canım sevindim ben de kendime arkadaş arıyorum çünkü ben de 5+5 günlük hamileyim ben de daha keseyi bile görmedim bu akşam gidecem inan ben de şu an hiç sevinci yaşayamıyorum korkuyorum biraz canım ben clexana gebeliği öğrendiğm gün başladımm
canım telaş yapma inşallah hayırlı haberlerle dönersin
canım ben de 4 heterozigot var ilk sayfada liste var ordan bak görürsün tüm bilgileri ben de inş yarın güzel haberlerle dönerim
teşekkür ederim hayatım benim gecikme sebebi yok stres başka bişe değill
canım kendi adıma iyiyim şükür sende iyisindir inşallah aslıcım
canım üzülme herşey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım boş vakti zamanı gelmedikten sonra
iyi canım şükür bebek. progestan kullanmıyorum. bulantılarım çok oluyor. birde ben gün içinde yarım bardak su içebilirsem şükrediyorum. midemi bulandırıyor. suyun tadı iğrenç geliyor. ne yapacağım bilmiyorum geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim. çok su içmem lazım ama içemiyorum.
senin durumun nasıl canım.
oysa çok su içmen lazım kendini zorla çünkü enfeksiyon bebeğe de zarar verebiliyomuş galiba bende de var akşam gitsem tahlilleri yaparım çünkü gebeliği yeni öğrendiğim günler karnım hep ağrıyodu hatta korktum şükür geçti ama şu aralar sarı akıntım oluyo o yüzden enfeksiyon olabilir bende de. su içemesen de onun yerine meyve ye içebilirsen taze sıkılmş meyve suları iç işe yarar
telaş yapmak istemiyorum ama doktora gideceğim gün böyle gergin ve stresli oluyorum canım senin bebiş nasıl umarım iyidir ne kadar da tatlıdır şimdi allah nazarlardan korusun onu bi de canım bu clexanları yapıyoz ya onun için arada tahlil falan istiyomuydu doktorun kanın ne kadar sıvılaştğını öğrenmek için ben merak ettim
iyi canım şükür bebek. progestan kullanmıyorum. bulantılarım çok oluyor. birde ben gün içinde yarım bardak su içebilirsem şükrediyorum. midemi bulandırıyor. suyun tadı iğrenç geliyor. ne yapacağım bilmiyorum geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim. çok su içmem lazım ama içemiyorum.
senin durumun nasıl canım.
bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim doktorum bol su ve tek kullanımlık toz vermişti ama benim mide bulantım olmadığı için 2.5 lt su içebiliyordum
dr um banada tek kullanımlık tozdan verdi ama su etkiliyor. içip içip tuvalete gitmek lazımki temizlensin ama olmuyor işte. inşallah bir sıkıntı yaratmaz ilerde
canım ben yeni gittim doktora folbiol, b12 ve çinko verdi. iğnemi de aldım. hamile kalmayı düşündüğün adetinle yani adetinin ilk günü başla dedi. yani 1 ay sonra adet olunca ona gidecem. iğneyi kullanmayı öğretecek. bana bir de diyet verdi. yarından itibaren diyete de başlıycam. iğne konusunda ben de farklı farklı duydum. herkese farklı zamanlarda başlatıyorlar. doktorun ne zaman derse öyle olur sanırım. ne diyebilirsin ki. ama ben sevindim benimkinin erken başlatmasına. ben de şimdi ya o ay hamile kalamazsam, ya da uzun süre kalamazsam ben bu iğneyi ne kadar kullanacam diye düşünüyorum. benim 21 eylül düşüğüm senin ne zaman sanırım yakız zamanlarımız.
korunmayı bırakan arkadaşlar yeni BAT ları alalımda güncelleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?