Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

offf benimkiside çok lüzumsuz çokkkkkkkkk herkese herşey layık ama bize değil

ceylin kızın şimdi kaç yaşında listeye ekleyeyim arkadaşlar öncesinde çocuğu olanlar söylesinde listeyi güncelleyelim
benim gibi 2. çocukta kimlerin başına gelmiş birbirimizi bilelim

canım nerelerdesin kaç zamandır görünmüyorsun listeyi ilk sayfaya taşıdık yeni bir gelişme varsa hemen düzeltelim:26:

kızlar yardımmm bugün kontrolüm vardı gittim sata göre 5+5 günlük görünüyorum ama kese 6.8mm doktorum küçük gibi dedi 10 gün sonra çağırdı daha öncede düşüklerim olduğu için tedirginim

belki geç döllenmedir hemen panik yapma benceee bu dr lara anlam veremiyom geçende de arkadaşı boş gebelik diye kürtaj edeceklerdi
bebeğin sonradan kalp atışı bile göründü

canım rahat olmaya çalış tedirginliğe gerek yok herşey bidahaki gidişinde belli olur sıkma canını. daha öncede gittin mi yoksa keseyi ilk defamı gördünüz

hildan nasılsın canım nasıl gidiyor hamilşlikkkkk

canım valla sırf yaşadığımız düşüklerden ve pıhtılı oluşumuzdan dolayı inan hamilelik heyecanını hiç yaşayamıyorum hep korku var bende bi de ne zamandır şöyle mide etrafımda ağrı var karnıma atıyo korkuyorum biraz umarım kötü bişey değil kontrolüm salı günü artık bekliyecez sen nasılsın canım

elif: canım nasılsın adetin bitti mi umarım yeni yıl sana bebiş getirir iyi çalış:) bi de nigardan haberiniz varmı doğum yaptımı merak ettim

canım rahat olmaya çalış tedirginliğe gerek yok herşey bidahaki gidişinde belli olur sıkma canını. daha öncede gittin mi yoksa keseyi ilk defamı gördünüz

pazartesi başka bir doktora gitmiştim o üstten göremedi alttan gördü 5mm dedi bugünkü karından baktı 6.8mm dedi çok ii gelişmemiş küçük gibi dedi

canım kafaya takmamaya çalışşşş stres yaptıkça daha beter oluyor biraz relax olmaya çalışşş
bende iyi sayılırım Allaha Şükürrr

evet ya ben de merak ettim sonucun çıkmışmı hemen paylaş bizimle aslıcım

kızlarr yaptırmadımm korkuyorum yıne moralım bozulacak zaten saglık ocagına yuzum kalmadı gıdde gıde( gecendede yaptırıdım cıkmadı, 16ında adetım, onu beklemeyı dusunuyorum ,valla psıkolojım bozuldu heralde benım , sınırlerım bozuldu, uc gun daha beklicemm kızlarr(((( yanı vaarya oturup şöleee delii gıbı aglayasımm gelıoo ııcmdenn

sıkma canını hangimizin ağlaması gelmiyorki hepimiz aynıyız gebe kalamamak sorun beklemek sorun gebelik olduktan sonra acaba sağlıklıca devam edecek mi şüphesi doğduktan sonra ayrı sorunlar işimiz zorr aslıcım. dün eşim iğnemi yapınca birden hüngür hüngür ağladım ne oldu dedi canın mı yandı yoo dedim sinirlerim bozulmuş çünkü yine karnım ağrıyodu ve o an üzüldüm dedim ya bu çektiklerime değmezse ve ağladım rahat olmaya çalışıyorum ama böyle rahatsızlanınca elimde değil ne yapiyim. hakkımızda hayırlısı

canım nasılsın meleğin nasıl iyi mi biraz

offfffffffff hildan offffffffffff....... çok şükür bebeğimin bi sorunu yok emerken boğulmaktan başka..onu emzireceğim zaman stres yapıyorum aklım başımdan gidiyor..ya boğulursa naparım diye ölüyorum resmen...yani annelik harika bişey ya onu öpüyorum kokluyorum..içime sokasım geliyor kızımı..ama dün gece yine boğuldu ve ben yine ağlama krizlerine girdim..ne bileyim inşallah geçer çok dua ediyorum bakalım..bu arada gıcık kaynanam sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı benim..bende ağzıma ne geldiyse söyledim içimi boşalttım kapattım telefonu suratına..anlayacağın benim derdim bana yeterken başkalrı daha büyük dertler açıyor başıma ama ben kızımla mutluyum..inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapıp alırsın bebişini kucağına..seninde güzel haberlerini okumak nasip olur inş..bize

meleğinle eşinle iyi ol gerisini boşver başkası için değmez minik melek duruyo çok öp yerime. benim oğlumda öyleydi sürekli boğuluyodu ben de çok korkoyodum ama korkma zamanla geçiyor onlarbiyüdükçe azalıyo bu boğulmalar canım fırsat buldukça gel ihtiyacımz var deneyimlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…