Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok sevindim bebeğinin yanında olmasınao nasıl oğluşun varmı gaz krizleriniz bizim gibi:18 korkular malesef bende de var bebeği odasında bırakamıyorum yalnız başına her dk yanındayım geceleri sürekli nefesini dinliyorum herkes benle dalga geçer oldu artık zombi gibi dolaşıyosun uyu artık diye sanırım yaşadıklarımızdan daha bi hassasız inşallah zamanla bu hassas dönemlerde geçecek yeterki sağlıklı olsunlar

meltemcim çok sewindim iyi olmanıza çok merak etmiştik senii

canım çok sevindim.bebeğinle güzel sağlıklı ömürler dilerim...

Sevinçten ağlatın beni inan çok ama çok mutlu oldum iyi olduğunuza kendine çok iyi bak bizler için dua etmeye devam et olurmu öpüyorum minik bebeğini

kızlaar gebelik takvimimi de oluşturdum inş uzun uzun haftalar ve sonucunda da sağlıklıca doğum yaparım. takvimi oluştururken biraz çekindim ya kötü bişey olursa diye sonra da amaan dedim herşey allahtann

ilk başta korka korka yapmıştım ben de ama şimdi bak çok şükür 15 haftanın içindeyiz...inşallah bir sorun çıkmaz canım...

arkadaşlar merhaba benim ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonra tahliller yaptırdık ve mtrf677 heterozigot çıktı şimdi 6 haftalık hamileyim dr innohep 0.3 iğne verdi bide ecoprin aspirin verdi ben aspirini içip içmemekte çok kararsızım 2gün öncede kahverengi bi leke geldi dr a gittim bebekte bi sorun yok dedi sadece iğneyi mi yapsam diorum çok kararsızım

meltemcim çok merak ettik seni gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın mutluluğunuz daim olsun

canım çok geçmiş olsun. 'oğluma dua edin duaya çok ihtiyacım var' diye attığın mesajı okuyunca çok içten dua etmiştim ağlayarak. şimdi bebişinn iyi olmasına çooook sevindim. Rabbim bebişinin acısını göstermesin...

meltemcim hoşgeldiniz.çok sevindim canım benim Allaha binlerce şükür hep aklımda duamdaydın.öpüyorum çok sizi...

canım evde net yok iş yerinde yazıyorum o nedenle mesajına biraz geç cevap verebiliyorum. biz doktora hiç kesenin boyutunu sormadık kalp atışlarına bakalım deyince hiç aklımıza gelmedi heyecandan, ilk gittiğimizde de kese varmı yok mu diye talaştan sormadık eşim çıktıktan sonra kese kaç milim dedi ben de sormadık doktorda söylemedi zaten dedim. canım sen de telaş yapma duyarsın inşallah. bazen geç duyulabiliyor diye biliyorum...

canım çok sevindim senin adına. oğlunun yanında olması seninle olması çok güzel. tadını çıkar. endişelenmemeye çalış artık yanında ve sağlıklı. bundan daha güzel bir mutluluk olamaz.

gözünaydın canım inşallah devamıda güzel gelir bende 200 lük progestan kullanıyodum günde 2 kez

teşekkür ederim canım umarım herzaman güzel haberlerle gelirim bakalım progestana dün başladım bu sabah ta atmam lazım ama bulantım var ne yapcam bilmiyom en iyisi biraz daha bekleyip ilacı atayım canım bizi yalnız bırakma daha yolun çok başındaym tecrübelerine ihtiyacım var

canım rahatsız ediyorum seni ama bir sorum olacak sana. kesenin boyu kaç mm idi. biz daha kalp atışı duyamadık da tedirginim biraz

canım endişe etme kalp atışı geç duyulabiliyor ben de henüz sesli olarak duymadım sadece olduğunu söyledi doktorum. mesela ben geçen hafta gittiğimde kese bile yok yani görünmedi tam 1 hafta sonra doktorum direk kalp atışı olduğunu söyledi ben de daha keseyi bile görmemiştim ya aklım kesedeydi soruyorum salaklar gibi diyorum ki hocam kese var mı hiiç takmadı beni doktor. eşim dedi yav kalp atışı varmış sen keseyi soruyon dedi ne biliyim heyecandan ne yaptğımı. bana da kesenin boyutu hakknda bi bilgi vermedi doktor ben de sormadım o nyüzden tam gittiğin gün üzerinden 1 hafta geçse belli olur pıtpıtlar ben de haftaya duyarım inş.

canım hayırlı olsun doktorun aspirini iç diyosa içeceksin tabikide biz burdaki pıtılı kızların hepsi içiyoruz aspirini o leke normal olabilir belki aspirinden değildir ben de de bu ara sarı renkte akıntılarm oluyo normaldir herhalde diyorum enfeksiyon da olabilir test yaptm ama sonucunu almadım henüz sen devam et ilaca bi daha olursa doktoruna gidersin

canım kalp atışlarını duyamadığımız için haftaya gel dedi yani çarçamba 1 haftam oluyo giderim o gün. ya da biraz daha mı beklesem diyorum çünkü duyulmazsa kalp atışı stres yaparım neyse artık bakarız. gittiğimde ne zaman gel derse onu paylaşırım. bi de test istedi benden hem enfeksiyon hem hepatit ondan sonra pt veprogesteron daha başka da vardı hatırlamıyom sonuçlar çıkmıştr dün iş çıkışı yorgundum gidip almadım

Merhabalar arkadaşım. Benim de mthfr677 heterozigottu. Doktorlar hep farklı şeyler söyledi. Bir üniversitenin dekanı prof bana hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi ardından bir başka doktor da aynı şeyleri söyledi ama içinin rahat etmesini istiyorsan aspirin kullanabilirsin demişti. Ben de 22. haftaya kadar sadece aspirin kullandım. Sonrasında tayinimiz başka yere çıktı. memleketim Ankara oradaki doktorlar bana aspirini bırak iğne ile devam edelim dedi. Ben de 22. haftadan bu yana cleksan0.4 iğne vuruluyorum. Çok şükür şu an 37. haftaya girdim. Bundan sonra da inşallah problem çıkmaz. Bu arada benim ilk çocukta hiç problem çıkmamıştı. Doğumumu herhangi bir tedavi olmadan gerçekleştirmiştim. 2. gebeliğimde bu problem çıktı. 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Benim de bu 3. gebeliğimde aspirin kullanırken kanamam olmuştu doktorumu aradığımda aspirini içme dedi kanama kesilince tekrar devam etmiştim aspirine.

teşekkür ederim canım. ben dayanamadım bugün başka bir dr dan randevu aldım. inşallah içimi rahatlatır...

senin dr un kimdi haildancım. ben bugün başka bir dr dan randevu aldım. ultrason cihazından kaynaklanabilir gibi geldi. içim rahat etsin diye. ilk gebeliğimi de tam bu haftada kaybetmiştim çok korkuyorum...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…