Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah canım yaaaa öyle karışığım ki hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsamda sevinemeyeceğim
:18: korkularım o kadar çok ki Allah hepimizin yardımcısı olsun amin..

seni çok iyi anlıyorum aynen bende aynı duygulardayım..bazen yalandan yere eşimi kırıyorum ona sarıyorum.herkes acele ediyorsun bekle bilmem ne diyor ama işte gelsinlerde birde benim içime anlatsınlar...

Son düzenleme:
bugün yeni bir şey daha öğrendim canım vücut kendini hamileliğe hazırladığı zaman
adetleri gecikirmişşşşşşşşşşş inşallah az kaldı demekkiii

inşallah canım inşallah.bu adet gecikmeleri ona delaletdir...ama ben kesin hamile değilim.öğlen eve gittim tets yaptım gene negatif.neden gecikti gene anlamadım.

evet canım kürtajdan sonra ilk adetim bu arada. bu yazını sonradan gördüğüm için. kusura bakma.

PAI 4g/5g kızlar bu nedemek tam olarak bilen varmı bendede yazıyordu ama doktor bişe demedi:26:

Temel Bilgi:
PAI-1 doku plazminojen aktivatörünü inhibe eder. Doku plazminojeni fibrinolizis sırasında inaktif
plazminojeni plazmine çevirir. Plazmin fibrin yılımında temel role sahiptir. Bu yolla PAI-1 aktivitesi
pıhtılaşmayı kontrol altında tutar.
Genotipleri: Homozigot 4G/4G, yüksek risklidir. Heterozigotta (4G/5G) iki gen allelinden biri
defektli, diğeri normaldir ve 4G/4G ‘ye göre daha az risklidir. Homozigot 5G/5G ise normal aktivete
gösteren formudur.
Klinik etkiler:
• 4G/4G ve 4G/5G kan PAI-1 seviyesinde artmaya yol açar. Bu artış fibrinolizisi inhibe ederek
arterial tromboz riskinde artışa yol açar.
• 4G/4G ve 4G/5G venöz tromboz riskinde de artışa yol açtığı tespit edilmiştir. Derin venöz
tromboz sıklığını arttırır.
• 4G/4G ve 4G/5G akut myokard enfarktüsü riskini arttırır.
• 4G/4G ve 4G/5G kroner anjioplasti sonrası restenoz riskinde artışa yol açar.
• 4G/4G ve 4G/5G gebelik kaybı olasılığını arttırır.
• P4G/4G ve 4G/5G genotiplerinde preeklempsi riskinde artış bildiren çalışmalar vardır.
• Gebelikte AFP ve HCG yüksekliğinin birlikte görüldüğü olgularda (2 MoM ve üstü)
preeklempsi, eklempsi ve HELLP sendromu olasılığı artar. Defektleri bu hastalarda çok sık
olarak gözlenir.

ama benim doktorum devlette çalışmıyor, ben nasıl yapabilirim?

kızlarr selam nasılsınız herkes ıyıdır umarım, aranızda ebru tarıma gıdene vardı heralde adanada, ona gııttım ben aslında doktorum cuneyt bey ama onada gorunmek ıstedım, aynı seylerı soledı hatta kadın kızdı bana, daha fazla doktor gezme ıstersen dıe:)) corasprın folıkasılt devam ek olarak b1 vıtamnını verdı bı tek,gebe kalırkalmaz ıgeneye başlıyacaksın dedı, buarada alltan baktıgı ıcın, şimdilik guzel bır haber verdı bır tane yumurtanda dollenıoo hattaa dedı, bende alltan bakmamız zarar verırmı dıyınce, bu kadar hassas olma dıee haşladı beniii tekrarr:)) tabı kendı nerden bılecek karşısında bır pimpirikli piskopat var:)) öle işte bır tane yumurta oluşuoo dıyınce cok heyecanlandım ve anneme bıle solemedım bunu, eşimde dahıl. kımseyi umutlandırmak ıstemıyorum bende hemen umutlanmak ıstemıyorum, sadce sag tarafımda ınanılmaz agrılar var bacagıma belıme kadar vuruyor ne bılmıyorum, adetıme bır hafta felan var, bu ay duzensızlık oldugu ıcın kestıremıyorum, ama test felan da yapmıcam şimdilik. benden haberler böyle kızlar, umarım herkes ıyıdırr..

teşekkür ederim burcu.oğluşun nasıl?uyuyor mu.uyku durumu nasıl???

Dun geceden beri cok sikintimiz var. Gece 3 saat hic uyumadi, sonra da sabah 7den 12ye kadar uyanikti onda da sadece yarim saat uyudu ve yine uyandi. Neyseki yarim saat once uyutmayi basardim umarim bu sefer guzelce uyur. Boylece ben de uyurum :)

canım bende nevşehirdeyim doktora kayseriye gidiyorum tavsiye ederim sanada yakın sayılır

ama benim doktorum devlette çalışmıyor, ben nasıl yapabilirim?

canım raporumu bende özel hastanede çıkarttım sorun olmadı

canım pinpiriklenmede haklısın. dr.lar için çok basit birşey ama bizim için çok önemli. umarım herşey iyi olur. gebelik testini zamanında yaptırki iğnelere geç kalma bence. ne olur ne olmaz.

Dun geceden beri cok sikintimiz var. Gece 3 saat hic uyumadi, sonra da sabah 7den 12ye kadar uyanikti onda da sadece yarim saat uyudu ve yine uyandi. Neyseki yarim saat once uyutmayi basardim umarim bu sefer guzelce uyur. Boylece ben de uyurum :)

canım kıyamam ya sende dinlen biraz bende bugünlerde bol uyku depoluyorum sabak kızım rahatsızdı okula gitmedi onunla yattık öğlene kadar uyumuşuz

canım pinpiriklenmede haklısın. dr.lar için çok basit birşey ama bizim için çok önemli. umarım herşey iyi olur. gebelik testini zamanında yaptırki iğnelere geç kalma bence. ne olur ne olmaz.

evet senaycım doktorlarr için sorun yok, cok bekleemmem test ıcın ama adetıme şimdi var daha var, dedıgın gıbı gec kalmadanda yapmak lazım

canım bende nevşehirdeyim doktora kayseriye gidiyorum tavsiye ederim sanada yakın sayılır

canım raporumu bende özel hastanede çıkarttım sorun olmadı

canım orayı da düşünmüyor değilim ama kayseriyi hiç bilmiyorum. ailem ankarada ben de orada büyüdüğüm için uzak olmasına rağmen ankaraya gidiyorum. ama kayseride mehmet tayyar var onu da çok övüyorlar hatta oğlu niğde kadın doğumda. ona da gidebilirim ama şimdilik çok kararsızım. bir dr.un dediğini dinleyip ona devam etmeli mi yoksa birkaç dr. daha gezmeli mi. o konuda kararsızım işte. beklemek de güç geliyor ama hamile kaldığımda yine aynı şeyleri yaşamaktansa bekleyeyim daha iyi diyorum bi yandan. bi yandan da yaşım zaten 33 daha ne bekliycem diyorum. bakalım akşam eşimle bir değerlendirme toplantısı yaparız:)

Ayyyy çok sevindim hadi bakalım canım inşallah duyarız güzel haberlerini.sevinc ve benden ümit yok....tabi şimdilik inşallah Allahın iznyile bizdende alırsınız haberleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…