Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize iyi akşamlar.aranızda kan pıhtılaşması olup ilk bebeğini iğne ile doğurup 2.bebeğe hamile kalan veya tekrar doğum yapan varmı.ben allah nasip ederse ocak ayı gibi 2.bebeği düşünüyorum.acaba aradan geçen 3.5 yıla ragmen gene iğne ve aspirin kullanmam gerekiyor mu.sadece aspirin deneyen var mı.

sağol gülsüncüm sıra bana geldi hala inanamıyorum inşallah bende sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım öpüyorum oğluşla sizi

Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.

arkadaşlar dr a gittik az önce. dr embriyoyu göremediğini söyledi. boş gebelikmiş. dua edin bana. Allah sabrını versin çok zor durumdayım

canım ne olur kendini üzme herşeyi oluruna bırak bu hepimiz için öyle şu an hamileliğimin farkında bile değilim çünkü yine kötü bişey olur diye sevincimi malesef yaşayamıyorum
hem daha kesin bişey yok biraz daha bekle o zaman daha da net anlaşılır herşey.ne zaman gidecen bidaha doktora

Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.

canım sen kandamı baktırmıştın eğer gebe isen kanda çıkar ama bence sen 2 saatlik yolu çek doktora git bu düzensizlik bu lekelenmeler niye oluyo diye bi güzel araştır umarım herşey yoluna girer

canım sen kandamı baktırmıştın eğer gebe isen kanda çıkar ama bence sen 2 saatlik yolu çek doktora git bu düzensizlik bu lekelenmeler niye oluyo diye bi güzel araştır umarım herşey yoluna girer

valla hildan kafayı fena bozdum ankaraya tolga ecemişe bile gitmeyi düşünüyorumda maddiyat biraz elvermiyor bu aralar.olmazsa sömestr tatilinde gidicem...

birde ben galiba 15-16 kasım arasında yumurtladım gibi geliyor.belki geç döllenmedir bilmam bakalım...bekleyecez....acayip bel arılarım var ama...iğneler bata bata bir hal oldu...

canım benim 4 genimde pıhtılaşma bulundu. faktör v leiden, mthfr lerin he ikisi de bir de şu an hatırlamadığım bir gen daha. ben en son Sinan Beksaç'a gittim. o benim pıhtılaşmamın çok ileri düzeyde olduğunu söyledi. ve böyle bir program çıkardı. 3 adet görüp ona gidecekmişim. kan testlerimi yaptırıp, ardından sonraki 3 ayda bir tedavi gördükten sonra hamile kalabileceğimi söyledi. ama nasıl bir tedavi uygulayacak herhangi bir bilgim yok. ben diyet uygulayacağını düşünüyorum. kendisine gelen diğer hastalarla görüştüğümde bu kanaate vardım. bana başka birşey uygular mı onu da bilemiyorum. sinan hoca çok bilgili benim endişem özel olmadığı için yeterince ilgilenemediklerini düşünmem. yani 3 hafta önce gidiyosun birşey söylüyo. sonrasında gittiğinde onu unutuyo senin hatırlatmana bile fırsat kalmadan başka birşey söyleyip kafasındakini uyguluyo. yani sana özel bir teşhis ve tedavi programı olamıyo gibi. o yüzden özelde bir dr. a gitmek ve özelde gittiğim dr. unda bu konuda uzmanlaşmış bilgili birisi olmasını istediğimden tolga bey aklıma geldi. yardımın için teşekkürler. akşam eşimle görüşüp bir karar vereceğiz sanırım.

canım inşallah herşey çok güzel ilerler. çok sevindim. hep güzel haberler verirsin bize umarım.

canım bence dr.a git. ama iyi bir dr. a git neden gecikiyor adetlerin sebebini bulmaları lazım. senin geçen sefer de senin adetin gecikmişti hatırladığım kadarıyla. bu şekilde ovülasyon günlerini takip etmen de güçleşir. bence hamillikten şüpheleniyorsan bir test yap. gebelik yoksa hemen bir dr. a görün.

valla hildan kafayı fena bozdum ankaraya tolga ecemişe bile gitmeyi düşünüyorumda maddiyat biraz elvermiyor bu aralar.olmazsa sömestr tatilinde gidicem...

bencede canım ihmal etme mutlaka iyi bi doktora görün ya da biraz daha bekle bakıyım belki hamilelik te olabilir adetlerin düzensz old. içiin biraz daha beklemen lazm.

eoe
ilk sayfadan senin hangi genlerinde bozukluk olduğuna baktım. benim senden fazla olarak bir de faktör v leiden heterezigot var. yaşımız da aynı. senin çocuğun varmış. onu da öğrendim. benim henüz yok. ne zaman düşük yaptın canım onu öğrenmek istiyorum. ben 19 ekim de kürtaj oldum. henüz adetim düzene girmiş değil. 35. günde adet oldum. 10. gündeyim hala devam eden kanamalar var. şu ara o kadar kararsızım ki sadece sinan hocanın dediğini yapıp beklesem mi yoksa başka dr. lara gitsem mi hiç biilemiyorum. bir sorum daha olacak diyete başladım dedin. nasıl zorlanıyormusun.

Kızlar Tolga Ecemiş Ankarada hangi hastanede,nasıl randevu alınıyor ve fiyatı ne kadar?
ben gidersem anca cumartesi gidebilirim cumartesi muayne olunabiliyor mu öğrenebilir miyiz?

merhaba arkadaslar
1 kurtaj sonrası doktorum benden genetık testler ıstedı.yarın yaptıracagım ınsallah bırkac haftaya kadar da sonucları alırım.tekrar hamıle kalabılır mıyım kalırsam bebegım bana tutunur mu.hıcbırsey bılmıyorum.

Geldi tabi ki doguma. Normal dogum olmadi yine sezeryan oldu.

Kızlar Tolga Ecemiş Ankarada hangi hastanede,nasıl randevu alınıyor ve fiyatı ne kadar?
ben gidersem anca cumartesi gidebilirim cumartesi muayne olunabiliyor mu öğrenebilir miyiz?

Muayenehanesine gidebilirsin, hastaneye sadece fertilite sorunlari olanlar gidiyor. Eger asilama vs dusunuyorsan o zaman akay hastanesine de gidebilirsin. Muayenehane ucreti 200 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…