Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok ağır gelmiş bence 2 defa 200 mg yani günde 400 mg eder progestanın 100 lüğünü kullanınca bile bana böyle yan etki yapıyor

canım kullanmaktan başka çarem yok 100 lük günde 1 defa gece alırken pek bişey hissetmiyodum ama bugün 200 lük ten alınca çok fena oldum neyse haftasonu evdeyim içeyim balkalım olmadı uzanırm işyerinde bugün zorlandım fazla yan etki yapmaya devam etse doktorumla konuşurum bu durumu

canım nasılsın kendine geldin mi biraz zaman herşeyin ilacıdır senin için bu 7-8 ay da geçer hem vücudun da toparlanr tedavini de görürsün ve hamile kalır sağlıklıca devam ettirir ve kucağına alırsın inş.

canım benim çok sağol ALLAH razı olsun ve ettiğin dualar kabul olsun inşaallah..olişinide kokla benim için
bende progestanı içince sarhoş gibi oluyordum canım ama mecburen içeceksin...yan etkiler başladığında pek yerimden kalkamıyordum ben,sende dikkat et canım..
canım birazdn eşim gelcek götürecek beni dua edin nolurrrr

inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin canım..

canım kendime gelmeye çalışıyorum. biraz bana işlerim hep sarpa sarmış gibi geldiğinden mutsuzluk hali yoğun. dediğin gibi zaman herşeyin ilacı umarım zamanla herşey yoluna girer. inşalah allahım bundan sonrasında sağlıklı hamilelik ve bebişnasip eder. senin de hamile olmana çok sevindim. bu ara forum hamilelerle dolmuş çok sevindim. allah herkesin gönlüne göre istediğini versin inş.

aynen öyle canım progestan çok fazla baş dönmesi yapıyo. bende de öyle olmuştu. resmen kafamı boynumun üstünde taşıyamıyordum. yatarken almanda fayda var. olmazsa birini akşam eve gelince birini de yatarken al. tabi dr.a da danış.

arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım

arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım

canım allah yardımcın olsun. aynı şeyi ben yeni atlattığım için seni çok iyi anlıyorumj. ama acele etme. bekle. inşallah kalp atışı olur. ama bu süreç çok yıpratıcı geçiyor. çok dik durman lazım. ben her dr.a gidişimde büyük bir stresle gidiyodum. çıkarkende iyi şeyler duyamadığımda ağlıyodum. en az hasarla atlatmaya çalış. inan ben çok yıprandım onun için söylüyorum. ama geçiyo. umarım bu sağlıklıdır. değilse de rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebiş versin inş.

canım çok geçmiş olsun hem sana hem de kızına. umarım kısa zamanda ikiniz de iyileşirsiniz.

slvy canım şu an ne diyeceğimi bilemiyorum yaşadıklarımızı teselli edecek sözler bulamıyorum çünkü. hiç ama hiç umudunu yitirme kendini hiç yıpratma, üzme. bak burda bizim gibi olup da şu an bebeği olan birçok arkadaşımız var. Bu da bizim imtihanımız Rabbim kolaylıklar nasip etsin.

canım şu an ne durumda olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki RABBİM yanında ve yardımcın olsun...zor biliyorum ama hakkımızda ne hayırlı ise o olsun sabret bundada vardır bir hayır..inşallah bundan sonrası güzel olur...

canım allah bebeğini analı babalı büyütsün. göğüslerin için tahin varya onun üzerinde bekleyince biriken yağ varya ondan sürebilirsin iyi geliyor. birde ayva çekirdeklerini yarım kahve fincenı suda beklet bir gün ertesi günü krem gibi oluyor. onuda sürebilirsin. zor göğüs acısı bende kızım erken doğdu için 4 gün sütüm gelmedi ve yara olmuştu. dikkat et enfeksiyon kaptırma geçmiş olsun

bende yaşadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum ne desem boş onuda biliyorum Rabbim beterinden esirgesin bunu unutturacak başka bir acı yaşatmasın amin...

bende kullandım 200 mg ilk zamanlar biraz zor oluyor baş dönmesi falan yapıyor ama zamanla bünye alışıyor

allah yardımcın olsun zor bi durum ama hemen ümitsiz olma belki geç döllenmedir

canım bende göğüs çatlağından çok korkuyordum onun için araştırmıştım ilk zamanlar her emzirmeden önce kendi sütümü sürüyordum allaha şükür benim yara olmadı ama ben garmastan diye bi krem almıştım yara olursa diye kullananlar genelde memnundu dene istersen

canım sagol iyiyim sükür.sen de olmasan beni merak eden yok ya :-((canın kırmızı gelmedi bugün yedi gün oldu korkuyorum tekar test yapmaya.pazartesiye kadar tutacam kendiml.zaten evime pazr gİdicem dua et emi bana hakkımda en hayırllısı neyse sonuç o olsun..öpüyorum seni.su an ezan okunuyor insallah Rabbim bana da sanada,01as,lusnicaya,senaya daha unuttuüum kim varsa evlat hasreti çeken herkese ezanlarımızın gürmetine sağlıkla sağlıklıca sağ salim hayırkı ve sağlıklı evlatlar nasio eder hakkımızda hayırlı olan zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…