canım sagol iyiyim sükür.sen de olmasan beni merak eden yok ya :-((canın kırmızı gelmedi bugün yedi gün oldu korkuyorum tekar test yapmaya.pazartesiye kadar tutacam kendiml.zaten evime pazr gİdicem dua et emi bana hakkımda en hayırllısı neyse sonuç o olsun..öpüyorum seni.su an ezan okunuyor insallah Rabbim bana da sanada,01as,lusnicaya,senaya daha unuttuüum kim varsa evlat hasreti çeken herkese ezanlarımızın gürmetine sağlıkla sağlıklıca sağ salim hayırkı ve sağlıklı evlatlar nasio eder hakkımızda hayırlı olan zamanda...
kızlaar ben daha önce günde 1 defa 100 lük progestan alıyodum kendi doktorum bunu günde 2 defa ve 200 grmlık verdi bu sabah içtim yarımsaat sonra bir baş dönmesi tuttu ki sormayın 1 saat surdü kafamı kaldıramadım acaba diyorum bu progestanın yan etkileri var mı ya da ben başka nedenle mi öyle oldumBende de çok kötü olmuştu artı bulantıda çok kötüydü..doktor vajinal yoldan almamı söledi ben de öle yaptım işe yaradı canım...
çok geçmiş olsun canım sağsalim doğumunu yaparsın inşallah bendede ilk çocukta bir problem yoktu 2. yi düşünürken 3 defa düşük yaptım ve yeni öğrendik bendede 677 ve 1298 heterezigot var protein s düşük
hakkımızda hayırlısı
tekrar kontrole çağırdımı dr canım. üzülme diyeceğim ama çok zor biliyorum. sabret inşallah kontrole gittiğinde bebeişini görürsün.
canım sagol iyiyim sükür.sen de olmasan beni merak eden yok ya :-((canın kırmızı gelmedi bugün yedi gün oldu korkuyorum tekar test yapmaya.pazartesiye kadar tutacam kendiml.zaten evime pazr gİdicem dua et emi bana hakkımda en hayırllısı neyse sonuç o olsun..öpüyorum seni.su an ezan okunuyor insallah Rabbim bana da sanada,01as,lusnicaya,senaya daha unuttuüum kim varsa evlat hasreti çeken herkese ezanlarımızın gürmetine sağlıkla sağlıklıca sağ salim hayırkı ve sağlıklı evlatlar nasio eder hakkımızda hayırlı olan zamanda...
canım hayırlı olsun doktorun aspirini iç diyosa içeceksin tabikide biz burdaki pıtılı kızların hepsi içiyoruz aspirini o leke normal olabilir belki aspirinden değildir ben de de bu ara sarı renkte akıntılarm oluyo normaldir herhalde diyorum enfeksiyon da olabilir test yaptm ama sonucunu almadım henüz sen devam et ilaca bi daha olursa doktoruna gidersin
Merhabalar arkadaşım. Benim de mthfr677 heterozigottu. Doktorlar hep farklı şeyler söyledi. Bir üniversitenin dekanı prof bana hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi ardından bir başka doktor da aynı şeyleri söyledi ama içinin rahat etmesini istiyorsan aspirin kullanabilirsin demişti. Ben de 22. haftaya kadar sadece aspirin kullandım. Sonrasında tayinimiz başka yere çıktı. memleketim Ankara oradaki doktorlar bana aspirini bırak iğne ile devam edelim dedi. Ben de 22. haftadan bu yana cleksan0.4 iğne vuruluyorum. Çok şükür şu an 37. haftaya girdim. Bundan sonra da inşallah problem çıkmaz. Bu arada benim ilk çocukta hiç problem çıkmamıştı. Doğumumu herhangi bir tedavi olmadan gerçekleştirmiştim. 2. gebeliğimde bu problem çıktı. 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Benim de bu 3. gebeliğimde aspirin kullanırken kanamam olmuştu doktorumu aradığımda aspirini içme dedi kanama kesilince tekrar devam etmiştim aspirine.
çok saol allah razı olsun bu konu hakkında hıç bı bılgım yok dr bılgı vermedı sadece bır daha gebe kalırsan hergun 9 ay boyunca ıgne olacaksın dedı hepsı o pekı bunun bı testı flan yok mu kan pıhtılaşması olup olmadıgını hangı testler sonucu anlayabılırız yardımcı olr musun bna ınan hıç bı bılgım yok ve cok psıkoljım bozuldu artık hanhı dr ınanacagımı saırdım hepsı farklı sey söyluyo siz hangı sehırde oturuyosunuz bn eskişehirdeyımcanım ultrasonla bakılınca sende kan pıhtılasması old.anlasılmaz.doktoe ya kendi tecrübelerinden öyle demistir ya da plesanta da centiklenmeler yani tıkanıklıklar vardır ondan ,öyle demıstır.gecmıs olsun...
