Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin cnm inş..Burcucum sen ank da hangi hastanede doğum yaptın cnm dokturun kimdi memnun kaldın mı..?Gerçi artık cvp yazıcak vaktin olmaz şimdi senin tatlı telaş vardır..

Cnm bende ank doktor arıyorum ebru saraçı duydum çok ii diyolar...seninde önerceklerin olursa yaz cnm mutlaka..

Cnm hepimizin hakkında hayırlısı..bazen bazı şeyleri önüne geçemiyoruz malesef..Ama umutsuzluğa düşmeyeceğiz kızlaaaarrrinş bidahaki aylara cnm

canım çok ama çooooooooookkkkkkkk sewindim RABBİM sağlıkla,analı,babalı büyütsün inşaallah
:119::119::119::119:

Nigar ben Nevşehirde Cem Bey'e gidiyorum. Çok iyi ilgileniyor sağolsun. Nevşehirde görev yapan bir doktor önermişti Cem Bey'i.
benim düşük yaptığımdaki doktorum cem beydi ban hamileliği yasaklamıştı ben ona rağmen yine denedim ve sonuna geldim benim pek hoşuma gitmedi cem bey

kızlar MELTEM DEN haberi olan varmı merak ediyorumm...

bende çok merak ediyorum umarım oğluşuda kendide iyidir

bendede trombositler yuksek malesef, ve bu konuyu hematologa danismayi dusunuyorum. Dusuklere neden oluyordur diye de tahmin ediyorum.
Sen hematologa danistinmi?

hematologa kontrol amaçlı gidiyorum bu trombosit muhabettinden ötürü.dr a sordum hamile falan kalırsam napcam diyeaspirin içecen dedi.düşükle ilgili bişi sormadım daha doğrusu aklıma gelmedi.doktorda demedi zaten bunun harici bişi

canım kendini hiç üzme stres te yapma allahın izzniyle olacak inş. sen yeter ki çalışmalara devam et çok kafaya takma akışına bırak. hamile kaldığım bu ay günlerimi hesaplıyodum ama böyle çokta kafaya takmadım hatta tahmini yumurtlama günümde hastanede kızkardeşimin yanımdaydım o gün eşimle de ayrıydım ve hamile haldım o yüzden hayırlısı olsun

günaydın kızlar ben bu akşam doktora gidecem keseyi görmek için inş. herşey yolundadır dua edin kızlar bugün 5+5 oldum umarım kese görünür geçen hafta görünmemişti. canlar progestanı ben günde 1 defa alıyorum 100 lük bunu başka doktor vermişti kendi doktorum yoktu bu akşam kendi doktoruma gitcem siz progestanı günde kaç defa ve kaçlık olandan alıyosunuz

Uzun zamandır yazamamıştım, kendimi hatırlatayım 11+4 günlük bebeğimi ağustosta kaybettim.eylülde idrar testim pozitif çıktı demiştim meğer test bozukmuşDoktorum gebelik öncesi folbiol+coraspin+apikopal kalp atışı duyulunca da clexan 0.6 dedi. Ve dün hamile olduğumu öğrendim 3+4 günlük. Çok sevindim ama korkudan havalara uçamadım( Aklımda binlerce kuşku(Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. Pazartesi doktora gideceğim umarım herşey yolundadır..

canım sevindim ben de kendime arkadaş arıyorum çünkü ben de 5+5 günlük hamileyim ben de daha keseyi bile görmedim bu akşam gidecem inan ben de şu an hiç sevinci yaşayamıyorum korkuyorum biraz canım ben clexana gebeliği öğrendiğm gün başladımm

inşaallah canım inşaallah iyidirler...

niarcım sıra sana geldi bu arada:18:

günaydın kızlar..nasılsınız hepinizi çok merak ediyorum nasıl geçiyo günleriniz hamile olanlar var mı?? herkes için dua ediyorum..Rabbim inşallah en yakın zamanda isteyen herkese versin hamilelik duygusu annelik duygusu...bende şimdi fırsat buldum kızım uyuyor hemen girip bakayım dedim..kimler neler yapıyor :) meltem den haberi olan var mı onu rüyamda gördüm 1-2 kez merak ediyorum açıkçası inşallah herşey yolundadır yaaa...bende de basur problemi çıktı kızlar ölüyorum desem inanın yanii..gözümü kararttım yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum bakalım bugün genel cerrahla konuşucak eşim..amliyattan sonraolurmuş böyle basur ağrıları ama ben dayanamıyorum o kadar kötüyüm yanii nasıl bişey bu anlamadım gitti..bu arada size resim yollamak istiyorum ama bi türlü beceremedim nasıl yükleniyor :)

teşekkür ederim hayatım benim gecikme sebebi yok stres başka bişe değill
canım kendi adıma iyiyim şükür sende iyisindir inşallah aslıcım

canım üzülme herşey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım boş vakti zamanı gelmedikten sonra

canım nasılsın bebşin nasıl şimdi listeden baktım benimle yakın olan hamileler varmı diye seni gördüm çok yakın değiliz ama yine de aynıyız canım sen progestan kullanyomusun bi de bebişin nasıl

İnşallah bu akşam görürsün darısı benim başıma:)) bana doktorum kalp atışını duyunca demişti.. bakalım pazartesi gidince ne diyecek. senin mutasyonun ne

canım nasılsın bebşin nasıl şimdi listeden baktım benimle yakın olan hamileler varmı diye seni gördüm çok yakın değiliz ama yine de aynıyız canım sen progestan kullanyomusun bi de bebişin nasıl

iyi canım şükür bebek. progestan kullanmıyorum. bulantılarım çok oluyor. birde ben gün içinde yarım bardak su içebilirsem şükrediyorum. midemi bulandırıyor. suyun tadı iğrenç geliyor. ne yapacağım bilmiyorum geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim. çok su içmem lazım ama içemiyorum.
senin durumun nasıl canım.

inşaallah canım inşaallah iyidirler...

niarcım sıra sana geldi bu arada:18:
evet canım sıra bana geldi hayırlısıyla alırım inşallah kucağıma sen neler yapıyorsun canım ?

canım nedir bu çektiğin basurda kötüdür ya kayısı suyu falan içsen işe yaramıyor mu? kızın nasıl emiyor mu? hemen sütün geldi mi? meleğini benim için kokla

oysa çok su içmen lazım kendini zorla çünkü enfeksiyon bebeğe de zarar verebiliyomuş galiba bende de var akşam gitsem tahlilleri yaparım çünkü gebeliği yeni öğrendiğim günler karnım hep ağrıyodu hatta korktum şükür geçti ama şu aralar sarı akıntım oluyo o yüzden enfeksiyon olabilir bende de. su içemesen de onun yerine meyve ye içebilirsen taze sıkılmş meyve suları iç işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…