- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
arkadaşlar çok şiddetli grip olmuşum yatak döşek yatıyorum beni merak etmeyin iyi
olur olmaz :2::2::2::2: boğazlarımda enfeksiyon olmuş ateşim 40 derecelerde:2:
günaydın canlar nasılsınızz bakalım bugün ben iyiyim arada sancılanıyorum ama yine de şükür bebeğimin kalp atışlarını da duydum şu an bi problem yoktu ptz ınr vs. testlerimde temiz çıktı ama enfeksiyonum vardı bi de şekerim biraz yüksekti onu bidaha tekrarlatacaz hayırlısı dua edin kızlar inş. bu defa yolunda gider bidaha kontrolüm 2 hafta sonraaa
arkadaşlar çok şiddetli grip olmuşum yatak döşek yatıyorum beni merak etmeyin iyi
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. darısı 2 hafta sonrasına bakalım. ama şu an herşey yolunda gözüküyor. umarım bundan sonra da herhangi ibir sorun yaşamazsın. ağrıların da sanırım hamilielikten dolayı rahmin büyümeye başlamasıyla ilgili olabilir.
canım çok sevindim. sen tolga beye gidiyorsun demi. her kontrolün için para veriyormusun yoksa ayda bir mi. bir de testleri nerde yaptıryorsun.
canım ben nevşehirdeyim ama doktora kayseride özel erciyes kartal hastanesinde zeki yılmaza gidiyorum sen kime gidiyorsunsenay079 ve nigar sizlerde sanırım kayseridesiniz. hangi dr a gidiyorsunuz
benim her kontrolde bütün tahlillerim yapılıyor aptt diye bir tahlil var ona göre belirleniyor ama benim hiç değişmedi iğnemin dozuarkadaşlar kan akış hızını hangi tahlille kontrol ettiriyorsunuz.
bu arada benim karnım belirginleşti bu hafta. kızımda 4,5 aylıkken çıkmıştı. bu erken büyüdü. pantolonlarımın düğmesini kapatınca sıkmaya başladı artık
yok canım bence alakası yok bol su iç enfeksiyon olabilirkızlar acillll cevap verin iğneyi kullanıp idrar renginde değişiklik olan varmı 3. iğnemi yaptıktan sonra idrarım koyulaştı kan geliyomuş gibi benim gibi olan varmıııı
ben kullanıyorum 25. haftada vermişti aile hekimim yeni bir uygulamaymış günlük 9 damla şeklindekızlar artık hamilelerede devit damla veriliyomuş kemik erimesini önleyici olarak aranızda kullanan varmı kullanan varsa kaçıncı haftadan itibaren başladı yeni bir uygulamaymış bazı doktorların haberinin bile olmadığını söylediler iğne kullandığımız için kullanmamızda çok fayda varmış.
merhaba arkadaşlar
benim protein s değerim 55 çıktı. Daha önce bir bebeğim 6,5 haftalıkken karnımda öldü, birkez de kimyasal gebelik yaşadım. Bunların ikisi de tüp bebekti. Sorunumuz erkek infertilitesi. ilk tedavi sırasında coraspirin kullanmıştım, kimyasal gebelikte ise clenax iğne kullanmıştım. Buna rağmen gebeliğim devam etmedi. Benim durumumda olan var mı? protein s düşüklüğü yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden var mı? Ya da bir yorum yapabilecek var mı?
canım ben nevşehirdeyim ama doktora kayseride özel erciyes kartal hastanesinde zeki yılmaza gidiyorum sen kime gidiyorsun
benim her kontrolde bütün tahlillerim yapılıyor aptt diye bir tahlil var ona göre belirleniyor ama benim hiç değişmedi iğnemin dozu
hamılemısın canım kac haftalıksın suanda?
Bırde daha once kaybın olmusmuuydu, ne sekılde ?
