Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hildancım bende 2 düşük yaptım .son düşüğüm 10. haftada oldu. bundada şimdi 10+4 haftalık şimdi. korkuyorum. bir 3 aylık olsaydı. bazen diyorum bir kızım var ona şükür olmazsa buda kızıma sağlık versin rabbim deyip bir daha çocuk istemem. ama kızım kardeş diye ölüyor. geçen hafta söyledik hamile olduğumu. çok sevindi. allah kızımın yüzüne bakıp onu kardeşsiz bırakmaz inşallah.
bu arada bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. şimdi 10 haftalık diğer kontrolüm 22 aralıkta. 2 li test zamanı geçmiş olurmu acaba. 11-14 haftada yapılıyorya 13 +5 haftada olacağım vakit geçmiş olurmu acaba.
ayrıca gebelik isteyen arkadaşlar kafanıza takmayın bu ay olurmuyum olmazmıyım diye düşünmeyin. benim yumurtalıklarımın biri kapalı olduğu halde korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şükür ve ben o ay hamile kalmaya kalmam ama deneyelim diye yaptık. strese girdikçe hamile kalma sürenizi uzatmış olursunuz.

mide bulantısı çeken arkadaşlara bir tavsiye. ben iki gündür naneli şeker yiyorum. ağzımdan düşmüyor desem yeridir. midemi bastırıyor. iyi geldi. birde dün bişey daha keşfettim. öğlen yemekten sonra türk kahvesi içtim oda iyi geldi. denemenizi tavsiye ederim

hildan sürekli yazışalım iyi olur canım slvy canım biz dün gittik doktora kalp atışlarını da duyduk... Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin....

evet canım ultrasondan da kaynaklanabiliyor bazen doktora göre de değişiyor geçen hafta bhcg değerim 5000 üstünde olmasına rağmen doktor keseyi görmedi vajinal bakalm dedi istemedim haftaya gelsen de vajinal bakarz dedi ama benim kendi doktorum geldiği için ona gittim karından yaptğı ultrasonda hem keseyi hem de kalp atışlarının olduğunu söyledi o yüzden kafaya takma duyarsın inş. pıtpıtları ben de duyamadım haftaya gel dedi bakalım inş.duyarz pıtpıtları

canım bulantıların ne zaman başladı benim henüz şiddetli değil ama sabah bulanıyo öğleye kadar daha sonra geçiyo daha çok bulanır mı yoksa şu an erken mi bulantılar için

canım seninle aynıyız benim de 3,5 yaşında oğlum var ve 2 düşük biri 4 diğeri 11 haftalıkken yaptım ve sonucunda pıhtılaşma çıktı oysa oğlumda ilaçsız sorunsuz du herşey. sonra düşükler oldu inan ben de diyorum allahım oğlumun kardeşi sağlıklıca olsun bidaha da çocuk olur olmaz çok ta farketmez inşallah çocuklarımız kardeşsiz kalmaz canım. bence sen 2li tarama için doktorun dediğinden 1 hafta önce git ki sağlıklı sonuç çıksn

hildan bize doktor 4 hafta sonra gel dedi ense kalınlığı için ama bana süre çok uzun geldi ve 2 hafta sonraya farklı bir doktora daha randevu aldım sen kaç haftada bir muayeneye gideceksin ve doktor senden koagülasyon (pt) testi mi istedi canım.

benimde oğlum kardeş için ölüyor yoksa kolay kolay cesaret edemezdim 3 düşükten sonra
Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş zaten bende bu ay saldım hiç umurumda değil.
13+5 çok geç canım ortalama 12+ larda yapılıyor bence sor doktoruna
kahve pıhtıyı arttırıyor allah korusun :18::18:

canım bulantıların ne zaman başladı benim henüz şiddetli değil ama sabah bulanıyo öğleye kadar daha sonra geçiyo daha çok bulanır mı yoksa şu an erken mi bulantılar için

hildancım çok sevindim canım. kesenin görünmesi iyi bişey. kalp atışlarının olması da çok iyi. inşallah sonuna kadar iyi olur herşey.

Benim de 3 yasında kizim var ve onda hiç problem olmamıştı..Pazartesi'ye kadar nasıl bekleyeceğim bakalim

sonuçlar hakkında yorum yapamam ancak bir tüp ile bu testler yapılabilir. çünkü ben iki defa yaptırdım. ikisinde de tek tüp alındı ve aynı sonuçlar çıktı. muhtemelen sende mutasyon ile ilgili bir sıkıntı yok gibi görünüyor. tabi en doğru yorumu dr. lar yapar.

