Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

clexane iğne için rapor çıkartmak gerekiyormuş raporsuz sağlık ocağı yazmıyor nerede çıkarttınız özel hastanede çıkartılabiliyormu acilll

ccanım bizler için doktor seçimi çok önemli ben bu doktorum sonuna kadar güveniyorum beni çok rahatlatıyor istersen gidersen fikrini alabilirsin hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım

Nigarcım özelden nasıl çıkarttın? sgk anlaşmalı özel mi olması gerekiyor?
hastanenin sgkyla anlaşması olması gerekiyor 5 dakika bile sürmedi çıkartmak

clexane iğne için rapor çıkartmak gerekiyormuş raporsuz sağlık ocağı yazmıyor nerede çıkarttınız özel hastanede çıkartılabiliyormu acilll
sgk anlaşması olan özel hastanelerde çıkartılıyor

canım senin drun hangisi kayseride

oturduğum yerdeki özel hastaneleri aradım ama bilgisi olan bile yok istanbul anadolu yakasında çıkartan hastane önerebilecek varmı

canım hastanede çalışanlar bilmez. sgk anlaşması olan herhangi bir özel hastanenin kadın doğum dr.una görünürsen raporu yazacaktır. hatta devlet hastanesindeki kadın doğumcu da çıkartır. ben devlet hastanesinin kadın doğumcusuna durmumu anlattığımda bana hemen çıkartmıştı raporumu. hatta önce 0,4 kullanıyodum ona çıkarttı. sonra 0,6 kullandım ona çıkarttı. sonra 0,2 dediler hacettepe de orada yazdırma fırsatım olmamıştı. niğdeye döndüğümde oradaki prof 0,2 kullanacaksın dedi dedim. 0,2 yi de çıkarttı.

Kisiye ve dogum sonrasi durumuna gore belirliyor sanirim. Dogumdan once dogum olsun odem durumuna gore karar vercem demisti, bana sadece 1 hafta verdi igne
burcu ben Tolga Bey ve Coşkun Bey'in hastasıyım. Tayinimiz Nevşehir'e çıktı. Bu nedenle burda doğum yapmaya karar verdim. Burdaki doktorum doğum sonrası iğne olmayacaksın dedi. Coşkun beyle telefonda görüştüm o da aynı şeyi söyledi. Zannedersem iğne kişinin durumuna göre belirleniyor. İki doktor da aynı şeyi söylediğine göre onlara güvenmem gerek öyleyse. Bu arada bebeğine Allah'ım sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin. Darısı başımıza:))

niğdeden mi gidip geliyorsun. tahlillerin nasıl yetişiyor. ankarada olduğum için kendimi şanslı mı hissetmeliyim o halde. allah kolaylık versin canım yaa.nelere katlanıyoruz. mükafatını alırız inşallah. dediğim gibi benim aklımda başka doktorlar vardı. ama burcu_gen e çok güvendim. sadece kendi doktorunu söledi. memnun olduğunu söyledi. ben de tolga beyi araştırdım netten ve hakkında tek bir kötü yorum okumadım. gidince de içime sindi eşim de beğendi. ben tolga hocaya bir git derim sana. ondan sonra doktor konusunda karar verirsin canım. yani dediğim gibi dr la tanışınca diğer doktorları düşünmemeye başladım. aklıma yattı tolga hoca. tamam canım gelişmelerimizden haberdar edelim birbirimizi.

PAI 4g/5g kızlar bu nedemek tam olarak bilen varmı bendede yazıyordu ama doktor bişe demedi:26:

bana genetik uzmanı o değerin kanı sıvılaştıran değer olduğunu söyledi. yani mthfr değerleri kanın pıhtılaşması, 4g/5g de o pıhtıyı sıvılaştıran değermiş. benim 4g/4g çıkmıştı yani sıvılaşmıyormuş. o da mutasyonlu yani. yanlış bilmiyorsam 4g/5g olması gereken. senin sonucun iyi sanırım. 4g/4g ile 5g/5g mutasyonlu oluyor. yine de çok iyi bilmediğimi eklemeliyim canım.

