Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam arkadşlar listede değişiklik yaparsa sorumlu arkadşım sevinirim benim son adet tarihim 6 aralık 2012 ( bugün ) korunmayı bırakıyorum.... bana dua edin....

foruma pek girmiyorum kafamı takmamak için..... 01as eoe ve elif5507 sevgiler sizlere görüşmek ümidi ile.....

benide ekle canım 2 düşük ardından gebelikten önce fobiol ve coraspin şuan, 4+5im cleaxane 4 lük iğne coraspin ve folbiol mhtfr C 677t homozigot

canım çok sevindim. sen tolga beye gidiyorsun demi. her kontrolün için para veriyormusun yoksa ayda bir mi. bir de testleri nerde yaptıryorsun.

arkadaşlar çok şiddetli grip olmuşum yatak döşek yatıyorum beni merak etmeyin iyi
olur olmaz :2::2::2::2: boğazlarımda enfeksiyon olmuş ateşim 40 derecelerde:2:

cevap verecek yok mu,yani akıl verecek....

arkadaşlar çok şiddetli grip olmuşum yatak döşek yatıyorum beni merak etmeyin iyi

bende sana özelden mesaj yazıyordum.ömür topikteydin geldim gördüm.birkaç gündür yoktun merak ediyordum seni bende...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

bende sana özelden mesaj yazıyordum.ömür topikteydin geldim gördüm.birkaç gündür yoktun merak ediyordum seni bende...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

saol elifcim inan resmen öldüö öldüm dirildim çatlatma iğnesine yumurta takibine bile gidemedim hiç bişe umrumda değil ben iyi
olayım sağlığım yerine gelsinde:2::2::2:

kızlar artık hamilelerede devit damla veriliyomuş kemik erimesini önleyici olarak aranızda kullanan varmı kullanan varsa kaçıncı haftadan itibaren başladı yeni bir uygulamaymış bazı doktorların haberinin bile olmadığını söylediler iğne kullandığımız için kullanmamızda çok fayda varmış.

bence ikinciyi bekleme derim. fakülte hastaneleri yapıyor ama tek düşük yaptım deme 2 düşük yaptım de yoksa yapmıyorlar. illa 2 tane düşüğün olacak. ne bilecekler senin gerçekten tek düşük yaptığını. ben öyle yapmadığma yanıyorum. kardeşimde ilk düşükten sonra dedim iki tane yaptım de tahlillerini yaptır diye o da öyle yapacak.

merhaba arkadaşlar
benim protein s değerim 55 çıktı. Daha önce bir bebeğim 6,5 haftalıkken karnımda öldü, birkez de kimyasal gebelik yaşadım. Bunların ikisi de tüp bebekti. Sorunumuz erkek infertilitesi. ilk tedavi sırasında coraspirin kullanmıştım, kimyasal gebelikte ise clenax iğne kullanmıştım. Buna rağmen gebeliğim devam etmedi. Benim durumumda olan var mı? protein s düşüklüğü yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden var mı? Ya da bir yorum yapabilecek var mı?

merhaba canım bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu tahlilleri çoğu hastane yapmıyo anadolu yakasında yapan bir iki hastaneden bahsetmişti yönlendiren doktorum zeynep kamil vs gibi büyük hastaneler ama randevu ve test sonuçlarını geç veriyolar ben Gatada yaptırdım isa bey die bir prof var çok iyi bir doktor yapılmadık hiç bir test bırakmıyor ve test sonuçları 20 gün içinde çıkıyor tabi üstüne düşmen gerek orda yaptırabilirsin telefonla randevu alıyorsun

hayırlı haberleri, bekliyoruz. iyi olur inşallah canım.

her işte hayır vardır derlerya işte ispatı. iyiki hamile kalmamışsın canım bu ay. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…