çok saol allah razı olsun bu konu hakkında hıç bı bılgım yok dr bılgı vermedı sadece bır daha gebe kalırsan hergun 9 ay boyunca ıgne olacaksın dedı hepsı o pekı bunun bı testı flan yok mu kan pıhtılaşması olup olmadıgını hangı testler sonucu anlayabılırız yardımcı olr musun bna ınan hıç bı bılgım yok ve cok psıkoljım bozuldu artık hanhı dr ınanacagımı saırdım hepsı farklı sey söyluyo siz hangı sehırde oturuyosunuz bn eskişehirdeyım
en rutin kontrolüme dün gitmiştim kese 20mm idi. yolk kesesi de 3.56 dr embriyoyu göremediğini ama bunun anormal bişey olmadığını söyledi. burda benimle aynı haftada olan arkadaşlar kalp atımlarını almışlar. benimde içim içimi yedi bugün başka bir dr a gittim. dr direkt boş gebelik dedi. haftaya kendi dr uma bir daha gidecem. belki geç döllenme olmuştur. internette de yolk kesesi varsa boş gebelik rski ortadan kalkmıştır diyor. tabi yolk kesesinin çapı 6mm den fazla olursa kötüymüş.
canlarım hepinize teşekkür ederim. dualarınızla bebeğim yanımda inanıyorum.söylemek nasip olmadı ama doğumda hepinize dua ettim. adı aklıma gelenlere ismen tek tek saydım. allahım herkese hayırla,sağlıkla nasip etsin...
canım 1 aylık oldu ama bize göre 10 günlük daha. gaz sancılarımız olmaz mı. kriz halinde elim ayağıma dolaşıyor. gece uykusuzluğu bende de var takıntı halinde beşik yanımda gözüm beşikte yatıyorum.maksimum yarım saat dalıyorum uyanıp kontrol ediyorum şeklinde . bakalım ne kadar dayanıcak vücut ... yada ne zaman geçecek :) benim birde göğüs uçlarım yara allah kimseye yaşatmasın acayip bir acı var. bir yanım emzirmek istiyor. br yanım acıdan korkuyor. ne yapsam geçmedi... aman dikkat edin taze anneler...
sağol canım senin ne zaman doğum belli mi
canım kesin değil benim tarih 7 sinde kontrolüm var o
zaman kesinleştireceğiz göğüs yarasından bende çok korkuyorum inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
yol kesesinin gözükmesi boş kese olmadığı anlamına gelir inşallah geç döllenmedir ultrason cihazları çok farkediyor belkide ondan kaynaklıdır
canım çok geçmiş olsun pıhtılaşma var sende de ilk sayfamızı incele istersen seninle aynı mutasyonlarda olan arkadaşlar vararkadaşlar merhaba 4 defa tüp bebek denemesinden sonra 5. ye hazırlanırken benden ilk kez istenen genetik testimin sonucu bu böyle hasta varmı aranızda ne yapmam gerekir nedir bu hastalık ??
faktör v : HOMOZİGOT
MTFHR:C677T HETEROZİGOT
MTFHR A1298C : HETEROZİGOT
(not : erkek faktörlü kısırlıktı sperm de hareket morfoloji sıfır olduğu için embriyomuzda oluşmamaya başlamıştı yani bebek konmuyorduki düşsün )
kızlar dayanamadım test yaptım 8 gun geçtı ama malesef sonuç negatıf.bu ay cok lekelenmelerım oldu ya ondan galıba olamadım.demekkı zamanı degıl.bilmiyorum ya ne dıyecegımı nasıp :-((((
canım benim yeni bat 16 aralık,söylemeyi unutmuşum.görüşürüz kocamannnnnn
canım yok ya çok stres yapmıyorum ama hatırlarsan 1ay içinde normal adetin haricinde 3defa lekelenme dönemlerim oldu ya ondan herhalde.dedigin gibl bali gelse sinirden ölmek üzereyim çok sinir yapıyor bende...
canım çok yanıyor. aynı şeyleri bir daha yaşadım. yine kaybettim bebeğimi, hayallerimi, ümitlerimi... nasıl toparlanacağım bilmiyorum. henüz eşimden başka kimse bilmiyor durumu. abimin nişanı vardı izmirde dr izin vermedi düşük yaparsın diye. tam da bugün herkes nişanda. ben kimse üzülmesin diye söyleyemedim. nasıl söyleyecem bilmiyorum. Dua edin
arkadaşlar merhaba iyi akşamlar öncelikle herkese allah sabır versin düşüren arkadaşlarımı okudum üzüldüm çok çok geçmiş olsun. Benimde bir sorum olacaktı yardımcı olacak var mıydı ?
canlarım ben geldim
oğlum küvezden çıktı evimizde çok şükür. netim yoktu. hastaneye giderken yazdım size ama gitmemiş mesajım . şöyle bir geçmiş yapayım dedim ve farkettim ki yazım gelmemiş. merakta bıraktığım için özür dilerim. merak eden,dua eden bu sürede derdimi dinleyen herkese çoooooookkkkkkkk teşekkürler. netim var artık daha ayrıntılıda yazıcam. bu süreçte bana kalan bir panik atak var. her dk acaba nefesi nasıl diye kontrol ediyorum oğlumu. sonunda kamera aldılar bana gidip gelip rahatsız etme çocuğu diye... sanırım bugünlerde geçecek. zor olanları geride kaldı ya çok şükür...
cemocan ve burcu doğum yapmış gözümüz aydın kızlar...
yeni bebiş haberleri var sanırım... onun içinde çok mutlu oldum
çok dağıldım şimdilik bu kadar olsun. özledim hepinizi... görüşmek üzere...
arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?