Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım telaş yapma inşallah hayırlı haberlerle dönersin

canım telaş yapma inşallah hayırlı haberlerle dönersin

telaş yapmak istemiyorum ama doktora gideceğim gün böyle gergin ve stresli oluyorum canım senin bebiş nasıl umarım iyidir ne kadar da tatlıdır şimdi allah nazarlardan korusun onu bi de canım bu clexanları yapıyoz ya onun için arada tahlil falan istiyomuydu doktorun kanın ne kadar sıvılaştğını öğrenmek için ben merak ettim

sevinç canım iiyiyim bende , ne olsun iştee çalışmalara devam:) elliff bebişimm üzüzlmee herseyın hayırlısı olsun dıyelim

of benim hamileliğimde berbat geçer sürekli kusarım yiyemem içemem neyseki 3,5 ay böyle devam eder geçer sonra hasta gibi olurum sanırım hamilelik hastalığı bendeki

soda meyve suyu falan içiyorum ama suyun yerini tutmazda idare ediyoruz. suyun tadı çok kötü geliyor bir bardak içsem gün boyu seviniyorum.senin bebiş kaç haftalık oldu

haklısın canım o korku telaş inanki 9 ay boyunca geçmiyor hatta sonrasında bile geçmiyor ben sürekli bebeğimi seyredip duruyorum o ağlayınca bende ağlıyorum gerçekten yaşadıklarımız çok zor onun için bebeklerimize daha bi üzerlerine titreyerek bakıyoruz bebişde iyi akşamları ağlama nöbetlerimiz var iyi olsun sağlıklı olsunda varsın ağlasın diyorum bunada şükür ben 9 ay boyunca 0.4 le devam ettim ama ben önceki hamileliğimde 0.2 kullanmıştım doktorum yetersiz geldiğini söylemişti doktor değiştirdim yeni doktorum 0.4 ve aspirin kullandırdı ama tahlil hiç istemedi

bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim doktorum bol su ve tek kullanımlık toz vermişti ama benim mide bulantım olmadığı için 2.5 lt su içebiliyordum

bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim doktorum bol su ve tek kullanımlık toz vermişti ama benim mide bulantım olmadığı için 2.5 lt su içebiliyordum

dr um banada tek kullanımlık tozdan verdi ama su etkiliyor. içip içip tuvalete gitmek lazımki temizlensin ama olmuyor işte. inşallah bir sıkıntı yaratmaz ilerde

dr um banada tek kullanımlık tozdan verdi ama su etkiliyor. içip içip tuvalete gitmek lazımki temizlensin ama olmuyor işte. inşallah bir sıkıntı yaratmaz ilerde

acile gidip serum vurulsana canım su ihtiyacın gider ben hafta da bir serum takılırdım hiç içemiyordum suyu doktorum önermişti:26:

önceki gebeliğimde sürekli serum takılıyordu ama bunda idrara baktı keton negatif olduğu için seruma gerek yok dedi. kızımda daha felaketti ne yesem çıkartıyordum ilk 2 ayda 4 kilo vermiştim. bundada daha kilo alamadım. bu halime şükrediyorum

önceki gebeliğimde sürekli serum takılıyordu ama bunda idrara baktı keton negatif olduğu için seruma gerek yok dedi. kızımda daha felaketti ne yesem çıkartıyordum ilk 2 ayda 4 kilo vermiştim. bundada daha kilo alamadım. bu halime şükrediyorum

27 eylül-29 eylül benimkisi, ben bugün 2. reglmi olmaya başladm sanırım, belirtisiz ağrısız bir adet gibi bu ay. her neyse işte korunmayı bırakıcam bu ay. sen bıraktın mı

kan pıhtılaşması sonucum çıktı kızlar.herkesten 3 4 tüp kan almışlar benden tek tüp kan aldılar acaba yanlışmı yaptılar kaç dr ye sordum doğru dedi hepsi.ama kk daki kızlarda tek tüple olmaz diolar.sonuçlarımı yazayım bileniniz varsa açıklama getirirse sevinirim.

materyal: tam kan
kullanılan method: rt-pcr
faktör v mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
prothrombin g20210a mutasyonu:mutasyon saptanmamıştır
faktör xııı v34l mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
mtfrh a1298c mutasyonu: mutasyon saptanmamıştır
mtfrh c677t mutasyonu : mutasyon saptanmamıştır
pal-1 4g/5g mutasyonu: 4g/5g

kızlar merhaba...eskilerdenim ben de....eski sayılırım yani...burcu bebişini kucağına almış..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...isteyen herkese de versin inşallah...benim de allah nasip ederse 28 aralık doğum tarihimiz.haftaya yani 34+3 te aspirini bırak dedi dr um.bana çok erken gibi geldi...doğum yapan arkadaşlar siz ne zaman bırakmıştınız aspirini?

Son düzenleme:
Arkadaşlar son bat30 kasım sadece göğüslerimde dolgunluk var cuma gününü bekliyorum,heyacan ve hüzün bir arada...umarım üzülmem. Hep üzülüyorum.allahım umarım bu sefer üzülmem herşey hayırlısı...korkuoyorummmmmmmmmmmmmm dua edin benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…