Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kalça bacak ayrımından yarım karış filan aşağıya yapıyorum canım..benim en az bacak acıyo..göbekten yapıyosan bacak daha kolay ...damarlara denk getirme yeter o zaman hem acıyo hem morarıyo...onun dışında vurduğum yer bile belli olmuyo bazen...ha bi de benim eşim yapıyo ben iğnenin girişini görürsem bi garip oluyorum...

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlar!! Diyorum ki haftasonu medical parktan(sgk anlaşmalı özel) randevu alsam bir kadın doğum uzmanına da şu raporu çıkarttırmaya çalışsam, madem öle de olabiliyor..

Son düzenleme:
Günaydınnn kızlar!! Diyorum ki haftasonu medical parktan(sgk anlaşmalı özel) randevu alsam bir kadın doğum uzmanına da şu raporu çıkarttırmaya çalışsam, madem öle de olabiliyor..

canım anadolu yakasındamısın sende? rapor bendende istediler erdem hastanesini biliyomusun ümraniye çakmakta orası çıkartıomuş telle öğrendim ben ordan çıkarmayı düşünüyorum.

canım anadolu yakasındamısın sende? rapor bendende istediler erdem hastanesini biliyomusun ümraniye çakmakta orası çıkartıomuş telle öğrendim ben ordan çıkarmayı düşünüyorum.

Aaa süper, Allah razı olsun vallahi ben de oraya gideyim ozaman, madical parktan çıkıp çıkmadığını bilmiyordum sadece sgk anlaşmalı özelde çıkıyor diye orayı düşünmüştüm. Peki nasıl yapmamız gerekiyormuş? Pıhtılaşma test sonuçlarımızı falan mı götüreceğiz?

telefonla bilgi aldım evet çıkarıyoruz dediler bence gebelikle ve testlerle ilgili bütün herşeyini götür sadece muayene ücreti falan alırlar herhalde hem orası tüp bebek konusunda baya gelişmiş o yüzden oradaki doktorların görmesindede fayda var normalde hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun birde sağlık ocağına kayıt falan yaptırdınmı kaç haftalıksın

Daha çok yeni , 5 haftalığım:) Arda Lembete başladım bu hamileliğimde. Sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun?

Ölü doğum olduğunda Tolga Bey ilgilenmişti. Sonrasında da birkaç kez muayene oldum. Ayrıca Coşkun Bey de ilgilenmişti. Ama şu an başka bir yerdeyim.

şuan nereye gidiyorsun canım.bana daha detaylı anlatabilirmisin doktor seçimini.nuri danışman hakkında ne düşünüyorsun. bir de özgür dereni duydum. detaylı anlatırsan çok sevinirim. tolga beyden memnun kalmadın mı?

Daha çok yeni , 5 haftalığım:) Arda Lembete başladım bu hamileliğimde. Sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun?

4+4 henüz benimde nurdan öztürk yazıcı die bi doktora gidiyorum özel kliniğine daha öncede gatada isa beye gittim prof kendisi, tahlillerimi orda yaptırdım ama randevuda sıkıntı var derslere girdiği için çok geç verio nurdan hanım çok ilgili 677t genimde sadece homozigotluk var ilaç dozumu iki doktorda cleaxne 4 olarak belirledi coraspinde kullanıyorum daha önce bir boş gebelik birde kalp atımı durması hikayem var iki gündür iğne kullanıyorum bugün sağlık ocağından çağırdılar hemogram tsh açlık kan şekeri ve beta hcg yaptılar tarih verdiler tetanoz yapacaklar sonrada ayrıca doktorunun verdiği testlerin bazıları burda yapabiliyoruz gelirsin ücretsiz yaparız dosyanada geçeriz burda dediler dışarda ücret vermezsin dediler baya ilgililerdi sende bir görün derim.

benim mthfr a1298c de heterozigot ve PAI4g/5g var. sen nezaman alacaksın Erdemden raporu?

canım kadın doğuma gidip tahlillerini gösterip diğer doktorun iğne yazdıysa onun reçetesini gösterip rapor çıkartmak istediğini söylersen çıkarttırabilirsin

geçenlerde bi arkadaş adak adamayı sormuştu şu anda vaktim olmadığı için geri dönüp alıntı yapamıyorum bizde sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza alırsak hastaneden çıkmadan adağımız vardı ben hastanedeyken eşim gidip kestirdi

Kızlar selam
kafam öyle karıştıki delirmemek işten değil
normalde devam ettiğim doktora bi konu yüzünden uyuz oldum
ve başka bi doktora gitmk gerekti daha detaylı inceleme için.
velhasıl bu gittiğim doktor (adamın yaşı var ve riskli gebeliklerde uzman biriymiş hatta literatüre gircek bi kitap yazıyomuş şuanda)
bana detaylı inceledikten sonra usg de falan ve tüm tahlillerim kullandıgım ilaçlara bakaraktan
boşu boşuna biton ilaç yüklemişler sana bu kdr bilinçsizce verilirmi bi kere bu iğneleri kullanıyosan kalsiyum vermek zorundalar
bu kadar kan sulandırılmaz bi riskin yok senin şuan allah korusun kafanı bi yere çarpsan iç kanamadan gidersin dedi
ya deliricem bana coraspini igneyi herşeyi bırak dedi yolladı ne yapıcam ben yaaaaaaaa
benim bildigim yada araştırdıgım çogu kişi doguma kadar kullanmıyomu? Bu arada mthfr A1289C homozigotum

varmı böyle bi vakayla karşılaşan

ben sormuştum canım.yani ben iş hayatımla ilgili 3 adak adadım hepsi oldu ve hemen kestim kurbanımı. ama işin ucunda çocuk olunca sanki bana sakıncalı gibi geldi. öyle hissettim. bir türlü cesaret edemiyorum bebek için adak yapmaya. tuhaf geliyor.
teşekkür ederim senden başka yanıt veren olmadı. kayboldu gitti zaten mesajım.

gerçekten zor bir durum. 16 haftaya kadar iğne ile geldiysen ve daha önce iğne kullanmadan karnında öldüyse bence bu kez iğne ile devam etmelisin. 16 haftaya kadar kimle devam ettiysen öyle devam etmelisin bence. burda dolu iğne ile doğum yapan var. zaten bizler şuan ilk önce bebeklerimizi düşünmüyor muyormuyuz, kendimizi 2. plana atmıyor muyuz. biz de dikkatli olur kafamızı biryerlere çarpmayız olur biter. ayrıca doktorlar için biz birer hastayız. aranızda ne geçti eski doktorunla bilmiyorum ama sen ona git sana kin tutmaz emin ol. öyle olsa da doktor muayeneni yapmak zorunda öyle değil mi?

haa bir de ilk sayfayı incele canım seninle aynı mutasyonlu olanlar ne yapmış ya da yapıyor listeye bak istersen.

kızlarrr sag kasıgımın bıraz üstü felaket agrıoo belıme bacaklarıma kadar vururo agrısıı ınanılmaz gece yatırmadı resmen, adetıme 10 gun felan var. daha devam ederse doktora gıtmeyı dusunuyorum. sızce nedır bu, nıe bukadar şiddetli bır agrı böle anlamdım , koluma bıle vururoo agrı zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…