canım çok ağır gelmiş bence 2 defa 200 mg yani günde 400 mg eder progestanın 100 lüğünü kullanınca bile bana böyle yan etki yapıyor
canım benim çok sağol ALLAH razı olsun ve ettiğin dualar kabul olsun inşaallah..olişinide kokla benim içincanlarım hepinize teşekkür ederim. dualarınızla bebeğim yanımda inanıyorum.söylemek nasip olmadı ama doğumda hepinize dua ettim. adı aklıma gelenlere ismen tek tek saydım. allahım herkese hayırla,sağlıkla nasip etsin...
sağol sevinçcim... allah kimseye yaşatmasın...
canım 1 aylık oldu ama bize göre 10 günlük daha. gaz sancılarımız olmaz mı. kriz halinde elim ayağıma dolaşıyor. gece uykusuzluğu bende de var takıntı halinde beşik yanımda gözüm beşikte yatıyorum.maksimum yarım saat dalıyorum uyanıp kontrol ediyorum şeklinde . bakalım ne kadar dayanıcak vücut ... yada ne zaman geçecek :) benim birde göğüs uçlarım yara allah kimseye yaşatmasın acayip bir acı var. bir yanım emzirmek istiyor. br yanım acıdan korkuyor. ne yapsam geçmedi... aman dikkat edin taze anneler...
canım darısı sana olsun adınla dua ettim. ne yalan söyleyeyim ilk aklıma gelen isimdin... allahım kabul etsin...
sağol canım darısı hepimize olsun...
doğaycım sağol canım... dualarımdasınız...
sağol canım senin ne zaman doğum belli mi
allah razı olsun ne diliyorsan onu versin sana güzelim... tek ihtiyacım olan şey dua ydı çok zordu çok...
teşekkür ederim canım.
geçicek inşallah endişelerimde şenaycım ya. zaten bi paniktim bide yaşananlarla daha da beter oldum...
sağol canım. haklısın gerçekten allahım melekleriyle koruyor. neler gördüm hastanede.. 27 haftalık doğup turp gibi taburcu olan. doğar doğmaz kalp ameliyatı olan minicik canlar... ama allahım çok büyük gerçekten.
bende progestanı içince sarhoş gibi oluyordum canım ama mecburen içeceksin...yan etkiler başladığında pek yerimden kalkamıyordum ben,sende dikkat et canım..kızlaar ben daha önce günde 1 defa 100 lük progestan alıyodum kendi doktorum bunu günde 2 defa ve 200 grmlık verdi bu sabah içtim yarımsaat sonra bir baş dönmesi tuttu ki sormayın 1 saat surdü kafamı kaldıramadım acaba diyorum bu progestanın yan etkileri var mı ya da ben başka nedenle mi öyle oldum
canım birazdn eşim gelcek götürecek beni dua edin nolurrrr
canım nasılsın kendine geldin mi biraz zaman herşeyin ilacıdır senin için bu 7-8 ay da geçer hem vücudun da toparlanr tedavini de görürsün ve hamile kalır sağlıklıca devam ettirir ve kucağına alırsın inş.
kızlaar ben daha önce günde 1 defa 100 lük progestan alıyodum kendi doktorum bunu günde 2 defa ve 200 grmlık verdi bu sabah içtim yarımsaat sonra bir baş dönmesi tuttu ki sormayın 1 saat surdü kafamı kaldıramadım acaba diyorum bu progestanın yan etkileri var mı ya da ben başka nedenle mi öyle oldum
arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım
hildan çok sevindim canım..tebrik ederim..inşallah sağlıkla doğum yaptığın günlerde gelir..ben kendi sorunumu unuttum bile kızım sarılık oldu hastenede yatıyoruz 2 gündür..fototerapi alıyor inşallah yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı çok güzel maşallah..darısı sizlerin başına..hemoroid için doktor bana kesinlikle cerrahlıksın dedi..ameliyat şartmış..ama şuanda en önemli şeyim melek duru onun iyi olması..
arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım
canım 1 aylık oldu ama bize göre 10 günlük daha. gaz sancılarımız olmaz mı. kriz halinde elim ayağıma dolaşıyor. gece uykusuzluğu bende de var takıntı halinde beşik yanımda gözüm beşikte yatıyorum.maksimum yarım saat dalıyorum uyanıp kontrol ediyorum şeklinde . bakalım ne kadar dayanıcak vücut ... yada ne zaman geçecek :) benim birde göğüs uçlarım yara allah kimseye yaşatmasın acayip bir acı var. bir yanım emzirmek istiyor. br yanım acıdan korkuyor. ne yapsam geçmedi... aman dikkat edin taze anneler....
canım kullanmaktan başka çarem yok 100 lük günde 1 defa gece alırken pek bişey hissetmiyodum ama bugün 200 lük ten alınca çok fena oldum neyse haftasonu evdeyim içeyim balkalım olmadı uzanırm işyerinde bugün zorlandım fazla yan etki yapmaya devam etse doktorumla konuşurum bu durumu
canlarım hepinize teşekkür ederim. dualarınızla bebeğim yanımda inanıyorum.söylemek nasip olmadı ama doğumda hepinize dua ettim. adı aklıma gelenlere ismen tek tek saydım. allahım herkese hayırla,sağlıkla nasip etsin...
sağol sevinçcim... allah kimseye yaşatmasın...
canım 1 aylık oldu ama bize göre 10 günlük daha. gaz sancılarımız olmaz mı. kriz halinde elim ayağıma dolaşıyor. gece uykusuzluğu bende de var takıntı halinde beşik yanımda gözüm beşikte yatıyorum.maksimum yarım saat dalıyorum uyanıp kontrol ediyorum şeklinde . bakalım ne kadar dayanıcak vücut ... yada ne zaman geçecek :) benim birde göğüs uçlarım yara allah kimseye yaşatmasın acayip bir acı var. bir yanım emzirmek istiyor. br yanım acıdan korkuyor. ne yapsam geçmedi... aman dikkat edin taze anneler...
canım darısı sana olsun adınla dua ettim. ne yalan söyleyeyim ilk aklıma gelen isimdin... allahım kabul etsin...
sağol canım darısı hepimize olsun...
doğaycım sağol canım... dualarımdasınız...
sağol canım senin ne zaman doğum belli mi
allah razı olsun ne diliyorsan onu versin sana güzelim... tek ihtiyacım olan şey dua ydı çok zordu çok...
teşekkür ederim canım.
geçicek inşallah endişelerimde şenaycım ya. zaten bi paniktim bide yaşananlarla daha da beter oldum...
sağol canım. haklısın gerçekten allahım melekleriyle koruyor. neler gördüm hastanede.. 27 haftalık doğup turp gibi taburcu olan. doğar doğmaz kalp ameliyatı olan minicik canlar... ama allahım çok büyük gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?