Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sinan hoca çok iyi diye duydum. ben de 2 hafta önce ona gitmek için randevu aldım ama ondan vermediler yeni hasta almıyor dediler. bana serdar günalpa randevu verdiler. ona gittim ama memnun kalmadım. iğne olmana gerek yok gibi birşeyler dedi. heterozigot pıhtılaşma sayılmaz dedi. ama daha önce 2 heterozigot homozigot yapar diye duymuştum. usg ye giremedim aynı gün. ertesi gün gel dediler. sen de hacettepenin sistemini bilirsin. ben ilk defa gittim ve saat 1.30 a randevu verdiler. sonra anladım ki herkese 1.30 a randevu vermişler. 3 te muayene girişi yaptırdım. yarım saatten fazla doktora girmeyi bekledim falan derken usg dolmuştu. ben de o sinirle çıktım ve hemen tolga hocadan randevu aldım. bir de saatlerce ayakta sıra bekleme meselesi var. ben zaten sorunlu gebelik geçiriyorum bir de o kadar saat ayakta bekleyemem dedim. gördüm çünkü hamileler karnı burnunda benimle aynı kuyrukta ayakta dikiliyorlardı. neyse özgür deren için de iyi diyorlar. hacettepenin doktoru ve muayenehanesi var. ama o da sanırım hastanede doğum yaptırmıyormuş. araştır istersen. ayrıca prof kendisi.pıhtılaşmada o da uzman. benim aklımda zekai tahirdeki nuri danışman da vardı. o da riskli gebelik şefi. özeli de var. hastanede doğum yaptırıyormuş. ama tolga hocaya içim sindi. bilmiyorum aslında bir ayağımda devlet hastanesinde olsun diyorum. kararından beni de bilgilendir.
bence de sinan hoca 3 ay sonra diyet verecek ve haplara başlıycak. sinan hocanın diyeti biraz sıkı oluyrmuş diye duydum tolga hoca daha hafif bırakıyormuş. nuri hoca hakkında aslında hiç fikrim yok. sadece riskli gebelik uzmanı olduğunu ve iyi olduğunu duydum. ama pıhtılaşma konusunda nasıldır bilmiyorum. haberleşelim şenaycım.

merhaba iyi haftalar iyi yeni aylar olsun inşallah
hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin amin..

bende seni inceledim canım.evet yaşımızın aynı olduğunu 079 dan anladım ben de.bu arada kızımda sadece kanama problemim olmuştu. bu kez kalp durması oluyor. bu pıhtılaşma doğuştan olurmuş bizlerde. ama hamilelikte problem yaşarmışız. ben kızımda 27 yaşındaydım. sanırım yaşın ilerlemesinden dolayı daha çok sıkıntı yaşıyoruz diye tahmin ediyorum bu arada.
ben 21 eylülde düşük yaptım zekai tahirde. 38 gün sonra ilk adetimi oldum. normalde olandan daha yoğun oldu kanamam. doktor bu iyi dedi. şuan da 2. adetimin son günleri. 2. adetimi 31 gün sonra oldum. normalde 28 günde 1 olurdum. yavaş yavaş normale dönecek sanırım. aralığın sonunda 3. adetimi bekliyorum. adetin ilk günü iğneye başlıycam ve korunmuycam. tolga hoca öyle söyledi. tolga hocanın bekleme hemen korunmayı bırak demesi hoşuma gitti. yaşımız ileri malum. ve daha sonuçlarımı göstermeden durumumu anlatır anlatmaz sizde kesinlikle pıhtılaşma var dedi ve ben sonra sonuçlarımı gösterdim. hemen diyet verdi. hemen başla dedi. bu da hoşuma gitti. iğne olacaksın dedi. ben de ona dedim ki. eğer iğneye gerek yok deseydi bir daha gitmeyi düşünmezdim kendisine. çünkü zaten iğne kullanmamayı denedim. sonuçu gördüm.
ilk adetini 35 gün sonra görmen normal canım. ben 40 günü bekliyordum. 40 ı çıkma olayı varya. ben tolga hocayı düşünüyorsan bekleme git derim sana. zaman kaybetme belki sana da bekleme diyecek. diyete pazartesi başladım. alıştım. insan katlanıyor. şuan çok sıkı tutuyorum diyeti. sanırım hamile olunca biraz daha bazı şeylere izin verecek tolga hoca.sen sadece 1 kez adet oldun değil mi?

merhaba iyi haftalar iyi yeni aylar olsun inşallah
hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin amin..

Amin..İnşallah:)) Herkese iyi haftalar.. Kızlar clexane için rapor çıkaran var mı aranoızda? nasıl yaptınız? sonuçta özel dr bunu yazdı rapor verir misiniz desem devlet hastanesindeki doktora problem çıkarır mı?

kızlar ben kırmızılandım umutlar bir daahaki aya kaldı
hayırlısı olsun canım yeni batı alalım
canım gözünaydın tebrikler ilk sayfadaki listeyi inceledinmi gerekli bilgileri verirsen seni listeye eklerim
benimde bir oğlum var pıhtılaşmadan haberimiz bile olmadan sorunsuz gebelik geçirip doğurdum ikinciyi düşünürken 3 düşük yaptım araştırıldı pğıhtılaşma öğrenildi gebe kalırsam clexane 0,4 ile başlayacağım coraspin zaten her gün alıyorum
Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.

elifcim ihmal etme doktora git bu ne böyle her ay gecikiyor iyice bir baksınlar.
psikoloji bırakmadı bu durum.

