ceylin kızın şimdi kaç yaşında listeye ekleyeyim arkadaşlar öncesinde çocuğu olanlar söylesinde listeyi güncelleyelim
benim gibi 2. çocukta kimlerin başına gelmiş birbirimizi bilelim
kızlar yardımmm bugün kontrolüm vardı gittim sata göre 5+5 günlük görünüyorum ama kese 6.8mm doktorum küçük gibi dedi 10 gün sonra çağırdı daha öncede düşüklerim olduğu için tedirginim
selam arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım, 3 yasında bir cocugum var ve 3 hafta once 8 haftalık bebegimin kalbi durması sebebi ile kurtaj oldum.hic kanamam olmamişti..parcayi genetige gondermeye gerek duymadi ve kan pıhtılasması olabilir mi diye sorunca, bir saglıklı cocugun var..1 dusuk ile gerek gormuyoruz dedi. İlk adet sonrası yeniden kontrole cagirdi ve 3 adet sonrası yeni gebelik dusunebilecegimi soyledi..trombofili paneli denen testi yaptirmali miyim emin olamiyorum:-(
selam arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım, 3 yasında bir cocugum var ve 3 hafta once 8 haftalık bebegimin kalbi durması sebebi ile kurtaj oldum.hic kanamam olmamişti..parcayi genetige gondermeye gerek duymadi ve kan pıhtılasması olabilir mi diye sorunca, bir saglıklı cocugun var..1 dusuk ile gerek gormuyoruz dedi. İlk adet sonrası yeniden kontrole cagirdi ve 3 adet sonrası yeni gebelik dusunebilecegimi soyledi..trombofili paneli denen testi yaptirmali miyim emin olamiyorum:-(
elif: canım nasılsın adetin bitti mi umarım yeni yıl sana bebiş getirir iyi çalış:) bi de nigardan haberiniz varmı doğum yaptımı merak ettim
canım daha hiçbirşey belli olmaz henüz bişey söylemek için çok erken. sen ilaçlarını kullan gerisi allaha kalmış. bir de kendini çok yormamaya çalış. mümkünse ayaklarını uzat yat. sana tavsiyem.
offfffffffff hildan offffffffffff....... çok şükür bebeğimin bi sorunu yok emerken boğulmaktan başka..onu emzireceğim zaman stres yapıyorum aklım başımdan gidiyor..ya boğulursa naparım diye ölüyorum resmen...yani annelik harika bişey ya onu öpüyorum kokluyorum..içime sokasım geliyor kızımı..ama dün gece yine boğuldu ve ben yine ağlama krizlerine girdim..ne bileyim inşallah geçer çok dua ediyorum bakalım..bu arada gıcık kaynanam sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı benim..bende ağzıma ne geldiyse söyledim içimi boşalttım kapattım telefonu suratına..anlayacağın benim derdim bana yeterken başkalrı daha büyük dertler açıyor başıma ama ben kızımla mutluyum..inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapıp alırsın bebişini kucağına..seninde güzel haberlerini okumak nasip olur inş..bize
offfffffffff hildan offffffffffff....... çok şükür bebeğimin bi sorunu yok emerken boğulmaktan başka..onu emzireceğim zaman stres yapıyorum aklım başımdan gidiyor..ya boğulursa naparım diye ölüyorum resmen...yani annelik harika bişey ya onu öpüyorum kokluyorum..içime sokasım geliyor kızımı..ama dün gece yine boğuldu ve ben yine ağlama krizlerine girdim..ne bileyim inşallah geçer çok dua ediyorum bakalım..bu arada gıcık kaynanam sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı benim..bende ağzıma ne geldiyse söyledim içimi boşalttım kapattım telefonu suratına..anlayacağın benim derdim bana yeterken başkalrı daha büyük dertler açıyor başıma ama ben kızımla mutluyum..inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapıp alırsın bebişini kucağına..seninde güzel haberlerini okumak nasip olur inş..bize
Benim de 3 yasında kızım var. Onda hiç problemim olmamisti
kızlar yardımmm bugün kontrolüm vardı gittim sata göre 5+5 günlük görünüyorum ama kese 6.8mm doktorum küçük gibi dedi 10 gün sonra çağırdı daha öncede düşüklerim olduğu için tedirginim
benimkide bogazina kaciriyor, hemen omzuma atip vuruyorum sirtina. ise yaramazsa hemen aglatmak lazimmis. zor ama zamanla gecer herhalde. benim kaynanam daha eve geldigimin ertesi gunu beni zivanadan cikardi yani hepsinde sorun var anlasilan dert etme.
KAYNANA ve dıger elemanların gazabından bır an olsun kurtulmak ıcınızı bosaltmak ıcın buraya mutlaka gırın okuyun yasadıklarınızı paylasın cook ıyı gelıyorofffffffffff hildan offffffffffff....... çok şükür bebeğimin bi sorunu yok emerken boğulmaktan başka..onu emzireceğim zaman stres yapıyorum aklım başımdan gidiyor..ya boğulursa naparım diye ölüyorum resmen...yani annelik harika bişey ya onu öpüyorum kokluyorum..içime sokasım geliyor kızımı..ama dün gece yine boğuldu ve ben yine ağlama krizlerine girdim..ne bileyim inşallah geçer çok dua ediyorum bakalım..bu arada gıcık kaynanam sabah sabah yine sinirlerimi zıplattı benim..bende ağzıma ne geldiyse söyledim içimi boşalttım kapattım telefonu suratına..anlayacağın benim derdim bana yeterken başkalrı daha büyük dertler açıyor başıma ama ben kızımla mutluyum..inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapıp alırsın bebişini kucağına..seninde güzel haberlerini okumak nasip olur inş..bize
kizlar gunaydin. oglusu bugun yogunbakimdan cikariyorlar, beraber odada kalacagiz bir sure daha. durumuniyiye gidiyor, degerler dusmeye baslamis. cok fazla anne kucagi ariyormus yavrum cok agliyormus o yuzden beraber kalmamizin daha uygun olacagini soylediler. ben yerlestim odaya vizitelerin bitmesini ve yanima getirmelerini bekliyorum.
canim hayirli olsun ve de gecmis olsun. umarim daha iyisinizdir simdi.35 haftalık oldu canım
sabah suyum geldi sancım yada açılmam yoktu yavrum kendi doğmaya çalışmış doğum kanalına girmiş ama doğamamış
sezeryan yaptılar hemen yavrumun yüzü mosmordu
babamızda yetişemedi doğuma
ama çok korktuk
rutin tahliller 2 günü kalmadan çıkıyo ama trombofili testleri hastanesine göre değişiyo benimkiler 20 günde çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?