- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım benim 4 genimde pıhtılaşma bulundu. faktör v leiden, mthfr lerin he ikisi de bir de şu an hatırlamadığım bir gen daha. ben en son Sinan Beksaç'a gittim. o benim pıhtılaşmamın çok ileri düzeyde olduğunu söyledi. ve böyle bir program çıkardı. 3 adet görüp ona gidecekmişim. kan testlerimi yaptırıp, ardından sonraki 3 ayda bir tedavi gördükten sonra hamile kalabileceğimi söyledi. ama nasıl bir tedavi uygulayacak herhangi bir bilgim yok. ben diyet uygulayacağını düşünüyorum. kendisine gelen diğer hastalarla görüştüğümde bu kanaate vardım. bana başka birşey uygular mı onu da bilemiyorum. sinan hoca çok bilgili benim endişem özel olmadığı için yeterince ilgilenemediklerini düşünmem. yani 3 hafta önce gidiyosun birşey söylüyo. sonrasında gittiğinde onu unutuyo senin hatırlatmana bile fırsat kalmadan başka birşey söyleyip kafasındakini uyguluyo. yani sana özel bir teşhis ve tedavi programı olamıyo gibi. o yüzden özelde bir dr. a gitmek ve özelde gittiğim dr. unda bu konuda uzmanlaşmış bilgili birisi olmasını istediğimden tolga bey aklıma geldi. yardımın için teşekkürler. akşam eşimle görüşüp bir karar vereceğiz sanırım.
canım şu an bi sıkıntı yok ama bugün güne karın ağrısıyla başladm umarım devam etmez daha çok mide etrafında hissediyorum ağrıyı inş. normaldir
Muayenehanesine gidebilirsin, hastaneye sadece fertilite sorunlari olanlar gidiyor. Eger asilama vs dusunuyorsan o zaman akay hastanesine de gidebilirsin. Muayenehane ucreti 200 tl.
eoe
ilk sayfadan senin hangi genlerinde bozukluk olduğuna baktım. benim senden fazla olarak bir de faktör v leiden heterezigot var. yaşımız da aynı. senin çocuğun varmış. onu da öğrendim. benim henüz yok. ne zaman düşük yaptın canım onu öğrenmek istiyorum. ben 19 ekim de kürtaj oldum. henüz adetim düzene girmiş değil. 35. günde adet oldum. 10. gündeyim hala devam eden kanamalar var. şu ara o kadar kararsızım ki sadece sinan hocanın dediğini yapıp beklesem mi yoksa başka dr. lara gitsem mi hiç biilemiyorum. bir sorum daha olacak diyete başladım dedin. nasıl zorlanıyormusun.
merhaba iyi haftalar iyi yeni aylar olsun inşallah
hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin amin..
hayırlısı olsun canım yeni batı alalımkızlar ben kırmızılandım umutlar bir daahaki aya kaldı
canım gözünaydın tebrikler ilk sayfadaki listeyi inceledinmi gerekli bilgileri verirsen seni listeye eklerimSelam Kizlar partesi gidecektim doktora dayanamadım 4+3 iken dün gittim, keseyi goremedik ama normal dedi.. Hemen iğneye başlattı, ilk iğnemi az once yaptım..azıcık kanadı normal di mı? Doktor da 2 hafta sonra çağırdı nasıl geçecek bilmem
benimde bir oğlum var pıhtılaşmadan haberimiz bile olmadan sorunsuz gebelik geçirip doğurdum ikinciyi düşünürken 3 düşük yaptım araştırıldı pğıhtılaşma öğrenildi gebe kalırsam clexane 0,4 ile başlayacağım coraspin zaten her gün alıyorumkızlar hepinize iyi akşamlar.aranızda kan pıhtılaşması olup ilk bebeğini iğne ile doğurup 2.bebeğe hamile kalan veya tekrar doğum yapan varmı.ben allah nasip ederse ocak ayı gibi 2.bebeği düşünüyorum.acaba aradan geçen 3.5 yıla ragmen gene iğne ve aspirin kullanmam gerekiyor mu.sadece aspirin deneyen var mı.
