Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb bnde sızınle aynı sorunu yasayan bırıyım 3 haftalık gebeyım ama gebe oldugumu bılmıyodum dun ogrendım fakat adet goroyorum sandım ama oyle degılmış düşük yapıyormuşum bu ıkıncı düşügüm ama kurtaj flan olmadım adet yoluyla oldu ve dun dr normal karında bakılan ultrosyon varya onunla baktı ve kan pıhtılaşmasından dolayı düşüyo dedı test flan hıç bsey yapmadan ultrosyondan görebılır mı Allah rızası için yardım edın bna yarın tekrar gıdıcem degerlerının düşüp düşmedgıne bakıcaz acok fazla acıklma yapmadı dr sanırım sızın basınızdan geçtı hangı testleele anlaşılıyo kan pıhtılaşması ne olr yardım edın ınş hayırlı saat vakıtlerde RAbbım senıde yavruna kavuşturur sizden cvp beklıyorum mutlaka lutfen yazın

Çok teşekkür ederim sevinç. Zorlu bir süreç hayırlısı ile herkes atlatır inşallah.

tekrar kontrole çağırdımı dr canım. üzülme diyeceğim ama çok zor biliyorum. sabret inşallah kontrole gittiğinde bebeişini görürsün.

en rutin kontrolüme dün gitmiştim kese 20mm idi. yolk kesesi de 3.56 dr embriyoyu göremediğini ama bunun anormal bişey olmadığını söyledi. burda benimle aynı haftada olan arkadaşlar kalp atımlarını almışlar. benimde içim içimi yedi bugün başka bir dr a gittim. dr direkt boş gebelik dedi. haftaya kendi dr uma bir daha gidecem. belki geç döllenme olmuştur. internette de yolk kesesi varsa boş gebelik rski ortadan kalkmıştır diyor. tabi yolk kesesinin çapı 6mm den fazla olursa kötüymüş.

inşaallah geç döllenmedir canım ve bebeğin seninledir,hayırlısı..sabredebilirsen bekle pazartesiyi:))

amin elifcim valla aklım hep sende Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sonuç olumsuzsa hiç üzülme tamammı vakti gelmemiş demektir..

Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

* Domateste kalpte olduğu gib
i dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve kan için faydalı olduğunu göstermiştir.

* Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

* Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

* Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

* Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

* Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

* İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

* Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

* Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

* Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

* Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

aynen bendede sarı renkte akıntı oluo canım dr bana enfeksiyon var dedi ama bebek çok küçük olduğundan ilaç yazmadı.sarı lekeyle ilgili bi çözüm bulursan bana da söylermisin inş hepimizin gebeliği sağlıklı geçer sağlıklı bebişlerimiz olur :)

benimde leke gelince aspirini bıraktım ama bi daha başlıcam sanırım tşk ederim canım içimi rahatlattın

canım ultrasonla bakılınca sende kan pıhtılasması old.anlasılmaz.doktoe ya kendi tecrübelerinden öyle demistir ya da plesanta da centiklenmeler yani tıkanıklıklar vardır ondan ,öyle demıstır.gecmıs olsun...

çok saol allah razı olsun bu konu hakkında hıç bı bılgım yok dr bılgı vermedı sadece bır daha gebe kalırsan hergun 9 ay boyunca ıgne olacaksın dedı hepsı o pekı bunun bı testı flan yok mu kan pıhtılaşması olup olmadıgını hangı testler sonucu anlayabılırız yardımcı olr musun bna ınan hıç bı bılgım yok ve cok psıkoljım bozuldu artık hanhı dr ınanacagımı saırdım hepsı farklı sey söyluyo siz hangı sehırde oturuyosunuz bn eskişehirdeyım

arkadaşlar merhaba 4 defa tüp bebek denemesinden sonra 5. ye hazırlanırken benden ilk kez istenen genetik testimin sonucu bu böyle hasta varmı aranızda ne yapmam gerekir nedir bu hastalık ??
faktör v : HOMOZİGOT
MTFHR:C677T HETEROZİGOT
MTFHR A1298C : HETEROZİGOT
(not : erkek faktörlü kısırlıktı sperm de hareket morfoloji sıfır olduğu için embriyomuzda oluşmamaya başlamıştı yani bebek konmuyorduki düşsün )

mrb cnm bn de senınle aynı sorunu yasıyorum ama dr sadece ultrosyonla bakıp göbekten sende kan pıhtılaşması var dedı test flan yapmadı bu testın adı ne kan pıhtılaşması var mı yok mu onu ögrenmek ıstyorum yardım et lutfen bugun dr gıdıcem yapmasını söylucem böyle bı test varsa eger

canım benim genetk bölümüne gidip yaptırıyorsun genlerime kromozomlarıma baktırıcam falan diyorsun yada kadın doğum uzmanına dersin o istek kağıdı versin genetik bölümüne git yaptır derim

sana tavsiyem bir araştırma hastanesine git ve 3 düşüğünün olduğunu söyle. 2 olsa da sen 3 olduğunu söyle. evde düşürdüğünü söyle. doktorunun pıhtılaşma olabileceğini söylediğini söyle. gerekli tüm tahlillere baktırmak istediğini söyle. ben hastanede ölü doğum yaptım orda faktör v testleri yapıldı. bu pıhtılaşmayı veriyor. ayrıca sanırım başka değerlere de bakılıyor olabilir. ben daha sonra hematoloji bölümüne gittim ona söyledim. başıma gelenleri anlattım. faktör V sonucumu gösterdim. gerekli başka değerler varsa onlara da bakılmasını istiyorum dedim. o da başka bazı şeyleri istedi. bence önce kadın doğuma git bir dene. olmazsa hematolojiye gitmeyi bir dene. sonra da iyi bir kadın doğumcu bul. çok geçmiş olsun.

rana, eoe dogru soyluyor sen 3 dusugum var de.ya tıp fakultesıne gıt garantı olsun arastırma hastanelerınde olmayabılır.sen sanslısın 2 tane tıp fakultesı var eskısehırde.ben antalyadayım.benımde 27 haftalık ölü dogumum var.ya genetık bolumune yada hemotolojı bolumne gıt.trombofıli paneli ve bazı tahliller yapıyorlar.ozelde çok pahalılar.bem trombofİli paneli testlnl 400 llraya yaptırdım.beni romotoloji sevk ettıydı bende kollarımda bacaklarımda gölgelenmeler vardı birde ben anne ve abimi kalp krizlnden babamıda beyin kanamasından kaybedınce ne olur ne olmaz tetbir alalım demıstı

kızlar dayanamadım test yaptım 8 gun geçtı ama malesef sonuç negatıf.bu ay cok lekelenmelerım oldu ya ondan galıba olamadım.demekkı zamanı degıl.bilmiyorum ya ne dıyecegımı nasıp :-((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…