyordur diye de tahmin ediyorum.
Sen hematologa danistinmi?

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..bahtı açık olsun mert beyin... seninki de benimki de gününü beklemedi sabırsızlandılar...:))

kızlar su an hava alanındayım malesef sonuç gene hüsran kan tahlili 3.20 çıkmış.iyiden canım sıkılıyor ben ne zaman adet olacamda neye göre yumurtlayaacamda onu tutturacamda hamile kalacam.bakalım nasi Allah hayırlı vakitte nasip etsin.size haber vereyim dedim.bende durum bu ama gene çok üzgünüm malesef ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…