- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
merhaba arkadaşlar
sağlıkla bebeklerinizle kavuşmanızı diliyorum.
birkaç sorum olacak, yanıtlarsanız sevinirim.
kan pıhtılaşmasının başka belirtileri oluyor muydu sizde? günlük yaşamda fark edebileceğiniz değişiklikle, belirtiler?
benim de 9,5 haftalık bebeğimin kalbi durdu, ancak dr 2-3 kez olursa, pıhtılaşma sorunu var mı, bakarız, dedi.
pıhtılaşma testi gerekli ise, ben baktırsam mı özelde? yani risk varsa, bile bile 2. kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
bu test hamilelik öncesinde mi, hamilelikte mi yapılıyor?
bir de ist Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi dr var mı?
şimdiden teşekkürler.
kızlar acillll cevap verin iğneyi kullanıp idrar renginde değişiklik olan varmı 3. Iğnemi yaptıktan sonra idrarım koyulaştı kan geliyomuş gibi benim gibi olan varmıııı
merhaba arkadaşlar
kan pıhtılaşmasının başka belirtileri oluyor muydu sizde? günlük yaşamda fark edebileceğiniz değişiklikle, belirtiler?
benim de 9,5 haftalık bebeğimin kalbi durdu, ancak dr 2-3 kez olursa, pıhtılaşma sorunu var mı, bakarız, dedi.
pıhtılaşma testi gerekli ise, ben baktırsam mı özelde? yani risk varsa, bile bile 2. kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
şimdiden teşekkürler.
canım ben daha hiç iğne kullanmadım ama burada bir kaç kişi daha senin gibi sorduydu galiba bir kaç kişide oldu.ama idrarda koyuluk dışkıda koyuluk vitamin içiyorsan ondan da oluyor.idrarında koku renk değişimi,dışkının koyu yeşilimsi siyahımsı olması elevit ve bunun gibi vitaminler ve kan ilaçlarında oluyor kan hapı yani demir haplarından...
coraspin ve folic asiti daha öncesindede kullanıyodum ama böyle bişeyle karşılaşmadım iğnenin yan etkisi falan olabilirmi acaba bilmiyorum çok tedirgin oldum bildiğin kahverengi gibi geliyo sanki kanama var gibi ama çamaşırımda falan hiç bişey yok akıntı vs. sadece idrarda
günaydın canım ben de iğne ye başladım tam 20 gün oldu yapıyorum ama idrarımda herhanngi bir koyuluk görmedim ara ara koyulaşyo idrar o da hem gebelikten hem de aldığımz bazı ilaçlardan oluyor bence kendini hiç korkutma gebelikle alakalı değildir üşütmüş enfeksiyonda kapmış olabilrsin idrar yollarından canım kaç haftalksın
merhaba arkadaşlar
şimdiden teşekkürler.
henüz yeni 4+5 baya bi koyu tereddütteyim doktoruma ulaşmaya çalışıyorum iki gündür hiç böyle bişey yoktu 3 iğnemi oldum akşam ve sabah idrara çıktım ikisindede aynı anlam veremiyorum korkuyorum
tatlım korkuttma kendini inan bana gebelikle alakalı olduğunu yani iğnenin böyle yan etki yapacağnı zanetmiyorum yine de doktoruna sor bi de şu an bol bol su iç sıvı al ve sık idrara çık
ben dün beta hcg yaptırdım sonuç 31.26 çıkmış sizce hamilelik varmı çok merak ediyorum lütfen cevap yazın
evet canım su tüketimi ile alakalı dedi bol su iç dedi
evet canım gebelik var doktorum 8 ve üstü değerlerde gebelik var diyodu bu testi ne zaman yaptın tam 2 gün sonra, yani yaptığn günden 2 gün sonra tekrarlarsan ve eğer 1 kat arttıysa gebesin ve herşey yolunda demek tir
çok teşekkür ederim cevapladığın için dün adet tarihimdi dün yaptırdım testi sağlık ocoğında bu gün internetten öğrendim sonuçu
çok teşekkür ederim cevapladığın için dün adet tarihimdi dün yaptırdım testi sağlık ocoğında bu gün internetten öğrendim sonuçu
internetten nasıl öğreniosun canım bende dün yaptırdım onlara bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?