kızlar malum bu hafta ankarada dr. a gittim. sinan beye. bana 3 adet göreceksin ardından bana geleceksin kan tahlillerini yaptıracağız. ondan sonraki 3 ay içinde tedaviye başlayacağız ve 6 ayın sonunda hamile kalabilirsin dedi. yani toplamda 8-9 ay hamile kalmayacaksın dedi. nasıl sabredeceğim bilemiyorum. bir de benim pıhtılaşma testlerimi yeniletmişti. daha önce gazide yaptırmıştım. çıkan sonuçlar aynı olmakla beraber gazide faktör v leiden genim heterezigottu. burada hem heterezigot hem de homozigot yazmışlar. ben de anlamadım ne olduğunu. hoca tabi anlattı ne olduğunu orada bakılmayan bir gen varmış r2 diye muhtemelen o da heterezigot olduğundan bu şekilde bir sonuç görüldüğünü benim pıhtılaşmamın çok ileri düzeyde olduğunu ifade etti. şanslısın yaşın genç dedi daha öncesinde bacağıma pıhtı attığını söylediğimde. bunun ilerleyen yaşlarda beyne atabileceğini sadece düşük ve bebek için düşünmekten ziyade ileriki yaşlar için de önemli bir risk taşıdığımı söyledi. ben de zaten pıhtılaşmamın ileri düzeyde oluşunu o kadar coraspin iğne kullanıpta herhangi bir şekilde kanımın sulandığını gözlemlemediğimde düşünüyodum zaten. ne bileyim kan aldırıyorum öyle kanım hala koyu geliyodu bana. belki hüsnü kuruntu ama. şimdi dr. da söyleyince kafamdaki soru işaretleri de aydınlandı. ancak şöyle bir durum var. dr. geçen gidişimde coraspin ve clexane 0,2 başla demişti. ben muayene esnasında sormayı unuttum madem 6 ay hamile kalmayacağaım bu ilaçları kullanacakmıyım diye. sonrasında güç bela yanına gittim sorduğumda hamile değilsin iğneyi bırak, coraspini de gün aşırı kullan dedi. anlamadımki. bir dediği bir dediğini tutmuyor. haklı yoğun beni hatırlayacak değil ama. bu gidişim için de 3 hafta sonra gel tahlillerine baktıracağız en az 3 ay tedavi gördükten sonra hamile kalacaksın dedi. şimdi 3 adet gör o zaman kan tahlillerine baktıracağız sonraki 3 ay tedavi den sonra hamile kalacaksın dedi. yani 6-7 aya çıktı. kızlar problem bende mi bi akıl verin.

Tatlim bends eski sayilirim seni taniyorum oglum suan 11 aylik oldu ben 31 haftada birakmistim aspirini bence erken degil cunku etkisi cok fazlaymis

canım ne güzel oğlun kocaman olmuş maşallah...Allah güzel günlerini göstersin size inşallah.artık ne kadar pimpirikli olmuşsam aspirini bırakacaksın deyince dr tüylerim diken diken oldu.hakkımızda hayırlısı.yapacak birşey yok.sağol canım

27 eylül-29 eylül benimkisi, ben bugün 2. reglmi olmaya başladm sanırım, belirtisiz ağrısız bir adet gibi bu ay. her neyse işte korunmayı bırakıcam bu ay. sen bıraktın mı

aynı gün adet olmuşuz canım. ben de 2.reglimi oldum. ben bir sonraki adetle bırakcam korunmayı canım.

canlarım ben geldim

oğlum küvezden çıktı evimizde çok şükür. netim yoktu. hastaneye giderken yazdım size ama gitmemiş mesajım . şöyle bir geçmiş yapayım dedim ve farkettim ki yazım gelmemiş. merakta bıraktığım için özür dilerim. merak eden,dua eden bu sürede derdimi dinleyen herkese çoooooookkkkkkkk teşekkürler. netim var artık daha ayrıntılıda yazıcam. bu süreçte bana kalan bir panik atak var. her dk acaba nefesi nasıl diye kontrol ediyorum oğlumu. sonunda kamera aldılar bana gidip gelip rahatsız etme çocuğu diye... sanırım bugünlerde geçecek. zor olanları geride kaldı ya çok şükür...

cemocan ve burcu doğum yapmış gözümüz aydın kızlar...
yeni bebiş haberleri var sanırım... onun içinde çok mutlu oldum

çok dağıldım şimdilik bu kadar olsun. özledim hepinizi... görüşmek üzere...

gözünaydın canım inşallah devamıda güzel gelir bende 200 lük progestan kullanıyodum günde 2 kez

kahvenin pıhtıyı artırdığını bilmiyorudum canım. iyi oldu söylediğin sağol

canım benim bulantılarım 6 haftalıkken başladı. ilk önce sadece sabahları oluyordu sonra arttı. iki gündür biraz rahatım.yine sabah kesin çıkartıyorum ama gün içinde olmuyor sadece bulanıyor ama kusmuyorum.

canım benim bulantılarım 6 haftalıkken başladı. sabah kesin çıkartıyordum sadece önceleri. ama sonradan arttı. iki gündür iyiym ama. sabahları çıkartıyorum gün içinde midem bulanıyor ama çıkarmıyorum

çok şükür canım maaşallah hepimiz çok merak ettik Allahım beterinden esirgesin bir dahada yaşatmasın
sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah
kahvenin pıhtıyı artırdığını bilmiyorudum canım. iyi oldu söylediğin sağol

:13::13: ben içmemeye özen gösteriyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…