Rabbım ıns sag saglım kavusmayı nasıp eder
Ya ıste tum doktorlar farklı soyluyo, banada basta tek basına bu onemsız dedıler
ama snra onlem olsun derken ıgnelerı verdıler.
Ins hakkımızda hayırlısı olsun
ben sağlık ocağına gittim bu gün test sonucu sormak için beta hcg 31.26 gebelik olabilir dedi tam emin olmak için yarın yine test yapacakmışım kesin sonuç için.
ben sağlık ocağına gittim bu gün test sonucu sormak için beta hcg 31.26 gebelik olabilir dedi tam emin olmak için yarın yine test yapacakmışım kesin sonuç için.
günlük yaşamda farkedilen birşey değil. ama benim 2 kaybımdan sonra inceleme yapıldı ve pıhtılaşma çıktı. sonrasında bacaklarımı kırıp oturunca hemen uyuşuyır ayaklarım, bacaklarım. ya da psikolojik de olabilir ama neden uyuşuyorum hemen?
ben de de bir kez daha yaşamana gerek yok. yaptır testlerini derim. özelde biraz pahalı oluyormuş. faktör V testleri var, başka tam olarak bilmiyorum ama onlar yapılıyor. hematoloji ye git ve ona anlat durumunu. gerekli olan bütün değerlere baktırmak istiyorum de. hamile iken de hamile değilken de yapılıyor bu testler. ayrıca düşüklerinin sayısı konusunda doğru söylemesen kim anlar ki diye tüyo da vermek istiyorum...
CANIM YA TIP FAKÜLTELERİNDE YAPTIR ÖZELDE 1500-2000LERİ BULUYOR.BENDE eoe ye katılıyorum düşüğünü 2 de yapsınlar yoksa yapmıyorlar 2-3de araştırıyoruz diyorlar.anadolu yakasında da ben istanbulda değilim ama ablam orda ve daha istanbuldan yeni gelkdim ablamda kad.hast. ameliyat olacak Anadolu yakasında göztepe hast. ve zeynep kamile iyi diyorlar..
canım ben de herhangi bir belirti yapmadı hatta ilk gebeliğim ilaçsız ve sorunsuz bi şekilde geçti oğlum dünyaya geldi sonradan 2 düşük olunca testler yapıldı ve pıhtılaşma çıktı canım sen hamilelik öncesi git araştrma hastanesine 2 düşük yaşadım de ve mutlaka araştır ben de ilk 11 haftalıkken bebeğimn kalbi durdu doktorum olur normaldir dedi hiç araştrmadı ve 2. kez bidaha düşük yaşadım neyseki o 4 haftalktı kendiliğinden düştü ama sen mutlaka araştırrrr ben o zaman bilinçli değildimm
bence ikinciyi bekleme derim. fakülte hastaneleri yapıyor ama tek düşük yaptım deme 2 düşük yaptım de yoksa yapmıyorlar. illa 2 tane düşüğün olacak. ne bilecekler senin gerçekten tek düşük yaptığını. ben öyle yapmadığma yanıyorum. kardeşimde ilk düşükten sonra dedim iki tane yaptım de tahlillerini yaptır diye o da öyle yapacak.
merhaba canım bende istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu tahlilleri çoğu hastane yapmıyo anadolu yakasında yapan bir iki hastaneden bahsetmişti yönlendiren doktorum zeynep kamil vs gibi büyük hastaneler ama randevu ve test sonuçlarını geç veriyolar ben Gatada yaptırdım isa bey die bir prof var çok iyi bir doktor yapılmadık hiç bir test bırakmıyor ve test sonuçları 20 gün içinde çıkıyor tabi üstüne düşmen gerek orda yaptırabilirsin telefonla randevu alıyorsun
az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...
günaydın kızlarrr tahlil sonuçlarımı aldım pazartesi 63 olan beta hcg çarşamba 210 olmuş :)
maşallah canım bu çok iyi inş. daha da iyi olur hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?