arkadaşlar merhaba 4 defa tüp bebek denemesinden sonra 5. ye hazırlanırken benden ilk kez istenen genetik testimin sonucu bu böyle hasta varmı aranızda ne yapmam gerekir nedir bu hastalık ??
faktör v : HOMOZİGOT
MTFHR:C677T HETEROZİGOT
MTFHR A1298C : HETEROZİGOT
(not : erkek faktörlü kısırlıktı sperm de hareket morfoloji sıfır olduğu için embriyomuzda oluşmamaya başlamıştı yani bebek konmuyorduki düşsün )
canım benim genetk bölümüne gidip yaptırıyorsun genlerime kromozomlarıma baktırıcam falan diyorsun yada kadın doğum uzmanına dersin o istek kağıdı versin genetik bölümüne git yaptır derimmrb cnm bn de senınle aynı sorunu yasıyorum ama dr sadece ultrosyonla bakıp göbekten sende kan pıhtılaşması var dedı test flan yapmadı bu testın adı ne kan pıhtılaşması var mı yok mu onu ögrenmek ıstyorum yardım et lutfen bugun dr gıdıcem yapmasını söylucem böyle bı test varsa eger
canım benim genetk bölümüne gidip yaptırıyorsun genlerime kromozomlarıma baktırıcam falan diyorsun yada kadın doğum uzmanına dersin o istek kağıdı versin genetik bölümüne git yaptır derim[/QUOTE ALLAH SENDEN BIR DEGIL BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN INAN O KADAR KAFAM KARIŞIK AZ ONCE BI ARKADASA DAHA SORDUM FORUMDA ODA ULTROSYONLA ANLAŞILMAZ DEDI NASIL BU TANIYI KOYDU DR ANLMADIM BNDE BNM BU 2 INCI GEBELIGIM YENI DÜŞÜK YASADIM ESKİŞEHİRDE OTURUYORUM VE ACIBADEME GIDYORUM ÖZELDE BU TEST LER PAHALI MIDIR BNM DÜŞÜKLERIM IKISIDE ADET YOLUYLA ATILDI BU 2INCIDE FARKINDA BILE OLMADIM ADET OLYORUM SANDIM ÇOK TSKLER BASINI ŞİŞİRDIM SABAH SABHAH KSRA BAKMA CNM
çok saol allah razı olsun bu konu hakkında hıç bı bılgım yok dr bılgı vermedı sadece bır daha gebe kalırsan hergun 9 ay boyunca ıgne olacaksın dedı hepsı o pekı bunun bı testı flan yok mu kan pıhtılaşması olup olmadıgını hangı testler sonucu anlayabılırız yardımcı olr musun bna ınan hıç bı bılgım yok ve cok psıkoljım bozuldu artık hanhı dr ınanacagımı saırdım hepsı farklı sey söyluyo siz hangı sehırde oturuyosunuz bn eskişehirdeyım
canım benim genetk bölümüne gidip yaptırıyorsun genlerime kromozomlarıma baktırıcam falan diyorsun yada kadın doğum uzmanına dersin o istek kağıdı versin genetik bölümüne git yaptır derim[/QUOTE ALLAH SENDEN BIR DEGIL BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN INAN O KADAR KAFAM KARIŞIK AZ ONCE BI ARKADASA DAHA SORDUM FORUMDA ODA ULTROSYONLA ANLAŞILMAZ DEDI NASIL BU TANIYI KOYDU DR ANLMADIM BNDE BNM BU 2 INCI GEBELIGIM YENI DÜŞÜK YASADIM ESKİŞEHİRDE OTURUYORUM VE ACIBADEME GIDYORUM ÖZELDE BU TEST LER PAHALI MIDIR BNM DÜŞÜKLERIM IKISIDE ADET YOLUYLA ATILDI BU 2INCIDE FARKINDA BILE OLMADIM ADET OLYORUM SANDIM ÇOK TSKLER BASINI ŞİŞİRDIM SABAH SABHAH KSRA BAKMA CNM
sanırım kimyasal gebelik denen şey seninki.adetle düşük yapıyorsun. burda birinde daha vardı ama kimdi hatırlamıyorum. sen başlık olarak kimyasal gebelik yaz. bilen yanıtlar seni. kimyasal gebelik için hangi değere baılıyorsa ona baktırman lazım sanırım.
özelde pahalı oluyormuş burdan duyduğum kadarıyla. ama araştırma hastanelerinde bakılıyor. biraz bekliyorsun falan ama olsun. sonuçta para vermiyorsun. sonuçlarına göre de acıbademe gidersin tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?