elif nasılsın canım iyimisin üzülme her işte vardır bir hayır:26::26:
kızlar merhaba...eskilerdenim ben de....eski sayılırım yani...burcu bebişini kucağına almış..Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...isteyen herkese de versin inşallah...benim de allah nasip ederse 28 aralık doğum tarihimiz.haftaya yani 34+3 te aspirini bırak dedi dr um.bana çok erken gibi geldi...doğum yapan arkadaşlar siz ne zaman bırakmıştınız aspirini?
Hildancım ne yaptın merak ettim
soda meyve suyu falan içiyorum ama suyun yerini tutmazda idare ediyoruz. suyun tadı çok kötü geliyor bir bardak içsem gün boyu seviniyorum.senin bebiş kaç haftalık oldu
Arkadaşlar son bat30 kasım sadece göğüslerimde dolgunluk var cuma gününü bekliyorum,heyacan ve hüzün bir arada...umarım üzülmem. Hep üzülüyorum.allahım umarım bu sefer üzülmem herşey hayırlısı...korkuoyorummmmmmmmmmmmmm dua edin benim için.
canım geldim dün doktor normal ultrasonda baktı ve hem keseyi gördü hem de kalp atışlarını duydu tabi biz duyamadık daha erkenmiş ama kalp atışları da varmış bizim de duymamız için haftaya gelin dedi progestanı günde 2 ye çıkar dı daha önce 100 lük içiyodum keendisi 200 lük verdi. dün doktoru beklerken o kadar heyecanlıydm ki anlatamam inş. herşey yolunda giderrr bu yaşadıklarımıza değer
canım geldim dün doktor normal ultrasonda baktı ve hem keseyi gördü hem de kalp atışlarını duydu tabi biz duyamadık daha erkenmiş ama kalp atışları da varmış bizim de duymamız için haftaya gelin dedi progestanı günde 2 ye çıkar dı daha önce 100 lük içiyodum keendisi 200 lük verdi. dün doktoru beklerken o kadar heyecanlıydm ki anlatamam inş. herşey yolunda giderrr bu yaşadıklarımıza değer
hildan hayırlı uğurlu olsun canım. bu arada burcu ve cemeconın bebekleri de hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün... bizlere de nasip olur inşallah ben hala iyi bir doktor bulamadım bu arada dün de bir prof. gittik onu da beğenmedim iğnenin dozunu neye göre ayarlayacaklarını söylemiyorlar ezbere 0,4le başla diyorlar ben de riske atalım istemiyorum ama tabi her şey nasip kısmet... bakalım araştırmalarıma devem ediyorum. hildan sen hangi ildesin ben de 4 tane mutasyon var ve de çok endişeliyim... eşim bu kadar da üstüne düşme Allaha tevekkül et diyor ama yine de insanın elinde değil ben iğnenin dozunun pt ve ınr ye göre ayarlanmasını istiyorum dün ilk kez de pt testi yaptırdım 2 haftada bir de yaptırmayı düşünüyorum bakalım 2 hafta sonra da farklı bir doktora daha randevu aldım ona da olmadı söylerim...senin doktorun nasıl bu konuda
hildancımm haberını okudum hemen yazım dedım , superr kese gorunmus cok sevındım canımm dualarım senınlee, ınsallahh saglıkla gelsın bebişimiz, sende bıze dua et , şimdi senın duaların kabul olurr:) opuyrum senı
hildan canım ben 7+1 günlük hamileyim. Şuan daha başlarındayım belki iğnenin dozu şu an için yeterlidir ama ilerleyen dönemlerde sıkıntı olmasından korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah ben de iyi bir doktor bulabilirim.
hildan canım ben 7+1 günlük hamileyim. Şuan daha başlarındayım belki iğnenin dozu şu an için yeterlidir ama ilerleyen dönemlerde sıkıntı olmasından korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah ben de iyi bir doktor bulabilirim.
amin canım çok saolinan canım senin de sevincin de lusnicanın elifin ve isteyen tüm arkadaşlarn bi an önce gebe kalmasını istiyorum çalışmalara tam gaz devam edin olucak inş.şu an içten dua ettim sana allah kabul eder inş.
kızlaar gebelik takvimimi de oluşturdum inş uzun uzun haftalar ve sonucunda da sağlıklıca doğum yaparım. takvimi oluştururken biraz çekindim ya kötü bişey olursa diye sonra da amaan dedim herşey allahtann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?