Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hamile kalmak isteyenler daha öncede yazmıştım ben hamile kaldığım ay maydanoz süt buharı var ondan yapmıştım deneyebilirsiniz araştırın isterseniz

canım ben ozele gıtmıstım kurtaj olmadan once doktor kan pıhtıları bırıkmıs kesede sende kan pıhtılasması var dedı bende kurtaj olmak zorunda kaldım dusuk olmustu allah bı daha yasatmasın hıc kımseye.sonra hamıle oldugunu anlar anlamaz gel ıgne vurulcaksın dedı benımde adetım ıkı uc gun gecmıstı bı kan testı yaptırayım dedım gec olmadan bı bakmısım cok sukur gebeyım hemen dogum evıne gıttım bı doktora bole bole anlattım o da gıt unıversıteye orda kan pıhtılasması var mı yok mu dıye bı test yaptır dedı trombofolı dıyer adıyla . benım sonuclar genetık bı bucuk ayda cıktı doktor bu surecte bana her gun bı tane coraspırın kullan dedı bende ole yaptım sonucum cıkar cıkmaz doktora gıttıgımde mutasyonun oldugunu soledı ve 9 ay boyunca hem ıgne vurulman hemde coraspırın ıcmen gerekır dedı allah nasıp edrse sımdı hergun gobekten ıgne vuruluyorum gobekte yag dokusu fazla oldugu ıcın ıgnemde clexan 0.4 ınsallah yardımcı olmusumdur allah yardımcın olsun canım

yol kesesinin gözükmesi boş kese olmadığı anlamına gelir inşallah geç döllenmedir ultrason cihazları çok farkediyor belkide ondan kaynaklıdır

canım çok geçmiş olsun pıhtılaşma var sende de ilk sayfamızı incele istersen seninle aynı mutasyonlarda olan arkadaşlar var
kızlar dayanamadım test yaptım 8 gun geçtı ama malesef sonuç negatıf.bu ay cok lekelenmelerım oldu ya ondan galıba olamadım.demekkı zamanı degıl.bilmiyorum ya ne dıyecegımı nasıp :-((((
hayırlısı elifcim yoksa bari kırmızılar gelse bekletmese çokmu stres yapıyon benim stresten gecikiyorda
canım benim yeni bat 16 aralık,söylemeyi unutmuşum.görüşürüz kocamannnnnn

ekledim cnm görüşürüz kendine iyi bak

canım yok ya çok stres yapmıyorum ama hatırlarsan 1ay içinde normal adetin haricinde 3defa lekelenme dönemlerim oldu ya ondan herhalde.dedigin gibl bali gelse sinirden ölmek üzereyim çok sinir yapıyor bende...

canım yok ya çok stres yapmıyorum ama hatırlarsan 1ay içinde normal adetin haricinde 3defa lekelenme dönemlerim oldu ya ondan herhalde.dedigin gibl bali gelse sinirden ölmek üzereyim çok sinir yapıyor bende...

hatırlıyorum canım valla hiç sorma benimkide 7-8 gün gecikti ya bu ay sinirimden geldim gittim kocama çattım

Arkadaşlar doktorum doğum sonrası iğne kullanmayacaksın dedi. Bu durum beni tedirgin etti açıkcası. Doğum sonrası pıhtı atma ihtimali var dedim. tıbbi bir dille konuştu hiçbir şey anlamadım. Doğum yapıp da doğum sonrası iğne kullanmayan var mı? Beni bilgilendirir misiniz kafam çok karıştı.

canım çok yanıyor. aynı şeyleri bir daha yaşadım. yine kaybettim bebeğimi, hayallerimi, ümitlerimi... nasıl toparlanacağım bilmiyorum. henüz eşimden başka kimse bilmiyor durumu. abimin nişanı vardı izmirde dr izin vermedi düşük yaparsın diye. tam da bugün herkes nişanda. ben kimse üzülmesin diye söyleyemedim. nasıl söyleyecem bilmiyorum. Dua edin

çok üzüldüm canım...ne söylesem boş biliyorum ama lütfen çok fazla yıpratmamaya çalış kendini...bugün biraz kendine gelmeye çalış yarın anlatırsın ailene...dualarım seninle

arkadaşlar merhaba iyi akşamlar öncelikle herkese allah sabır versin düşüren arkadaşlarımı okudum üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Benimde bir sorum olacaktı yardımcı olacak var mıydı ?

arkadaşlar merhaba iyi akşamlar öncelikle herkese allah sabır versin düşüren arkadaşlarımı okudum üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Benimde bir sorum olacaktı yardımcı olacak var mıydı ?

geçmiş olsun melek. sen sorunu yaz bilen muhakkak vardır cevaplar merak etme. sorun pıhtılaşmayla ilgiliyse ki sanırım öyle konunun bizzat yaşayanları burda. sen sorunu sor canım.

arkadaşlar bizimle aynı problemi yaşayan ve üye olmayan sessiz takipçiler bizden çok. ne kadar artıyor pıhtılıların sayısı. hiç duymadığımız bilmediğimiz bir şeydi şu pıhtılaşma ama ne çok yaşayan varmış.
ziyaretçi arkadaşlar sizlerde üye olun yazışalım. hepimizin birbirimize öğreteceği şeyler vardır. sizler de yaşadıklarınızı bizlerle paylaşın. birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var...

arkadaşlar bebek için kurban adamak dine uygun bir şey mi bilen var mı? ben şimdiye kadar 3 kez farklı şeyler için adak adadım. oldu ve yerine getirdim ama şimdi bebek için adamaya cesaret edemiyorum. sanki uygun değil gibi hissediyorum. sanki bir can için pazarlık yapmak gibi geliyor bana. bunun doğrusu nedir acaba?

oyyyyy çok şükür meltemcim yaaaa nasıl sevindim varya suan okurken gözlerim doldu...Allah dualarını kabul etti bak bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah....

arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım

Allah sabrını versin canım, bi şekilde burdaki herkes bebeğini kaybetti seni çok iyi anlıyoruz.. inşallah bu son olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…