slvy canım çok çok çok sevindim inan okuduğumda çok mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin....
canım çok sevindim. zaten dr un hemen kürtaj demesi çok saçmaydı. benim 9. haftaya kadar beklendi. hatta 10. hafta bile olabilirdi. ama ankara'ya gitiiğimde kanamam başlamış ve kese aşağıya doğru iniyordu. yani ondan sonra kürtaj oldum. senin kanama yok bişey yok. daha kalp atımlarını beklerler. sabret canım inş. kalp atımı da olur.
senay geçmiş olsun canım. Rabbim başka acılar yaşatmasın...
sen de mi tolga beye gidiyorsun?
teşekkür ederim canım. Rabbim sana bu acılarını ve sıkıntılarını unutturacak hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin. bu arada dr kalp atımını görüyorum dedi ama ben duymadım.
canım ben 4.haftamdan beri yapıyorum..korkma ilk başta tırsıyo insan biraz..kılcal damara denk gelmiştir azıcık kan oluyo zaman zaman...iğneyi yapınca bir süre hafifçe bastır üstüne...ben yanma hissetmedim hiç..ben başlarda göbekten yapıyordum..bulantılarım çok oldu zayıfladım acımaya başladı göbek o yüzden artık yapmıyorum..bacaktan ve koldan yapıyorum...
Melekogretmen21
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. bayadır göremedim seni. umarım iyisindir.
Melekogretmen21
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor. bayadır göremedim seni. umarım iyisindir.
Melekogretmen21
Canım iyiyim çok şükür...Gebelik şekeri çıktı bende ...O biraz stres yaptı:18:
ayy canım dikkat et. diyet yapıyorsundur zaten çok geçmiş olsun.
Sağol canım.Dikkat etmeye çalışıyorum...Hayırlısıyla yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alsaydım..........
amin canım o da olur inşallah bugünlere geldin az kaldı. ya sabır. yapacak bişey yok. umarım sağlıkla doğsun bugünlerin zorluklarını hatırlamazsın bile.
ay canım bu da çok güzel bir haber. kalp atımı da varsa tamam. inşallah gerisi de gelir. sağlıkla büyür bebişin.
Amin canım ..İnşallah inşallah...Biraz psikolojim bozuldu öğrenince..Depresyonda gibi oldum..Biraz paranoyakRabbim sağlık sıhhat versin...
amin canım Rabbim en hayırlı zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsinnn.
arkadaşlar az önce dr dan geldim. cuma günü başka bir dr a gittiğimde boş gebelik demişti. haftaya kürtaj yapacam demişti. bugünkü dr bebeğimi gördü 9mm boyunda embriyo var dedi. o kadar sevindim ki sevincimden hastane koridorlarında hüngür hüngür ağladım...onu kaybettim sanmıştım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin
canım ne yaptın gittin mi doktora.sonuç aynı mı değişen bişey var mı?bu arada sen 87li misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?