Kızlar Günaydın,,
Dün akşam ilacı yaptıktan sonra korktuğumdan heralde bugün gergin uyandım( Şunu farkettim ben çok korkuyorum.. Herşey Allahtan elbette..Ama korkuyorum, beni sizden başka kimse anlamaz.. Anneme eşime bile tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum. Gerçekten sevinemiyorum, çünkü sonra üzülmekten korkuyorum...Kafamda sürekli sorular var. İlacın dozu çok mu acaba, doğru doktorumu seçtim? Allahım yanıltmasın.. İçimi dökmek istedim sadece..
canım seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum dün ilk iğnemi eşime yaptırdım aynı korkular bendede oluştu daha önce iki düşüğün vermiş olduğu bir korku acaba bundada olacakmı iğne dozu yeterlimi bir sürü şey homozigot olduğum ve tek gende mutasyon olduğu için günde bir kere cleaxene 4 lük kullanıyorum bunun yanında bir folbiol ve bir coraspin hamileliğim çok yeni bu stresle nasıl baş edicem bilmiyorum
bana genetik uzmanı o değerin kanı sıvılaştıran değer olduğunu söyledi. yani mthfr değerleri kanın pıhtılaşması, 4g/5g de o pıhtıyı sıvılaştıran değermiş. benim 4g/4g çıkmıştı yani sıvılaşmıyormuş. o da mutasyonlu yani. yanlış bilmiyorsam 4g/5g olması gereken. senin sonucun iyi sanırım. 4g/4g ile 5g/5g mutasyonlu oluyor. yine de çok iyi bilmediğimi eklemeliyim canım.
özel erciyes kartal hastanesinde zeki yılmaz
Kızlar Günaydın,,
Dün akşam ilacı yaptıktan sonra korktuğumdan heralde bugün gergin uyandım( Şunu farkettim ben çok korkuyorum.. Herşey Allahtan elbette..Ama korkuyorum, beni sizden başka kimse anlamaz.. Anneme eşime bile tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum. Gerçekten sevinemiyorum, çünkü sonra üzülmekten korkuyorum...Kafamda sürekli sorular var. İlacın dozu çok mu acaba, doğru doktorumu seçtim? Allahım yanıltmasın.. İçimi dökmek istedim sadece..
canımmalesef hepimiz hep aynı duyguları yaşıyoruz. ama elimizden başka birşey de gelmiyor malesef. şöyle düşün ben elimden geleni yaptım. çünkü gelecek olan ondan. o canı verecek olan allah. eğer o dilerse o canı sana vermeyi isterse hiçbirşey engel olamaz. ama olmayacaksa da istediğin kadar iğne ilaç kullan olmuyor. en bariz örneklerden biri benim. kimisi iğneye geç başladığı halde birşey olmuyor. ben erken başladığım halde 2 kere üst üste iğne kullanırken düşük yaşadım. yapacak birşey yok malesef.
canımmalesef hepimiz hep aynı duyguları yaşıyoruz. ama elimizden başka birşey de gelmiyor malesef. şöyle düşün ben elimden geleni yaptım. çünkü gelecek olan ondan. o canı verecek olan allah. eğer o dilerse o canı sana vermeyi isterse hiçbirşey engel olamaz. ama olmayacaksa da istediğin kadar iğne ilaç kullan olmuyor. en bariz örneklerden biri benim. kimisi iğneye geç başladığı halde birşey olmuyor. ben erken başladığım halde 2 kere üst üste iğne kullanırken düşük yaşadım. yapacak birşey yok malesef.
canım çok zor tabiki benim bu kadar çok düşük yaşayıp da gecikmemin en büyük sebebi de bu zaten. buradakiler habire deniyorlar. önce herhangi bir bilgim olmadı. ardından düşük oldu. 0.4 olmadı 0,6 iğne yapalım dediler. hatta buradakilere kalsam bir daha hamile kalacakmışım bu sfer 0,8 kullanacakmışım. sinan hoca olur mu öyle şey kanamaya sebep olur dedi. 0,6 kullandığımı öylediğimde çok yüksek doz kullanmışsın dedi. doğru düzgün bir kan tahlili bile yapmadılar. bu en son kürtajı olduğumda yaşadığına şükret dedi sinan hoca. meğer karaciğer enzimlerim tavan yapmış ve zaten mevcut bir pıhtılaşma varmış. bir de ben kürtaj olmak istemiyorum diye ağlıyorum. neyse sinan hoca doğru zamanda doğru müdahaleyi yapmışız dedi. niğde de hamileliğim boyunca bana bir kan tahlili bile yapmadılar. bu hafta olmadı haftaya gene gel. ultrasonla bakıp gönderiyorlardı. yani o yüzden ciddi bir hastane ve dr. u o yüzden itiyorum. eşimle konuştuk. giderin acelen ne diyor. o da haklı daha geçen hafta gittim geldim ankaraya. gelecek ay gidersin diyor. zannedersem bir dahaki adetimi gördükten sonra giderim. burcu iyi araştırmış ve öğrenmiş. sağolsun bana da çok yardımcı oldu. senin de yardımların için tşekkürler.
canım 4g/5g yani iyi demek mi oluyo benimkisinde 4g/5g heterozigot yazıyo bu nedemekk
iğnenin dozumu yetersiz gelmiş tatlım doktor ne dedi heterezigotmu homozigotmusun kaçlık iğne kullandın ayrıca
şenayım ne güzel yazmışsın bugün benim de canım sıkkın az önce randevu aldım iş çıkışı gidecem bakalım umarım herşeyy yolundadır ağrım geçmek bilmiyo o yüzden moralim bozuluyor dua et canımm sen kalp atışı duyamyodun değil mi bide kürtajın nasıl oldu uyutuyolar mı yoksa canlı canlı mı yaptlar merak ettimm
geç olsun güç olmasın canım. inşallah hayırlısı olur. burcu da ilk önce sinan hocaya gitmiş sonra orda beklemek falan zor olunca tolga hocaya devam etmiş. o açıdan için rahat olsun.sinan hoca çok metediliyor. hakkımızda hayırlısı canım...
canım aynı duyguları yaşıyoruz benim de bugün canım sıkkın dündendir mide etrafındaki ağrım karnımda gezinip duruyo korktum yine kötü bişey mi diye eğğer doktorumdan randevu alırsam bugün giderim iş çıkışı iyice korktum geçmiyo anlamadım inş sorun yoktur
arkadaşlar az önce dr dan geldim. cuma günü başka bir dr a gittiğimde boş gebelik demişti. haftaya kürtaj yapacam demişti. bugünkü dr bebeğimi gördü 9mm boyunda embriyo var dedi. o kadar sevindim ki sevincimden hastane koridorlarında hüngür hüngür ağladım...onu kaybettim sanmıştım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin
canım 4g/5g yani iyi demek mi oluyo benimkisinde 4g/5g heterozigot yazıyo bu nedemekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?