Merhabalar arkadaşım. Benim de mthfr677 heterozigottu. Doktorlar hep farklı şeyler söyledi. Bir üniversitenin dekanı prof bana hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi ardından bir başka doktor da aynı şeyleri söyledi ama içinin rahat etmesini istiyorsan aspirin kullanabilirsin demişti. Ben de 22. haftaya kadar sadece aspirin kullandım. Sonrasında tayinimiz başka yere çıktı. memleketim Ankara oradaki doktorlar bana aspirini bırak iğne ile devam edelim dedi. Ben de 22. haftadan bu yana cleksan0.4 iğne vuruluyorum. Çok şükür şu an 37. haftaya girdim. Bundan sonra da inşallah problem çıkmaz. Bu arada benim ilk çocukta hiç problem çıkmamıştı. Doğumumu herhangi bir tedavi olmadan gerçekleştirmiştim. 2. gebeliğimde bu problem çıktı. 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Benim de bu 3. gebeliğimde aspirin kullanırken kanamam olmuştu doktorumu aradığımda aspirini içme dedi kanama kesilince tekrar devam etmiştim aspirine.
ya herseyde benı mı bulur ?demeden edemıyorum kızlar claxen kullanıp ıdrar yollarında enfeksiyon, idrarında kan görülen var mı ?sinirlerim bozuldu o kadar sıkıntılı bır hamılelık yasıyorum ki bebegin basında kist cıktı onun şokunu atlattık sımdıde sımdıde idrarda kan görüldü doktor SULCİD VERDİ İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İCİN AMA kullanma talimatında kan sulandırıcı ılaclarla kullanımında kanama artırabılır yazıyor...doktoruda sonradan bulup sormak da ımkansız pazartesine kaldı...aranızda sulcidle claxeni kullanan var mı?
canlarım ben geldim
oğlum küvezden çıktı evimizde çok şükür. netim yoktu. hastaneye giderken yazdım size ama gitmemiş mesajım . şöyle bir geçmiş yapayım dedim ve farkettim ki yazım gelmemiş. merakta bıraktığım için özür dilerim. merak eden,dua eden bu sürede derdimi dinleyen herkese çoooooookkkkkkkk teşekkürler. netim var artık daha ayrıntılıda yazıcam. bu süreçte bana kalan bir panik atak var. her dk acaba nefesi nasıl diye kontrol ediyorum oğlumu. sonunda kamera aldılar bana gidip gelip rahatsız etme çocuğu diye... sanırım bugünlerde geçecek. zor olanları geride kaldı ya çok şükür...
cemocan ve burcu doğum yapmış gözümüz aydın kızlar...
yeni bebiş haberleri var sanırım... onun içinde çok mutlu oldum
çok dağıldım şimdilik bu kadar olsun. özledim hepinizi... görüşmek üzere...
senin dr un kimdi haildancım. ben bugün başka bir dr dan randevu aldım. ultrason cihazından kaynaklanabilir gibi geldi. içim rahat etsin diye. ilk gebeliğimi de tam bu haftada kaybetmiştim çok korkuyorum...:26:
of kızlar iki gündür iyiydim bugün yine mide felaket. çıkartıp duruyorum. ağzımın içi zehir gibi
hildan çok sevindim canım..tebrik ederim..inşallah sağlıkla doğum yaptığın günlerde gelir..ben kendi sorunumu unuttum bile kızım sarılık oldu hastenede yatıyoruz 2 gündür..fototerapi alıyor inşallah yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı çok güzel maşallah..darısı sizlerin başına..hemoroid için doktor bana kesinlikle cerrahlıksın dedi..ameliyat şartmış..ama şuanda en önemli şeyim melek duru onun iyi olması..
canım ne zaman için aldın randevunu bugün mü gitcen hadi güzel haberlerle gell
canım birazdn eşim gelcek götürecek beni dua edin nolurrrr
çok şükür canım maaşallahhepimiz çok merak ettik Allahım beterinden esirgesin bir dahada yaşatmasın
sağlıkla sıhhatle büyütürsün inşallah
:13::13: ben içmemeye özen gösteriyorum canım
canım benim çok sevindim bebeğinin yanında olmasınao nasıl oğluşun varmı gaz krizleriniz bizim gibi:18 korkular malesef bende de var bebeği odasında bırakamıyorum yalnız başına her dk yanındayım geceleri sürekli nefesini dinliyorum herkes benle dalga geçer oldu artık zombi gibi dolaşıyosun uyu artık diye sanırım yaşadıklarımızdan daha bi hassasız inşallah zamanla bu hassas dönemlerde geçecek yeterki sağlıklı olsunlar
meltemcim çok sewindim iyi olmanıza çok merak etmiştik senii
canım çok sevindim.bebeğinle güzel sağlıklı ömürler dilerim...
Sevinçten ağlatın beni inan çok ama çok mutlu oldum iyi olduğunuza kendine çok iyi bak bizler için dua etmeye devam et olurmu öpüyorum minik bebeğini
meltemcim çok merak ettik seni gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın mutluluğunuz daim olsun
canım çok geçmiş olsun. 'oğluma dua edin duaya çok ihtiyacım var' diye attığın mesajı okuyunca çok içten dua etmiştim ağlayarak. şimdi bebişinn iyi olmasına çooook sevindim. Rabbim bebişinin acısını göstermesin...
meltemcim hoşgeldiniz.çok sevindim canım benim Allaha binlerce şükür hep aklımda duamdaydın.öpüyorum çok sizi...
canım çok sevindim senin adına. oğlunun yanında olması seninle olması çok güzel. tadını çıkar. endişelenmemeye çalış artık yanında ve sağlıklı. bundan daha güzel bir mutluluk olamaz.
çok şükür. nihayet. gözün aydın bebeğin çıkmış. valla burda hepimiz meraktan helak olduk. rabbim korumuş oğlunu.
nefes alıyormu diye tedirgin olman çok normal. problemsiz bir gebelik yaşayanlarda dahi bu oluyor. sen merak etme daha neler nelerle karşılaşacaksın, rabbim koruyor onları hiç merak etme. Allaha emanetler. her dakka yanında olamıyorsun, başlarına neler neler geliyor ama inan o koruyor bebekleri. biraz rahat olmaya çalış. çok sevindim senden haber alınca. çok konuşmadık seninle ama takip ettim seni...
canım birazdn eşim gelcek götürecek beni dua edin nolurrrr
kızlaar ben daha önce günde 1 defa 100 lük progestan alıyodum kendi doktorum bunu günde 2 defa ve 200 grmlık verdi bu sabah içtim yarımsaat sonra bir baş dönmesi tuttu ki sormayın 1 saat surdü kafamı kaldıramadım acaba diyorum bu progestanın yan etkileri var mı ya da ben başka nedenle mi öyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?