Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebeğin gelmiş.çok sevindim.Allah size bağışlamış ne mutlu.Sağlıkla,mutlulukla büyütün inşaallah.amin.Allah olmayan herkese ve bana da versin amin:)

canım kızım 4,5 yaşında nisanda 5 yaşına girecek inşallah. kızımda hiç bir problem yaşamadım. onda tek sıkıntım hamile kalma problemi oda aşılamayla oldu. sağ yumurtalık kanalım tıkalı benim. başka bir problem, 1 damla kanam bile olmamıştı. ne garip rabbim çoğumuza ilk gebelikte problem yaşatmamış ama sonrasında niye böyle oluyor acaba?

selam arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım, 3 yasında bir cocugum var ve 3 hafta once 8 haftalık bebegimin kalbi durması sebebi ile kurtaj oldum.hic kanamam olmamişti..parcayi genetige gondermeye gerek duymadi ve kan pıhtılasması olabilir mi diye sorunca, bir saglıklı cocugun var..1 dusuk ile gerek gormuyoruz dedi. İlk adet sonrası yeniden kontrole cagirdi ve 3 adet sonrası yeni gebelik dusunebilecegimi soyledi..trombofili paneli denen testi yaptirmali miyim emin olamiyorum:-(

canım daha hiçbirşey belli olmaz henüz bişey söylemek için çok erken. sen ilaçlarını kullan gerisi allaha kalmış. bir de kendini çok yormamaya çalış. mümkünse ayaklarını uzat yat. sana tavsiyem.

canım buradaki çoğu arkadaş ilkinde hiçbir problem yaşamazken ikincisinde problem yaşıyor. sen de her ihtimale karşın pıhtılaşma testlerini yaptır. ne kaybedersin ki.

Yaptir tabi cnm bak benimde saglikli bir oglum var pihtilasmaya bakilana kadar 3 dusuk yaptim

Merhaba,
Ben siteye yeni girdim daha önce dışarıda hep takip ederdim ama hiç yazmamıştım.Benimde faktör v hariç diğer genlerim hepsi bozuk çıktı.Bundan kaynaklı 3 düşüğüm bir tane bebeğimde karnımda 2 aylıkken öldü kürtaj oldum.4,5 yıllık evliyim ilk sene hariç geri kalan zamanlar ya hamileydim ya düşük yapmıştım yani o kadar iyi anlıyorumki sizi.Çok ağladım umudum kalmadı artık istemiyorum dedikçe eşim destek oldu olmasada çocuğumuz allah herşeyin hayırlısını bilir dedi ama gönül laf anlamıyor.Çanakkaledeyim ben kime gittiysek çare olmadı,en son 2 arkadaşımda prof. dr. Namık DEMİR i tavsiye etti internettende araştırdım karar verdik eşimle gittik ama randevuları çok dolu olduğu için 1 ay sonraya anca gün bulabildik.Tabi oraya gitmeden çanakkalede çektiğim rezillikleri rahim filminde kürtajda anlatamam.Her neyse Namık beyle görüştük tedaviye başladık 2 ay sonra hamile kaldım şu anda allahın izniyle 17 haftalık hamileyim çok şükür iyiyim ve inanın her gün çocuğu olmayan ve benim gibi sıkıntı yaşayan herkese dua ediyorum allah kimseye aratmasın herkese nasip etsin.Çok zor biliyorum hala namık beye gidiyorum 2. aya kadar 2 haftada bir gidiyorduk daha sonra ayda bir çağırdı 3 hafta sonra tekrar gidicem allah ondanda razı olsun...

elif: canım nasılsın adetin bitti mi umarım yeni yıl sana bebiş getirir iyi çalış:) bi de nigardan haberiniz varmı doğum yaptımı merak ettim

canım adetim yarın bitecek.inşallah bu ay olur inşallah.galiba nigar doğum yaptı herhalde girmediğine göre

saol canım diğer kalp atışı duyduğum bebeğimdede böyle küçüktü inş. herşeyin hayırlısı olur elden bişey gelmiyor.

