Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar burdaki herkes cleaxan kullanıyor bende önceki hamileliğimde kullandım ama bebeğimi kaybettim doktor şimdi hamile kalınca innohep kullanalım o yetersiz gelmiş dedi bide ben kalp damar cerrahisine gittim testlerle oda cleaxan 12 saat etkili innohep 24 saat dedi

canım aynı duyguları yaşıyoruz benim de bugün canım sıkkın dündendir mide etrafındaki ağrım karnımda gezinip duruyo korktum yine kötü bişey mi diye eğğer doktorumdan randevu alırsam bugün giderim iş çıkışı iyice korktum geçmiyo anlamadım inş sorun yoktur

hepimizin ki stresli geçiyo canım ilaçlarımızı düzenli alıp dua etmektn başka çaremiz yok nasip kısmettir bu işler kötü bişey olacaksa olur önüne geçemeyiz yani anlayacağn işimiz zor arkadaşım

canım 4g/5g yani iyi demek mi oluyo benimkisinde 4g/5g heterozigot yazıyo bu nedemekk

canımmalesef hepimiz hep aynı duyguları yaşıyoruz. ama elimizden başka birşey de gelmiyor malesef. şöyle düşün ben elimden geleni yaptım. çünkü gelecek olan ondan. o canı verecek olan allah. eğer o dilerse o canı sana vermeyi isterse hiçbirşey engel olamaz. ama olmayacaksa da istediğin kadar iğne ilaç kullan olmuyor. en bariz örneklerden biri benim. kimisi iğneye geç başladığı halde birşey olmuyor. ben erken başladığım halde 2 kere üst üste iğne kullanırken düşük yaşadım. yapacak birşey yok malesef.

iğnenin dozumu yetersiz gelmiş tatlım doktor ne dedi heterezigotmu homozigotmusun kaçlık iğne kullandın ayrıca

şenayım ne güzel yazmışsın bugün benim de canım sıkkın az önce randevu aldım iş çıkışı gidecem bakalım umarım herşeyy yolundadır ağrım geçmek bilmiyo o yüzden moralim bozuluyor dua et canımm sen kalp atışı duyamyodun değil mi bide kürtajın nasıl oldu uyutuyolar mı yoksa canlı canlı mı yaptlar merak ettimm

geç olsun güç olmasın canım. inşallah hayırlısı olur. burcu da ilk önce sinan hocaya gitmiş sonra orda beklemek falan zor olunca tolga hocaya devam etmiş. o açıdan için rahat olsun.sinan hoca çok metediliyor. hakkımızda hayırlısı canım...

hildancığım sıkma canını inşşallah bir şey yoktur. benimde geçen haftalarda ara ara mideme ağrılar giriyordu bu hafta da bel ağrım var şenayın da dediği gibi yaşatan Rabbimdir. Ama seninki sürekli varsa git bir görün en azından için rahat eder canım.

arkadaşlar az önce dr dan geldim. cuma günü başka bir dr a gittiğimde boş gebelik demişti. haftaya kürtaj yapacam demişti. bugünkü dr bebeğimi gördü 9mm boyunda embriyo var dedi. o kadar sevindim ki sevincimden hastane koridorlarında hüngür hüngür ağladım...onu kaybettim sanmıştım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin

canım 4g/5g yani iyi demek mi oluyo benimkisinde 4g/5g heterozigot yazıyo bu nedemekk

PAI-1 (4G/5G) Polimorfizmi: Doku Plazminojen Aktivasyon İnhibitörüdür. PAI-1 aktivasyonundaki artış fibrinolizisi inhibe edeceğinden pıhtılaşmada artış görülür. 4G alleli, yüksek plazma PAI-1 traskripsiyon ve aktivasyonu ile ilişkilidir.Erken yaş Myokard İnfarktüsü ve preeklampsi hastalarında 4G allel sıklığı yüksek bulumuştur. 4G/5G heterozigotluğunda tromboz riski 4G/4G homozigotluğuna göre daha düşüktür.