Son düzenleme:

ben sgk alaşmalı özel hastanede çıkarttım. doktorum dedi. hastaneye gel çıkartalım dedi.

ben sgk alaşmalı özel hastanede çıkarttım. doktorum dedi. hastaneye gel çıkartalım dedi.

canım çok zor tabiki benim bu kadar çok düşük yaşayıp da gecikmemin en büyük sebebi de bu zaten. buradakiler habire deniyorlar. önce herhangi bir bilgim olmadı. ardından düşük oldu. 0.4 olmadı 0,6 iğne yapalım dediler. hatta buradakilere kalsam bir daha hamile kalacakmışım bu sfer 0,8 kullanacakmışım. sinan hoca olur mu öyle şey kanamaya sebep olur dedi. 0,6 kullandığımı öylediğimde çok yüksek doz kullanmışsın dedi. doğru düzgün bir kan tahlili bile yapmadılar. bu en son kürtajı olduğumda yaşadığına şükret dedi sinan hoca. meğer karaciğer enzimlerim tavan yapmış ve zaten mevcut bir pıhtılaşma varmış. bir de ben kürtaj olmak istemiyorum diye ağlıyorum. neyse sinan hoca doğru zamanda doğru müdahaleyi yapmışız dedi. niğde de hamileliğim boyunca bana bir kan tahlili bile yapmadılar. bu hafta olmadı haftaya gene gel. ultrasonla bakıp gönderiyorlardı. yani o yüzden ciddi bir hastane ve dr. u o yüzden itiyorum. eşimle konuştuk. giderin acelen ne diyor. o da haklı daha geçen hafta gittim geldim ankaraya. gelecek ay gidersin diyor. zannedersem bir dahaki adetimi gördükten sonra giderim. burcu iyi araştırmış ve öğrenmiş. sağolsun bana da çok yardımcı oldu. senin de yardımların için tşekkürler.

Ya Kizlar ben iğnemi yaptım ama azıcık korktum(2. İgne bu daha kendi kendime yaptıgım)

1- iğneyi yaptıktan sonra kanamadı ama 2 iri damla ilac dışarı cikti

2- yaptıktan sonra göbek deliğimin altında da yanma hissettim(5 cm soluna yapmıştım halbuki)

Endişelenmeli miyim?? Birsey olmuş mudur

canım ben 4.haftamdan beri yapıyorum..korkma ilk başta tırsıyo insan biraz..kılcal damara denk gelmiştir azıcık kan oluyo zaman zaman...iğneyi yapınca bir süre hafifçe bastır üstüne...ben yanma hissetmedim hiç..ben başlarda göbekten yapıyordum..bulantılarım çok oldu zayıfladım acımaya başladı göbek o yüzden artık yapmıyorum..bacaktan ve koldan yapıyorum...

Kızlar Günaydın,,

Dün akşam ilacı yaptıktan sonra korktuğumdan heralde bugün gergin uyandım( Şunu farkettim ben çok korkuyorum.. Herşey Allahtan elbette..Ama korkuyorum, beni sizden başka kimse anlamaz.. Anneme eşime bile tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum. Gerçekten sevinemiyorum, çünkü sonra üzülmekten korkuyorum...Kafamda sürekli sorular var. İlacın dozu çok mu acaba, doğru doktorumu seçtim? Allahım yanıltmasın.. İçimi dökmek istedim sadece..

canım seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum dün ilk iğnemi eşime yaptırdım aynı korkular bendede oluştu daha önce iki düşüğün vermiş olduğu bir korku acaba bundada olacakmı iğne dozu yeterlimi bir sürü şey homozigot olduğum ve tek gende mutasyon olduğu için günde bir kere cleaxene 4 lük kullanıyorum bunun yanında bir folbiol ve bir coraspin hamileliğim çok yeni bu stresle nasıl baş edicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…