Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim canım. Rabbim sana bu acılarını ve sıkıntılarını unutturacak hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. bu arada dr kalp atımını görüyorum dedi ama ben duymadım.

teşekkür ederim canım. Rabbim sana bu acılarını ve sıkıntılarını unutturacak hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. bu arada dr kalp atımını görüyorum dedi ama ben duymadım.

ay canım bu da çok güzel bir haber. kalp atımı da varsa tamam. inşallah gerisi de gelir. sağlıkla büyür bebişin.

Canım bacaktan nasıl yapıyorsun?Tam olarak nereye?Ben bir türlü cesaret edemedim bacaktan yapmaya..Göbüşte iyice büyüdü oraya da zor yapıyorum.Geçen bacağıma iğneyi sokmaya çalıştım çok acıyınca geri çektim

amin canım o da olur inşallah bugünlere geldin az kaldı. ya sabır. yapacak bişey yok. umarım sağlıkla doğsun bugünlerin zorluklarını hatırlamazsın bile.

Amin canım ..İnşallah inşallah...Biraz psikolojim bozuldu öğrenince..Depresyonda gibi oldum..Biraz paranoyak Rabbim sağlık sıhhat versin...

Amin canım ..İnşallah inşallah...Biraz psikolojim bozuldu öğrenince..Depresyonda gibi oldum..Biraz paranoyak Rabbim sağlık sıhhat versin...

üstü üste geliyor herşey ondan. bazen aşılması zor gibi geliyor. gayet normal. hayatta herşeyin en önemlisi sağlık. onu daha iyi anlıyoruz. rabbim dermanı olmayan dert vermesin.

canım çok sevindim geriye dönük okumamıştım.Allah sağlıkla sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

canım ne yaptın gittin mi doktora.sonuç aynı mı değişen bişey var mı?bu arada sen 87li misin?

canım gittim doktora. çok şükür dr bebeği gördü 9mm miş. sana kim dedi boş gebelik die, doktor doktor gezersen böyle olur diye fırçaladı. kalp atımlarını da görüyorum dedi ama dinletmedi. devlette bir doktor çok da ilgilenmedi ama. bana verdiği haber yetti de arttı. sorduğun için çok teşekkür ederim elifcim. ve evet 87 liyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…