Canım bacaktan nasıl yapıyorsun?Tam olarak nereye?Ben bir türlü cesaret edemedim bacaktan yapmaya..Göbüşte iyice büyüdü oraya da zor yapıyorum.Geçen bacağıma iğneyi sokmaya çalıştım çok acıyınca geri çektim
Günaydınnn kızlar!! Diyorum ki haftasonu medical parktan(sgk anlaşmalı özel) randevu alsam bir kadın doğum uzmanına da şu raporu çıkarttırmaya çalışsam, madem öle de olabiliyor..
canım anadolu yakasındamısın sende? rapor bendende istediler erdem hastanesini biliyomusun ümraniye çakmakta orası çıkartıomuş telle öğrendim ben ordan çıkarmayı düşünüyorum.
Aaa süper, Allah razı olsun vallahi ben de oraya gideyim ozaman, madical parktan çıkıp çıkmadığını bilmiyordum sadece sgk anlaşmalı özelde çıkıyor diye orayı düşünmüştüm. Peki nasıl yapmamız gerekiyormuş? Pıhtılaşma test sonuçlarımızı falan mı götüreceğiz?
telefonla bilgi aldım evet çıkarıyoruz dediler bence gebelikle ve testlerle ilgili bütün herşeyini götür sadece muayene ücreti falan alırlar herhalde hem orası tüp bebek konusunda baya gelişmiş o yüzden oradaki doktorların görmesindede fayda var normalde hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun birde sağlık ocağına kayıt falan yaptırdınmı kaç haftalıksın
Ölü doğum olduğunda Tolga Bey ilgilenmişti. Sonrasında da birkaç kez muayene oldum. Ayrıca Coşkun Bey de ilgilenmişti. Ama şu an başka bir yerdeyim.
Daha çok yeni , 5 haftalığım:) Arda Lembete başladım bu hamileliğimde. Sen kaç haftalıksın kime gidiyorsun?
ben de kan pıhtılaşmasından dolayı clexane kullanıyorum.allah yardımcımız olsun.
4+4 henüz benimde nurdan öztürk yazıcı die bi doktora gidiyorum özel kliniğine daha öncede gatada isa beye gittim prof kendisi, tahlillerimi orda yaptırdım ama randevuda sıkıntı var derslere girdiği için çok geç verio nurdan hanım çok ilgili 677t genimde sadece homozigotluk var ilaç dozumu iki doktorda cleaxne 4 olarak belirledi coraspinde kullanıyorum daha önce bir boş gebelik birde kalp atımı durması hikayem var iki gündür iğne kullanıyorum bugün sağlık ocağından çağırdılar hemogram tsh açlık kan şekeri ve beta hcg yaptılar tarih verdiler tetanoz yapacaklar sonrada ayrıca doktorunun verdiği testlerin bazıları burda yapabiliyoruz gelirsin ücretsiz yaparız dosyanada geçeriz burda dediler dışarda ücret vermezsin dediler baya ilgililerdi sende bir görün derim.
Günaydınnn kızlar!! Diyorum ki haftasonu medical parktan(sgk anlaşmalı özel) randevu alsam bir kadın doğum uzmanına da şu raporu çıkarttırmaya çalışsam, madem öle de olabiliyor..
geçenlerde bi arkadaş adak adamayı sormuştu şu anda vaktim olmadığı için geri dönüp alıntı yapamıyorum bizde sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza alırsak hastaneden çıkmadan adağımız vardı ben hastanedeyken eşim gidip kestirdi
Kızlar selam
kafam öyle karıştıki delirmemek işten değil
normalde devam ettiğim doktora bi konu yüzünden uyuz oldum
ve başka bi doktora gitmk gerekti daha detaylı inceleme için.
velhasıl bu gittiğim doktor (adamın yaşı var ve riskli gebeliklerde uzman biriymiş hatta literatüre gircek bi kitap yazıyomuş şuanda)
bana detaylı inceledikten sonra usg de falan ve tüm tahlillerim kullandıgım ilaçlara bakaraktan
boşu boşuna biton ilaç yüklemişler sana bu kdr bilinçsizce verilirmi bi kere bu iğneleri kullanıyosan kalsiyum vermek zorundalar
bu kadar kan sulandırılmaz bi riskin yok senin şuan allah korusun kafanı bi yere çarpsan iç kanamadan gidersin dedi
ya deliricem bana coraspini igneyi herşeyi bırak dedi yolladı ne yapıcam ben yaaaaaaaa
benim bildigim yada araştırdıgım çogu kişi doguma kadar kullanmıyomu? Bu arada mthfr A1289C homozigotum
varmı böyle bi vakayla karşılaşan
Kızlar selam
kafam öyle karıştıki delirmemek işten değil
normalde devam ettiğim doktora bi konu yüzünden uyuz oldum
ve başka bi doktora gitmk gerekti daha detaylı inceleme için.
velhasıl bu gittiğim doktor (adamın yaşı var ve riskli gebeliklerde uzman biriymiş hatta literatüre gircek bi kitap yazıyomuş şuanda)
bana detaylı inceledikten sonra usg de falan ve tüm tahlillerim kullandıgım ilaçlara bakaraktan
boşu boşuna biton ilaç yüklemişler sana bu kdr bilinçsizce verilirmi bi kere bu iğneleri kullanıyosan kalsiyum vermek zorundalar
bu kadar kan sulandırılmaz bi riskin yok senin şuan allah korusun kafanı bi yere çarpsan iç kanamadan gidersin dedi
ya deliricem bana coraspini igneyi herşeyi bırak dedi yolladı ne yapıcam ben yaaaaaaaa
benim bildigim yada araştırdıgım çogu kişi doguma kadar kullanmıyomu? Bu arada mthfr A1289C homozigotum
varmı böyle bi vakayla karşılaşan
senay079 ve nigar sizlerde sanırım kayseridesiniz. hangi dr a gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?