canım bizde çok benziyoruz yaşlarımız aynı
çocuklarımız aynı yaşta ama ben 3 düşük yaşadım Allahım
bir daha kimselere yaşatmasın mutasyonlarımızda aynı
ama bende ek olarak protein s düşüklüğü var
Allah yardımcımız olsun ben iğne ile gebelik hiç yaşamadım
3 düşükten sonra araştırılıp bulundu şimdi gebe kalmayı bekliyorum:18::18:

biliyorum seviç cim seni daha önce konuşmuştuk. seni takip ediyorum zaten. bizim çok benziyor zaten. benim de protein s değerim sınırlar arasında ama düşük. alt sınıra daha yakın. inşallah bu kez olacak. ben çok umutluyum. en azından problemimiz bulundu seviç cim.

ben çıkarttım. aslında doktorum hem iğnelerimi yazdı. hem de hastaneye gel raporunu çıkartalım dedi. yani doktorun özeline gittim ordan hastaneye gel dedi rapor için. rapor olması şart. rapordan sonra sağlık ocağında dahi yazdırılıyormuş diye duydum. bilgisayardan görünüyormuş rapor heryerden sağlık ocağından dahi.

inşallah canım yaaaa öyle karışığım ki hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsamda sevinemeyeceğim
:18: korkularım o kadar çok ki Allah hepimizin yardımcısı olsun amin..

bugün yeni bir şey daha öğrendim canım vücut kendini hamileliğe hazırladığı zaman
adetleri gecikirmişşşşşşşşşşş inşallah az kaldı demekkiii

canım şu an bi sıkıntı yok ama bugün güne karın ağrısıyla başladm umarım devam etmez daha çok mide etrafında hissediyorum ağrıyı inş. normaldir

canım benimde ara ara oluyor karın bölgemde aslında bir ağrı gibi de değil ama rahatsızlık veriyor ve endişelendiriyor. ben de acaba iğnenin dozu mu yeterli değil diye düşünmeye başladım bir de şimdiden göğüslerim çok sertleşiyor. acaba bu normal bir şey mi yoksa daha erken mi bilmiyorum.

inşallah canım yaaaa öyle karışığım ki hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsamda sevinemeyeceğim
:18: korkularım o kadar çok ki Allah hepimizin yardımcısı olsun amin..

stres yapma canım. umutlu olmaya çalış. napalım yani. ben kendimi şöyle teselli ediyorum. 2 senem kaldı. 35 yaş sınır diye düşünüyorum. doktorumu buldum. iğne olacam. gene düşerse düşer napalım allahın takdiri. 35 yaşa kadar denerim olmazsa olmaz sonra bırakırım. rabbim uzun ömür versin 1 kızım var çok şükür. kerdeş istiyor ama olsun olmazsa napalım herkesin kardeşi mi var. tüm kazancımız onun olur. iğne kullandığı halde düşenler var. ona da hazır olmalıyım diye düşünüyorum. en çok da rabbime sığınıyorum canım. o veriyor o alıor. günahsız günahsız ölüyorlar ne mutlu onlara. bizlere şefaatçi olacaklar inşallah....
canım iyi düşünmeye çalış içini ferah tut. olursa olur olmazsa olmaz. ben sana birşey söyleyim mi. tolga hoca bana ne dedi biliyormusun kızımda da olabilirmiş kalp durması. 8.9. ayda da olabilirmiş. kızımın dünyaya gelmesi bir tesadüf. 2 kez kanamam oldu onda da. rabbim layık gördü verdi bize. allahın ir lütfu bize yaşayan çocuklarımız seviçcim. böyle düşün yat kalk bir çocuğun var diye dua et. o da olmayabilirmiş...

herkes burdayken çıkmak istemiyorum ama kızım artık daha fazla müsade etmiyor. izinliyim evdeyim biraz onunla ilgileneyim. fırsat bulursam girerim. iyi sohbetler size

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 6 ziyaretçi)

elif5507, eoe+, eerdgn, sevinc007+, turkce2012, zeynepzeynepzeynep, senay079+

forum epey kalabalıklaşmış...

aynen canım hacettepe çok kötü dr. lar iyi ama sistem berbat. ben de sırf sinan hoca için katlandım. senin benim genlerimden tek farkın faktör v leiden geninde herhangi bir şey yok diğerleri aynı ve sinan hoca bana senin dediğin gibi iki tane heterezigotun homozigot olduğunu söyledi. sana nasıl iğneye gerek yok demiş o dr. anlamıyorum. tolga beye için sindiyse devam et. eğer sinan hocaya bir şekilde randevu alabilirsen ona da görün derim ben. ancak hastaneden bir tanıdık bulursan kabul ediyor. ben o şekilde yaptım. burcunun tavsiyesiyle. ben gittiğimde henüz hamileydim ama düşük yapmak üzereydim.sinan hoca ultrasonla baktı direk bana kürtaj dedi. hemen yatırdılar küttaja aldılar. kürtaj sonrası da çok çektim. ağrılarım oldu tekrar hastanede yattım. hatta hastaneden kurban bayramının 1. günü çıktım. tekrar kontrol dedi. geçen gittiğimde de bunları söyledi. 6 ay hamilelik yok. üç ay sonra tekrar gel dedi. tolga beye gitsem ne der bilemiyorum. bir de ben Niğdedeyim gidiş gelişim de problem her istediğimde gidemiyorum. ama dediğin gibi ham özelden hem de devletten belli bir dr. unun olması gerekiyor. ve pıhtılaşma konusunda da uzmanlaşmış olması gerekiyor. dediğim gibi akşam eşimle görüşeyim Tolga ebye gitmeye karar verirsem yazarım. bence de herhangi bir gelişmede birbirimizi utlaka bilgilendirelim. çünkü mutasyonlarımız da çok benziyor. değerli bilgilerin için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…