Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günlük yaşamda farkedilen birşey değil. ama benim 2 kaybımdan sonra inceleme yapıldı ve pıhtılaşma çıktı. sonrasında bacaklarımı kırıp oturunca hemen uyuşuyır ayaklarım, bacaklarım. ya da psikolojik de olabilir ama neden uyuşuyorum hemen?
ben de de bir kez daha yaşamana gerek yok. yaptır testlerini derim. özelde biraz pahalı oluyormuş. faktör V testleri var, başka tam olarak bilmiyorum ama onlar yapılıyor. hematoloji ye git ve ona anlat durumunu. gerekli olan bütün değerlere baktırmak istiyorum de. hamile iken de hamile değilken de yapılıyor bu testler. ayrıca düşüklerinin sayısı konusunda doğru söylemesen kim anlar ki diye tüyo da vermek istiyorum...

Son düzenleme:
kızlar acillll cevap verin iğneyi kullanıp idrar renginde değişiklik olan varmı 3. iğnemi yaptıktan sonra idrarım koyulaştı kan geliyomuş gibi benim gibi olan varmıııı

kızlar acillll cevap verin iğneyi kullanıp idrar renginde değişiklik olan varmı 3. Iğnemi yaptıktan sonra idrarım koyulaştı kan geliyomuş gibi benim gibi olan varmıııı

canım ben daha hiç iğne kullanmadım ama burada bir kaç kişi daha senin gibi sorduydu galiba bir kaç kişide oldu.ama idrarda koyuluk dışkıda koyuluk vitamin içiyorsan ondan da oluyor.idrarında koku renk değişimi,dışkının koyu yeşilimsi siyahımsı olması elevit ve bunun gibi vitaminler ve kan ilaçlarında oluyor kan hapı yani demir haplarından...

CANIM YA TIP FAKÜLTELERİNDE YAPTIR ÖZELDE 1500-2000LERİ BULUYOR.BENDE eoe ye katılıyorum düşüğünü 2 de yapsınlar yoksa yapmıyorlar 2-3de araştırıyoruz diyorlar.anadolu yakasında da ben istanbulda değilim ama ablam orda ve daha istanbuldan yeni gelkdim ablamda kad.hast. ameliyat olacak Anadolu yakasında göztepe hast. ve zeynep kamile iyi diyorlar..

coraspin ve folic asiti daha öncesindede kullanıyodum ama böyle bişeyle karşılaşmadım iğnenin yan etkisi falan olabilirmi acaba bilmiyorum çok tedirgin oldum bildiğin kahverengi gibi geliyo sanki kanama var gibi ama çamaşırımda falan hiç bişey yok akıntı vs. sadece idrarda

kızlar birşey soracam.ben hala kırmızı kart yemedim.ama testlerde çıkmıyor.kana birdaha baktırmadım ama idrarda çıkmıyor.ben 17 aralıkta doktora gittiğimde yumurtalığın teki büyümüş demişti.acaba daha çatlama olmadığı için öyle olmuş olabilir mi diyorum.yani eğer çatlama 18-19 gibi olduysa ve bende onu yakaladıysam ilişkiden 20-25 gün sonra çıkar diyorlar ya ondan olabilir mi?vallahi sinirden patlayacam.işin kötü yanı hamilelik belirtiside adet olma belirtisi de aynı...bakalım sonuç ne olacak....olmazsa salı günü sağlık ocağında lh,e2,prolaktin,fsh, bunlara baktıracam...

günaydın canım ben de iğne ye başladım tam 20 gün oldu yapıyorum ama idrarımda herhanngi bir koyuluk görmedim ara ara koyulaşyo idrar o da hem gebelikten hem de aldığımz bazı ilaçlardan oluyor bence kendini hiç korkutma gebelikle alakalı değildir üşütmüş enfeksiyonda kapmış olabilrsin idrar yollarından canım kaç haftalksın

henüz yeni 4+5 baya bi koyu tereddütteyim doktoruma ulaşmaya çalışıyorum iki gündür hiç böyle bişey yoktu 3 iğnemi oldum akşam ve sabah idrara çıktım ikisindede aynı anlam veremiyorum korkuyorum

canım ben de herhangi bir belirti yapmadı hatta ilk gebeliğim ilaçsız ve sorunsuz bi şekilde geçti oğlum dünyaya geldi sonradan 2 düşük olunca testler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı canım sen hamilelik öncesi git araştrma hastanesine 2 düşük yaşadım de ve mutlaka araştır ben de ilk 11 haftalıkken bebeğimn kalbi durdu doktorum olur normaldir dedi hiç araştrmadı ve 2. kez bidaha düşük yaşadım neyseki o 4 haftalktı kendiliğinden düştü ama sen mutlaka araştırrrr ben o zaman bilinçli değildimm

henüz yeni 4+5 baya bi koyu tereddütteyim doktoruma ulaşmaya çalışıyorum iki gündür hiç böyle bişey yoktu 3 iğnemi oldum akşam ve sabah idrara çıktım ikisindede aynı anlam veremiyorum korkuyorum

tatlım korkuttma kendini inan bana gebelikle alakalı olduğunu yani iğnenin böyle yan etki yapacağnı zanetmiyorum yine de doktoruna sor bi de şu an bol bol su iç sıvı al ve sık idrara çık

ben dün beta hcg yaptırdım sonuç 31.26 çıkmış sizce hamilelik varmı çok merak ediyorum lütfen cevap yazın

günaydın canlar nasılsınızz bakalım bugün ben iyiyim arada sancılanıyorum ama yine de şükür bebeğimin kalp atışlarını da duydum şu an bi problem yoktu ptz ınr vs. testlerimde temiz çıktı ama enfeksiyonum vardı bi de şekerim biraz yüksekti onu bidaha tekrarlatacaz hayırlısı dua edin kızlar inş. bu defa yolunda gider bidaha kontrolüm 2 hafta sonraaa

kızlar doktoruma ulaştım iğnenin böyle bişey yapmayacağını yanma ve ağrı hissi yoksa vücudun susuz kaldığını gösterirmiş.bol su iç dedi başka bişeye gerek yok dedi.

ben dün beta hcg yaptırdım sonuç 31.26 çıkmış sizce hamilelik varmı çok merak ediyorum lütfen cevap yazın

evet canım gebelik var doktorum 8 ve üstü değerlerde gebelik var diyodu bu testi ne zaman yaptın tam 2 gün sonra, yani yaptığn günden 2 gün sonra tekrarlarsan ve eğer 1 kat arttıysa gebesin ve herşey yolunda demek tir

çok teşekkür ederim cevapladığın için dün adet tarihimdi dün yaptırdım testi sağlık ocoğında bu gün internetten öğrendim sonuçu

çok teşekkür ederim cevapladığın için dün adet tarihimdi dün yaptırdım testi sağlık ocoğında bu gün internetten öğrendim sonuçu

inş. hayırlı olur canım dün yaptıysan yarın bunu bidaha tekrarla aynı yerden olursa daha iyi olur ve eğer değerin 60 ve üstü çıkarsa yani düzenli 2 günde 1 kat arttıysa inş. sorun yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…