Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...

inşallh hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alacağız kucağımıza canım...dualarım seninle...

elaal seninde sadece protein c aktivitesi düşükmüş doktorun ne önerdi söyleyebilirmisin acaba

ben clexan ve coraspin kullanıyorum canım günde 1 er defa...doktorun iğneden mi öldü dedi..iğneye mi gerek yok dedi anlamadım canım

Geçmiş olsun..İnşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.Sakıncası yoksa tahliller ne kadar tuttu söyleyebilirmisin?Hangi tahlilleri yaptılar?

Ya kizlarr delirecem iki gebelik testi yaptim biri pozitif cikti biri negatif ikisi farkli markalar, adetime bes gun var. Ne salakk bu testler ya, hangisine inanacaz simdii (( ne yapsam bekleyimmi adetimi

canım en garantilisi kan testi bence kan testi yaptır. sağlık ocağında bile yapıyolar. ama adetinin geciktiğini söyleki yapsınlar. yoksa yapmıyolar.

canım hıcbırsey kullanmadık belkıde oyuzden uzun surdu.buyuklerde genetık oldugunu soyluyo.zararlı olmadıgını sutun yaglı tarafını alıyo dıgerını cıkarıyo dıyorlar.nekadar dogru bılınmez.kılosu ıyı oldugu ıcın onemsemıyorum.sık sık azar azar beslenmelıymıs reflusu olanlar e ozamanda gaz yapıyo :44::44:eger mama kullanıyorsanız kusan bebekler ıcın ozel mamalar var tatlım haberın olsun

ekledim canım hayırlısı bekleme aşamasındamısın
Ya kizlarr delirecem iki gebelik testi yaptim biri pozitif cikti biri negatif ikisi farkli markalar, adetime bes gun var. Ne salakk bu testler ya, hangisine inanacaz simdii (( ne yapsam bekleyimmi adetimi
5 gün önce niye yaptın erken değilmi canım en iyisi kanda baktır kesin çözüm :26:
benım 1 kere kardesımın 2 kere basına geldı kalp durma sorunu.bunu doktoruma soyleyınce hemen testlerı yaptırmak ıstedı.desene benım hayallerım suya dustu daha 3 ay beklemem gerekıyorsa

bana öyle demişti ama hemen gebe kalamıyorsan hiç korunma ben korunmayı bıraktım bu 4. ayım tık yok öncesindede 3 ay aspirin içtim 7 aydır içiyom aspirini anlayacağın

canım çoookkkkk sewindim RABBİM analı,babalı,sağlıkla büyütsün..gözünaydın

İğne kullansanda ölmüş sebep o değil dedi canım istanbuldamısın doktor olarak kime gidiyorsun.

canım haklısın korkmakta ama başka çaremiz yok bize muhtaçlar annesi onlar şu anda bi arkadaş yazmıştı belki sütün bi anda fışkırıyosa ondan da tıkanıyor olabilir ama inanki zamanla alışacaksın dediğim gibi benimkide ağlarken katılıyodu ilk zaman onunla birlikte bende ağlıyodum ama artık alıştım daha sakinim en azından sadece biraz sabır

bizim doktorda sizde varmı reflü diye sordu ilk önce benimkininde kusmasına rağmen kilo alımı çok iyi dediğin gibi bizimki zaten gazlı bide sık beslersem vay halimize:18:mama kullanmıyoruz canım ama yinde bilgi verdiğin için sağol aklımda olsun

tamam bunların hepsi özel zaten. nuri bey zekai tahirde ama zaten özeli de var. özel muayenehanesi var. ben ona gittim beğendim, tolga beye de gittim onu da beğendim. sen de araştır onları istersen.tolga bey akayda çalışıyor ama özel muayenehanesine gidebiliyorsun. özgür deren hacettepenin doktoru. hepsinin özel muayenehanesi var.

teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür. yarın kontrolüm var. ondan sonra aylık çağırcam dedi ben 1 ay nasıl dayanacam bilmiyorum. sen ne yapın canım iyileştin mi.

daha iyiyim çok şükürrrrr canım 15 güne bir gidersin kovacak değil ya zaten ikili testin var 11-14 haftaları arasında yapılıyor
çok şükür embriyoyu görmüş kalp atışlarınıda duyarsın inşallah dualarım seninle

canım açıkçası ben kürtaj oldum hiç korunmadım adette olmadım bugün 31 günüm ilk kürtajımda 33 gün sonra adet oldum eğer bundada 35 güne kadar adet olmazsam test yaparım eğer olursamda ıyı olur en azından içim temızlenır hayırlısı olsun

canım benım özgür deren özel kliniğini aradım 350 tl. istiyor ama tolga beyi duymadım soyadı nedır araştırayım onuda

kızlar 8 haftada 4 doktora gittim ama şükür aradığım doktoru buldum. dün yeni bir doktora gittim bu doktorumu çok sevdim hem çok igili hem de biz sormadan bizim endişelerimizi gideriyor. inanın profösöre gittik muayenesi bir dünya para olmasına rağmen çok ilgisiz geldi bana prof. da bana ayda 1 gel dedi ama bana süre çok uzun geldi. bu doktorum 2 haftada 1 muayeneye geleceksin dedi kafasına takılan bir durum olduğunda dahiliye doktoruyla görüşüyor. koğagülasyon (pt-ınr) testini de 2 haftada bir yaptırmam gerektiğini söyledi. dün gittik rubella- karaciğer enzimi troit pt ınr bir de bir kaç test daha var onları yaptırdık. sonuçları bugün eşim aldı doktorla o görüştü ben çalıştığım için gidemedim her seferinde pt ınr yüksek çıkıyor 2 ye kadar sorun olmaz demiş iğneye devam edeceğim. pt ınr yüksek çıkan var mı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

tolga ecemiş 200 tl. çok meşgulüm. işlerim yoğunda çok uzun yazamıyorum canım.en uygunutolga bey. nuri bey 300 tl.

kızlar dün kayınvaldemdeydik. oğluşum olacak diye sevincimi kursağımda bıraktı resmen. eşimle kayınvaldem mutfaktaydı. kızıma erkek kardeşi olacağını söyledim. nasıl sevindi bir görseniz. biz antrede konuşuyorduk kızımla mutfağa yakın. kızım koşarak mutfağa girdi erkek kardeşim olacak dedi. babası kızım daha kesin değil dedi. ben arada duyuyorum konuşmaları. kızım geldi yanıma kayınvaldem erkekmiymiş dedi eşime. kız olsa daha hayırlıymış falan dedi.kızım hergün arar oğlanlar ne zaman ararki dedi. eşim hergün arar birde. neyse böyle bir konuşma geçti aralarında. ben bekliyorumki kayınvaldem sevinip kızım gözün aydın erkekmiş hayırlı olsun falan demesini bekliyorum. yanıma gelip bişey demedi hiç. eşim sonra geldi yanıma suratım düşmüş demekki ne oldu dedi. yok bişey dedim. söylemedim bişey. yemeğe oturduk. kayınvaldem sanki duymamış gibi gittinmi dra dedi gittim dedim bellimi cinsiyeti dedi. %90 erkek dedi dr dedim. mesimiyor gibi iyi hayırlı olsun dedi sadece. canım nasıl sıkıldı anlatamam. arkadaşlarım bile sanki kendi oğulları olacakmış gibi sevindiler. kayınvaldemde tık yok. herhalde o kız olur diye düşünüyordu. benmi çok abartıyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…