Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaslar merhaba kisa bir muddet once size kan pihtilasma testini sormustum.dr yaptirmam gerektigini soylemisti.ayni gun dr smear testi de yapmisti.ve sonuclarim kotu cikti.cin2-cin3 goruldugunu ve hemen kolposkopik biyopsi yapilmasi soylendi biz dr arastirirken bir de hamile oldugumu ogrendim10 gundur cok sikintili bir donem gecirdim kimi dr bebekten vazgecmemi soyledi,kimisi biyopsiyi yapmak istemedi velhasil gecen carsmba kolposkopi ve biyopsi yapildi sonuc onumuzdeki hafta cikacak Allaha sukur gebeligim devam ediyor simdilik bhcg takibi ve coraspin kullaniyorum.carsamba gunu hem biyopsi sonucum cikacak hem de bebek kontrolu var nasipse bana dua edin insallah.

slvy 1987 Arkadasim cok uzuldum ben de ayni aciyi bir kackere hemde bebegim buyumusken yasadim seni cok iyi anliyorum.mevlam ayni aciyi bir daha yasatmasin en yakin zamanda yavrunu kucagina alirsin insallah.

Sevgili pihtidas arkadaslarim, hepinize ayri ayri tesekkur etmek isterdim ama vaktim yok :)
İyi dilekleriniz icin cok sagolun, umarim hepiniz en kisa zamanda kucaginiza alirsiniz. Hakikaten harika birsey... Allah isteyen hic kimseyi bu duygudan mahrum etmesin.

Meltemcim gercekten cok sevindim iyi oldugunuza. Cok korkuttun bizi.

Cemocan umarim siz de iyisinizdir, gecmise bakamadim.

12m, nigar, duman, candas sira size geldi. İnsallah saglikla alirsiniz kucaginiza.

Derrya ben guven hastanesinde yaptim, doktorum disaridandi, tolga ecemis. Hem doktorumu hem de guven hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Dogum sonrasi cok az sikinti cektim ve de hastanedekilerin ilgi alakasi cok iyiydi.

12m ben daha 3. Ayda biraktigim icin aspirini birsey diyemiyorum ama igneyi planlanan dogumdan 48saat once yapmis olacaktim. Erken gelince 24 saat oldu.

Canim kesin netlesyimiki yolc sac varmis ben umitliyim insallah hersey iyi olur

Cok gecmis olsun cnm temiz sonuclar alirsin insallahh sonuclari mutlaka yaz canim dualarimiz seninle

canım sırada ben varım inşallah bende senin gibi sıkıntısız kucağıma alırım bebeğin nasıl emiyormu öpüyorum mis kokulunu

canım çok geçmiş olsun umarım bebeğine ve sana birşey olmadan atlatırsın bugünleri. inşallah sonuçlar temiz çıkar ve hamileliğin sağlıkla devam eder.

canım sırada ben varım inşallah bende senin gibi sıkıntısız kucağıma alırım bebeğin nasıl emiyormu öpüyorum mis kokulunu

canım inşallah sen de sağlıkla doğum yaparsın. bu şekilde bebeğini kucağına alanları duyunca çok mutlu oluyorum. allah isteyen herkese versin.

amin canım. bebeğinle sana mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum. canım sen pıhtılaşma diyetine hamileikten önce mi başlamıştın. diyeti tolga bey mi önermişti.

canım bence henüz çok erken dr. bile net konuşmamış. hemen ümitsizliğe kapılma. ayrıca da düşük olursa da en azından tekrar hamile kalma ve sağlıklı bir gebelik yaşama ihtimalin yine var. burada doğum yapan arkadaşlar da bize bunu gösteriyor. o yüzden bu sefer olmasa bile bir dahaki için kendine dikkat et.

İnsallah canim. Bebek emiyor, ilk gun yara oldu cok guclu emiyordu ve cok az sut geliyordu-ilk agiz sutu dediklerinden ve ilk emmede yara yapti. Ben lansinoh kullaniyorum. 3. Gunden sonra sut artinca yaralar da yavas yavas gecmeye basladi neyseki. Simdi guzelce ve uzun uzun emiyor, biraz obur galiba:)

amin canım. bebeğinle sana mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum. canım sen pıhtılaşma diyetine hamileikten önce mi başlamıştın. diyeti tolga bey mi önermişti.

