Kizlar korka korka ekledim ben de tickerimi.. Allahım utandirmasin, inşallah doğdu kucağımda diye yazmayı nasip etsin.. Bütün pihtidaslarim icin de aynı duayı ediyorum..Allahım sen koru yavrularımızı...
elaal seninde sadece protein c aktivitesi düşükmüş doktorun ne önerdi söyleyebilirmisin acaba
Slm, benimde 10 haftalıkken bebeğim karnımda öldü.Önce devlet hastanesine gittim kontrol için genetik testini sordum, eğer ikinci hamilelikte aynı sonuçlanırsa yapıyoruz dediler.Sonra özele gittim benim sormama bile gerek kalmadan doktor genetik testi istedi yaptırdım.Gerçektende varmış bebeğe kan gitmemiş.Her gün kan sulandırıcı kullanıyorum, hamile kalıncada hergün iğne olcam.
Ya kizlarr delirecem iki gebelik testi yaptim biri pozitif cikti biri negatif ikisi farkli markalar, adetime bes gun var. Ne salakk bu testler ya, hangisine inanacaz simdii(( ne yapsam bekleyimmi adetimi
canım öyle düşünme evet gerçekten bebek bakmak çok zor ama onlar bizim mucizelerimiz nefessiz kaldığında sakın panik yapma yüzüne üfle benim oğluşda özellikleri ilk zamanlar öyle bir ağlıyodu ki özellikle her akşam ağlama krizimiz olurdu akşam olmasını hiç istemiyordum katılırcasına ağlıyodu sesi kesiliyodu bende o anda başlıyodum ağlamaya bi abladan duydum baktım nefesi kesiliyo hemen yüzüne üflüyorum aklında olsun böyle bilgilere ihtiyacımız var ama şu anda allaha şükür şu anda daha iyi kırkımız çıktı ya sanırım büyüdü ya da ben bakmaya alıştım:)özellikle ilk zamanlarda yanında birinin kalması sana acayip moral olur inşallah yanında kalacak birileri vardır ben o açıdan da rahattım allaha şükür alışacaksın annesi sakin olmaya çalış
bende doğduğundan beri yastıkla yatırıyorum canım aynen mendiller yetişmiyor benimkide üstümüzü fena batırıyor valla:) inşallah geçer canım ne kullandınız siz ilaç olarak biz gaviskon kullanıyoruz geçmezse süt ürünleri diyeti verecekmiş:18:
ekledim canım hayırlısı bekleme aşamasındamısınKULLANICI ADIM : suay82
YAŞADIĞIM ŞEHİR : ANKARA
DÜŞÜK SAYIM : 2 DÜŞÜK 1NCİ (7 HAFTALIK DÜŞÜK OLDU KÜRTAJ YAPILDI ) 2NCİ(6+5 GÜNLÜK KÜRTAJ YAPILDI) HİÇ KALP ATIŞI ALINMADI GELİŞİM GERİLİĞİ OLDU
KONULAN TEŞHİS:
FAKTÖR V Leiden (G1691A) = NORMAL
PROTROMBİN (G20210A) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(C677T) = HETEROZİGOT MUTASYON
MTHFR(A129C8) = HETEROZİGOT MUTASYON
PAI-1 (4G/5G) = 5G/5G
TEDAVİ : SUAN CORASPİRİN 100 MG + FOLBİOL+GYNO FERRO SANOL+DODEX İĞNE B12 EKSİKLİĞİ İÇİN
HAMILE KALINCADA KAN SULANDIRICI İĞNE YAPILACAKMIŞ
BİLGİLERİM BUNLAR SEVİNÇ CIM EKLERSİN
5 gün önce niye yaptın erken değilmi canım en iyisi kanda baktır kesin çözüm :26:Ya kizlarr delirecem iki gebelik testi yaptim biri pozitif cikti biri negatif ikisi farkli markalar, adetime bes gun var. Ne salakk bu testler ya, hangisine inanacaz simdii(( ne yapsam bekleyimmi adetimi
benım 1 kere kardesımın 2 kere basına geldı kalp durma sorunu.bunu doktoruma soyleyınce hemen testlerı yaptırmak ıstedı.desene benım hayallerım suya dustu daha 3 ay beklemem gerekıyorsa
inşallh hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla alacağız kucağımıza canım...dualarım seninle...
