inşallah canım yaaaa öyle karışığım ki hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsamda sevinemeyeceğim
:18: korkularım o kadar çok ki Allah hepimizin yardımcısı olsun amin..
bugün yeni bir şey daha öğrendim canım vücut kendini hamileliğe hazırladığı zaman
adetleri gecikirmişşşşşşşşşşşinşallah az kaldı demekkiii
bende seni inceledim canım.evet yaşımızın aynı olduğunu 079 dan anladım ben de.bu arada kızımda sadece kanama problemim olmuştu. bu kez kalp durması oluyor. bu pıhtılaşma doğuştan olurmuş bizlerde. ama hamilelikte problem yaşarmışız. ben kızımda 27 yaşındaydım. sanırım yaşın ilerlemesinden dolayı daha çok sıkıntı yaşıyoruz diye tahmin ediyorum bu arada.
ben 21 eylülde düşük yaptım zekai tahirde. 38 gün sonra ilk adetimi oldum. normalde olandan daha yoğun oldu kanamam. doktor bu iyi dedi. şuan da 2. adetimin son günleri. 2. adetimi 31 gün sonra oldum. normalde 28 günde 1 olurdum. yavaş yavaş normale dönecek sanırım. aralığın sonunda 3. adetimi bekliyorum. adetin ilk günü iğneye başlıycam ve korunmuycam. tolga hoca öyle söyledi. tolga hocanın bekleme hemen korunmayı bırak demesi hoşuma gitti. yaşımız ileri malum. ve daha sonuçlarımı göstermeden durumumu anlatır anlatmaz sizde kesinlikle pıhtılaşma var dedi ve ben sonra sonuçlarımı gösterdim. hemen diyet verdi. hemen başla dedi. bu da hoşuma gitti. iğne olacaksın dedi. ben de ona dedim ki. eğer iğneye gerek yok deseydi bir daha gitmeyi düşünmezdim kendisine. çünkü zaten iğne kullanmamayı denedim. sonuçu gördüm.
ilk adetini 35 gün sonra görmen normal canım. ben 40 günü bekliyordum. 40 ı çıkma olayı varya. ben tolga hocayı düşünüyorsan bekleme git derim sana. zaman kaybetme belki sana da bekleme diyecek. diyete pazartesi başladım. alıştım. insan katlanıyor. şuan çok sıkı tutuyorum diyeti. sanırım hamile olunca biraz daha bazı şeylere izin verecek tolga hoca.sen sadece 1 kez adet oldun değil mi?
PAI 4g/5g kızlar bu nedemek tam olarak bilen varmı bendede yazıyordu ama doktor bişe demedi:26:
PAI 4g/5g kızlar bu nedemek tam olarak bilen varmı bendede yazıyordu ama doktor bişe demedi:26:
ben çıkarttım. aslında doktorum hem iğnelerimi yazdı. hem de hastaneye gel raporunu çıkartalım dedi. yani doktorun özeline gittim ordan hastaneye gel dedi rapor için. rapor olması şart. rapordan sonra sağlık ocağında dahi yazdırılıyormuş diye duydum. bilgisayardan görünüyormuş rapor heryerden sağlık ocağından dahi.
teşekkür ederim burcu.oğluşun nasıl?uyuyor mu.uyku durumu nasıl???
aynen canım hacettepe çok kötü dr. lar iyi ama sistem berbat. ben de sırf sinan hoca için katlandım. senin benim genlerimden tek farkın faktör v leiden geninde herhangi bir şey yok diğerleri aynı ve sinan hoca bana senin dediğin gibi iki tane heterezigotun homozigot olduğunu söyledi. sana nasıl iğneye gerek yok demiş o dr. anlamıyorum. tolga beye için sindiyse devam et. eğer sinan hocaya bir şekilde randevu alabilirsen ona da görün derim ben. ancak hastaneden bir tanıdık bulursan kabul ediyor. ben o şekilde yaptım. burcunun tavsiyesiyle. ben gittiğimde henüz hamileydim ama düşük yapmak üzereydim.sinan hoca ultrasonla baktı direk bana kürtaj dedi. hemen yatırdılar küttaja aldılar. kürtaj sonrası da çok çektim. ağrılarım oldu tekrar hastanede yattım. hatta hastaneden kurban bayramının 1. günü çıktım. tekrar kontrol dedi. geçen gittiğimde de bunları söyledi. 6 ay hamilelik yok. üç ay sonra tekrar gel dedi. tolga beye gitsem ne der bilemiyorum. bir de ben Niğdedeyim gidiş gelişim de problem her istediğimde gidemiyorum. ama dediğin gibi ham özelden hem de devletten belli bir dr. unun olması gerekiyor. ve pıhtılaşma konusunda da uzmanlaşmış olması gerekiyor. dediğim gibi akşam eşimle görüşeyim Tolga ebye gitmeye karar verirsem yazarım. bence de herhangi bir gelişmede birbirimizi utlaka bilgilendirelim. çünkü mutasyonlarımız da çok benziyor. değerli bilgilerin için çok teşekkürler.
ama benim doktorum devlette çalışmıyor, ben nasıl yapabilirim?
Dun geceden beri cok sikintimiz var. Gece 3 saat hic uyumadi, sonra da sabah 7den 12ye kadar uyanikti onda da sadece yarim saat uyudu ve yine uyandi. Neyseki yarim saat once uyutmayi basardim umarim bu sefer guzelce uyur. Boylece ben de uyurum :)
canım pinpiriklenmede haklısın. dr.lar için çok basit birşey ama bizim için çok önemli. umarım herşey iyi olur. gebelik testini zamanında yaptırki iğnelere geç kalma bence. ne olur ne olmaz.
canım bende nevşehirdeyim doktora kayseriye gidiyorum tavsiye ederim sanada yakın sayılır
canım raporumu bende özel hastanede çıkarttım sorun olmadı
ama benim doktorum devlette çalışmıyor, ben nasıl yapabilirim?
kızlarr selam nasılsınız herkes ıyıdır umarım, aranızda ebru tarıma gıdene vardı heralde adanada, ona gııttım ben aslında doktorum cuneyt bey ama onada gorunmek ıstedım, aynı seylerı soledı hatta kadın kızdı bana, daha fazla doktor gezme ıstersen dıe:)) corasprın folıkasılt devam ek olarak b1 vıtamnını verdı bı tek,gebe kalırkalmaz ıgeneye başlıyacaksın dedı, buarada alltan baktıgı ıcın, şimdilik guzel bır haber verdı bır tane yumurtanda dollenıoo hattaa dedı, bende alltan bakmamız zarar verırmı dıyınce, bu kadar hassas olma dıee haşladı beniii tekrarr:)) tabı kendı nerden bılecek karşısında bır pimpirikli piskopat var:)) öle işte bır tane yumurta oluşuoo dıyınce cok heyecanlandım ve anneme bıle solemedım bunu, eşimde dahıl. kımseyi umutlandırmak ıstemıyorum bende hemen umutlanmak ıstemıyorum, sadce sag tarafımda ınanılmaz agrılar var bacagıma belıme kadar vuruyor ne bılmıyorum, adetıme bır hafta felan var, bu ay duzensızlık oldugu ıcın kestıremıyorum, ama test felan da yapmıcam şimdilik. benden haberler böyle kızlar, umarım herkes ıyıdırr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?