canım üzülme benim yeğenlerimde öyleydi boğulurdu ame ne yalan söyliyeyim bende en çok emerken boğulmasından korkuyorum ya beceremezsem emzirmeyi diye düşünürdüm.kayınvalideni de takma boşver....

slam arkadaşlar bayagıdır yoktum gecmısı okuyamadım ılk sayfayı okudum cemocan ve atıs dogum yapmış oncelıkle analı babalı buutun dıyım sızlere ne var ne yok kısa oz olarak anlatacak olursanız sevınırım benım nerde oldugumu merak eden varsa morl ım cok bozukkkk başka seyler arastırdım tam bebek yapayım dedım aslama yaptım 1 kere esım de hepatıt b cıktı şimdı ıse aşi oluyorum ılk asımı oldum bu ay 2 cısı olucam ve 3 aşim 5 ayda 2013 de yanı moralım cok bozukkkkk bu konularla ılgısı bılgısı olan da varmı ayrıcaaaaaa

benimkide bogazina kaciriyor, hemen omzuma atip vuruyorum sirtina. ise yaramazsa hemen aglatmak lazimmis. zor ama zamanla gecer herhalde. benim kaynanam daha eve geldigimin ertesi gunu beni zivanadan cikardi yani hepsinde sorun var anlasilan dert etme.

Benim de 3 yasında kızım var. Onda hiç problemim olmamisti

benim de oğlum 3,5 yaşında ve hemen de hamile kaldım bi problem olmadan sağlıklıca doğurdum sonra 2 düşük ve ardından anlaşıldı. canım siz doktorlara sordunuz mu ilkte olmadı neden sonra oldu diye. ben sordum bazen etki etmeyebiliyor çocuğa dedi

canım hoşgeldin aramıza. kesinlikle sana tavsiyem testlerini yap mesela ben evlendiğimin 2. ayı hamile kaldım sağlıklı sorunsuz bi şekilde oğlum dünyaya geldi ve sonrasında tekrar hamilelik düşündüm 11 haftaya kadar herşey yolundayken karın ağrılarm başladı doktora gittiğimde bebeğin kalp atışları yok dedi önce düşürttüler sonra kürtaj ve bana araştrmaya gerek yok dedi tabi ben de bilinçsizdim korundum ve 6 ay sonra hamile kaldım ve hamileliğimi öğrendiğim gibi bhcg tekrarladk 2 günde bir ve bhcg düşüşe geçmişti sadece küçük bi kese vardı onu düşürdüm adetlen ve araştırma yaptım kan pıht. çıktı gebelik düşünmeden 3 ay önce aspirin folbiol başladım ve gebe kaldığm gibi de clexana ve progestana başladım umarım bu tedavim bebeğimi sağlıklıca kucağıma almama yardımcı olur. canım biraz uzun oldu ama benim hikayem böyle veee mutlaka araştırrrr

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar

canım bence sen yınede bebe aspirini kullan istersen

KAYNANA ve dıger elemanların gazabından bır an olsun kurtulmak ıcınızı bosaltmak ıcın buraya mutlaka gırın okuyun yasadıklarınızı paylasın cook ıyı gelıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/551992-cok-bilmis-bebek-duayenleri.html

canım cok sevındım allah bırdaha gostermesın bu mubarek gunde rabbım sıfalar versın

Son düzenleme:
canim hayirli olsun ve de gecmis olsun. umarim daha iyisinizdir simdi.

rutin tahliller 2 günü kalmadan çıkıyo ama trombofili testleri hastanesine göre değişiyo benimkiler 20 günde çıkmıştı.

cevap için çok tşk. ederim. faktör v e baktılar. heterozigot çıktı. doktorumla telefonda konuştuk. başka testlerden de söz etti ama düşüklerin kesin budur demedi sadece olabilir dedi. benim gibi olan arkadaşlar varsa lütfen bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…