ben clexan ve coraspin kullanıyorum canım günde 1 er defa...doktorun iğneden mi öldü dedi..iğneye mi gerek yok dedi anlamadım canım
haftaya gıdıcem doktora ınsallah korunma vermez bana.zaten nerdeyse 4 aydır korunuyorum
kızlar çok doğru söylüyorsunuz ama yapamıcam 40 çeşit emzirme yöntemi denedim....her defasında illa bir boğulma yaşıyoruz..bazen çok çabuk atlatıyor ozaman panik yapmıyorum..ama bugünkü gibi renk değiştirdiğinde nefessiz kaldığında o an öleceğim sanıyorum birden ellerim titremeye başlıyor..yanımda ablam kalıyor o benden daha soğuk kanlı ama bugün oda korktu..ablam yakında evine dönecek ve ben kiminle kalacağımı bilmiyorum..tek başıma çocuğu asla emziremem çok korkarım.. off hamile kalamamak sorun..kalıp onu devam ettirmek sorun..doğum yapmak sorun..çocuk büyütmek başlı başına büyük bir sorun..ne yapacağımı bilemiyorum..her şeyi yaptım bugün kolumun üstüne döndürdüm kızımı sırtına vurdum alnını çektirdim yok yok..silkeledim sonra ablam çenesini açtırdım parmağını damağına koydu o sırada bende cimcik attım melek duru'ya onu ağlattım öyle kurtardık ama sonra ben ağlama krizine girdim..bebeği görmek istemedim..emzirmek istemedim..sesine bile tahammül edemedim..sakinleşemedim..ben napıcam kızlar nasıl atlatıcam kızıma bişey yapmak istemiyorum çünkü onu çok seviyorum(((
canım hıcbırsey kullanmadık belkıde oyuzden uzun surdu.buyuklerde genetık oldugunu soyluyo.zararlı olmadıgını sutun yaglı tarafını alıyo dıgerını cıkarıyo dıyorlar.nekadar dogru bılınmez.kılosu ıyı oldugu ıcın onemsemıyorum.sık sık azar azar beslenmelıymıs reflusu olanlar e ozamanda gaz yapıyo :44::44:eger mama kullanıyorsanız kusan bebekler ıcın ozel mamalar var tatlım haberın olsun
evet canım benım zekaı tahırde oldum ama kim kürtaja girdi kım cıktı hatırlamıyorum orda sabıt bır dr. yok malesef 9 nolu riskli gebelık bölüme gittim kartajda patolojı yaptılar sonuçalr temız cıktı canım benım ben calıştığım ıcın haftaiçi sıkıntı oluyor bana özel bır dr. lazım sen kıme gidiyosun sana ne dedıler ne verdıler
slvy cnm nbr varmı bir gelişme dr kontrolün ne zaman:26:
canım en garantilisi kan testi bence kan testi yaptır. sağlık ocağında bile yapıyolar. ama adetinin geciktiğini söyleki yapsınlar. yoksa yapmıyolar.
teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür. yarın kontrolüm var. ondan sonra aylık çağırcam dedi ben 1 ay nasıl dayanacam bilmiyorum. sen ne yapın canım iyileştin mi.
senaycımm saol ceavp verdıgın ıcın canımm , bugunn kan tetstı yaptıracamm
ekledim canım hayırlısı bekleme aşamasındamısın
5 gün önce niye yaptın erken değilmi canım en iyisi kanda baktır kesin çözüm :26:
bana öyle demişti ama hemen gebe kalamıyorsan hiç korunma ben korunmayı bıraktım bu 4. ayım tık yok öncesindede 3 ay aspirin içtim 7 aydır içiyom aspirini anlayacağın
tamam bunların hepsi özel zaten. nuri bey zekai tahirde ama zaten özeli de var. özel muayenehanesi var. ben ona gittim beğendim, tolga beye de gittim onu da beğendim. sen de araştır onları istersen.tolga bey akayda çalışıyor ama özel muayenehanesine gidebiliyorsun. özgür deren hacettepenin doktoru. hepsinin özel muayenehanesi var.
canım açıkçası ben kürtaj oldum hiç korunmadım adette olmadım bugün 31 günüm ilk kürtajımda 33 gün sonra adet oldum eğer bundada 35 güne kadar adet olmazsam test yaparım eğer olursamda ıyı olur en azından içim temızlenır hayırlısı olsun
canım benım özgür deren özel kliniğini aradım 350 tl. istiyor ama tolga beyi duymadım soyadı nedır araştırayım onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?