Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar çok şiddetli grip olmuşum yatak döşek yatıyorum beni merak etmeyin iyi
olur olmaz :2::2::2::2: boğazlarımda enfeksiyon olmuş ateşim 40 derecelerde:2:

her işte hayır vardır derlerya işte ispatı. iyiki hamile kalmamışsın canım bu ay. geçmiş olsun.

ben sağlık ocağına gittim bu gün test sonucu sormak için beta hcg 31.26 gebelik olabilir dedi tam emin olmak için yarın yine test yapacakmışım kesin sonuç için.

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. darısı 2 hafta sonrasına bakalım. ama şu an herşey yolunda gözüküyor. umarım bundan sonra da herhangi ibir sorun yaşamazsın. ağrıların da sanırım hamilielikten dolayı rahmin büyümeye başlamasıyla ilgili olabilir.

canım teşekkür ederim inş. herzaman yolunda gider çok stresli ya. bi de benim ağrılarım hep oluyo ya korkuyom valla ama korkunun ecele faydası yok korksamda korkmasamda sonuçta yaşanacak olan yaşanır doktorum iyi ilaçlarmı düzenli alıyom daha yapacak bişey yok gerisi allaha kalmış inş. hayırlısı olur doktorum bile nasip kısmet diyo o yüzden rahat olmak lazım aslında rahatım ama ağrılarm olduğunda korkuyom her nedense umarım güzel geçer

canım geçmişolsun inş. en kısa zamanda sağlığınakavuşursun ben 2 hafta önce yakalanmştım gribe çok kötüydü dikkat etmete çalış ama en az 5 gün sürüyo çocuğa bulaştırmamaya özen gösterr uzak cur ondan kibbb

canım çok sevindim. sen tolga beye gidiyorsun demi. her kontrolün için para veriyormusun yoksa ayda bir mi. bir de testleri nerde yaptıryorsun.

canımben tolga beye gitmiyorum özel hastanede gidiyom para veriyom ama kontrol için 10 gün içerisinde gidersem para vermiyom testlerimi de özelde yapıyomm. bebeğinin iyi olmasna çok sewnindim inş hep böyle iyi hatta daha da iyi olllur aminn

senay079 ve nigar sizlerde sanırım kayseridesiniz. hangi dr a gidiyorsunuz
canım ben nevşehirdeyim ama doktora kayseride özel erciyes kartal hastanesinde zeki yılmaza gidiyorum sen kime gidiyorsun

benim her kontrolde bütün tahlillerim yapılıyor aptt diye bir tahlil var ona göre belirleniyor ama benim hiç değişmedi iğnemin dozu

kızlar acillll cevap verin iğneyi kullanıp idrar renginde değişiklik olan varmı 3. iğnemi yaptıktan sonra idrarım koyulaştı kan geliyomuş gibi benim gibi olan varmıııı
yok canım bence alakası yok bol su iç enfeksiyon olabilir

ben kullanıyorum 25. haftada vermişti aile hekimim yeni bir uygulamaymış günlük 9 damla şeklinde

canım benimde protein s 49 çıkmıştı bu tek başına yeterli olmuyor genetik tahlillerin yapılmadı mI?

az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...

cahit beye gidiyorum hüma hastanesinde ama çok yoğun

canım yeni daha 4 haftalık..ilki 7 haftalıkken kalbi durmuştu.sizin durumunuzda gerekli değil ama önlem olarak dedi bana da.şimdilik aspirinle başlayalım sonra tekrar düşünürüz dedi ben de çok kararsızım yani çok gerekli değilse iğne istemiyorum zaten aspirinde kan sulandırıcı. dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun

ben sağlık ocağına gittim bu gün test sonucu sormak için beta hcg 31.26 gebelik olabilir dedi tam emin olmak için yarın yine test yapacakmışım kesin sonuç için.

bence hamilesin 5 ve üstü hamile diye biliyyrıca canım romatoit artrit hastasıydın değilmi şuan ne kullanıyosun

hamılesındır canım 30 olduguna gore yanlıs olmassa tabı kan pıhtılasması rahatsızlıgın varsa sakın gec kalmadan coraspırıne ıgneye basla ben ole yaptım cunku

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
gata' ya gideyim en iyisi. orada ayrıntılı bakarlar. ekstra sıkıntılar da var, iyi bir hekim bulmam gerekiyor zaten.
sonucu sizinle paylaşırım.
sevgiler.

az önce doktordan geldim. bebişimin kalp atışlarını duydum. Allah isteyen herkese hayrlısıyla nasip etsin. hamilelere de sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim...

çok şükür canım kalp atışlarınıda duymuşsunuz inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…