benim kağıdımda böyle bir açıklama var. benim bu değerimin yanında 4G/4G yazıyor.anladı.ğım kadarıyla kötü. ama osnuç olarak heterozigot da kötü. normal değil anlaşılan.valla ben de çok iyi anlamadım. ama sonuç olarak pıhtılaşma var...

iğnenin dozumu yetersiz gelmiş tatlım doktor ne dedi heterezigotmu homozigotmusun kaçlık iğne kullandın ayrıca

canım iğnenin dozu ile alakalı olup olmadığını şu an bilemiyorum. ilk önce hiçbir şey kullanmazken bi düşük yaşadım o zaman anladık. sonrasındaki gebeliğimde yumurtlamadan hemen sonra başlamak üzere 0,4 celexane kullandım hamile kaldım düştü. ardından 3 ay boyunca coraspin, folikasit ve b vitamini kullanarak ve yumurtlamadan sonra 0,4 celexane, hamile kaldır kalmaz da 0,6 clexane şeklinde bir tedavi oldu. bu sefer de bebek gelişmedi. kalp atımı olmadı ve kürtaj oldum. benim faktör vleiden heterezigot, mthfr lerin her ikisi de heterezigot bir de pai 4g/5g heterezigot. buradaki dr.lar tekrar dene bu sefer 0,8 kullanırız ded,iler. ben ankaraya sinan hocaya gittim. şimdilik nasıl bir tedavi uygulayacak bir fikrim yok. o yüzden bekleme sürecimde birkaç dr. daha gezicem sanırım.

slvy canım çok çok çok sevindim inan okuduğumda çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin....

canım inşallah herşey yolundadır. canını sıkma. benim kalp atımı olmadı biliyosun. 9 haftalıktı. ankaraya gitmeden önce buradakiler artık düşük olacağını söylemişlerdi. kürtaj olabilir dediler ben de istemediğimi söyledim. ve iğnelerle beraber bütün ilaçları kesmemi istediler. kendi kendine düşer dediler. sinan hocaya gittiğimde kanama başlamıştı. hemen kürtaj dedi. orada tabi özel dr. olmadığı için bir de rica minnet beni kabul ettiği için şunu istiyorum gibi birşey söyleyemedim. hemen hastaneye yatırdı. kan tetkiklerimi istedi. pıhtılaşma testlerimi yeniletti. hemen ertesi günü kürtaja aldılar. uyuttular beni. çok kötüydü. direk olarak karnımın orada bir kazıntı ve ağrıyla uyandım. sanki rahmim bitmiş ve bir daha hiç çocuğum olmayacakmış gibi hisstettim. çok ağladım sadece allahım bana yardım et diye dua ettim. hemen aynı akşam hastaneden çıktım. fakat aradan bir gün geçtikten sonra çok şiddetli karın ağrısı başladı. ben gaz sancısı sandım. bekledim geçmedi. o ağrıyı bir gün çektim geçer diye bekledim yok. ertesi gün hastaneye iki büklüm gittim. ve titremem de vardı. enfeksiyon kapmışsın dediler. bu sefer 4 gün daha hastanede yattım va bayramın 1. günü akşam çıktım hastaneden. çok şükür ondan sonra bir sıkıntı yaşamadım. allahım kimseye yaşatmasın. çok zor günlerdi benim için zaten baya bi psikolojik olarak yıprattı beni ve hala hergün ağlıyorum aklıma geldikçe.

teşekkür ederim canım. aynen öyle rabbim tez zamanda hayırlarla bebişlerimizi koklamak nasip etsin inş.

Canım yoktur birşey, biz artık herşeyi takar olduk.. Kendime de kızıyorum , yoklamayayım kendimi diyorum ama engel olamıyorum(

canım çok sevindim. zaten dr un hemen kürtaj demesi çok saçmaydı. benim 9. haftaya kadar beklendi. hatta 10. hafta bile olabilirdi. ama ankara'ya gitiiğimde kanamam başlamış ve kese aşağıya doğru iniyordu. yani ondan sonra kürtaj oldum. senin kanama yok bişey yok. daha kalp atımlarını beklerler. sabret canım inş. kalp atımı da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…