Kizlar firsat buldum sonunda. 26 sinda planlanan dogum asi oglumun kendi dogum tarihimi kendim belirlerim demesiyle 25 Kasima alindi. Sabah saat 4 te suyum geldi doktoru aradik ve hastaneye geldik. Sabah 8de epidural sezeryanla oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda, sagligi yerinde. Ben de iyiyim. Simdi yanimda uyuyor. Hepinizi opuyorum. Darisi sizlere.
canım bende 6+5 teyim. 4 gün önce keseyi gördü dr ve 8mm çapında. benim durumumda çok fazla sıkıntı yok işte yorgunluk halsizlik iştahsızlık baş dönmesi ve sabah bulantıları başladı. sen nasılsın. bir de hangi şehirdesin ben ankarada dr arıyorum bu konuda uzman.
kızlar su an hava alanındayım malesef sonuç gene hüsran kan tahlili 3.20 çıkmış.iyiden canım sıkılıyor ben ne zaman adet olacamda neye göre yumurtlayaacamda onu tutturacamda hamile kalacam.bakalım nasi Allah hayırlı vakitte nasip etsin.size haber vereyim dedim.bende durum bu ama gene çok üzgünüm malesef ki...
benim düşük yaptığımdaki doktorum cem beydi ban hamileliği yasaklamıştı ben ona rağmen yine denedim ve sonuna geldim benim pek hoşuma gitmedi cem beyNigar ben Nevşehirde Cem Bey'e gidiyorum. Çok iyi ilgileniyor sağolsun. Nevşehirde görev yapan bir doktor önermişti Cem Bey'i.
kızlar MELTEM DEN haberi olan varmı merak ediyorumm...
bendede trombositler yuksek malesef, ve bu konuyu hematologa danismayi dusunuyorum. Dusuklere neden oluyordur diye de tahmin ediyorum.
Sen hematologa danistinmi?
kızlar su an hava alanındayım malesef sonuç gene hüsran kan tahlili 3.20 çıkmış.iyiden canım sıkılıyor ben ne zaman adet olacamda neye göre yumurtlayaacamda onu tutturacamda hamile kalacam.bakalım nasi Allah hayırlı vakitte nasip etsin.size haber vereyim dedim.bende durum bu ama gene çok üzgünüm malesef ki...
Uzun zamandır yazamamıştım, kendimi hatırlatayım 11+4 günlük bebeğimi ağustosta kaybettim.eylülde idrar testim pozitif çıktı demiştim meğer test bozukmuşDoktorum gebelik öncesi folbiol+coraspin+apikopal kalp atışı duyulunca da clexan 0.6 dedi. Ve dün hamile olduğumu öğrendim 3+4 günlük. Çok sevindim ama korkudan havalara uçamadım ( Aklımda binlerce kuşku (Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. Pazartesi doktora gideceğim umarım herşey yolundadır..
benim düşük yaptığımdaki doktorum cem beydi ban hamileliği yasaklamıştı ben ona rağmen yine denedim ve sonuna geldim benim pek hoşuma gitmedi cem bey
bende çok merak ediyorum umarım oğluşuda kendide iyidir
teşekkür ederim hayatım benim gecikme sebebi yok stres başka bişe değillkesinlikle katılıyorum sana. hep duyuyoruz, kafaya takmak yüzünden hamile kalınamıyor. çok şükür senin de 1 tane var. daha rahat davranmamız lazım. gerisi gelir diye düşünüyorum.
evet farkındayım sen bu konuda çok iyisin yeni biri gelince hemen yazıp bilgilerini istiyorsun ekleyim diyorsun. helal sana valla. iyi götürüyorsun bu işi.
hakkımızda hayırlısı olsun. ama ben hala adet olamadım ya. doktora gittiğimde sağ yumurtamda kist oluşmuş adetle çatlar demişti. ondan da endişe ediyorum aslında. benim günü gününe adetim olurdu. 2 gün geçti. senin de bu ay adetin baya geçmişti. senin neyin vardı. neyden dolayı gecikmişti?
canım kendi adıma iyiyim şükür sende iyisindir inşallah aslıcımherkese gunaydınn ben bayadır gırmıyorum , umarım herkes ıyıdır, sevınc, hıldan, lusnıca,elıf, cemocann sayamadıgım dıger arkdaslar:) ben hala calısmalardayım bu ay ovulasyon testını deneyecegız bakalım, ben bıraz fazla kafayı takıp sters yaptıgım ıcın , artık elımden geldıgınce dusunmemeye calısyorum , forumada pek gırmıyorum arada sızden haberlerı okuyup cıkıyorym. eşim cok kızıyo kafayı taktıgım ıcın:) devamlı bıselerı arastırdıgım ıcın, allahh hepımıze hayırlısnı versın saglıklı bebısler olsunda gec olsun ne yapalım:) herkese cok selam tekrar hepınızı opuryrumm kendınıze ıyı bakınnn:) burada kızlar benım adım "ASLI" 01 as dıe yazdım ama akılda kalsın dıe soleyımmm canlarr
canım sevindim ben de kendime arkadaş arıyorum çünkü ben de 5+5 günlük hamileyim ben de daha keseyi bile görmedim bu akşam gidecem inan ben de şu an hiç sevinci yaşayamıyorum korkuyorum biraz canım ben clexana gebeliği öğrendiğm gün başladımm
canım nasılsın bebşin nasıl şimdi listeden baktım benimle yakın olan hamileler varmı diye seni gördüm çok yakın değiliz ama yine de aynıyız canım sen progestan kullanyomusun bi de bebişin nasıl
evet canım sıra bana geldi hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma sen neler yapıyorsun canım ?inşaallah canım inşaallah iyidirler...
niarcım sıra sana geldi bu arada:18:
canım nedir bu çektiğin basurda kötüdür ya kayısı suyu falan içsen işe yaramıyor mu? kızın nasıl emiyor mu? hemen sütün geldi mi? meleğini benim için koklagünaydın kızlar..nasılsınız hepinizi çok merak ediyorum nasıl geçiyo günleriniz hamile olanlar var mı?? herkes için dua ediyorum..Rabbim inşallah en yakın zamanda isteyen herkese versin hamilelik duygusu annelik duygusu...bende şimdi fırsat buldum kızım uyuyor hemen girip bakayım dedim..kimler neler yapıyor :) meltem den haberi olan var mı onu rüyamda gördüm 1-2 kez merak ediyorum açıkçası inşallah herşey yolundadır yaaa...bende de basur problemi çıktı kızlar ölüyorum desem inanın yanii..gözümü kararttım yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum bakalım bugün genel cerrahla konuşucak eşim..amliyattan sonraolurmuş böyle basur ağrıları ama ben dayanamıyorum o kadar kötüyüm yanii nasıl bişey bu anlamadım gitti..bu arada size resim yollamak istiyorum ama bi türlü beceremedim nasıl yükleniyor :)
İnşallah bu akşam görürsün darısı benim başıma:)) bana doktorum kalp atışını duyunca demişti.. bakalım pazartesi gidince ne diyecek. senin mutasyonun ne
iyi canım şükür bebek. progestan kullanmıyorum. bulantılarım çok oluyor. birde ben gün içinde yarım bardak su içebilirsem şükrediyorum. midemi bulandırıyor. suyun tadı iğrenç geliyor. ne yapacağım bilmiyorum geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim. çok su içmem lazım ama içemiyorum.
senin durumun nasıl canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?