Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

elif nasılsın canım iyimisin üzülme her işte vardır bir hayır:26::26:

canım iyi olmaya çalışıyorum.hala kırmızı gelmedi 6 gün oldu.bugün genetik doktoruna gittim istanbulda tahliller yapılmış yenisini yapmaya gerek yok dedi.bende 4 gende prob. varya bunların 3ü sadece tek taraftan(yani sadece ya anneden gelen ya da babadan gelen bozukken) mthr olan iki taraftanda sorunluymuş buda %50 embriyo atmasına sebeb olabilir filan dedi.canım sıkıldı biraz bunada....nasip her şey Allahtan bakalım ne zaman gelecek kırmızılar

Tatlim bends eski sayilirim seni taniyorum oglum suan 11 aylik oldu ben 31 haftada birakmistim aspirini bence erken degil cunku etkisi cok fazlaymis

pıhtıcanlaaaar... herkes uyumuş.cemocan burcu ohh maşaallah bebekleriyle uyuyorlar darısı başımıza.ben uyuyamadım da 3 doktor gezdim ama kararsızım arkadaşlar.bütün tahlillerimi inceleyecek ve uygun tedaviye başlayacak bir doktor arıyorum.en son ibrahim yanıkla görüştüm ama emin değilim 2 düşükten sonra 100de 100 emin olmak istiyorum doktorumdan. lütfen yardım edin.birebir giden ya da duyan varsa isim verir misiniz.

Hildancım ne yaptın merak ettim

canım geldim dün doktor normal ultrasonda baktı ve hem keseyi gördü hem de kalp atışlarını duydu tabi biz duyamadık daha erkenmiş ama kalp atışları da varmış bizim de duymamız için haftaya gelin dedi progestanı günde 2 ye çıkar dı daha önce 100 lük içiyodum keendisi 200 lük verdi. dün doktoru beklerken o kadar heyecanlıydm ki anlatamam inş. herşey yolunda giderrr bu yaşadıklarımıza değer

soda meyve suyu falan içiyorum ama suyun yerini tutmazda idare ediyoruz. suyun tadı çok kötü geliyor bir bardak içsem gün boyu seviniyorum.senin bebiş kaç haftalık oldu

canım benim bebiş bugün 6+0 oldu. şu an için iyi inş bi problem çıkmaz 2 düşük yaşadığm için korkuyorum malesef haftaya da pıtpıtları duyarsak daha da rahatlarım

canım allahtan hayırlısı olur inş. fazla stres yapma bu da hem gebelik oluşmasını engeller hem de adetinin düzensizleşmesine neden olur rahat ol allahtan hayırlısı ben korunmayı bıraktğım ay adet gördüm ve 2. ay yani bu ay gebe olduğumu öğrendim hesaplamalar yapıyodum ne zaman yumurtlycam diye ama çok ta kafaya takmadım hatta burdan kızlara dedimki ben bu ay umutsuzum galiba adet görcem diye ama görmedim şu an bile sevincimi tam yaşayamıyorum kötü bişey olursa diye ama olursada yapacak hiçbişey yok hayırlısı neyse o olcakk hepimiz içinn

hildan hayırlı uğurlu olsun canım. bu arada burcu ve cemeconın bebekleri de hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün... bizlere de nasip olur inşallah ben hala iyi bir doktor bulamadım bu arada dün de bir prof. gittik onu da beğenmedim iğnenin dozunu neye göre ayarlayacaklarını söylemiyorlar ezbere 0,4le başla diyorlar ben de riske atalım istemiyorum ama tabi her şey nasip kısmet... bakalım araştırmalarıma devem ediyorum. hildan sen hangi ildesin ben de 4 tane mutasyon var ve de çok endişeliyim... eşim bu kadar da üstüne düşme Allaha tevekkül et diyor ama yine de insanın elinde değil ben iğnenin dozunun pt ve ınr ye göre ayarlanmasını istiyorum dün ilk kez de pt testi yaptırdım 2 haftada bir de yaptırmayı düşünüyorum bakalım 2 hafta sonra da farklı bir doktora daha randevu aldım ona da olmadı söylerim...senin doktorun nasıl bu konuda

Canımm nasıl sevindim anlatamam:)) Maşallah:)

hildancım çok sewindim canım inşaallah dewamıda hep güzel gelir

hildancımm haberını okudum hemen yazım dedım , superr kese gorunmus cok sevındım canımm dualarım senınlee, ınsallahh saglıkla gelsın bebişimiz, sende bıze dua et , şimdi senın duaların kabul olurr:) opuyrum senı

canım gittiğim doktor çok iyi kendi alanında başarılıdır önce allaha sonra ona güveniyorum ben de ona sordum dedim ki hocam ben 5 aydır aspirin içiyom ve clexana da başladım arada kanın sıvılaşma oranını öğrenmem için test yapacakmıyız evet yapacaz dedi ama onu senin için takip edecez çünkü dedi bu yaptığınız iğneler plasentadan geçmiyo yani çocuğa zarar vermez dedi zarar gelse sana gelir yani kanamaya sebep olur dedi takibini yapacaz dedi hatta dün de tahliller istedi benden sonucu bugün çıkcak canım sen kaç haftalıksın bu arada benim de 4 mutasyonum var

inan canım senin de sevincin de lusnicanın elifin ve isteyen tüm arkadaşlarn bi an önce gebe kalmasını istiyorum çalışmalara tam gaz devam edin olucak inş.şu an içten dua ettim sana allah kabul eder inş.

kızlaar gebelik takvimimi de oluşturdum inş uzun uzun haftalar ve sonucunda da sağlıklıca doğum yaparım. takvimi oluştururken biraz çekindim ya kötü bişey olursa diye sonra da amaan dedim herşey allahtann

hildan canım ben 7+1 günlük hamileyim. Şuan daha başlarındayım belki iğnenin dozu şu an için yeterlidir ama ilerleyen dönemlerde sıkıntı olmasından korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah ben de iyi bir doktor bulabilirim.

canım 1 hafta ben den öndesin yazışalm sürekli duydun mu pıtpıtları bidaha ne zaman gitcen doktora

canım çok sevindim benim kese de geçen hafta görünmüştü.bu hafta kese büyümüş yolk kesesi göründü ama kalp atışını haftaya alabiliriz dedi. acaba ultrason makinesinin kalitesi etkili olab,lir mi bu arada sen hangi dr a gidiyorsun canım.

maaşallah canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
inan canım senin de sevincin de lusnicanın elifin ve isteyen tüm arkadaşlarn bi an önce gebe kalmasını istiyorum çalışmalara tam gaz devam edin olucak inş.şu an içten dua ettim sana allah kabul eder inş.
amin canım çok saol
kızlaar gebelik takvimimi de oluşturdum inş uzun uzun haftalar ve sonucunda da sağlıklıca doğum yaparım. takvimi oluştururken biraz çekindim ya kötü bişey olursa diye sonra da amaan dedim herşey allahtann

hayırlı olsun hildancım olumlu düşün olumlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…