Tolga Bey'in doğum yaptırdığı arkadaşlar doğum sonrası Tolga Bey iğneye devam ediyor mu?
ccanım bizler için doktor seçimi çok önemli ben bu doktorum sonuna kadar güveniyorum beni çok rahatlatıyor istersen gidersen fikrini alabilirsin hakkında ne hayırlısıysa o olsun canımcanım orayı da düşünmüyor değilim ama kayseriyi hiç bilmiyorum. ailem ankarada ben de orada büyüdüğüm için uzak olmasına rağmen ankaraya gidiyorum. ama kayseride mehmet tayyar var onu da çok övüyorlar hatta oğlu niğde kadın doğumda. ona da gidebilirim ama şimdilik çok kararsızım. bir dr.un dediğini dinleyip ona devam etmeli mi yoksa birkaç dr. daha gezmeli mi. o konuda kararsızım işte. beklemek de güç geliyor ama hamile kaldığımda yine aynı şeyleri yaşamaktansa bekleyeyim daha iyi diyorum bi yandan. bi yandan da yaşım zaten 33 daha ne bekliycem diyorum. bakalım akşam eşimle bir değerlendirme toplantısı yaparız:)
hastanenin sgkyla anlaşması olması gerekiyor 5 dakika bile sürmedi çıkartmakNigarcım özelden nasıl çıkarttın? sgk anlaşmalı özel mi olması gerekiyor?
sgk anlaşması olan özel hastanelerde çıkartılıyorclexane iğne için rapor çıkartmak gerekiyormuş raporsuz sağlık ocağı yazmıyor nerede çıkarttınız özel hastanede çıkartılabiliyormu acilll
ccanım bizler için doktor seçimi çok önemli ben bu doktorum sonuna kadar güveniyorum beni çok rahatlatıyor istersen gidersen fikrini alabilirsin hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım
hastanenin sgkyla anlaşması olması gerekiyor 5 dakika bile sürmedi çıkartmak
sgk anlaşması olan özel hastanelerde çıkartılıyor
canım senin drun hangisi kayseride
oturduğum yerdeki özel hastaneleri aradım ama bilgisi olan bile yok istanbul anadolu yakasında çıkartan hastane önerebilecek varmı
clexane iğne için rapor çıkartmak gerekiyormuş raporsuz sağlık ocağı yazmıyor nerede çıkarttınız özel hastanede çıkartılabiliyormu acilll
burcu ben Tolga Bey ve Coşkun Bey'in hastasıyım. Tayinimiz Nevşehir'e çıktı. Bu nedenle burda doğum yapmaya karar verdim. Burdaki doktorum doğum sonrası iğne olmayacaksın dedi. Coşkun beyle telefonda görüştüm o da aynı şeyi söyledi. Zannedersem iğne kişinin durumuna göre belirleniyor. İki doktor da aynı şeyi söylediğine göre onlara güvenmem gerek öyleyse. Bu arada bebeğine Allah'ım sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin. Darısı başımıza:))Kisiye ve dogum sonrasi durumuna gore belirliyor sanirim. Dogumdan once dogum olsun odem durumuna gore karar vercem demisti, bana sadece 1 hafta verdi igne
aynen canım hacettepe çok kötü dr. lar iyi ama sistem berbat. ben de sırf sinan hoca için katlandım. senin benim genlerimden tek farkın faktör v leiden geninde herhangi bir şey yok diğerleri aynı ve sinan hoca bana senin dediğin gibi iki tane heterezigotun homozigot olduğunu söyledi. sana nasıl iğneye gerek yok demiş o dr. anlamıyorum. tolga beye için sindiyse devam et. eğer sinan hocaya bir şekilde randevu alabilirsen ona da görün derim ben. ancak hastaneden bir tanıdık bulursan kabul ediyor. ben o şekilde yaptım. burcunun tavsiyesiyle. ben gittiğimde henüz hamileydim ama düşük yapmak üzereydim.sinan hoca ultrasonla baktı direk bana kürtaj dedi. hemen yatırdılar küttaja aldılar. kürtaj sonrası da çok çektim. ağrılarım oldu tekrar hastanede yattım. hatta hastaneden kurban bayramının 1. günü çıktım. tekrar kontrol dedi. geçen gittiğimde de bunları söyledi. 6 ay hamilelik yok. üç ay sonra tekrar gel dedi. tolga beye gitsem ne der bilemiyorum. bir de ben Niğdedeyim gidiş gelişim de problem her istediğimde gidemiyorum. ama dediğin gibi ham özelden hem de devletten belli bir dr. unun olması gerekiyor. ve pıhtılaşma konusunda da uzmanlaşmış olması gerekiyor. dediğim gibi akşam eşimle görüşeyim Tolga ebye gitmeye karar verirsem yazarım. bence de herhangi bir gelişmede birbirimizi utlaka bilgilendirelim. çünkü mutasyonlarımız da çok benziyor. değerli bilgilerin için çok teşekkürler.
PAI 4g/5g kızlar bu nedemek tam olarak bilen varmı bendede yazıyordu ama doktor bişe demedi:26:
ama benim doktorum devlette çalışmıyor, ben nasıl yapabilirim?
Tolga Bey'in doğum yaptırdığı arkadaşlar doğum sonrası Tolga Bey iğneye devam ediyor mu?
clexane iğne için rapor çıkartmak gerekiyormuş raporsuz sağlık ocağı yazmıyor nerede çıkarttınız özel hastanede çıkartılabiliyormu acilll
niğdeden mi gidip geliyorsun. tahlillerin nasıl yetişiyor. ankarada olduğum için kendimi şanslı mı hissetmeliyim o halde. allah kolaylık versin canım yaa.nelere katlanıyoruz. mükafatını alırız inşallah. dediğim gibi benim aklımda başka doktorlar vardı. ama burcu_gen e çok güvendim. sadece kendi doktorunu söledi. memnun olduğunu söyledi. ben de tolga beyi araştırdım netten ve hakkında tek bir kötü yorum okumadım. gidince de içime sindi eşim de beğendi. ben tolga hocaya bir git derim sana. ondan sonra doktor konusunda karar verirsin canım. yani dediğim gibi dr la tanışınca diğer doktorları düşünmemeye başladım. aklıma yattı tolga hoca. tamam canım gelişmelerimizden haberdar edelim birbirimizi.
canım senin drun hangisi kayseride
Ya Kizlar ben iğnemi yaptım ama azıcık korktum(2. İgne bu daha kendi kendime yaptıgım)
1- iğneyi yaptıktan sonra kanamadı ama 2 iri damla ilac dışarı cikti
2- yaptıktan sonra göbek deliğimin altında da yanma hissettim(5 cm soluna yapmıştım halbuki)
Endişelenmeli miyim?? Birsey olmuş mudur
Kızlar Günaydın,,
Dün akşam ilacı yaptıktan sonra korktuğumdan heralde bugün gergin uyandım( Şunu farkettim ben çok korkuyorum.. Herşey Allahtan elbette..Ama korkuyorum, beni sizden başka kimse anlamaz.. Anneme eşime bile tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum. Gerçekten sevinemiyorum, çünkü sonra üzülmekten korkuyorum...Kafamda sürekli sorular var. İlacın dozu çok mu acaba, doğru doktorumu seçtim? Allahım yanıltmasın.. İçimi dökmek istedim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?