Kızlar ben hala kırmızıyı görmedim.11 gün geçikti.çarşambaya kadar olmazsam gene ya tekrar test yapacam yada 2 saat yol çekip gene doktora gidicem.
canım bizde çok benziyoruz yaşlarımız aynı
çocuklarımız aynı yaşta ama ben 3 düşük yaşadım Allahım
bir daha kimselere yaşatmasın mutasyonlarımızda aynı
ama bende ek olarak protein s düşüklüğü var
Allah yardımcımız olsun ben iğne ile gebelik hiç yaşamadım
3 düşükten sonra araştırılıp bulundu şimdi gebe kalmayı bekliyorum:18::18:
Amin..İnşallah:)) Herkese iyi haftalar.. Kızlar clexane için rapor çıkaran var mı aranoızda? nasıl yaptınız? sonuçta özel dr bunu yazdı rapor verir misiniz desem devlet hastanesindeki doktora problem çıkarır mı?
biliyorum seviç cim seni daha önce konuşmuştuk. seni takip ediyorum zaten. bizim çok benziyor zaten. benim de protein s değerim sınırlar arasında ama düşük. alt sınıra daha yakın. inşallah bu kez olacak. ben çok umutluyum. en azından problemimiz bulundu seviç cim.
canım gözünaydın tebrikler ilk sayfadaki listeyi inceledinmi gerekli bilgileri verirsen seni listeye eklerim
Benim Mthfr a1298c heterozigot ve PAI 4g/5g var. 11+4 günlük bir kaybım var( anne karnında kalbi durdu) gebelik öncesi apikopal+folbiol+coraspin, gebelikle beraber apikopal+folbiol+coraspin+clexane 0.6-- sata göre 4+5 günlüğüm:))
,
canım şu an bi sıkıntı yok ama bugün güne karın ağrısıyla başladm umarım devam etmez daha çok mide etrafında hissediyorum ağrıyı inş. normaldir
inşallah canım yaaaa öyle karışığım ki hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsamda sevinemeyeceğim
:18: korkularım o kadar çok ki Allah hepimizin yardımcısı olsun amin..
canım gözünaydın tebrikler ilk sayfadaki listeyi inceledinmi gerekli bilgileri verirsen seni listeye eklerim
Benim Mthfr a1298c heterozigot ve PAI 4g/5g var. 11+4 günlük bir kaybım var( anne karnında kalbi durdu) gebelik öncesi apikopal+folbiol+coraspin, gebelikle beraber apikopal+folbiol+coraspin+clexane 0.6-- sata göre 4+5 günlüğüm:))
,
tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip eylesin ekledim
canım sinan hoca çok iyi diye duydum. ben de 2 hafta önce ona gitmek için randevu aldım ama ondan vermediler yeni hasta almıyor dediler. bana serdar günalpa randevu verdiler. ona gittim ama memnun kalmadım. iğne olmana gerek yok gibi birşeyler dedi. heterozigot pıhtılaşma sayılmaz dedi. ama daha önce 2 heterozigot homozigot yapar diye duymuştum. usg ye giremedim aynı gün. ertesi gün gel dediler. sen de hacettepenin sistemini bilirsin. ben ilk defa gittim ve saat 1.30 a randevu verdiler. sonra anladım ki herkese 1.30 a randevu vermişler. 3 te muayene girişi yaptırdım. yarım saatten fazla doktora girmeyi bekledim falan derken usg dolmuştu. ben de o sinirle çıktım ve hemen tolga hocadan randevu aldım. bir de saatlerce ayakta sıra bekleme meselesi var. ben zaten sorunlu gebelik geçiriyorum bir de o kadar saat ayakta bekleyemem dedim. gördüm çünkü hamileler karnı burnunda benimle aynı kuyrukta ayakta dikiliyorlardı. neyse özgür deren için de iyi diyorlar. hacettepenin doktoru ve muayenehanesi var. ama o da sanırım hastanede doğum yaptırmıyormuş. araştır istersen. ayrıca prof kendisi.pıhtılaşmada o da uzman. benim aklımda zekai tahirdeki nuri danışman da vardı. o da riskli gebelik şefi. özeli de var. hastanede doğum yaptırıyormuş. ama tolga hocaya içim sindi. bilmiyorum aslında bir ayağımda devlet hastanesinde olsun diyorum. kararından beni de bilgilendir.
bence de sinan hoca 3 ay sonra diyet verecek ve haplara başlıycak. sinan hocanın diyeti biraz sıkı oluyrmuş diye duydum tolga hoca daha hafif bırakıyormuş. nuri hoca hakkında aslında hiç fikrim yok. sadece riskli gebelik uzmanı olduğunu ve iyi olduğunu duydum. ama pıhtılaşma konusunda nasıldır bilmiyorum. haberleşelim şenaycım.
tebrikler canım Allah kucağına almayıda nasip eylesin ekledim
Sağol sevinccim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?