Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim doktorumda normalde bu iğneleri 5.aya kadar kullandırdıklarını söylemişti hatta detaylı ultrasonda ki doktorda artık iğneyi kesebileceğimizi söylemişti ama kendi doktorum 9 ayakadar devam ettirdi hatta 34 falan iğneyi kesip sadece aspirinle devam etmek istedi ben kabul etmedim benimde mthft 677 heterezigot bence devam etmelisin riske atmamak için

canım ben niğdedeyim dr. a ankarada gidiyorum kayseriye henüz gitmedim ama nigar gidiyo.

anladım canım. gittiğim dr çok yoğun. randevusuz gitsem en az 2-3 saat bekliyorum. kızımda gittiğim dr da çok ilgisiz davranıyor sanki artık. kime gideceğimi şaşırdım. geçen ay kontrole gittiğimde 22 aralığa sekreter gün verdi. ikili test içinde geç olacak. dr u aradım. erken gel dedi. cumartesi gideyim diyorum ama kaç saat beklerim artık bilmiyorum.
off kararsız kaldım valla

arkadaşlar kan akış hızını hangi tahlille kontrol ettiriyorsunuz.

bu arada benim karnım belirginleşti bu hafta. kızımda 4,5 aylıkken çıkmıştı. bu erken büyüdü. pantolonlarımın düğmesini kapatınca sıkmaya başladı artık

arkadaşlar kan akış hızını hangi tahlille kontrol ettiriyorsunuz.

bu arada benim karnım belirginleşti bu hafta. kızımda 4,5 aylıkken çıkmıştı. bu erken büyüdü. pantolonlarımın düğmesini kapatınca sıkmaya başladı artık

merhaba bana düşüklrden sonra protein s c testi yapılmıştı. pıhtılaşma için. sonuçlar referans aralığında gözüküyor. bu pıhtılaşma olmaadığını söylemek için yeteri mi?

haa bir de ilk sayfayı incele canım seninle aynı mutasyonlu olanlar ne yapmış ya da yapıyor listeye bak istersen.

hamileliğimi ögrendiğimden itibaren bugüne kdr iğne coraspin kullandım evet.
onun öncesinde çok erken dönemde 2 tane kimyasal gebelik geçirmiştim daha yerleşemeden gidiyordu bebek.
sonra bu gebeligimi erken yakalayıp igneye başladık falan ve sorun çıkmadı
hatta o zmn ilk muaynede dr şey demişti bu bebek çok iyi yerleşmiş iğe kullanmasak bile bişey olmaz doğurursun
ama keşke dememek için igne vericem demişti ve başlamıştık..
haklısın bende senin gibi düşünüyorum açıkçası. içim elvermedi bgn ignemi oldum ben yine.
o kuşkuyla duramamki allah korusun. rabbim bizi korusun artık ne yapalım.
doktor konusunda düşünüp taşınıp bi yol seçicem artık.
çok sagol canım yorumun için allah saglıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin inş..

bu arada ilk sayfaya baktım, burcu_gen benle birebir aynı bi tek onunlada daha önce bilgi alışverişi yapmıştık
iğne kullandıgını biliyorum ama dogumu yaklaşmıştır onun hala devam ediyormu bilmiyorum göremiyorum bayadır.
umarım ogluşuda kendiside iyidir

gerçekten bu konuda her doktorun fikri başka
ve bu yüzden sinirlerim bozuldu artık 3 doktor degiştirdim
bi tanesimi aynı fikirde olmaz.. işleri karıştırdılar iyice. şansım yaver gitmiyo hiç bu konuda
sanırım bende bu kdr rahat olupta herşeyi bırakamıcam, yeni bir dr arayışındayım sadece.
teşekkür ederim yorumun için cnm.
rabbim bizede yavrularımızada saglık sıhhat versin inş.

bende de sadece mthfr a1289c homozigot çıktı bu tek başına pıhtılaşma için bi risk değilmiş ben de sadece coraspine başladım doktor önlem olarak iğne de başlayabiliriz ama gerekli değil dedi açıkçası ben de iğne istemedim

hamılemısın canım kac haftalıksın suanda?
Bırde daha once kaybın olmusmuuydu, ne sekılde ?
Rabbım ıns sag saglım kavusmayı nasıp eder
Ya ıste tum doktorlar farklı soyluyo, banada basta tek basına bu onemsız dedıler
ama snra onlem olsun derken ıgnelerı verdıler.
Ins hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Merhabalar,daha öncede bu forumda arkadaşlardan bilgi yardımı almıştım.Yine sizlere danışacağım bir konu var.18 aralıkta doktor kontrolüm var ama öncesinde bilgilenmek istedim.Kızlar aşağıda yazdıklarımı yorumlamanızı rica ediyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim :)))

Faktör II----- Homozigot normal
Faktör V Leiden----Homozigot normal
MTHFR C677T-----Homozigot normal

Canim ben 10 gun once dogum yaptim. İgneyi gunde 2 defa olmak uzere dogumdan 2 gun onceye kadar kullandim. Coraspini ilk aylarda birakmistim.

Bu degerleri hepsi normal.

Canim ben 10 gun once dogum yaptim. İgneyi gunde 2 defa olmak uzere dogumdan 2 gun onceye kadar kullandim. Coraspini ilk aylarda birakmistim.

ay canımmm cok sevındım
hayırlısıyla kurtuldun yavruna kavustun darısı bıze
ıkınızde ıyısınız ınsallah

anladım canım, bende ıgneye devam edecegım sanırım.
Bırakıpta hergunum stresle gececegıne...

merhaba bana düşüklrden sonra protein s c testi yapılmıştı. pıhtılaşma için. sonuçlar referans aralığında gözüküyor. bu pıhtılaşma olmaadığını söylemek için yeteri mi?

başka testler de gerekli. faktör V testleri adı. faktör V, mthfr falan...bir kadın doğumcuya git bence. obilir bakılması gerekenleri. ya da hematolojiye. sende de mi kalp durması oldu?

burcu doğurdu canım çok oldu. 26 kasımda doğurdu. evet ben de burcunun yolunda ilerliyorum. onun doktoruna gittim.hayırlısı...ve bildiğim kadarıyla burcu doğumdan sonra 1 hafta daha iğne kullanacak. bence doktorunu değiştirme. o doktorla 16 haftaya gelmişsin. ne olursa olsun gene ona git derim ben sana...

homozigot mutasyon var anlamına geliyor ama yanında yazan normal ne demek anlayamadım. homozigot mu, normal mi? ikisi biden neden yazıyor acaba. benim faktör V: normal mthfr c677 : heterozigot yazıyor mesela. homozigot olması normal değil yani...

merhaba arkadaşlar
sağlıkla bebeklerinizle kavuşmanızı diliyorum.

birkaç sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim.

kan pıhtılaşmasının başka belirtileri oluyor muydu sizde? günlük yaşamda fark edebileceğiniz değişiklikle, belirtiler?
benim de 9,5 haftalık bebeğimin kalbi durdu, ancak dr 2-3 kez olursa, pıhtılaşma sorunu var mı, bakarız, dedi.
pıhtılaşma testi gerekli ise, ben baktırsam mı özelde? yani risk varsa, bile bile 2. kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
bu test hamilelik öncesinde mi, hamilelikte mi yapılıyor?

bir de ist Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi dr var mı?
şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…