Sagol canim. Evet hamilelikten once tolga beyin onerisiyle baslamistim.

teşekkür ederim canım. ben de malum 6 ay bir bekleme süresi var bu sürede diyete başlasam mı bilemedim. bir de belki tolga beye görünsemmi diye sormuştum. canım muhtemelen bi de onu ziyaret edebilirim::::)

canım inşallah sen de sağlıkla doğum yaparsın. bu şekilde bebeğini kucağına alanları duyunca çok mutlu oluyorum. allah isteyen herkese versin.
canım sizlere umut olabiliyorsak ne mutlu bizlere allahım tüm bebek hasreti çekenlere hayırlı evlatlar versin benimde az kaldı kavuşmama hepinize bol bol dua edecğim

merhaba kızlar uzun süre giremedim nasılsınız?

burcu_gen ve cemocan doğum yapmışsınız.Rabbim sağlıkla bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin.

34.haftada canım
ohhhh su guzel haberı dort gozle bekledım. namazlarımda dua ettım mınık kuzuma rabbıme sukurler olsun onu sızlere bagısladı allah kımseyı evlat acısıyla ve hasretıyle sınamasın saglıklı hayırlı omurler versın
meltemcim çok merak ettik seni gözün aydın rabbim bir daha hiç ayırmasın mutluluğunuz daim olsun
canım guzel haberlerını beklıyoruz sıra sendeymıs hadı bakalım allah saglıklıca hayırlıca kavustursun optuk sizi
merhaba kızlar uzun süre giremedim nasılsınız?

burcu_gen ve cemocan doğum yapmışsınız.Rabbim sağlıkla bebeklerinizi büyütmeyi nasip etsin.
allaha sukur ıyıyız.evet canım nerelerdeydın ozledık valla.masallah kızın 6ayını bıtırmıs.nasıl keyfı yerındemı hanzadenın

burcu Tolga Bey doğum sonrası iğneye devam etti mi? Beni bu konuda bilgilendirir misin?

Selam Kizlar partesi gidecektim doktora dayanamadım 4+3 iken dün gittim, keseyi goremedik ama normal dedi.. Hemen iğneye başlattı, ilk iğnemi az once yaptım..azıcık kanadı normal di mı? Doktor da 2 hafta sonra çağırdı nasıl geçecek bilmem

üzüldüm durumuna. inşallah herşey yolunda gider. rabbim yoluna koyar da seni tercih yapmak zorunda bırakmaz. bizim sınavımız da böyleymiş demekki canım. inşallah bebekle ilgili herşey iyidir.

iyi olmana çok sevindim burcucum. sizlerden iyi haberler gelince bizler nasıl mutlu ve umutlu oluyoruz bilemezsin.
doktor seçimimde senin çok çok büyük katkın var biliyorsun. o yüzden senden iyi haberler gelince ben acayip umut dolu oluyorum. bu arada doğum beklenenden önce olmasına rağmen, pazar günüydü sanırım, tolga bey geldi değil mi doğuma. bu arada normal doğum mu oldu yoksa, suyun gelmişti.
bebeğini bizler için de kokla. bizleri ihmal etme...

teşekkür ederim canım. ben de malum 6 ay bir bekleme süresi var bu sürede diyete başlasam mı bilemedim. bir de belki tolga beye görünsemmi diye sormuştum. canım muhtemelen bi de onu ziyaret edebilirim::::)

tolga beye yeni gitmiş biri olarak seni bilgilendirmek istedim. kafanda tolga beye gitmek varsa bekleme hemen git derim. bana gebelik için bekleme dedi. hemen korunmayı bırak dedi. ben de senin gibi 6 ay beklemeyi düşünüyordum ve hemen diyete başla dedi. 1 haftadır diyet yapıyorum. çünkü diyete önce başlamak lazım. ben ocakta korunmayı bırakacam. hatta iğnelerimi bile aldım. hazır duruyor. senin değerlerin nasıl. hangi değerlerinde mutasyon var?
ben tolga beyi beğendim kendine çok güveniyor, eşim de beğendi. sen başka doktorlara gittin mi? onlar nasıllar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…