34.haftada canım
ohhhh su guzel haberı dort gozle bekledım. namazlarımda dua ettım mınık kuzuma rabbıme sukurler olsun onu sızlere bagısladı allah kımseyı evlat acısıyla ve hasretıyle sınamasın saglıklı hayırlı omurler versın
canım guzel haberlerını beklıyoruz sıra sendeymıs hadı bakalım allah saglıklıca hayırlıca kavustursun optuk sizi
allaha sukur ıyıyız.evet canım nerelerdeydın ozledık valla.masallah kızın 6ayını bıtırmıs.nasıl keyfı yerındemı hanzadenın
arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım
Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.
sağol gülsüncüm sıra bana geldi hala inanamıyorum inşallah bende sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım öpüyorum oğluşla sizi
canım sen kandamı baktırmıştın eğer gebe isen kanda çıkar ama bence sen 2 saatlik yolu çek doktora git bu düzensizlik bu lekelenmeler niye oluyo diye bi güzel araştır umarım herşey yoluna girer
tolga beye yeni gitmiş biri olarak seni bilgilendirmek istedim. kafanda tolga beye gitmek varsa bekleme hemen git derim. bana gebelik için bekleme dedi. hemen korunmayı bırak dedi. ben de senin gibi 6 ay beklemeyi düşünüyordum ve hemen diyete başla dedi. 1 haftadır diyet yapıyorum. çünkü diyete önce başlamak lazım. ben ocakta korunmayı bırakacam. hatta iğnelerimi bile aldım. hazır duruyor. senin değerlerin nasıl. hangi değerlerinde mutasyon var?
ben tolga beyi beğendim kendine çok güveniyor, eşim de beğendi. sen başka doktorlara gittin mi? onlar nasıllar?
Selam Kizlar partesi gidecektim doktora dayanamadım 4+3 iken dün gittim, keseyi goremedik ama normal dedi.. Hemen iğneye başlattı, ilk iğnemi az once yaptım..azıcık kanadı normal di mı? Doktor da 2 hafta sonra çağırdı nasıl geçecek bilmem
Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.
evet canım sıra sende güzel haberini dört gözle bekliyoruz darısı bizlerin başına inş.
sağol canım sizlerde yaşayacaksınız böyle güzel heyecanlar nasıl geçiyor hamilelik varmı sıkıntın?
valla hildan kafayı fena bozdum ankaraya tolga ecemişe bile gitmeyi düşünüyorumda maddiyat biraz elvermiyor bu aralar.olmazsa sömestr tatilinde gidicem...
iyi olmana çok sevindim burcucum. sizlerden iyi haberler gelince bizler nasıl mutlu ve umutlu oluyoruz bilemezsin.
doktor seçimimde senin çok çok büyük katkın var biliyorsun. o yüzden senden iyi haberler gelince ben acayip umut dolu oluyorum. bu arada doğum beklenenden önce olmasına rağmen, pazar günüydü sanırım, tolga bey geldi değil mi doğuma. bu arada normal doğum mu oldu yoksa, suyun gelmişti.
bebeğini bizler için de kokla. bizleri ihmal etme...
Kızlar Tolga Ecemiş Ankarada hangi hastanede,nasıl randevu alınıyor ve fiyatı ne kadar?
ben gidersem anca cumartesi gidebilirim cumartesi muayne olunabiliyor mu öğrenebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?