Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aman boşver canım sen üzme tatlı canını.kimseye kimseden hayır yok.sen sevincini kursağında bırakma.ne güzel işte bir kız bir erkek.Allahım sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin...

Seninkiside bisemi benim ruhsuzlar hamileyim dedigimde bile bise olmamis gibi davranirlar
Ben anlam veremiyorum. Simdi borulcem hamileymis hic bir seyi olmadigi halde
Ewi barki terketmis anasigilde yatiyormus el bebek gulbebek bakiyorlar
Brnim basima neler geldi umursamadilar bile o yuzden takma Allaha havale et

canım istanbuldaysan riskli gebeliklerde rıza mazazlı tavsiye edilen bi doktor bende gittim çok pozitif hastasına önem veren bi doktor ama benim değerimde iğneye gerek duymadığı için ben onda devam etmedim

kizlar gunaydin. oglusu bugun yogunbakimdan cikariyorlar, beraber odada kalacagiz bir sure daha. durumuniyiye gidiyor, degerler dusmeye baslamis. cok fazla anne kucagi ariyormus yavrum cok agliyormus o yuzden beraber kalmamizin daha uygun olacagini soylediler. ben yerlestim odaya vizitelerin bitmesini ve yanima getirmelerini bekliyorum.

Geçmiş olsun..İnşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini kucağına alırsın.Sakıncası yoksa tahliller ne kadar tuttu söyleyebilirmisin?Hangi tahlilleri yaptılar?

Teşekkür ederim inşallah Allahım her isteyene versin..Tahlilin şu an tam bilimsel adını hatırlayamıyorum ama doktorum genetik testi yapacağız demişti.Özel bi hastanede yaptırdım (Ankara) ssk lı olduğum için sadece 12tl aldılar.Başka bi labarotuvar a sormuştum çok uçuk rakamlar söylemişlerdi.

tolga ecemiş 200 tl. çok meşgulüm. işlerim yoğunda çok uzun yazamıyorum canım.en uygunutolga bey. nuri bey 300 tl.

BAKALIM ARTIK BIRISINE GIDECEĞİZ AMA BEN BIRDE HASVAKTA AYŞE ATEŞ GİTMEK ISTIYORUM ODA COK IYI BIR DR. ZEKAİ TAHIRDE CALIŞIYORMUŞ ÖNCEDEN ŞİMDİ HASVAKTA 2 KEZ ONUN SAYESINDE HAMILE KALDIM

CANIM BENIM TAKMA KAFANI NE GÜZEL KIZIN VAR BIDE OĞLUM OLACAKMIŞ BIRDE OLAMAYANM-LARI DÜŞÜN VE KAYNANANI UMURSAMA SALLA GITSIN ONUN BATAVATSIZLIĞI İNŞ. YAVRUM SAĞLIKLA GELİR

canım çok geçmiş olsun çok sevindim. umarım bundan sonra hiç sıkıntı yaşamazsınız.

ben ayın 6sında adet gördüm. bu ay bebek düşünüyoruzda ben acaba ne zaman yumurtlarım

canım sen 16-17 aralıkta başla çalışmalara birer gün arayla 22-23 aralık'a kadar yaparsan olur inşallah. bir de internette ovülasyon tarihlerini veren siteler var. oaraya da adet tarihini yazarsan sana hamile kalmak için en uygun zamanları söylüyor.

ben ayın 6sında adet gördüm. bu ay bebek düşünüyoruzda ben acaba ne zaman yumurtlarım

canımm senın 17sindenn 21 ıne kadar devam eder ovulasyon tarıhlerın, emın olamıyorsan ben ovulasyon testı aldın o tarıhlerde hergun yaptın en koyu çizgi oldugugun ilişkiyee gırdımm içinde bes tane var zaten deneyebılıırısın

sen kan testi yaptırdın mı aslı.seni görünce sonucu yazmıştır dedim ama göremedim.

benim yumurtlama tarihi 31 aralık.yılbaşı gecesi.
yeni yıl yeni yıl bakalım uğurlu gelecek mi???
Ayyy ne guzell hem kutlama yaparsiniz hemde bebek insallahhh

Cnm gozunaydin insallah en kisa zamanda saglikla ewinizede cikarsiniz

canım ilk düşüğümde hamileliğimi öğrendim. söyledik. kızım 2,5 yaşında o zaman. başladı yok daha erkendi. dursaymışım birz daha. erkenmiş.la havle dedikçe söyleniyor. bir hayırlı olsun demiyor ya. deli oldum. en sonunda dedimki sen bakmayacaksın niye derdine düşüyorsun dedim. onada ağladı. elinden gelse aldır diyecekti. 1 ay sonra eltim hamile kaldı daha evleneli 3 ay olmuş. hani istemiyorlardı dedim. kayınvaldem ne dese beğenirsiniz. allah verdi iyi oldu. benimkini kim verdiyse sanki. adamın canını sıkıyor işte. lüzumsuz bir kaynanam var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…